اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتاب مناسب برای AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کتاب مناسب برای AVR

سلام
    من تازه می خوام AVR یاد بگیرم. اما نمی دونم چه کتابی مناسبه. انقلاب که رفتم ، دو جور کتاب داشتن. یه جورش که همین کتاب معروف کاهه بود. یه جور دیگه هم ( که مولفش رو نمی دونم ) با زبان C و با استفاده از نرم افزار Code Vision آموزش داده بود. اصلا سوالم رو این طور مطرح می کنم که زبان C بهتره یا بیسیک؟ و در ضمن ساده بودن و یا سخت بودنش هم برام مهم نیست. ممنون

کتاب مناسب برای AVR

با سلام
    دوست عزیز بهتره برید دنبال سی بنا به دلایلی که بزرگ تر ها می گندمنم الان تازه دارم سی کار می کنم
    فکر کنم اقا صابر خوب بتونه توضیح بده

دیدگاه

کتاب مناسب برای AVR

خواهش میکنم رضا جان ، شما خودت که صاحب نظری عزیز
      دوست عزیز ببین وقتی صحبت از سخت افزار به میون میاد ( چه سخت افزار کامپیوتر و چه سخت افزار های اختصاصی که در طراحی سیستم های الکترونیکی به کار میره مثل همین میکرو ها ) برنامه نویسی سیستمی حرف اول رو میزنه در برنامه نویسی سیستمی هم زبان اسمبلی و زبان سی همواره یکه تاز بودند این دو زبان شما رو وادار میکنه که سیستمی فکر کنید بعلاوه مستقیماً با سخت افزار درگیر بشید و در نزدیک ترین سطح به سخت افزار یعنی بیت و بایت و آدرس کار کنید این کار باعث تسلط شما بر سخت افزار و برنامه نویسی سخت افزار میشه ولی شاید یگانه اشکالی که بشه به این روش گرفت سختی کد نویسی با زبان اسمبلی یا سی هستش که این مورد هم بعد از گذشت زمان و مسلط شدن شما بر این دو زبان حل میشه شما باید در نظر داشته باشید که اسمبلی یک زبان سطح پایین و سی یک زبان میانی هستش و کد نویسی با اونا نیازمند تمرین زیاد هستش
      از طرفی بیسیک یک زبان سطح بالا و به اصطلاح ساخت یافته هستش یعنی خوانایی بالایی داره کد نویسی با اون آسونه و درک برنامه هایی که دیگران با این زبان نوشته اند هم آسونه اکثر توابعی که شما در موقع کار با سخت افزار به اون نیاز دارید بصورت آماده و تحت دستورات خاصی در کامپایلر های بیسیک وجود داره مثلاً موقع کار با ال سی دی توابع کار با ال سی دی حاضر و آماده هستش و شما خیلی راحت با این توابع میتونید با ال سی دی کار کنید در صورتی که در زبان سی یا اسمبلی شما باید این توابع را خودتون سطر به سطر کد نویسی کنید و خبری از توابع آماده نیستش در کل کد نویسی در زبان بیسیک خیلی آسون و سریع هستش شاید مثل " هلو بپر تو گلو " تعبیر خوبی برای برنامه نویسی بیسیک باشه
      خلاصه :
      برای تسلط به سخت افزار و برنامه نویسی سخت افزار : اسمبلی و سی
      برای برنامه نویسی راحت و آسون و سریع : بیسیک
      حالا انتخاب با خودتون هستش ، موفق باشید

دیدگاه

کتاب مناسب برای AVR

جان خودم من که فقط با اسمبل و سی حال می کنم

دیدگاه

کتاب مناسب برای AVR

رفیق سلام
          بهتره دنبال سی بری اما قبل از اون یه
          نیم نگاهی هم به اسمبلی بنداز .چون
          در برنامهنویسی سی بدردت میخوره
          درباره کتاب هم همه کتابها ترجمه شده pdf اون
          میکرو میباشند یا ترجمه شده help برنامه
          code vi...
          پس اگه بتونی کتابی به زبان لاتین در این مورد پیدا کنی بهتره
          البته تا اونجایی که من دیدم تنها کتاب آقای کاهه چند تا پروژه داره
          میتونی از این کتاب در زمینه یادگیری رجیسترها و مثالها کمک بگیری
          در ضمن تاوقتی برنامه ای را ننویسی برنامه نویس نمیشی
          هرچند آخر تئوری باشی
          موفق باشید
          >>>>> اللهم عجل لولیک الفرج <<<

لطفا برای تشکر از امتیاز مثبت استفاده بفرمایید

دیدگاه

کتاب مناسب برای AVR

اسمبلی رو که بلدم. میشه با هاش avr نوشت؟

دیدگاه

کتاب مناسب برای AVR

دوست عزیز میشه با اسمبلی این کارو کرد ولی واقعا دقت بالائی می خواهد
              چون دستوارت اسمبلی این میکرو خیلی با مثلا میکروهای8051 فرق داره
              واسه همین بهته همون به فکر سی باشید که ازنون ش برای یه مهندس واجب تره
              البته اسمبلی یه عالمی داره که هیچ وقت نمیشه جای اون هوو اورد.
              یعنی یه جوارئی با دمپائی جواب می ده

دیدگاه

کتاب مناسب برای AVR

سلام
                من کتاب avr نوشته علی سلیمیان رو خریدم که مثلا به زبان C گفته! الان چند روزه که دارم با این کتاب کلنجار میرم ، اما حتی یه مطلب کوچیک هم از این کتاب یاد نگرفتم! اولش که اومده سخت افزار avr رو به صورت بسیار گنگ و با کلمات نا آشنا ( برای کسی که avr بلد نیست ) توضیح داده که بخش عمده کتاب هم به این اختصاص داده شده. بعدش هم یه اشاره کوتاه به نرم افزار های CodeVision و avrStudio کرده. در آخر هم برای حسن ختام! به طرز فهرست گونه ای تعدادی از دستورات زبان C رو نوشته. حالا می خوام بدونم من که نه avr بلدم و نه زبان C ، باید از کجا شروع کنم؟ اصلا میشه این دو تا رو به طور همزمان و موازی یاد گرفت؟ و اینکه آیا لازمه که من زبان C رو به طور کامل یاد بگیرم؟ لطفه راهنمایی کنید که باید از کجا شروع کنم و از چه منابعی استفاده کنم. ضمنا از بیسیک نمی خوام استفاده کنم. ممنون

دیدگاه

کتاب مناسب برای AVR

نوشته اصلی توسط magician
                  سلام
                  من کتاب avr نوشته علی سلیمیان رو خریدم که مثلا به زبان C گفته! الان چند روزه که دارم با این کتاب کلنجار میرم ، اما حتی یه مطلب کوچیک هم از این کتاب یاد نگرفتم! اولش که اومده سخت افزار avr رو به صورت بسیار گنگ و با کلمات نا آشنا ( برای کسی که avr بلد نیست ) توضیح داده که بخش عمده کتاب هم به این اختصاص داده شده. بعدش هم یه اشاره کوتاه به نرم افزار های CodeVision و avrStudio کرده. در آخر هم برای حسن ختام! به طرز فهرست گونه ای تعدادی از دستورات زبان C رو نوشته. حالا می خوام بدونم من که نه avr بلدم و نه زبان C ، باید از کجا شروع کنم؟ اصلا میشه این دو تا رو به طور همزمان و موازی یاد گرفت؟ و اینکه آیا لازمه که من زبان C رو به طور کامل یاد بگیرم؟ لطفه راهنمایی کنید که باید از کجا شروع کنم و از چه منابعی استفاده کنم. ضمنا از بیسیک نمی خوام استفاده کنم. ممنون
                  دوست عزیز به شما توصیه میکنم در زمینه های تخصصی و کاربردی خصوصاً برنامه نویسی و سخت افزار اصلاً کتاب فارسی ( مخصوصاً ترجمه ، آخه تالیف ها بعضی هاشون خوبند ) نخرید مفت شون گرونه :evil: من خودم کتاب میکروکنترلرهای PIC به زبان بیسیک از انتشارات کانون نشر علوم نوشته کیوان حداد شرق خریدم 1600 تومن واقعاً حیف اون 1600 تومن اصلاً خیلی از جا ها دستورات رو اشتباه گفته مثلاً تو مبحث ال سی دی به جای [ ] پرانتز ( ) گفته :shock: و خیلی موارد دیگه :evil: :x

دیدگاه

کتاب مناسب برای AVR

دوست عزیز من لینک دانلود کتاب C Programming for Microcontrollers رو براتون میذارم که میکروهای AVR شرکت ATMEL رو با استفاده از کامپایلر رایگان WinAVR توضیح داده امیدوارم براتون مفید باشه

لینک : Smiley Micros - C Programming for Microcontrollers
                    رمز عبور : www.blueportal.org

دیدگاه

کتاب مناسب برای AVR

با سلام
                      دوست عزیز اگه مط خوای تو این ئراه دچار مشکل نشی
                      بهتره یه کار اساسی بکنی
                      اونم اینه بری سی یا سی پلاس پلاس یاد بگیری
                      باور کنید تمام مشکلات شما در هر حیطه از برنامه نویسی برای رشته الکترونیک حل میشه
                      من که دارم این تابستون سی پلاس پلاس یاد می گیرم

دیدگاه

پاسخ : کتاب مناسب برای AVR

سلام
                        نظرتون در مورد این کتاب خود آموزcodevision چیه؟
                        http://www.adinebook.com/?page=view&bookcode=111140

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.a.asad
                          سلام
                          نظرتون در مورد این کتاب خود آموزcodevision چیه؟
                          http://www.adinebook.com/?page=view&bookcode=111140
                          این کتاب را من دارم اصلا بدرد نمی خوره help نرم افزار codvision را ترجمه کرده و خیلی گنگ هستش
                          این کتابی که می گم بگیر پشیمان نمی شی من دارم باهاش کار می کنم
                          نام کتاب:میکروکنترلرهای avr کاربردهای آنها
                          نویسنده:مهندس امیر ره افروز
                          انتشارات نص
                          قیمت:4200 با cd شامل نرم افزار های میکرو codvision و........ و کاتالوگها
                          محمد
                          سخت ترین چیزی که می توان در زندگی یاد گرفت این است که از روی کدام پل
                          باید رد شد و کدام پل را باید خراب کرد
                          از سه چیز متنفرم 1- خیانت 2- دروغ 3- نامردی
                          { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

ممنون از کمکتون

دیدگاه

و کتاب CodeVision
                              نام کتاب:میکروکنترلرهای avr کاربردهای آنها
                              نویسنده:مهندس امیر ره افروز
                              انتشارات نص