اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل چند روزه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل چند روزه

1.موقعی که پتانستیومتر می زارید باید موفق شید که با چرخوندش صفحه ال سی دی (اون دو سطر) رو کاملا سیاه و کاملا سفید(خالی) کنید.
    2.احتمالِ خیلی کم که ال سی دی سوخته باشه.
    3.با نوشتنِ یه برنامه چشمک زن رو تک تک پایه هایی که به ال سی دی وصل هستن از صحت کارکرد میکرو مطمئن شید.

موفق باشید
    آدم های سخت می مانند و روز های سخت می روند!

دیدگاه

آقا سعید میکروی من ATmega 16 a هستش
      روی پورت D انجام دادم من تا حالا با فیوز بیت ها کار نکردم نمی دونم چه جور ی هستش
      راستی من با بسکام برنامه رو نوشتم اگر لارم هست با سی هم می تونم بنویسم؟

دیدگاه

آقا سعید میکروی من ATmega 16 a هستش
        روی پورت D انجام دادم من تا حالا با فیوز بیت ها کار نکردم نمی دونم چه جور ی هستش
        راستی من با بسکام برنامه رو نوشتم اگر لارم هست با سی هم می تونم بنویسم؟

دیدگاه

آقا سینا من می تونم LCD رو روشن کنم از بابت مشکلی نیست من اصلا نوشته ایی رو نمی تونم توی صفحه ببینم مشکل این جا هست

دیدگاه

سلام
            روشن شدن بک گراند ال سی دی دلیل بر سالم بودنش نیستا.مطمئن هستین ال سی دی سالمه؟

تو کتاب علی کاهه پایه های 7-8-9-10 رو تو برد آموزشی زمین کرده تو اتصالات خیلی دقت کن ظاهرا همه چی وصله ولی شاید یه سیم نوکش قشنگ به بردبوزد نرفته باشه .تغذیه رو قطع کن از تست بازر (صدای بوقش) برای تست دونه به دونه از ال سی دی به میکرو اسفاده کن زمانی که مطمئن شدی اتصالات درسته واون پورتی هم که استفاده کردی خروجی میده (با یه ال ای دی تست کن ) اون موقع می تونی به خود ال سی دی مشکوک بشی که معیوبه.
            یه چیزه دیگه پورتتو عوض کن امتحان کن .اگر با همه اینا یی که دوستان فرمودن کار نکرد با یک ال سی دی نوع امتحان کنید 99 درصد کارمیکنه. چون همه راه رو درست رفتین .

موفق باشی
            معلولیت محدودیت نیست

آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.

دیدگاه

دوستان از اینکه همگی همکاری کردین جواب من رو دادین خیلی خیلی ممنونم دوستان من ار دیشب تا حالا درگیر این پروژم خیلی خستم می خوام استراحت کنم فقط یه خواهشی داشتم اینم اینکه این تاپیک رو حذف نکنید تا بعد از استراحت برگردم باز هم بررسی کنیم ببینمیم چی میشه.یا علی

دیدگاه

ب نظر من همینیکه دوستمون اقا مهدی میگن رو انجاام بدین انشالله درست میشه
                پورتو عوض کنین ولی از پورت C برای LCD استفاده نکنین :job:

دیدگاه

اینتراپت پورت B رو خاموش کردین؟
                  کلاگ یوزارت XCK و کامپیر و کانتر T0 و T1 رو روی پینهای پورت B نذاشتین؟
                  اگر هیچکدوم نیس پس حتمن ISP رو فعال کردین (پروگرام کردن روی برد)، ((من حدس میزنم مشکلتون اینجاست - ISP رو خاموش کنین))
                  اگر هیچکدوم نبود، 1% احتمال بدین پورت B آی سیتون سوخته باشه. واسه پین های 4 و 5 و 6 و 7 پورت B این اتفاق میفته.
                  موفق باشین :-)
                  DSPIC33FJ32MC204 : My Love.

دیدگاه

سلام دوست عزیز من برگشتم آقا مسلم اون چیزایی که شما گفتین من نمی دونم چی هستند ولی پورت B سالم هستش چون با پروژه LED چک کردم دوستان من خیلی درگیر این پروژه ساده هستم نمی دونم چرا اصلا درست نمیشه

دیدگاه

پین هدر رو به LCD لحیم کردی؟
                      اگه با سیم فقط وصل کردی ممکنه سیم ها درست وصل نشده باشه.
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108455.msg777842#msg777842

دیدگاه

داداش سامان من 13 تا سیم پین دار رو به lcd لحیم کردم

دیدگاه

دوستان این کاری که من روی پروژه انجام دادم یه نگاه بندازین ببین درست هست یا نه؟
                          http://www.uploadax.ir/images/dpicqtylbp9wgx82roz8.png
                          کد هایی رو هم به میکرو دادم این هست ( از option پورت هارو معرفی کردم بسکام)
                          $regfile = "M16def.dat"
                          $crystal = 1000000
                          cursor off
                          Do
                          Locate 1 ,4
                          cls
                          Lcd " www.eca.ir"
                          loop
                          end

دیدگاه

سلام
                            دوست عزیز کانفینک ال سی دی روتو برنامه ننوشتید...

دیدگاه

من کانفیگ LCd رو توی گزینه OPtions/Compiler / lcd انجام دادم

دیدگاه

دوستان ممنون میشم بررسی کنید راه حل رو بهم نشون بدین من خیلی دارم تلاش می کنم اصلا جواب نمی گیرم میکرو هم که سالم هستش چند دفعه تستش کردم شماتیک بالایی رو هم که دادم خدمتون به همین شکل انجام دادم بدونه کم و کسری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X