اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست پروژه تولید موج سینیوسی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست پروژه تولید موج سینیوسی

ممنون بابت جواب ها
    خوب چون هنوز به کدویژن و اتمل تسلط ندارم با بسکام شروع کردم و یک برنامه ساده نوشتم که سا تا PWM تولید میگنه. با همون مقادیر بالا
    برای ایجاد اختلاف 120 درجه باید چیکار کنم ؟
    با محاسبه پریود موج اولی و ایجاد تاخیر 33 درصدی به وسیله تایمر صفر بعد از شروع موج اول میشه این کار رو کرد یا راه دیگه ای داره ؟
    اگه لازم بود بگین کد رو هم قرار بدم .

دیدگاه

توی پست 11 آقای توحید، i و j و k اندیس اختلاف فاز هستن.
      کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : درخواست پروژه تولید موج سینیوسی

نوشته اصلی توسط tohid041
        در مورد pwm مطلب هست یه سرچی کنین، مطالعه بفرمایین، اگر مشکلی بود در خدمتیم
        ممنون از جواب
        نه منظورم طرز کار PWM نبود . اینجا چطور باید ازش استفاده کنم ؟
        تو پروژه روی سایت بعد از عبور دادن خروجی PWM ها از اپتو کوپلر ، سه خروجی به درایور IR2130 داده شده . راه ساده تری هم هست ؟
        چون همون طور که گفتم قرار نیست پروژه به موتور واقعی وصل بشه و فقط در حد آموزشیه

دیدگاه

اگه فقط منظورتون تولید شکل موج سینوسی باشه که بعد از pwm با یه فیلتر RC (و بهتر از اون LC) بدست میاد. ولی اگه بخواین PWM رو تو ولتاژ بالا سوئیچ کنین باید از همون 2130 یا مشابهاش استفاده کنین. ترانس پالس هم قابل استفاده است.

دیدگاه

پس لطفا در مورد هر یک از این بخش ها یک توضیحی بدین تا بتونم از اینها استفاده کنم . ممنون
            (این بخش ها مال همون پروژه کامل مهندس کی نژاد هستش)
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...5219#msg275219
            بخش یک

بخش دو

بخش سه

دیدگاه

من روی سیستم مهندس کی نژاد کار نکردم. ولی کاری که خودم کردم رو واستون میگم:

1- باید مثل همون بالا سه تا شکل موج سینوسی با اختلاف فاز 120 درجه تولید کنی. یعنی باید توی خروجی فیلترهاتون این 3 تا شکل موج رو داشته باشین. (با دامنه مناسب).

2- سیگنالهای پالسی (قبل از فیلتر) رو به H1..3 توی IR2130 و نات اونا رو به همون ترتیب به L1..3 بدین. دقت کنین که فیلتر رو فقط برای اطمینان از صحت شکل موجمون گذاشتیم و در عمل با اون کاری نداریم.

3- بقیه مدار دیگه مربوط به 2130 میشه که توی دیتا شیتش هست.

4- تا جواب نهایی رو نگرفتین، حتما برای حفاظت بخش قدرت از یه مقاومت وات بالا به عنوان محدود کننده جریان استفاده کنین.

5- خازن صافی Vdc تا حد امکان به سوئیچ ها نزدیک باشه.

6- برای تغذیه بخش قدرت حتما یه فیوز مناسب بذارین.

7- و در آخر اینکه توی اینکار 70 درصدش ساختن شکل موجه که شما انجام دادین. بقیه ش دیگه ساده س و فقط دقت میخواد و شجاعت.

موفق باشید.

ویرایش: توی مداری که براتون توضیح دادم اگه سوئیچ هاتون به هر دلیلی آسیب ببینن 2130 و میکروتون هم میپره. بنا بر این توی خروجی میکرو از اپتو استفاده میشه تا در صورت بروز مشکل، میکرو سالم بمونه.

دیدگاه

به زور چندتا کد زدم با بیسیک :

کد:
                '(!
                ' 3-phase sine wave generator
                ' Copyright (C) 2014 2hid <tohid.j@gmail.com>
                ' 2014/04/28
                ' BETA
                ')

$regfile = "m32def.dat"
                $crystal = 1000000

Dim I As Byte : I = 0
                Dim J As Byte : J = 85
                Dim K As Byte : K = 170
                Dim V As Byte

' config pwm 3 chanel ...
                Config Timer0 = Pwm , Compare Pwm = Clear Up , Prescale = 1
                Config Timer1 = Pwm , Pwm = 8 , Compare A Pwm = Clear Up , Prescale = 1
                Config Timer2 = Pwm , Compare Pwm = Clear Up , Prescale = 1
                Enable Timer0
                Enable Timer1
                Enable Timer2
                Start Timer0
                Start Timer1
                Start Timer2

Do
                 V = Lookup(i , Sine)
                 Pwm0 = V
                 Incr I
                 V = Lookup(j , Sine)
                 Pwm1a = V
                 Incr J
                 V = Lookup(k , Sine)
                 Pwm2 = V
                 Incr K
                 ' crystal / (50 * 256)
                 Waitus 78
                Loop

End

Sine:
                 Data &H80 , &H83 , &H86 , &H89 , &H8C , &H8F , &H92 , &H95 , &H98 , &H9C , &H9F , &HA2 , &HA5 , &HA8 , &HAB , &HAE
                 Data &HB0 , &HB3 , &HB6 , &HB9 , &HBC , &HBF , &HC1 , &HC4 , &HC7 , &HC9 , &HCC , &HCE , &HD1 , &HD3 , &HD5 , &HD8
                 Data &HDA , &HDC , &HDE , &HE0 , &HE2 , &HE4 , &HE6 , &HE8 , &HEA , &HEC , &HED , &HEF , &HF0 , &HF2 , &HF3 , &HF5
                 Data &HF6 , &HF7 , &HF8 , &HF9 , &HFA , &HFB , &HFC , &HFC , &HFD , &HFE , &HFE , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF
                 Data &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFE , &HFE , &HFD , &HFC , &HFC , &HFB , &HFA , &HF9 , &HF8 , &HF7
                 Data &HF6 , &HF5 , &HF3 , &HF2 , &HF0 , &HEF , &HED , &HEC , &HEA , &HE8 , &HE6 , &HE4 , &HE2 , &HE0 , &HDE , &HDC
                 Data &HDA , &HD8 , &HD5 , &HD3 , &HD1 , &HCE , &HCC , &HC9 , &HC7 , &HC4 , &HC1 , &HBF , &HBC , &HB9 , &HB6 , &HB3
                 Data &HB0 , &HAE , &HAB , &HA8 , &HA5 , &HA2 , &H9F , &H9C , &H98 , &H95 , &H92 , &H8F , &H8C , &H89 , &H86 , &H83
                 Data &H80 , &H7C , &H79 , &H76 , &H73 , &H70 , &H6D , &H6A , &H67 , &H63 , &H60 , &H5D , &H5A , &H57 , &H54 , &H51
                 Data &H4F , &H4C , &H49 , &H46 , &H43 , &H40 , &H3E , &H3B , &H38 , &H36 , &H33 , &H31 , &H2E , &H2C , &H2A , &H27
                 Data &H25 , &H23 , &H21 , &H1F , &H1D , &H1B , &H19 , &H17 , &H15 , &H13 , &H12 , &H10 , &H0F , &H0D , &H0C , &H0A
                 Data &H09 , &H08 , &H07 , &H06 , &H05 , &H04 , &H03 , &H03 , &H02 , &H01 , &H01 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00
                 Data &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H01 , &H01 , &H02 , &H03 , &H03 , &H04 , &H05 , &H06 , &H07 , &H08
                 Data &H09 , &H0A , &H0C , &H0D , &H0F , &H10 , &H12 , &H13 , &H15 , &H17 , &H19 , &H1B , &H1D , &H1F , &H21 , &H23
                 Data &H25 , &H27 , &H2A , &H2C , &H2E , &H31 , &H33 , &H36 , &H38 , &H3B , &H3E , &H40 , &H43 , &H46 , &H49 , &H4C
                 Data &H4F , &H51 , &H54 , &H57 , &H5A , &H5D , &H60 , &H63 , &H67 , &H6A , &H6D , &H70 , &H73 , &H76 , &H79 , &H7C
                گذشت خصلت مردان است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tohid041
                  به زور چندتا کد زدم با بیسیک :
                  ممنون آقای توحید ولی خودم قبلا برنامه سافاز رو نوشتم و با تایمر صفر فرکانس رو روی 50 هرتز تنظیم کردم . بازم ممنون
                  نوشته اصلی توسط نو رسیده
                  5- خازن صافی Vdc تا حد امکان به سوئیچ ها نزدیک باشه.
                  منظورتون از این قسمت چیه ؟
                  برای نات کردن همون آی سی بالا مناسبه یا مدار دیگه ای رو توصیه میکنین ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ababakz
                    بازم ممنون منظورتون از این قسمت چیه ؟
                    برای نات کردن همون آی سی بالا مناسبه یا مدار دیگه ای رو توصیه میکنین ؟
                    برای نات کردن از هر روشی میتونه استفاده بشه. من تو برنامه نات پالس رو به یه پایه دیگه فرستادم و از قطعه دیگه ای استفاده نکردم. ولی از هر آیسی ناتی میشه استفاده کرد.

منظورم از خازن صافی Vdc همون خازنیه که برای صاف کردن ولتاژ DC تغذیه بریج استفاده میکنین. تجربه نشون داده که اگه این خازن به درین ها نزدیک باشه و ترکهای روی برد مربوط به اون کلفت تر باشن اسپایک های OVER VOLTAGE روی درین ها رو خیلی کاهش میده. مثل خازنی که برای تغذیه میکرو نزدیک پایه تغذیه ش میذاریم.

دیدگاه

خازن صافی نکته خوبی بود ممنون . به هر حال قرار نیست این درایور به موتور واقعی وصل بشه و آموزشیه .

نوشته اصلی توسط نو رسیده
                      برای نات کردن از هر روشی میتونه استفاده بشه. من تو برنامه نات پالس رو به یه پایه دیگه فرستادم و از قطعه دیگه ای استفاده نکردم. ولی از هر آیسی ناتی میشه استفاده کرد.
                      مگه شما از PWM نرم افزاری استفاده کردین ؟ منظورم اینه که چطور نات PWM رو روی یه پایه دیگه به وجود آوردین ؟

دیدگاه

تقریبا آره. من از مقایسه کننده ها آ‌و وقفه اونا استفاده کردم و تو روتین وقفه خروجی ها رو مقدار دهی کردم.

دیدگاه

با سلام و خسته نباشید لطف میکنید یه توضیحی در مورد نحوه بدست اوردن کدها بدهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shayan223
                            با سلام و خسته نباشید لطف میکنید یه توضیحی در مورد نحوه بدست اوردن کدها بدهید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                            منظورتون کدوم کدهاس؟!
                            گذشت خصلت مردان است

دیدگاه

بعد از یک وقفه دوباره دارم رو پروژه کار میکنم .
                              یه مشکلی پیش اومده . شکل موج خروجی میکرو کلی نویز داره و اصلا قابل استفاده نیست . برنامه به طور کامل تو پروتئوس جواب داده ولی تو عمل جواب نمیده به نظرتون از کجاس ؟
                              میکرو مورد استفاده مگا 64 هستش و از فرکانس 8 مگ دارخلی استفاده شده . یه خازن عدسی هم برای نویزگیری به تغذیه وصله .

دیدگاه

این عکسی که گذاشتین شکل موج کجاست؟

اگه خروجی میکرو هست باید یه PWM با فرکانس ثابت و دیوتی سایکل متغیر باشه. احتمالا همینی که میبینین درسته. ولی چون اسکوپ آنالوگه اینطوری نشون میده. مثل شبیه سازیتون تو خروجی میکرو فیلتر RC بذارین و خروجی فیلتر رو ببینین.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X