اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتاب مناسب برای AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتاب مناسب برای AVR

نوشته اصلی توسط iman4web
    و کتاب CodeVision
    نام کتاب:میکروکنترلرهای avr کاربردهای آنها
    نویسنده:مهندس امیر ره افروز
    انتشارات نص
    دوست عزیز عضویت شما را تبریک می گم
    ولی جا داشت یه نگاهی به پستهای بالا می انداختی
    سخت ترین چیزی که می توان در زندگی یاد گرفت این است که از روی کدام پل
    باید رد شد و کدام پل را باید خراب کرد
    از سه چیز متنفرم 1- خیانت 2- دروغ 3- نامردی
    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

با سلام به همه دوستان
      اخیرا یک کتاب خوب و خود آموز برای کسانی که تازه می خواهند avr را مثل من یاد بگیرند را خواندم. دیدنش را برای این دوستان پیشنهاد می کنم:
      نام کتاب : code vision &avr
      مولف: مهندس محمد امین مصلایی
      ناشر : سروش دانش
      قیمت(باcd):
      2700تومان
      اندکی صبر، سحر نزدیک است.

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
        دوستان لطف کنند اگه کتابی رو پیشنهاد می کنند،دلایلشون رو هم ذکر کنند،که این کتاب چه مزایایی داره،و یا خلاصه ای از سر فصل ها رو بگن
        چون فکر نمی کنم این شکل معرفی کتاب که فقط اسم نویسنده و انتشارات رو بگیم کارساز باشه
        متشکر
        در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
        مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

متاسفانه الان 95 درصد کتاب هایی که تو ایران چاپ میشند ترجمه هستند
          اونم یا ترجمه Help نرم افزار هستش ( مثلاً برای میکروها Help کامپایلرها رو ترجمه می کنند ) یا ترجمه فایل Getting Started :biggrin:
          که جدای از ترجمه افتضاحشون بار علمی یا کاربردی آنچنانی هم ندارند به عبارتی " مفت شونم گرونه" :rolleyes:
          جدیداً هم مرسوم شده 50 تا 100 صفحه اول یا 50 تا 60 صفحه آخر از یه کتاب 200 صفحه ای رو
          اختصاص میدن به ویژگی های سخت افزاری میکروهای یه خانواده که توشون فقط چرت مطلق می نویسند
          آقا نکنین از این کارا آخر و عاقبت نداره ها

از ماست که بر ماست !

دیدگاه

والا یک زمان بحث این بود که خودمون یک کتاب برا میکرو بنویسیم.....اونم با پروژه های عملی..... :rolleyes:
            آقا محمد پیشنهاد داده بودن :icon_razz:
            فکر می کنین اگه یک تیم جمع کنیم میشه کاریش کرد؟!
            I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام
              آقا کتابی هست که فقط پروژه های میکرو AVR داشته باشه ؟؟ البته با CodeVison
              اگه کسی دیده معرفی کنه
              البته یه کتاب دیدم که پروژه های میکرو ولی اکثرا با PIC یا 8051 بود ولی من فقط با AVR میخوام

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی
                والا یک زمان بحث این بود که خودمون یک کتاب برا میکرو بنویسیم.....اونم با پروژه های عملی..... :rolleyes:
                می دونید این جور حرکات خوبه بخصوص برای کاربران و دانشجویان تنبل که خودشون حوصله ندارند برن دنبال مطلب بگردند
                اینجوری یه منبع فارسی هستش که طرف میاد با خوندن اون مثلاً در عرض یه هفته تا حد خوب تو زمینه میکرو پیشرفت میکنه
                شاید نتیجه لحظه ای که ازش گرفته ( همون پیشرفت در عرض یه هفته ) براش خیلی خوش آیند و خوب باشه ولی واقعیتش اینه
                که اصلاً در حرفه ای شدن بهش کمک نمیکنه :rolleyes:
                یه کسی که حالا اسم خودشون رو میگذاره مهندس برق ( البته مهندس به معنی واقعی کلمه خیلی سخت تو ایران پیدا میشه )
                باید زبان انگلیسی اش توپ باشه حالا کاری نداریم از چه روش هایی بره یاد بگیره ولی باید زبانش توپ باشه تا اینکه وقتی تصمیم میگیره
                مثلاً تو زمینه میکروهای PIC کار کنه اول بره دیتاشیت یه مدل از این خانواده بعلاوه یه سری اپلیکیشن نوت های مرسوم رو دانلود کنه
                و اونا بخونه و مطالبش رو انالیز کنه چون این مطالب از طرف خود سازنده ارائه شده پس بهترین و کاملترین مرجع هستش و خیلی چیزا دستگیرش
                میشه بعد هم میتونه با سرچ در گوگل کامپایلرهایی که برای اون میکرو عرضه شده اند رو پیدا کنه و با توجه به تسلطی که بر یکی از زبان های برنامه نویسی
                داره مثلاً اسمبلی یا سی یا بیسیک یا ... برای اون میکرو شروع به برنامه نویسی کنه اینجوری هم روال رو درست رفته و هم از منابع به روز و کامل استفاده کرده
                هم اینکه چون خودش به دنبال مطلب بوده راندمان یادگیری اش خیلی بهتر میشه :smile: برای مسلط شدن به برنامه نویسی هم فقط تمرین و تکرار عامل اساسی هستش
                تمامی کمپانی های سازنده میکرو تو اپلیکیشن نوت های خودشون تقریباً کار کردن با تمامی دیوایس های خارجی مثل استپ و مبدل ها و ال سی دی و ... رو به طور کامل توضیح داده اند
                متاسفانه هنوز خیلی ها این رو درک نکرده اند که :
                اینترنت = منبع اطلاعات

از ماست که بر ماست !

دیدگاه

با سلام
                  این کتابی که معرفی کرده بودم (codevision& avr نوشته آقای مهندس محمد امین مصلایی)دارای چند تا ویژگی بود که به نظرم جالب رسید.یکی این که زبان ساده تری نسبت به کتاب های دیگری که در مورد codevision نوشته شده بودندداره و برای مبتدی ها به راحتی قابل فهم است(خودم دو ماه دنبال یک کتاب خوب بودم :cry
                  دیگه این که در انتهای آن چند تا پروژه عملی داره(قفل الکترونیکی -دماسنج دیجیتالی-ربات تعقیب کننده خط-ارتباط با حافظه های data flash)که این پروژه ها را به همراه برنامه توضیح داده.
                  ویژگی دیگرش هم اینه که دستورات cمورد نیاز را با مثال توضیح داده.
                  خلاصه اگر علاقمند به شروع کار با avrباشید نا امیدتون نمی کنه.
                  امیدوارم توضیحاتم کافی بوده باشه.
                  موفق باشید
                  اندکی صبر، سحر نزدیک است.

دیدگاه

سلام
                    کتاب مرجع کامل میکروکنترلرهای AVR با محوریت Bascom توسط انتشارات دیباگران تهران و تالیف مبین محسن زاده کاملترین مرجع BASCOM هست.
                    برای اطلاعات بیشتر www.pcsh.ir
                    موفق باشید :applause:

دیدگاه

بهترین مرجع کتب انگلیسی هستند جامع و پر معنی خودتونو عادت بدید به انگکلیسی
                      *یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
                      *چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.

دیدگاه

کتاب میکروکنترل های avr نوشته جابر الوندی
                        زبانش هم c هست
                        codevision و c رو هم آموزش میده
                        کتابه خوبیه
                        شاید تا حالا بهترین ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                          دوست من کتاب زیاده حتی کتاب مرجع هم هست فکر نمیکنم دیگه کتابی در این زمینه نیاز باشه
                          نظرتون چیه؟
                          *یادگیری علم زمانی مشکل است که قبل از یادگیری آن را پیچیده تصور کنیم.
                          *چرا فکر میکنیم مباحث مهم و پیشرفته و سطح بالا باید پیچیده باشند.

دیدگاه

سلام
                            منم مشکل برنامه نویسی داشتم چون توی دانشگاه مثلا Avr باد گرفتیم هم بیسکام هم code vision ولی الان که دارم روی پروژه دانشگاه کار میکنم فهمیدم اسم برنامه ها رو هم اشتباه یاد گرفته بودم :redface: الانم برای کد نویسی پروژه به شدت دچار مشکل شدم ولی یکی از کسانی که دارم باهاش کار میکنم و سالیان سال داره توی این زمینه کار میکنه بهم پیشنهاد کرد که از دسنورات code vision استفاده نکنم بلکه خودم دستورات و تنظیمات رجیسترها و ... رو بنویسم و بهترین کار استفاده از datasheet میکرویی هست که میخوای ازش استفاده کنی. کار خیلی سختیه :angry: و من الان 2 هفته هست که کار رو شروع کردم و تازه نحوه کدنویسی وکاربرد تایمر رو فهمیدم.
                            به نظر من شما هم اینجوری پیش برید موفق میشید ولی صبر ایوب لازم داره :cry:
                            موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahbazy
                              سلام
                              منم مشکل برنامه نویسی داشتم چون توی دانشگاه مثلا Avr باد گرفتیم هم بیسکام هم code vision ولی الان که دارم روی پروژه دانشگاه کار میکنم فهمیدم اسم برنامه ها رو هم اشتباه یاد گرفته بودم :redface: الانم برای کد نویسی پروژه به شدت دچار مشکل شدم ولی یکی از کسانی که دارم باهاش کار میکنم و سالیان سال داره توی این زمینه کار میکنه بهم پیشنهاد کرد که از دسنورات code vision استفاده نکنم بلکه خودم دستورات و تنظیمات رجیسترها و ... رو بنویسم و بهترین کار استفاده از datasheet میکرویی هست که میخوای ازش استفاده کنی. کار خیلی سختیه :angry: و من الان 2 هفته هست که کار رو شروع کردم و تازه نحوه کدنویسی وکاربرد تایمر رو فهمیدم.
                              به نظر من شما هم اینجوری پیش برید موفق میشید ولی صبر ایوب لازم داره :cry:
                              موفق باشی
                              احسنت

فکر کنم واسه شروع help avrstudio بهتر باشه.

البته چنین کتابی هم هست که کامل رجیستراشو بگه :مرجع کامل میکروکنترلرهای avr (نص)
                              یادش بخیر یه وقتایی هر روز میومدم اینجا !

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید به همه
                                مهندس الکترونیک باید بتونه با ساختار و همه چیه میکرو کار کنه و باهاش عجین بشه
                                اسمبلی عالیه و سی کاربردی در میکرو هم خوبه
                                کتابهایی که من مراجعه کردم کتاب مرجع میکرو های avr آقایان پرتوی فر و بیانلو و کتاب دکتر مزیدی بود که هر کدوم مزایای فوق العاده ای دارند
                                لازم به ذکر است برای پایان کتاب یا رفتن به مسایل بعدی و یا ورود زود به دنیای عملی عجله نکنی و پایه های قوی ای برای خودت درست کنی که هم برای این میکرو و هم برای سایر میکرو ها بدردت بخوره
                                امیدوارم نظرات این کمترین راهگشا باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X