پاسخ : افزایش سرعت AVR
چقدر مباحث مختلف تو تاپیک مطرح میشه؟؟؟!!! :-B
این قسمت رو تست کردی؟؟؟0.5 ثانیه هم 0.5 ثانیس ها!!!! 
من نگفتم دستکاری کردم ،گفتم دوباره از اول نوشتم
کتابخونه کار با FAT یکی از قشنگترین و پیچیده ترین کتابخونه هاست!!! برای همین نمیشه به این راحتی دستکاریش کرد و باید از نو خودت اونو بنویسی و البته بصورت اصولی و همراه با اسمبلی توی کدت. خودش یه پروژه سنگین هست و باید کامل ساختار FAT رو بدونی و اسمبلی هم آشنا باشی!!!
توی این مرحله فکر میکنم خیلی براتون سنگین باشه که بخواید برنامه کار با FAT رو شروع کنید.
ولی برای بهبود سرعت برنامه به چند سوال جواب بدید:
1-کریستال چند مگا هرتز و سرعت چند مگا هرتز؟؟؟ از حداکثر مقدار استاندارد استفاده کن مثلا 16 مگ حتی اگه میگی بیشتر مشکلی ایجاد نمی شه بازم استاندارد استفاده کن (برای بار چندم: افزایش کلاک باعث مشکلاتی میشه که به عقل جن هم نمیرسه [-X)
2-سرعت SPI چقدره؟؟ بزار روی حداکثر خودش یعنی 8 مگا هرتز
توی این مرحله خیلی بعید می دونم که بدون نوشتن FAT بتونی از این سریعتر کنی برنامتو
موفق باشی
چقدر مباحث مختلف تو تاپیک مطرح میشه؟؟؟!!! :-B
خوشحالم 
رنگاشم درست شد دیگه؟؟ دیدی!!!؟؟ :mrgreen:
حالا یه نیم ثانیه دیگه بهینه سازی:
کد: [انتخاب]
CS_LOW;
RS_HIGH;
for(counter2=0;counter2<3;counter2++)
for(counter=0;counter<25600;counter++)
{
LCD_DATAPORT_LSB_PORT = fgetc(&file);
LCD_DATAPORT_MSB_PORT= fgetc(&file);
WR_LOW;
WR_HIGH;
}
CS_HIGH;

رنگاشم درست شد دیگه؟؟ دیدی!!!؟؟ :mrgreen:
حالا یه نیم ثانیه دیگه بهینه سازی:
کد: [انتخاب]
CS_LOW;
RS_HIGH;
for(counter2=0;counter2<3;counter2++)
for(counter=0;counter<25600;counter++)
{
LCD_DATAPORT_LSB_PORT = fgetc(&file);
LCD_DATAPORT_MSB_PORT= fgetc(&file);
WR_LOW;
WR_HIGH;
}
CS_HIGH;

عباس آقا توی یه تاپیک دیگه گفته بودی که اسمبلی تابع fgetc رو دستکاری و بهینش کردی. منم یه کارایی کردم.
یه لطفی کن در این زمینه هم یه راهنمایی کن شاید بشه سرعت رو بیشترش کرد :rolleyes:
یه لطفی کن در این زمینه هم یه راهنمایی کن شاید بشه سرعت رو بیشترش کرد :rolleyes:
کتابخونه کار با FAT یکی از قشنگترین و پیچیده ترین کتابخونه هاست!!! برای همین نمیشه به این راحتی دستکاریش کرد و باید از نو خودت اونو بنویسی و البته بصورت اصولی و همراه با اسمبلی توی کدت. خودش یه پروژه سنگین هست و باید کامل ساختار FAT رو بدونی و اسمبلی هم آشنا باشی!!!
توی این مرحله فکر میکنم خیلی براتون سنگین باشه که بخواید برنامه کار با FAT رو شروع کنید.
ولی برای بهبود سرعت برنامه به چند سوال جواب بدید:
1-کریستال چند مگا هرتز و سرعت چند مگا هرتز؟؟؟ از حداکثر مقدار استاندارد استفاده کن مثلا 16 مگ حتی اگه میگی بیشتر مشکلی ایجاد نمی شه بازم استاندارد استفاده کن (برای بار چندم: افزایش کلاک باعث مشکلاتی میشه که به عقل جن هم نمیرسه [-X)
2-سرعت SPI چقدره؟؟ بزار روی حداکثر خودش یعنی 8 مگا هرتز
توی این مرحله خیلی بعید می دونم که بدون نوشتن FAT بتونی از این سریعتر کنی برنامتو
موفق باشی

oo: :NO:

>-
دیدگاه