اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ماز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ماز

دوستان سوال کردم برنامه این طوری هست

با ir باید تعداد خونه ها رو بشماریم مثلا اگه 3تا خونه رو رفته بود باید بره چپ سپس اگه 5 تا شمرد بره راست و ...

نحوه برنامه :

ی متغییر می زاریم که هربار سنسور روشن یا خاموش شد به counter ما اضافه کنه حال اگر کانتر ما برابر مثلا 3 شد بره چپ سپس کانتر رو 0 می کنیم دوباره شمارش شروع میشه و ...
    درسته؟
    Sometimes life's going to hit you in the head with a brick. Don't lose faith
    Steven Paul Jobs
    --------------------------------------------------------------
    aH ProgrammeR

دیدگاه

قاتی نداره که

صفحه شطرنج رو فرض کن
      ربات وقتی تو هر خونه میره باس بشماره که چندتا از خونه های مربع شکل صفحه شطرنج رو رفته هم سیاه رو هم سفید رو حال اگر تعداد شمارش ها مثلا 2 بود ( یعنی اگر 2تا از خونه ها رو رفته بود ) بره چپ و ...

نحوه برنامه نویسش رو بالا گفتم
      Steven Paul Jobs
      aH ProgrammeR

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirdifraxe1
        قاتی نداره که

صفحه شطرنج رو فرض کن
        ربات وقتی تو هر خونه میره باس بشماره که چندتا از خونه های مربع شکل صفحه شطرنج رو رفته هم سیاه رو هم سفید رو حال اگر تعداد شمارش ها مثلا 2 بود ( یعنی اگر 2تا از خونه ها رو رفته بود ) بره چپ و ...

نحوه برنامه نویسش رو بالا گفتم

این که کاری نداره
        همون طور که گفتم شما یه متغیر x و یه متغیر yقرار بدید حال با حرکت در راستای x به x اضافه می کنید و با حرکت در راستای y بهy اضافه می کنید
        فکرنمی کنم کسی همچین برنامه ای داشته باشه باید خودت استین بالا بزنی
        مشکلی بود در خدمتم :nice:

آدلان پایا متخصص در حوضه ربات های پرنده
        https://adlanpaya.ir/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط avr68

این که کاری نداره
          همون طور که گفتم شما یه متغیر x و یه متغیر yقرار بدید حال با حرکت در راستای x به x اضافه می کنید و با حرکت در راستای y بهy اضافه می کنید
          فکرنمی کنم کسی همچین برنامه ای داشته باشه باید خودت استین بالا بزنی
          مشکلی بود در خدمتم :nice:

x, y نمی خاد که
          ی متغییر می زاریم که هربار سنسور روشن یا خاموش شد به counter ما اضافه کنه حال اگر کانتر ما برابر مثلا 3 شد بره چپ سپس کانتر رو 0 می کنیم دوباره شمارش شروع میشه و ...
          درسته؟
          Steven Paul Jobs
          aH ProgrammeR

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirdifraxe1
            x, y نمی خاد که
            درسته؟
            اره درسته
            ولی از x و y برای نقشه استفاده کن
            :nerd:
            آدلان پایا متخصص در حوضه ربات های پرنده
            https://adlanpaya.ir/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط avr68
              اره درسته
              ولی از x و y برای نقشه استفاده کن
              :nerd:

1-نقشه ؟ نقشه چرا ؟ کافیه ما بدونیم چقدر جلو رفتیم اون طوری باس هر دو مقدار رو صفر کنیم مسر تو قوانین هست
              2- الان یه برد هست که میکرش atmega8 هست شرکت یه برنامه طراحی کرده که داخل اون برنامه بنویسیم سپس از طریق همون برنامه پرگرام میشه الان من می خوام پایه های پروگرام میکرو رو از طریق دیتاشیت در بیارم روی bered bord وصل کنم اون ور هم پروگرامرم رو با سیم بهش وصل کنم که پروگرامر میکرو بشناسه قاعدتا باید بشه برنامه ریخت دیگه درسته؟
              Steven Paul Jobs
              aH ProgrammeR

دیدگاه

فکر کنم مشکل اصلی توی همچین لیگی دقت و صاف حرکت کردن ربات هست.که اگه این مشکل حل بشه احتمالا مشکل دیگه ای وجود نداره.
                یه سوال.این مسابقات کجا هست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X