اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت دیمر دیجیتال با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت دیمر دیجیتال با AVR

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
    من فایل شما رو دانلود کردم و با پروتوس تستش کردم
    من در مدار شما کلا قسمت تشخیص عبور از صفر رو حذف کردم و در کمال تعجب دیدم هنوز خروجی داریم .این نشون میده مدار شما اصلا کاری به تشخیص عبور از صفر نداره و یه موج PWM برای خودش ایجاد میکنه و با اون گیت تریاک تحریک میشه .
    با سلام، توی پست قبلی هم گفتم که EXT INT چه تریگر بشه و چه نشه، ما موج pwm رو داریم، zero crossing فقط وظیفه همزمان سازی رو داره، ینی توی روال برنامه وقفه، ما میایم مقدار اولیه به تایمر میدیم (که توی برنامه 0x64 هست) تا سنکرون بشن، در مورد پروتئوس هم باید بگم که من نتونستم از zero crossing خروجی ببینم، ولی مدار 100% عملیه و اگه ببندید به خوبی جواب میده. چون تست شدس، بنظرتون مشکل پروتئوس چیه؟
    انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط punisher.x64
      یک سوال :
      این پالسی که برای تحریک ترایاک ازش استفاده میکنید سوزنی هستش یا نه؟
      اگه پالس سوزنی به گیت ترایاک ازسال نکنیم اتفاق بدی ممکنه بیفته؟مثلا همون خروجی PWM رو بدیم به گیت ترایاک...
      با تشکر
      سوالتونو دقیقا متوجه نشدم ولی دلیل اینکه pwm رو ترایاک متصل نمیکنن اینه که اینجوری مدار ایزوله ای نخواهیم داشت، ینی با این روش قسمت high از low توسط نور کاملا جدا میشه که از خطرات ولتاژ زیاد روی قسمت کنترل جلوگیری میشه و همچنین قسمت قدرت مدار، تقریبا شبیه دیمر آنالوک هستش با اندکی تغییرات، مثلا اون خازن 50n توی آنالوگ هم هست، توی این مدار فقط بجای تغییر ولتاژ توسط پتانسیومتر که زاویه آتش ترایاک رو با کمک شارژ ودشارژ شدن خازن مشخص میکنه، از دیوتی سایکل که با موج سینوسی 50 هرتزی سنکرون شده، استفاده میشه، به همین سادگی

دیدگاه

با چه زبونی نوشتی ؟
        روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedtaran
          سوالتونو دقیقا متوجه نشدم ولی دلیل اینکه pwm رو ترایاک متصل نمیکنن اینه که اینجوری مدار ایزوله ای نخواهیم داشت، ینی با این روش قسمت high از low توسط نور کاملا جدا میشه که از خطرات ولتاژ زیاد روی قسمت کنترل جلوگیری میشه و همچنین قسمت قدرت مدار، تقریبا شبیه دیمر آنالوک هستش با اندکی تغییرات، مثلا اون خازن 50n توی آنالوگ هم هست، توی این مدار فقط بجای تغییر ولتاژ توسط پتانسیومتر که زاویه آتش ترایاک رو با کمک شارژ ودشارژ شدن خازن مشخص میکنه، از دیوتی سایکل که با موج سینوسی 50 هرتزی سنکرون شده، استفاده میشه، به همین سادگی
          بله اونو متوجه هستم...به هر حال وقتی با اوپتو پالس رو ب گیت تریاک ارسال کنیم ، این پالس یه عرضی داره دیگه...من ی جا خوندم ک نوشته بود باید عرض پالس ارسالی ب گیت تریاک 20میکروثانیه باشه....ولی فک کنم تو این مدار ک شما گذاشتید پالس با عرض متغیر ک همون دیوتی سایکل باشه به گیت ارسال میشه...فک کنم اگه از یه روشی واسه تولید پالس با عرض ثابت و شیفت دادن اون پالس استفاده کنیم بهتر باشه...ینی فک کنم طول عمر تریاک اینطوری بیشتر میشه... :agree:
          تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

با چه زبونی نوشتی ؟
            کجاشو متوجه نشدین؟ :angry: منظورم اینه که اگه ما کل مداراتو حذف کنیم و فقط میکرو بمونه، بازم خروجی PWM از میکرو دیده میشه، به نظرم این روش مزایایی داره، همونطور که گفتم بهتر جواب میده، توی چندتا پست قبلی گفتم که قبلا از اون چیزی که شما میگفتی استفاده کرده بودم، یعنی یه وقفه خارجی همه کارارو انجام میده.

دیدگاه

کجاشو متوجه نشدین؟ :angry: منظورم اینه که اگه ما کل مداراتو حذف کنیم و فقط میکرو بمونه، بازم خروجی PWM از میکرو دیده میشه، به نظرم این روش مزایایی داره، همونطور که گفتم بهتر جواب میده، توی چندتا پست قبلی گفتم که قبلا از اون چیزی که شما میگفتی استفاده کرده بودم، یعنی یه وقفه خارجی همه کارارو انجام میده.
              سلام
              اولا این جواب سوال من نبود
              دوما من موند چه لزومی داشت از این روش استفاده کنی .وقتی روش معمول بهتر جواب میده و احتمالا برنامه نویسیش راحت تر هست

دیدگاه

آقا یه سوال، اگه ما یه خروجی pwm تولید کنیم، بعدش توسط یه مدار کوچولوی فیلترینگ اونو تبدیل به یه موج صاف DC کنیم، ینی دیوتی سایکلو اگه زیاد کنیم ولتاژ بیشتر بشه و برعکس، تا اینجاشو داشته باشین
                حالا اگه ما ولتاژ بدست اومده رو بجای پتانسیومتر توی مدار دیمر آنالوگ بذاریم، به نظرتون میشه مدار zero crossing حذف بشه و حجم مدار بیاد پایین؟ اگه جواب بده، به نظرم چون یه فیلتر داریم، میتونیم افزایش و کاهش ولتاژ تولیدی PWM رو بصورت نرم انجام بدیم که این توی افزایش طول عمر قطعات مدار و وسایل خارجی که به این دیمر وصل شدن موثر باشه، بنظرتون میشه؟؟ :-? :-? :-?

دیدگاه

چه لزومی داشت از این روش استفاده کنی .وقتی روش معمول بهتر جواب میده و احتمالا برنامه نویسیش راحت تر هست
                  آقای رضایی، بنظرتون روش آخری که گفتم چطوره؟ البته در حد یه ایدست، شاید درست نباشه، باز شما وارد تری یه نظری بده

دیدگاه

آقا یه سوال، اگه ما یه خروجی pwm تولید کنیم، بعدش توسط یه مدار کوچولوی فیلترینگ اونو تبدیل به یه موج صاف DC کنیم، ینی دیوتی سایکلو اگه زیاد کنیم ولتاژ بیشتر بشه و برعکس، تا اینجاشو داشته باشین
                    حالا اگه ما ولتاژ بدست اومده رو بجای پتانسیومتر توی مدار دیمر آنالوگ بذاریم، به نظرتون میشه مدار zero crossing حذف بشه و حجم مدار بیاد پایین؟ اگه جواب بده، به نظرم چون یه فیلتر داریم، میتونیم افزایش و کاهش ولتاژ تولیدی PWM رو بصورت نرم انجام بدیم که این توی افزایش طول عمر قطعات مدار و وسایل خارجی که به این دیمر وصل شدن موثر باشه، بنظرتون میشه؟؟ :-? :-? :-?
                    خب شدنش که میشه حالا کمی اینور اونور .ولی مثله اینجاست که چرا حتما باید از pwm استفاده بشه که تا حدی کارو سخت میکنه هم از نظر برنامه نویسی و هم از نظر سخت افزاری .مدار تشخیص عبور از صفر هم چیز خاصی نیست که ازش یه غول بسازیم .این مدای که شما گذاشتی مشابه همونی هست که اقای لاچینی تو پروژه خودشون گذاشتن که میشه اینم خیلی راحت سادش کرد فقط با یه پل دیود و یه مقاومت و یه اپتوکوپلر

دیدگاه

خب شدنش که میشه حالا کمی اینور اونور .ولی مثله اینجاست که چرا حتما باید از pwm استفاده بشه که تا حدی کارو سخت میکنه هم از نظر برنامه نویسی و هم از نظر سخت افزاری .مدار تشخیص عبور از صفر هم چیز خاصی نیست که ازش یه غول بسازیم .این مدار که شما گذاشتی مشابه همونی هست که اقای لاچینی تو پروژه خودشون گذاشتن که میشه اینم خیلی راحت سادش کرد فقط با یه پل دیود و یه مقاومت و یه اپتوکوپلر
                      راه اندازی pwm سخته به نظرتون؟ oo:
                      ولی اگه این کارو بکنیم، میتونیم حجم مدارو به مقدار قابل توجهی کاهش بدیم، بجای اینهمه مقاومت و خازن و ترانزیستور و اپتوکوپلر و...، یه مقاومت سری و یه خازن میخواد، همین. تازه هزینشم کم میشه :rolleyes:

دیدگاه

قا میگم نمیشه از یک پتانسیومتر دیجیتال به جای پتانسیومتر استفاده کرد وبا میکرو بش فرمان داد
                        دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                        بانک اطلاعاتی سنسورها
                        ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                        تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                        [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1hoshmand
                          قا میگم نمیشه از یک پتانسیومتر دیجیتال به جای پتانسیومتر استفاده کرد وبا میکرو بش فرمان داد
                          میشه یکم توضیح بدین؟ یا یه عکس ازش بذارین؟ چجوری کار میکنه؟

دیدگاه

میشه یکم توضیح بدین؟ یا یه عکس ازش بذارین؟ چجوری کار میکنه؟
                            پتانسیومتر دیجیتال 10 کیلو اهم MCP4131 ونمونه های دیگر که تواینترنت پره
                            بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

عکس هاش تو انترنت پره سرچ کن پتانسومتر دیجیتال
                              بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1hoshmand
                                پتانسیومتر دیجیتال 10 کیلو اهم MCP4131 ونمونه های دیگر که تواینترنت پره
                                به نظر راه اندازی MCP4131 یکم سخت میاد، چون با SPI وصل میشه و هیچ توضیح خاصی نتونستم پیدا کنم ازش جز چنتا سوال که توی تاپیکها پرسیده شده :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X