اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه کاری کنیم که کسی برنامه روی میکرو رو نتونه بدزده؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونه کاری کنیم که کسی برنامه روی میکرو رو نتونه بدزده؟

نوشته اصلی توسط aliila
    ... روشش هم اینطوری که با فرز لایه بالای میکرو رو برمیدارن تا به حافظه برسن . بعد با میکروسکپ خانه های حافطه رو میخونن...
    :eek: oo:
    فقط موندم برام منبع بذاری تا بدونم چطوری می خونن؟ oo: این روش رو از کجا آوردین؟ حتما منبع بذارید لطفا.
    برای خواندن حافظه میکرو باید اول میکرو رو دیکاپینگ(decapping) کرد. به این صورت که اول با سنگ مخصوص سیقل کاری یا فرز یا... مقداری از لایه اپکسی پکیج رو در میارن(از روش). بعد با اسید و هیتر اون مقدار بالایش رو هم بر می دارن. به این ترتیب تا اینجا ما دیکاپینگ رو انجام دادیم. بعد با یه تیکه کاغذ یا پلاستیک یا غیره رو قسمت حافظه رو می پوشونیم و بقیه بخش ها رو در معرض UV قرار میدیدم تا بخش فیوزبیت ها پاک بشه. بعدش شما می تونی حافظه رو بخونی. من قبلا می خواستم آموزشش رو واسه بچه ها بذارم ولی وقت نکردم. من خودم یه ATMega32 رو دیکاپینگ(فقط دیکاپینگ کردم) کردم. واسه همین خوندن حافظه باید حدود 50 الی 100 هزار دلار بدین به شرکت های چینی تا براتون انجام بده. این مقاله آموزشی شما رو روشن میکنه:

Hacking the PIC 18F1320

راستی من با دریل فروشگاه کار کردم. خیلی خوب بود که مته سیقل کاری هم داره.

اینم فیلم آموزشی که اگه خواستین تا براتون یه جایی پلودش کنم:

removing epoxy packaging from chips to expose the dies

دیدگاه

خیلی باحال بود روح الامین
      کلی چیز جدید یاد گرفتیم! :nerd:
      مخصوصا اون لینکا!
      بعدا هم اگه فرصت داشتی، اموزشت رو بذار
      قطعا مورد استقبال قرار خواهد گرفت!
      همچنین: نظرت رو در مورد سوال تاپیک هم بگو:
      "چکار کنیم اطلاعات در امون بمونه" :read:
      1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
      2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
      3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدصادق رستمی
        خیلی باحال بود روح الامین
        کلی چیز جدید یاد گرفتیم! :nerd:
        مخصوصا اون لینکا!
        بعدا هم اگه فرصت داشتی، اموزشت رو بذار
        قطعا مورد استقبال قرار خواهد گرفت!
        همچنین: نظرت رو در مورد سوال تاپیک هم بگو:
        "چکار کنیم اطلاعات در امون بمونه" :read:
        چشم. قابل شما رو نداره.
        بهترین فکر میکنم همون روش آقا جعفر هستش که نرم افزاریه(تقریبا). من توصیه میکنم همه روشها رو انجام بدید. بالاخره کار از محکم کاری عیب نمیکنه.

دیدگاه

آقا من داغونما داغون حالا این بیت لاک ها رو چطوری باید تنظیم کنم ؟
          یافته هایت را با باخته هایت مقایسه کن اگر خدا را یافتی هر چه باختی مهم نیست .

فریم ورک تحت وب ایرانی گتنا نسخه هشتم منتشر شد در این نسخه کتابخانه PDO اضافه شده است .

دیدگاه

با سلام
            بعضی از دوستان این ایراد رو در مورد روش بنده فرمون که وقتی کسی میخاد برنامه رو کپی کنه سخت افزار رو هم کپی میکنه و این روشمناسب نیست لازم به ذکر هست که من جایی نگفتم که اون بخش از سخت افزار روی برد اصلی هست که کسی بتونه کپی کنه .اون قسمت فقط روی برد پروگرامر در نظر گرفته میشه و همونجا درست بعد از اتمام برنامه ریزی در اولین استارت میکرو اون پین رو چک میکنه و با درست بودن این پین یه متغیر رو در حافظه (eeprom )به مقدار مناسب تغییر میده و بعد میکرو از برد پروگرامر خارج و در برد اصلی گذاشته میشه و در استارت های بعدی از این متغییر استفاده میشه و در صورتی که برنامه کپی بشه چون دیگه روی برد اصلی پالس فعال کردن میکرو وجود نداره . میکرو کار نمیکنه
            البته این یه روش بود که دیروز به فکرم رسید و میتونه ناقص باشه
            ولی کار های دیگه ای هم میشه کرد که میشه گفت همش ابتکاری هست
            فرض کنید در مداری که طراحی کردید lcd هم هست .در این صورت اصلا نیازی به قفل نیست .فقط باید در چند جای برنامه دستوراتی رو قرار داد که روی lcd اطلاعاتی مانند برنامه نویس و طراح و اطلاعات تماس رو نشون بده (یه چیزی شبیه دمو که در این زمانه روی اکثر لوازم صوتی و تصویری هست ) به این طریق حتی اگه کسی برنامه شما رو کپی کنه بازم یه جورایی برای شما تبلیغ میکنه و محصول کپی شده شما رو به هرکی بده .اون طرف متوجه کپی بودن محصول میشه و این خودش از صد تا قفل بهتره
            روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
              با سلام
              بعضی از دوستان این ایراد رو در مورد روش بنده فرمون که وقتی کسی میخاد برنامه رو کپی کنه سخت افزار رو هم کپی میکنه و این روشمناسب نیست لازم به ذکر هست که من جایی نگفتم که اون بخش از سخت افزار روی برد اصلی هست که کسی بتونه کپی کنه .اون قسمت فقط روی برد پروگرامر در نظر گرفته میشه و همونجا درست بعد از اتمام برنامه ریزی در اولین استارت میکرو اون پین رو چک میکنه و با درست بودن این پین یه متغیر رو در حافظه (eeprom )به مقدار مناسب تغییر میده و بعد میکرو از برد پروگرامر خارج و در برد اصلی گذاشته میشه و در استارت های بعدی از این متغییر استفاده میشه و در صورتی که برنامه کپی بشه چون دیگه روی برد اصلی پالس فعال کردن میکرو وجود نداره . میکرو کار نمیکنه
              البته این یه روش بود که دیروز به فکرم رسید و میتونه ناقص باشه
              ولی کار های دیگه ای هم میشه کرد که میشه گفت همش ابتکاری هست
              فرض کنید در مداری که طراحی کردید lcd هم هست .در این صورت اصلا نیازی به قفل نیست .فقط باید در چند جای برنامه دستوراتی رو قرار داد که روی lcd اطلاعاتی مانند برنامه نویس و طراح و اطلاعات تماس رو نشون بده (یه چیزی شبیه دمو که در این زمانه روی اکثر لوازم صوتی و تصویری هست ) به این طریق حتی اگه کسی برنامه شما رو کپی کنه بازم یه جورایی برای شما تبلیغ میکنه و محصول کپی شده شما رو به هرکی بده .اون طرف متوجه کپی بودن محصول میشه و این خودش از صد تا قفل بهتره
              کسی که برنامه رو کپی کنه براحتی میتونه دست ببره داخلش و اسم شمارو حذف کنه و اسم و شماره خودشو بزاره! درسته؟
              آقا من داغونما داغون حالا این بیت لاک ها رو چطوری باید تنظیم کنم ؟
              از طریق فعال کردن فیوزبیت LB1
              کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

فکر میکنم فقط کد هگزو میشه برداشت و به خود برنامه نمیشه دسترسی داشت. فکر نکنم برنامه ای باشه که بتونه هگزو
                به شکل اولش (زبان برنامه نویسی سی یا بیسیک و ..) برگردونه .
                دعا پشتِ دعا برای آمدنت
                گناه پشــــــتِ گناه برای نیامــدنت
                دل درگــیر ، مــیان این دو انتخــــــــــــــــــــاب
                کــــــــــــــدام آخر ؟ آمـــدنـت یا نیامدنـــــــــــــــــــــــت

دیدگاه

بعضی از دوستان این ایراد رو در مورد روش بنده فرمون
                  کوچیکه اقای رضایی و همه دوستان هستم...من در حدی نیستم که ایراد بگیرم
                  منظورم این بود که کپی کردن سخت افزار راحتتره و کسی که میاد نرم افزار رو با این همه هزینه و دردسر از میکرو در میاره
                  سخت افزارشم خیلی راحت کپی میکنه...
                  یکی از دوستان گفتن که میشه پایه ریست رو تغییر داد...چطوری؟؟
                  نوشته اصلی توسط مرتضی ب
                  فکر نکنم برنامه ای باشه که بتونه هگزو
                  قبلا خونده بودم با کامپایلر اسمبلی میشه...اسمبلی نویسا میتونن

دیدگاه

یعنی کد هگزو به زبان اسمبلی میشه تبدیل کرد؟؟؟
                    دعا پشتِ دعا برای آمدنت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی ب
                      فکر میکنم فقط کد هگزو میشه برداشت و به خود برنامه نمیشه دسترسی داشت. فکر نکنم برنامه ای باشه که بتونه هگزو
                      میشه
                      یه مقدار وقت میگیره. البته اگه خوب بهش وارد باشی می تونه یه decompiler خوب بنویسی تا برات این کار رو انجام بده.

تا دیکامپایلر اسمبلیش رو دیدم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
                        میشه
                        یه مقدار وقت میگیره. البته اگه خوب بهش وارد باشی می تونه یه decompiler خوب بنویسی تا برات این کار رو انجام بده.

تا دیکامپایلر اسمبلیش رو دیدم.
                        کسای دیگه تا حالا به یه دیکامپایلر زبان های دیگه برخورد نداشتند؟ مثلا یه شرکتی چیزی باشه که یه اپلیکیشن مخصوص این کار ساخته باشه و بفروشه
                        و به اون اپلیکیشن کد هگزو بدی و خروجیش به ما سی یا بیسیک یا .. بده
                        دعا پشتِ دعا برای آمدنت

دیدگاه

من هر وقت بخام میکرو رو قفل کنم اصلا از روش های سخت افزاری مانند کندن پایه ها و یا فیوز بیت ها و یا لوک بیت استفاده نمیکنم
                          به نظر من روش نرمافزاری بهترین روش هست
                          یه مثال
                          اول برنامه بعد از پیکر بندی امکانات میکرو و قبل از شروع عمل کرد یکی از پین ها که فرقی نداره ازاد باشه یا مورد استفاده منتظر در یافت یه پالس با دیوتی سایکل خاص بشه و در صورتی که این پالش در مدت زمان مشخص بهش نرسه یه کارای رو انجام بده مثلا درست کار نکنه یا وسط کار متوقف بشه و یا کلا تا دریافت پالس منتظر بمونه .
                          در این روش نیازی به استفاده از لوک بیتها و یا روش های سخت افزاری نیست و چون اون کسی که برنامه شما رو از روی میکرو کپی میکنه .نمیدونه که باید قبل از اغاز به کار یه همچین پالسی به اون پین بده .با خیال راحت برنامه رو میریزه روی میکرو جدید ولی بعد از روشن کردن مدار میبینه .دست بالای دست بسیار است
                          این روشی که گفتی رو که پروگرامر راحت دیتا ها رو می خونه موقعی که پروگرامر شروع می کنه به خواندن دیتای میکرو ؛ میکرو رو در حالت ریست میبره دیگه برنامه ای که شما نوشتی اجرا نمیشه راحت کد هگز خونده میشه
                          قم الکترونیک

دیدگاه

:-؟ فکر نکنم پروژه ای اینقدر ارزشش رو داشته باشه با این قیمت ها که دوستان گفتند....

شخصا آی سی های پروژه 350 تومنی رو قفل روش هم نمیزارم چه برسه به این کارها که شما میگید :-))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی ب
                              کسای دیگه تا حالا به یه دیکامپایلر زبان های دیگه برخورد نداشتند؟ مثلا یه شرکتی چیزی باشه که یه اپلیکیشن مخصوص این کار ساخته باشه و بفروشه
                              و به اون اپلیکیشن کد هگزو بدی و خروجیش به ما سی یا بیسیک یا .. بده
                              چرا دوست عزیز هست واسه بیسیکشم هست اما توسط شرکت خاصی نیست بلکه هکرها این کارا رو میکنند. یعنی ضمانت اجرایی نداره و خودتون باید کرکر باشید تا روال درست دیکامپایل کردن روشن بشه.
                              دوست عزیز شما فکر میکنید کد هگز چیه؟؟؟ هکز همون چیزیه که شما نوشتی ولی به زبان ماشین. شما اگه زبان ماشین بلد باشی میتونی خودت مستقیم واسه چیپ برنامه بنویسی یعنی کد هگز رو خودت شروع به نوشتن کنی. و این اصلا چیز عجیبی نیست.(مشخصه که خیلی سخته) این تا اینجای کار. اما شما میتونی کدهای ماشین رو با یک دی اسمبلر به اسمبلی برگردونی و در نتیجه دست کاری کنی محتوات برنامه رو
                              کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

من باشم همه این کارهارو با هم انجام میدم :mrgreen:
                                خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                                [hr]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X