پاسخ : چگونه کاری کنیم که کسی برنامه روی میکرو رو نتونه بدزده؟
:eek:
oo:
فقط موندم برام منبع بذاری تا بدونم چطوری می خونن؟
oo: این روش رو از کجا آوردین؟ حتما منبع بذارید لطفا.
برای خواندن حافظه میکرو باید اول میکرو رو دیکاپینگ(decapping) کرد. به این صورت که اول با سنگ مخصوص سیقل کاری یا فرز یا... مقداری از لایه اپکسی پکیج رو در میارن(از روش). بعد با اسید و هیتر اون مقدار بالایش رو هم بر می دارن. به این ترتیب تا اینجا ما دیکاپینگ رو انجام دادیم. بعد با یه تیکه کاغذ یا پلاستیک یا غیره رو قسمت حافظه رو می پوشونیم و بقیه بخش ها رو در معرض UV قرار میدیدم تا بخش فیوزبیت ها پاک بشه. بعدش شما می تونی حافظه رو بخونی. من قبلا می خواستم آموزشش رو واسه بچه ها بذارم ولی وقت نکردم. من خودم یه ATMega32 رو دیکاپینگ(فقط دیکاپینگ کردم) کردم. واسه همین خوندن حافظه باید حدود 50 الی 100 هزار دلار بدین به شرکت های چینی تا براتون انجام بده. این مقاله آموزشی شما رو روشن میکنه:
Hacking the PIC 18F1320
راستی من با دریل فروشگاه کار کردم. خیلی خوب بود که مته سیقل کاری هم داره.
اینم فیلم آموزشی که اگه خواستین تا براتون یه جایی پلودش کنم:
removing epoxy packaging from chips to expose the dies
نوشته اصلی توسط aliila
oo:فقط موندم برام منبع بذاری تا بدونم چطوری می خونن؟
oo: این روش رو از کجا آوردین؟ حتما منبع بذارید لطفا.برای خواندن حافظه میکرو باید اول میکرو رو دیکاپینگ(decapping) کرد. به این صورت که اول با سنگ مخصوص سیقل کاری یا فرز یا... مقداری از لایه اپکسی پکیج رو در میارن(از روش). بعد با اسید و هیتر اون مقدار بالایش رو هم بر می دارن. به این ترتیب تا اینجا ما دیکاپینگ رو انجام دادیم. بعد با یه تیکه کاغذ یا پلاستیک یا غیره رو قسمت حافظه رو می پوشونیم و بقیه بخش ها رو در معرض UV قرار میدیدم تا بخش فیوزبیت ها پاک بشه. بعدش شما می تونی حافظه رو بخونی. من قبلا می خواستم آموزشش رو واسه بچه ها بذارم ولی وقت نکردم. من خودم یه ATMega32 رو دیکاپینگ(فقط دیکاپینگ کردم) کردم. واسه همین خوندن حافظه باید حدود 50 الی 100 هزار دلار بدین به شرکت های چینی تا براتون انجام بده. این مقاله آموزشی شما رو روشن میکنه:
Hacking the PIC 18F1320
راستی من با دریل فروشگاه کار کردم. خیلی خوب بود که مته سیقل کاری هم داره.
اینم فیلم آموزشی که اگه خواستین تا براتون یه جایی پلودش کنم:
removing epoxy packaging from chips to expose the dies

دیدگاه