پاسخ : فرکانس نمونه برداری
سلام
یعنی اگه با 5 ولت تغذیه بشه، اونوقت به ازای هر 1g ، به شما 300mV ولتاژ در خروجی میده
درست تر اینه که بگیم وقتی محور حساس شتاب سنج موازی با افق قرار بگیره(و البته شتاب سنج ثابت هم باشه) اونوقت شتاب وارد شده به اون 0g خواهد بود. در این صورت ولتاژی که در خروجی ظاهر میشه همون ولتاژ افسته
اگر جسمی به سمت زمین سقوط آزاد داشته باشه، سرعتش مدام زیاد میشه، یعنی حرکتش شتابداره(البته از اثر اصطکاک هوا صرف نظر میکنیم) اندازه این شتاب g1 هست و معادل m/s2 9.8 هست. یعنی سرعت در هر ثانیه 9.8 متر بر ثانیه بیشتر میشه.
از 1g به عنوان واحد اندازه گیری شتاب هم استفاده میشه مثلا ممکنه جسمی در فضای بین ستاره ای شتابی برابر 100g داشته باشه
پس g1 یعنی شتاب سنج داره با شتاب 9.8 m/s/s در یک جهتی حرکت میکنه و 1g- یعنی با همون شتاب در خلاف جهت اولیه داره حرکت میکنه
همون نتیجه رو میده. یعنی شما باید همون حساسیت رو بدست بیارین
این یک شیوه برای کالیبره کردن شتاب سنجهایی هست که فرکانسهای DC رو هم میتونن اندازه گیری کنن
نگاه کنید، 2f حداقل فرکانس نمونه برداریه، بهترش اینه که 10f رو انتخاب کنید.
برای اینکار باید در هر ثانیه 200 بار از خروجی شتاب سنج نمونه برداری کنید.(با یک ADC) البته من با فرض اینکه شما میخواهید از خروجی آنالوگ استفاده کنید میگم.
خروجی دیجیتالشو من کار نکردم
سلام
نوشته اصلی توسط shaiigan
نوشته اصلی توسط shaiigan
نوشته اصلی توسط shaiigan
از 1g به عنوان واحد اندازه گیری شتاب هم استفاده میشه مثلا ممکنه جسمی در فضای بین ستاره ای شتابی برابر 100g داشته باشه
پس g1 یعنی شتاب سنج داره با شتاب 9.8 m/s/s در یک جهتی حرکت میکنه و 1g- یعنی با همون شتاب در خلاف جهت اولیه داره حرکت میکنه
نوشته اصلی توسط shaiigan
این یک شیوه برای کالیبره کردن شتاب سنجهایی هست که فرکانسهای DC رو هم میتونن اندازه گیری کنن
نوشته اصلی توسط shaiigan
برای اینکار باید در هر ثانیه 200 بار از خروجی شتاب سنج نمونه برداری کنید.(با یک ADC) البته من با فرض اینکه شما میخواهید از خروجی آنالوگ استفاده کنید میگم.
خروجی دیجیتالشو من کار نکردم

دیدگاه