اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

lcd رنگی TCB8000

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : lcd رنگی TCB8000

این یک برنامه با کدویژن است.به تابع init_LCD توجه کن. در فایل منوال LCD به طور صریح در مورد راه اندازی این رجیسترها سخنی گفته نشده است.برنامه برای mega16 است و از delay استفاده شده است.در ابتدای TCB8000C.c پین های استفاده شده نوشته شده است که می توانید تغییر دهید.کریستالم 16 بوده است.سوالی یا مشکلی دیدی بهمن بگید.در ضمن تغذیه باید 250میلی امپر رو جواب بده.
    آدرس فایل:
    http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=1084783#1084783
    قیمتشم 85 تومانه.من به چینیه هم میل زدم.گفت 100 تا رو دونه 28.5 در چین میده.

دیدگاه

خیلی ممنون آقای مفیدی . بالاخره یه نفر پیدا شد که اینکاره باشه . میشه یه شماتیک برای این کد بزارید شماتیک مداری که خودتون ازش جواب گرفتید . بازم ممنون

دیدگاه

سلام ، در آخرین باری که به بازار قطعات الکترونیک تهران مراجعه کردم ، نمونه هایی از این LCD های رنگی رو دیدم که با قیمت مناسب تری از آنچه در بالا اومده ارائه می شد ( همرا با سی دی دیتا شیت )
        خودم یه نمونه "2.8 رو به قیمت سی هزار تومان تهیه کردم مدل ts8026d محصول techstar آدرس اینترنتی سایت سازنده و اطلاعات بیشتر www.techstar.com ، ابعاد بزرگتر و کوچکتری هم بود ... وقعا جالبه دست دوستان چینی درد نکنه !

دیدگاه

نحوه ی راه اندازیش چطوریه ؟ شما تونستید راش بندازید ؟ دقیقاًآ‌از کجا تهیه کردید ؟ ممنون :applause:

دیدگاه

می دونم به هر حال این یه جور تبلیغه ، امیدوارم با قوانین فروم مغایرتی نداشنه باشه !
            در ضمن معتقدم فروشگاه هایی که اقدام به ارائه قطعات نوین با قیمتی معقول می کنند بد نیست به نحوی تشویق شوند :applause:
            پس :
            فروشگاه جهان کیت ، جمهوری بین حافظ و سی تیر پاساژ فرشته ، تلفن : 66715432

البته فروشندگان (با کمال احترام) یک کمی گیج می زنند ، دقت کنید دیتاشیت را حتما بگیرید ، نمیشه به پیدا کردن تو سایتش یا اینترنت اعتماد کرد ، ثانیا یه نفر خریدار متشخصی هم اونجا بود که مدعی بود از جایی دیگر همین مدل رو با قیمت بیست هزار تهیه کرده ، البته به دلیل درگیر خرید بودن نشد بپرسم ازش کجا ؟؟

به هر حال تو ویترین که با صفحه تاچ گداشته ولی همونطور که گفتم درگیر بی نظمی هستند ....
            موفق باشید... :bye

دیدگاه

خیلی ممنون اما در مورد راه اندازیش چیزی نگفتین ! شما تونستید راش بندازید راه انداختنش چه جوریه؟ مثل TCB8000 دردسر داره؟

دیدگاه

متاسفانه خیر ، هنوز وقت نکردم ، در سف پروژه ها قرار گرفت :nerd:

امیدوارم این پنجشنبه جمعه برسم سروقتش !

جو گرفتم یادم رفت اتصال ریبونی لازم براش رو تهیه کنم ! باید امروز دوباره تا جمهوری برم :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m_b_mofidi
                  خوب من راهش انداختم با یک Mega16 و کریستال 16 .همون برنامه نمونه که از مدرن اینجا گذاشتن.اون که part 2 تویه اسمشه 2 تا برنامست.دومیش سریاله.اون یکی فایل همون برنامه اولیه است که 8 بیتی و 1 آدرس.براحتی به AVR تبدیل میشه.فقط نکته همون تابع initLCDM هست که تو manual نگفته.اون active اینام که یه دوست ما(mori64 ) گفته نمی خواد.البته من منظور ایشونو نفهمیدم اصلا چیه.شاید منظورش نوع ورودی خروجی کردن پین هاست.
                  آقای مفیدی من از رو همین کدی که شما گذاشتید و طبق شماتیک دیتاشیت مدار رو بستم اما کار نکرد . یه سوال اساسی دارم ! بعد از اجرای تابع lcd_int () دقیقاًآ‌ چه اتفاقی رو LCD می افته ؟ یعنی بعد از اجرا شدن این تابع بک لایت lcd روشن میشه؟ یا......
                  ممنون از وقتی که می زارید

دیدگاه

خوب تا اونجا که یادمه آره روشن میشه ولی خط خطیه صفحه واسه همین من صفحه رو پاک میکنم.راستش شماتیک نکشیدم رو برد سوراخدار بستم.÷ایه های لازمم که تو هدر هست .اینا:
                    PORTD.2=_CS
                    PORTD.3=_RESET
                    PORTD.4=A1
                    PORTD.5=_WR
                    PORTD.6=_RD
                    پایه Wait هم لازم نیست وصل کنین.
                    پورت C هم دیتاست.
                    دیگه کریستام که گفتم.
                    واسه مگا16 هست.کلا خیلی LCD خوبیه یعنی سریع است و شتابدهنده گرافیکی داره.تقریبا تمام شکل های اصلیم خودش سخت افزاری درایو میکنه لازم به نوشتن نیست.فکر کنم مشکل قیمته که اونم گفتم واسه تعداد چینه خوب میگه.اونم که 20 تومنی گفتین کوچیکشه ولی TCB8000C رو من واسه 3.5 اینچ استفاده کردم.
                    نکته اصلی تو init_LCD هست که باید مقدیر تنظیمات کلاک داخلی و یه سری رجیستر دیگه رو ست کنین.این فایلم تبدیل شده همونی هست که بچه ها اینجا واسه 8051 گذاشتن.وقتی اجرا شد میتونین برین ببینین از تو دیتاشیتش تو تابع init_LCD چیا رو ست کردین اگرم دوست داشتین تغییر بدین ببینین کار میکه بازم به ما هم بگین چی میشه .فقط یه backup از اصلی داشته باشین :icon_razz:

دیدگاه

آقای مفیدی وقتی من تابع lcd_init رو اجرا می کنم BACKLIGHT روشن میشه و صفحه خط خط میشه اما ثابت نیست و فقط چشمک مزنه یعنای در هر بار اجرای این تابع فقط LCD چشمک میزنه به نظر شما مشکل از کجاست؟

دیدگاه

اولا که تغذیه ات باید 250میلی آمپر بده.بعدشم همین برنامه رو اجرا کردی؟مشکل داشتی؟
                        اگه دقت کنی من بعدش صفجحه رو پاک میکنم. یه سوالی این TFT رو واسه کار خاصی م خوای؟

دیدگاه

با سلام به همه
                          من کد اقای منیفی رو که رو لینک گذاشته بود اجرا کردم فقط یه پر رو LCD دیدم اونم مثل اینکه مال RESETکردنه!نکاتی هم که گفته بود رو رعایت کردم ولی کار نکرد!! به نظرم توی تنظیمات اولیه یه چیزی کمه !!! :redface:فکر کنم مجبورم خودم شخمش بزنم!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behnam_76
                            با سلام به همه
                            من کد اقای منیفی رو که رو لینک گذاشته بود اجرا کردم فقط یه پر رو LCD دیدم اونم مثل اینکه مال RESETکردنه!نکاتی هم که گفته بود رو رعایت کردم ولی کار نکرد!! به نظرم توی تنظیمات اولیه یه چیزی کمه !!! :redface:فکر کنم مجبورم خودم شخمش بزنم!!
                            نه دوست عزبز من تست کردم کاملاً درسته و کار میکنه. شما سخت افزارتو چک کن احتمالاً مشکل از همون جاست

دیدگاه

سلام خدمت جناب مفیدی من یه سوال داشتم.
                              من اطلاعاتو از حافظه میکرو می خونم و رو lcd نمایش می دم (البته با استفاده از تابع showbmp که تابع sample code هست) ولی سرعت نمایش تصویر این جوری میاد پایین . می خواستم ببینم ROM این TCB 8000 چقدره؟ چه جوری میشه اطلاعاتو ریخت رو ROM بعد هر وقت که خواستیم با سرعت بالا این اطلاعاتو از رام بخونیم و نمایش بدیم؟

دیدگاه

سلام.خیلی خوبه که تونستی کار کنی باهاش.از همین برنامه که من گذاشتم استفاده کردی؟
                                اما در مورد سوالت.تا جایی که یادم میاد ROM داخلی نداره.فقط یه حافظه داره که تو همین تابع showbmp ازش استفاده می کنی.البته الان من datasheet رو ندارم که جواب درست بدم دارم میگردم ببینم پیداش می کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X