اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت کنترل فاز با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت کنترل فاز با avr

سلام
    اگه میخای ورودی از میکرو ایزوله باشه .فکر میکنم باید بدی یه ترانس ایزوله سه فاز به سه فاز با جریان خیلی کم در حت چند میلی امپر برات بپیچن .ایجوری ورودی از خروجی ایزوله میشه ولی باز هم یه تغذیه برای خود مدارت نیاز داری که باید فکری هم برای اون بکنی .اگه میخای با این روش پیش بری بگو تا همه کمکت کنیم اگر هم فکر دیگه ای داری بازم بگو تا خلاصه یه کاریش بکنیم در کل میشه گفت کار چندان سختی نیست
    روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

سلام بچه ها
      فکر می کنم همان طور که آقای رضایی قبلا گفته و دیگران هم اشاره کردن تقسیم مقاومتی راه بهتری باشه آخه اگر هم بخواهیم ترانس ایزوله بزاریم حجم مدارمون بزرگ میشه اما اگر بتونیم با همون تقسیم مقاومتی ولتاژ را حداکثر تا 5 ولت کاهش دهیم و به adcمیکرو وصل کنیم و هر یک از ولتاژ ها را تک به تک داشته باشیم عدم تقارون فازها را می توانیم با اندازه گیری بین ولتاژ ها داشته باشیم و اگر فازی قطع شد فاز برگشتی ما از موتور اختلاف ولتاژی آن با دیگر فازها کم می شه و قابل تشخیص میشه اماتشخیص جابجایی r s t یکم مشکل به نظر میاد نظر شما چیه؟

دیدگاه

سلام
        والا ما هم اینو از اول میگفتیم
        البته اینم در نظر بگیر که اگه شما در ورودی مدارت بعضی موارد رو رعایت کنی دیگه نیازی به ایزوله کردن و یا ترس از ایزوله نکردن نخواهی داشت

دیدگاه

برای کنترل فاز IC وجود داره با قابلیت ارنباط از طریق SPI با میکرو.حقیقتا شماره ش رو نمیدونم. یه خرده صبر داشته باشین، شماره ش رو پیدا میکنم.

دیدگاه

منتظریم داداش

دیدگاه

پیدا شد بالاخره!

SA9904

دیدگاه

سلام
                دوست عزیز این ای سی تو ایران گیر نمیاد مثل اینکه
                دیتاشیت آن را دانلود کردم http://www.digchip.com/datasheets/parts/datasheet/454/SA9904A.php
                فکر میکنی تو ایران بشه گیر آورد eca و roboeq هم نداشتن

دیدگاه

یه خرده کمیاب هست.از دوستام استفاده میکردن.میگفتن 15 تومن خریدن، ولی نمیدونم از کجا؟ یه سر به جوان الکترونیک هم بزنین. فرصت بکنم میپرسم.

دیدگاه

والا 15 تومن یه خورده زیاد به نظر میاد تازه اگه تو ایران پیدا بشه

دیدگاه

آقای رضایی من ویندوز عوض کردم وپروتئوس روی سیستمم کرک نمی شه نمی دونم چرا؟ میشه یه لطف کنید با تقسیم مقاومتی مداری را در پرتئوس امتحان کنید دو مقاومت 33000000000اهم و333000000اهم را باهم سری کرده و ولتاژ 500ولت به انها بدهید در مقاومت پایین تر و زمین باید 5 ولت داشته باشیم ببینید میشه آن ولتاژ را به adc میکرو بدهید شرمنده انشالله جبران می کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجید باقری
                        آقای رضایی من ویندوز عوض کردم وپروتئوس روی سیستمم کرک نمی شه نمی دونم چرا؟ میشه یه لطف کنید با تقسیم مقاومتی مداری را در پرتئوس امتحان کنید دو مقاومت 33000000000اهم و333000000اهم را باهم سری کرده و ولتاژ 500ولت به انها بدهید در مقاومت پایین تر و زمین باید 5 ولت داشته باشیم ببینید میشه آن ولتاژ را به adc میکرو بدهید شرمنده انشالله جبران می کنم
                        بله میشه. من این قضیه رو با مقاومت های 33 مگ و 330 کیلو تست کردم. فقط باید نول هم به زمین مدار وصل بشه. اگه سرعت نمونه برداری خوب باشه نیاز به یکسو سازی هم نداره و میتونی خود ولتاژ AC رو نمونه برداری کنی.
                        موفق باشید.

دیدگاه

سلام
                          تست کردم جواب داد میتونی این ولتاژ رو به adc بدیم البته به نظر من بهتر این ولتاژ یا قبل از تقسین مقاومتی با پل دیود یکسو کنیم و یا بعد از تقسیم با یکسوساز اپ امپ (ایده ال)یکسو کنیم چون اعمال جریان وتناوب به adc حتی اگه سرعت نمونه برداری زیاد هم باشه .معقول به نظر نمیاد

دیدگاه

اگه خود AC رو بدیم به ADC میتونیم توالی فازهار رو هم فکر کنم چک کنیم. من خودم تست نکردم اینو اما ولتاژ AC رو هم با تقسیم مقاومتی و هم با تقسیم خازنی با میکرو اندازه گیری کردم. اگه بخواهیم DC ش کنیم و از یکسو ساز ایده آل استفاده نکنیم میتونیم قبل از اینکه ولتاژ رو بدیم به تقسیم ولتاژ با پل دیود یکسوش کنیم حدود یک ولت ماکزیممش کم میشه.

دیدگاه

برای سنجش اختلاف فاز ها فکر میکنم بتونیم از سه تا مدار تشخیص عبور از صفر اسفاده کنیم و با تایمر میکرو این اختلاف رو اندازه بگیریم
                              با adc هم ولتاژ سه فاز رو اندازه میگیریم

دیدگاه

در ضمن یکی من را راهنمایی کنه ویندوز 7نصب کردم32بیتی و پرتئوس7.10 را که نصب کردم در حین نصب کلید آن را نصب کردم ولی بعد از نصب برنامه LXK Proteus 7.10 SP0 ENG v1.0.1 را که اجرا می کنم و کلید updateرا میزنم خطا میده نصب نمی شه میشه من را راهنمایی کنید راستش بدون این برنامه حوصله ام سر رفته

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X