پاسخ : سوالات مربوط به زبان C و کدویژن(در میکرو AVR)
ابتدا محتویات Re_buf[5] ، 8 واحد به سمت چپ شیفت داده میشود و با Re_buf[4] جمع میشه. حاصلش هم با short به یک عدد 16 بیتی تبدیل میشه.
حاصل هم تقسیم بر عدد اعشاری 32768.0 میشه که حاصل عدد اعشاری هست و در آخر هم در 180 ضرب میشه.
جوابب نهایی در n ریخته میشه
نوشته اصلی توسط Finder_
ابتدا محتویات Re_buf[5] ، 8 واحد به سمت چپ شیفت داده میشود و با Re_buf[4] جمع میشه. حاصلش هم با short به یک عدد 16 بیتی تبدیل میشه.
حاصل هم تقسیم بر عدد اعشاری 32768.0 میشه که حاصل عدد اعشاری هست و در آخر هم در 180 ضرب میشه.
جوابب نهایی در n ریخته میشه
مشکلم همون short بود پس با این تابع متغیر مورد نظر تبدیل به متغییر Short میشه و میشه به هر نوع مورد نظر دیگه تبدیلش کرد؟
این تابع نیست دوست من
یک نوع متغیره.مثل int و char.
یه مثال برات میزنم. فرض کن متغییر a از نوع int و b از نوع float تعریف شده و a=5 باشد.
حاصل b=a/2 چیه؟
نوشته اصلی توسط Finder_
این تابع نیست دوست من
یک نوع متغیره.مثل int و char.
یه مثال برات میزنم. فرض کن متغییر a از نوع int و b از نوع float تعریف شده و a=5 باشد.
حاصل b=a/2 چیه؟
منظورم اون خط بود. اشتلاها گفتم تابع :icon_razz:
منظورتونو متوجه شدم مثلا float x=2.3453 و ما یک متتغر دیگه int y را تعریف میکنیم y=x و مقدار y برابر 3 میشه منظورتون همین بود؟
با سلام خدمت دوستان
یک سوال داشتم که شاید پاسخ اون در بین کامنت ها بوده باشه ولی من چیزی ندیدم. اگر سوال تکراری هستش بنده را ببخشید.
گاهی در برنامه ها دیده ام که با وجود اینکه نوع متغیر را تعریف کرده ولی باز هم در حین محاسبات و قبل از متغیر در داخل یک پرانتز نوع متغیر را تاکیید کرده.
این کار برای چی هست؟
حالا سوال من اینه که قراره یک متغیر یک بایتی را 8 تا شیفت به چپ بدم و با متغیر دومی که دو بایتی است XOR کنم و داخل اون بریزمش آیا این دستور صحیح است؟
char a
int b
b = b^(int)(a<<8)
در حالت عادی اگر متغر a که تک بایتی است را 8 بار به چپ شیفت بدم، همه بیت هاش صفر خواهند شد ولی آیا اگر قبل از اون از کلمه int استفاده کنم چطور میشه؟
ممنون میشم اگه کسی جواب من رو بده
حاصلظرب توان در ادعا مقداری ثابت است.هرچه توان انسان کمتر باشد ادعای او بیشتر است و هرچه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر میگردد.(دکتر حسابی)
دیدگاه