اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل چند روزه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل چند روزه

بله درست هستش داداش امیر میشه یه شماتیک کامل از خود پروژه تون بهم بدین صفر تاصد LCD رو
    داداش من چند شب درست نخوابیدم بخاطر این LCD ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط seemslike
      بله درست هستش داداش امیر میشه یه شماتیک کامل از خود پروژه تون بهم بدین صفر تاصد LCD رو
      داداش من چند شب درست نخوابیدم بخاطر این LCD ؟
      اون مقاله ای که بهت داده بودم توش شماتیک کامل و تمام ریزه کاری هارو گفته بود
      همینکه تونستی راه بندازی خب معلومه درست عمل کردی فقط به برد بورد زیاد اطمینان نداشته باش همه اتصالاتت مو به مو چک کن
      داداش این ایمیلمه بازم نتونستی مشکل حل کنی من درخدمتم
      amir_ka_love@yahoo.com

دیدگاه

توی صفحه اول من یه پاسخ گذاشتم. اون کاملا درسته. آخه مدارش الان جلومه. مدار یه ساعت هست. داره کار میکنه و روی LCD نشون میده.
        این مشکلا که چند روز آدمو درگیر خودش میکنه واقعا مشکلای خیلی کوچیکه معمولا. ازوناس که بعد از حل شدنش خودتو حسابی میزنی
        مثلا زمین میکرو رو چک کن.
        یا اتصال ها رو از اول چک کن. خطای دید زیاد پیش میاد که مثلا سیم رو توی سوراخ کنار جایی که باید میزدی زدی.
        یه چیز دیگه هم هست. اینکه برنامه رو دوباره پروگرم کن. برای من چند بار پیش اومده که Successfully میده ولی درست کار نمیکنه و بعدش وقتی دوباره پروگرم میکنم درست میشه.
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=108455.msg777842#msg777842

دیدگاه

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه دوستان من تونستم راش بندازم ولی هنوز توی vee و منفی یاز زمینش مشکل دارم دیشب ساعت 4 صبح یه صحنه ی عجیبی رو دیدم که خیلی واسم عجیب بود وقتی زمین میکرو رو برمیدارم نوشته روی LCd رو میتونم واضح واضح ببینم ولی عجیب اینجاس که نوشته رو لصف شده میبینم حتی بعضی موقعه ها نمی تونم ببینمش؟
          آقا کریم من ایمیل شما رو توی یاهو ادد کردم خوشحال میشم در ارتباط باشیم

دیدگاه

دوستان این حالت رو توی LCD ببینید!!! ببینید چطور افکت میده من نم دونم چرا این طور میشه ! ممکنه از باطری باشه ؟
            دوستان همین طور که میبینید قسمت آخر رشته کم رنگ هستش جالب اینجاست که وقتی منفی میکرو رو در میارم www.na پر رنگ و واضحه میشه! ؟
            لینک ویدیو:
            http://s6.uplod.ir:182/d/2k2v3wpj4hvhuf6ttgo5b5jnwhrj2qhcaa7ttaaimpy3dleljb 6paysz/LCD.rar

دیدگاه

دوستان این حالت رو توی LCD ببینید!!! ببینید چطور افکت میده من نم دونم چرا این طور میشه ! ممکنه از باطری باشه ؟
              دوستان همین طور که میبینید قسمت آخر رشته کم رنگ هستش جالب اینجاست که وقتی منفی میکرو رو در میارم www.na پر رنگ و واضحه میشه! ؟
              لینک ویدیو:
              http://s6.uplod.ir:182/d/2k2v3wpj4hvhuf6ttgo5b5jnwhrj2qhcaa7ttaaimpy3dleljb 6paysz/LCD.rar
              سلام دوباره دوست عزیز
              لینک دانلود مشکل داره

دیدگاه

مطمئن هستید؟ چون من الان می تونم دانلودش کنم اگر با وی پی ان هستید قطعش کنید؟

دیدگاه

مطمئن هستید؟ چون من الان می تونم دانلودش کنم اگر با وی پی ان هستید قطعش کنید؟
                  نمیدونم برا منکه eror404 میده نه وی پی ان ندارم

دیدگاه

آقا کریم مشکل من رو میتونید بررسی کنید من خیلی درگیر این موضوع هستم اصلا نمی تونم آون چیزی رو که می خوام در بیارم نتیجه خوبی نمی ده

دیدگاه

آقا کریم مشکل من رو میتونید بررسی کنید من خیلی درگیر این موضوع هستم اصلا نمی تونم آون چیزی رو که می خوام در بیارم نتیجه خوبی نمی ده
                      کریم؟ oo:
                      من کریمی هستم داداش :biggrin: :mrgreen:
                      والا من هنوز دقیقا نمیدونم مشکل الان کجای کار هست ایا متن نمایش میده؟ درست نمایش نمیده؟ اصلا نمایش نمیده؟
                      تا جایی که بتونم کمک میکنم داداش

دیدگاه

ببخشی آقای کریمی بس که عجله کردم نوشتم کریم!
                        مشکل متن نشون حل شد الان من دیگه متن رو روی LCD دارم ولی خیلی واضح نیست! متن من WWW.NASA.GOV هستش که فقط www.n رو میتونم خیلی خیلی کم ببینم چون همین یه تیکه هم اصلا واضح نیست؟داداش امیر شما اگر مسنجر یاهو دارین بهتر میتونم واستون بگم؟

دیدگاه

ببخشی آقای کریمی بس که عجله کردم نوشتم کریم!
                          مشکل متن نشون حل شد الان من دیگه متن رو روی LCD دارم ولی خیلی واضح نیست! متن من WWW.NASA.GOV هستش که فقط www.n رو میتونم خیلی خیلی کم ببینم چون همین یه تیکه هم اصلا واضح نیست؟داداش امیر شما اگر مسنجر یاهو دارین بهتر میتونم واستون بگم؟
                          پس با این حساب احتمال میدم برنامه مشکل داره همین برنامه ای که ریختی داخل میکرو اینجا بزارش ببینم چجوریاست؟
                          بله مسنجر دارم اما الان محل کار هستم ساعت 2.30 میرم منزل

دیدگاه

بفرمایید آقای کریمی این هم فایل
                            http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=fbd671b851f9335a0f4f6c83f4fd4e59
                            امیدوارم که لینک واستون کار کنه

دیدگاه

بفرمایید آقای کریمی این هم فایل
                              http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=fbd671b851f9335a0f4f6c83f4fd4e59
                              امیدوارم که لینک واستون کار کنه
                              داداش من اینجا بسکامم کجا بود کد رو باز کنم :mrgreen:همینجا کد رو بزار:
                              رو # کلیک کن کد رو وسط قسمتی که نشانه گر تایپ داره چشمک میزنه کپی کن

دیدگاه

$regfile = "M16def.dat"
                                $crystal = 1000000
                                Config Lcdbus = 4
                                Config Lcd = 16 * 2
                                Config Lcdpin = Pin , Rs = Portb.0 , E = Portb.1 , Db4 = Portb.2 , Db5 = Portb.3 , Db6 = Portb.4 , Db7 = Portb.5
                                Do
                                Locate 1 , 2
                                Cursor Off
                                Cls
                                Lcd "WWW.NANA.GOV"
                                Loop
                                End

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X