اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تولید موج سینوسی با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : تولید موج سینوسی با AVR

ضمنا برای اینکه بتونید درایوهای تو بازار رو برای این کار استفاده کنید باید بتونید خیلی از پروتکشنهای استفاده شده در این نوع درایوها رو از کار بندازید و بتونید منبع تغذیه داخل دستگاه رو هم با نوعی که با 36 ولت بتونه تمام ولتاژهای مورد نیاز قسمتهای مختلف رو تامین کنه عوض کنید که کار بسیار سختی خواهد بود البته شدنیه(قبلا مشابه چنین کاری رو انجام دادم)

برای انجام این کار چقدر وقت گذاشتین و ازچه منابعی استفاده کردین؟دیتاشیت اینورتر موردنظرمن بالای 100صفحه است و خیلی جاهاشم متوجه نمیشم.

-اگرمن خروجی مورد نظر را با اسیلوسکوپ ببینم و به ولتاژ مطلوب رسیده باشم از کجا باید بفهمم که بااتصال ژیروسکوپ به خروجی جریان کشیده شده خیلی بیشتر یا کمتر از نامی حدود یک آمپر نشود.؟

ازراهنمایی های شما متشکرم.

دیدگاه

پاسخ : تولید موج سینوسی با AVR

رای انجام این کار چقدر وقت گذاشتین و ازچه منابعی استفاده کردین؟دیتاشیت اینورتر موردنظرمن بالای 100صفحه است و خیلی جاهاشم متوجه نمیشم.
      اون زمان یه ماه و سه سال تجربه قبلی کار با اینورتر مورد نظرم.اینورتر شما چه برندیه؟
      -اگرمن خروجی مورد نظر را با اسیلوسکوپ ببینم و به ولتاژ مطلوب رسیده باشم از کجا باید بفهمم که بااتصال ژیروسکوپ به خروجی جریان کشیده شده خیلی بیشتر یا کمتر از نامی حدود یک آمپر نشود.؟
      با قرار دادن سنسور جریان در مسیر خروجی.
      در کل من نمیدونم ژیروسکوپ چه نوع باریه بار خازنه؟ سلفیه؟ داخلش منبع تغذیه سوئیچینگه؟ و....
      ولی در کل با توجه به اینکه شما احتیاج به تغییر فرکانس ندارید و احتیاج به رعایت منحنی های V/f هم ندارید بهترین کار استفاده از برنامه و مدار جناب کینژاد و تغییر اون برای حذف منحنی v/f و پارامترهای دیگه از داخل برنامس.
      البته اگه خواستید میتونم تا اخر هفته یه برنامه شسته رفته که فقط سه فاز با فرکانس 400 هرتز رو ایجاد کنه بزارم.البته برای میکروهای PIC.

دیدگاه

واقعا ممنونم از راهنمایی هاتون ولی مثل اینکه من نیازبه مطالعه خیلی بیشتر دارم.
        یک سوال بنیادی دارم.ازکجا باید بفهمم که اینورتر مورد نظر من خروجی سینوسی میده یا مربعی؟؟!(از روی برگه دستورش که متوجه نشدم)
        فعلا دوتا اینورتر در دسترس دارم که می تونم باهاشون کارکنم یکی Ls-IG5A هست و اون یکی هم Delta-VFD-B
        اصلا هم درمورد برنامه ریزی اینورترها چیزی نمیدونم.
        درضمن طی صحبتی که با استادم داشتم گفتند که فیلترفرکانس پایین توی خود موتور ژایرو هست فقظ من باید سه فاز بسازم با اینورتر همین.ونیز گفتند که اینورتر دلتا خروجیش مربعی هست.
        از راهنمایی های خوبتان متشکرم

دیدگاه

ک سوال بنیادی دارم.ازکجا باید بفهمم که اینورتر مورد نظر من خروجی سینوسی میده یا مربعی؟؟!(از روی برگه دستورش که متوجه نشدم)
          تما اینورترهای بازار خروجیشون SPWM هست(یا SVPWM).یعنی عرض پالس مربعی به صورت سینوسی کم و زیاد میشه و اگه غیر از این باشه موتور اصلا خوب کار نمیکنه و گرمای زیادی هم تولید میکنه.بهترین راه برای تحقیق این مسئله قرار دادن یه فیلتر پایین گذر متشکل از مقاومت و خازن در خروجی اینورتر و مشاهده شکل موج روی اسکوپه.
          صلا هم درمورد برنامه ریزی اینورترها چیزی نمیدونم.
          منوال تقریبا گویاست!
          درضمن طی صحبتی که با استادم داشتم گفتند که فیلترفرکانس پایین توی خود موتور ژایرو هست فقظ من باید سه فاز بسازم با اینورتر همین
          من اطلاعی از این نوع موتور ندارم.اگه مقاله ای دارید لطفا قرار دهید.ولی اگه موتور القایی باشه خودش یه جور فیلتره و جریان رو به سینوسی تبدیل میکنه
          ونیز گفتند که اینورتر دلتا خروجیش مربعی هست.
          خیر همونطور که گفتم اینورتر مربعی تو بازار وجود نداره.موتورهای القایی با جریان سینوسی کار میکنند.

دیدگاه

سلام
            متشکرم.
            شمادرهیچ مرحله ای ازکار نیاز به برنامه نویسی پیداکردید؟اگر بله درکدام قسمت؟

دیدگاه

شمادرهیچ مرحله ای ازکار نیاز به برنامه نویسی پیداکردید؟اگر بله درکدام قسمت؟
              خیر. برنامه نویسی نیاز نیست چون تمام کارها داخل cpu اینورتر مورد نظر صورت میگیره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط B2
                خیر. برنامه نویسی نیاز نیست چون تمام کارها داخل cpu اینورتر مورد نظر صورت میگیره.
                متشکرم. الان من درحال کار با یک اینورتر هستم که توانستم فرکانس و ولتاژش رو و بعضی پارامترهای دیگرش رو تنظیم کنم.اما یک سوالی که برام پیش اومده اینه که درقسمت تنظیم ولتاژ خروجی اینورتر حداقل 40 درصد ورددی و حداکثر 110درصد اون رو میشه انتخاب کرد.اگه من درخروجی 15 درصد ولتای ورودی اینورتر را بخواهم داشته باشم راهی وجوددارد؟
                از راهنمایی هاتون متشکرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ardavanzzz
                  خیلی سادست.با کمک فرمول سینوس (x وy) و نمایش روی lcd گرافیکی
                  با سلام وخسته نباشید از زحمات پر بار شما امکان داره لطف کنی مقداری بیشتر توضیح دهید من کمی گیج شدم سر این موضوع بدست اوردن اعداد.
                  با تشکر

دیدگاه

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=92786.0
                    گذشت خصلت مردان است

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
                      من می خوام این پروژه تولید شکل موج سه فاز رو با استفاده از مگا64 با کامپایلر بسکام انجام بدم . اگه امکان داره الگوریتم رو در اختیار بنده بگذارید تا بتونم این کار رو انجام بدم .
                      با تشکر :smile:
                      انجمن LABVIEW
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=279.0
                      اموزش میکروکنترلرهای AVR به زبان ساده
                      http://www.eca.ir/forum2/index.php/topic,7070.0.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط nex2004
                        با سلام خدمت دوستان
                        من می خوام این پروژه تولید شکل موج سه فاز رو با استفاده از مگا64 با کامپایلر بسکام انجام بدم . اگه امکان داره الگوریتم رو در اختیار بنده بگذارید تا بتونم این کار رو انجام بدم .
                        با تشکر :smile:
                        در مورد الگوریتم محاسبه مقادیر از 0 تا 360 p من هم مشتاق هستم
                        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

اینم طرز پیدا کردن اعداد و خود اعداد برای تولید یک موج سینوسی توسط AVR و روش DDS
                          این برنامه مطلب :

کد:
                          clc
                          clear
                          for t = linspace (0,0.02,256) ;
                            V = (2.5*sin(100*pi*t)+2.5)*51.2;
                            V = fix (V);
                            disp ',', disp(V);
                          end
                          و این هم کد های تولید شده و بسیار دقیق :
                          کد:
                          &H80 , &H83 , &H86 , &H89 , &H8C , &H8F , &H92 , &H95 , &H99 , &H9C , &H9F , &HA2 , &HA5 , &HA8 , &HAB , &HAE
                           &HB1 , &HB4 , &HB6 , &HB9 , &HBC , &HBF , &HC2 , &HC4 , &HC7 , &HC9 , &HCC , &HCF , &HD1 , &HD3 , &HD6 , &HD8
                           &HDA , &HDC , &HDF , &HE1 , &HE3 , &HE5 , &HE7 , &HE8 , &HEA , &HEC , &HEE , &HEF , &HF1 , &HF2 , &HF3 , &HF5
                           &HF6 , &HF7 , &HF8 , &HF9 , &HFA , &HFB , &HFC , &HFD , &HFD , &HFE , &HFE , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF
                           &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFE , &HFE , &HFD , &HFD , &HFC , &HFB , &HFB , &HFA , &HF9 , &HF8 , &HF7
                           &HF5 , &HF4 , &HF3 , &HF1 , &HF0 , &HEE , &HED , &HEB , &HE9 , &HE8 , &HE6 , &HE4 , &HE2 , &HE0 , &HDE , &HDB
                           &HD9 , &HD7 , &HD5 , &HD2 , &HD0 , &HCD , &HCB , &HC8 , &HC6 , &HC3 , &HC0 , &HBD , &HBB , &HB8 , &HB5 , &HB2
                           &HAF , &HAC , &HA9 , &HA6 , &HA3 , &HA0 , &H9D , &H9A , &H97 , &H94 , &H91 , &H8E , &H8B , &H87 , &H84 , &H81
                           &H7E , &H7B , &H78 , &H74 , &H71 , &H6E , &H6B , &H68 , &H65 , &H62 , &H5F , &H5C , &H59 , &H56 , &H53 , &H50
                           &H4D , &H4A , &H47 , &H44 , &H42 , &H3F , &H3C , &H39 , &H37 , &H34 , &H32 , &H2F , &H2D , &H2A , &H28 , &H26
                           &H24 , &H21 , &H1F , &H1D , &H1B , &H19 , &H17 , &H16 , &H14 , &H12 , &H11 , &H0F , &H0E , &H0C , &H0B , &H0A
                           &H08 , &H07 , &H06 , &H05 , &H04 , &H04 , &H03 , &H02 , &H02 , &H01 , &H01 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00
                           &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H01 , &H01 , &H02 , &H02 , &H03 , &H04 , &H05 , &H06 , &H07 , &H08 , &H09
                           &H0A , &H0C , &H0D , &H0E , &H10 , &H11 , &H13 , &H15 , &H17 , &H18 , &H1A , &H1C , &H1E , &H20 , &H23 , &H25
                           &H27 , &H29 , &H2C , &H2E , &H30 , &H33 , &H36 , &H38 , &H3B , &H3D , &H40 , &H43 , &H46 , &H49 , &H4B , &H4E
                           &H51 , &H54 , &H57 , &H5A , &H5D , &H60 , &H63 , &H66 , &H6A , &H6D , &H70 , &H73 , &H76 , &H79 , &H7C , &H7F
                          توضیح :
                          رزولوشن 8 بیت است و یک موج سینوسی به 256 پله تبدیل می شود
                          البته چون در میکرو کنترلر نمی توان ولتاژ منفی دریافت کرد سطح صفر ولتاژ سینوسی در حقیقت دو و نیم ولت است که در خروجی گرفته می شود.

sigpic

دیدگاه

با سلام ببخشید این سوال رو می پرسم شاید کمی ابتدایی به نظر برسه ؟ اما متوجه نمی شم چی کاری انجام میده ؟
                            شرط IF کی برقرار میشه ؟
                            کد:
                             (if(!--Delay)
                            }
                            [/ltr]
                            تنظیم پایه های OC1A , OC1B به چه صورت انجام شده ؟
                            کد:
                             ADCSRA=0xE6;
                            }
                            [/ltr]
                            چرا مقدار DELAY با مقدار ADC پر میشه ؟
                            کد:
                             Delay=(ADCH?ADCH:1);
                            [/ltr]
                            از تایمر 2 برای چه منظوری استفاده شده ؟
                            کد:
                             TCCR2=0x09;
                             OCR2=63;
                            [/ltr]
                            این خط از برنامه چه کاری انجام میده ؟
                            کد:
                             TIMSK=0x80;
                            [/ltr]
                            بدون امضاء

دیدگاه

1. زمانی که delay صفر بشه
                              2. OCR1B معکوس و OCR1A غیر معکوس
                              3. برای اینکه با تغییر ولتاژ روی ADC سرعت خواندن جدول سینوسی تغییر کنه ته بشه فرکانس متغییر ایجاد کرد.
                              4. برای خواندن جدول سینوسی و ریختن اون روی OCR1A و B
                              5. وقفه مقایسه تایمر 2 رو فعال می کنه

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تولید موج سینوسی با AVR

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                                اینم طرز پیدا کردن اعداد و خود اعداد برای تولید یک موج سینوسی توسط AVR و روش DDS
                                این برنامه مطلب :

کد:
                                clc
                                clear
                                for t = linspace (0,0.02,256) ;
                                  V = (2.5*sin(100*pi*t)+2.5)*51.2;
                                  V = fix (V);
                                  disp ',', disp(V);
                                end
                                و این هم کد های تولید شده و بسیار دقیق :
                                کد:
                                &H80 , &H83 , &H86 , &H89 , &H8C , &H8F , &H92 , &H95 , &H99 , &H9C , &H9F , &HA2 , &HA5 , &HA8 , &HAB , &HAE
                                 &HB1 , &HB4 , &HB6 , &HB9 , &HBC , &HBF , &HC2 , &HC4 , &HC7 , &HC9 , &HCC , &HCF , &HD1 , &HD3 , &HD6 , &HD8
                                 &HDA , &HDC , &HDF , &HE1 , &HE3 , &HE5 , &HE7 , &HE8 , &HEA , &HEC , &HEE , &HEF , &HF1 , &HF2 , &HF3 , &HF5
                                 &HF6 , &HF7 , &HF8 , &HF9 , &HFA , &HFB , &HFC , &HFD , &HFD , &HFE , &HFE , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF
                                 &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFF , &HFE , &HFE , &HFD , &HFD , &HFC , &HFB , &HFB , &HFA , &HF9 , &HF8 , &HF7
                                 &HF5 , &HF4 , &HF3 , &HF1 , &HF0 , &HEE , &HED , &HEB , &HE9 , &HE8 , &HE6 , &HE4 , &HE2 , &HE0 , &HDE , &HDB
                                 &HD9 , &HD7 , &HD5 , &HD2 , &HD0 , &HCD , &HCB , &HC8 , &HC6 , &HC3 , &HC0 , &HBD , &HBB , &HB8 , &HB5 , &HB2
                                 &HAF , &HAC , &HA9 , &HA6 , &HA3 , &HA0 , &H9D , &H9A , &H97 , &H94 , &H91 , &H8E , &H8B , &H87 , &H84 , &H81
                                 &H7E , &H7B , &H78 , &H74 , &H71 , &H6E , &H6B , &H68 , &H65 , &H62 , &H5F , &H5C , &H59 , &H56 , &H53 , &H50
                                 &H4D , &H4A , &H47 , &H44 , &H42 , &H3F , &H3C , &H39 , &H37 , &H34 , &H32 , &H2F , &H2D , &H2A , &H28 , &H26
                                 &H24 , &H21 , &H1F , &H1D , &H1B , &H19 , &H17 , &H16 , &H14 , &H12 , &H11 , &H0F , &H0E , &H0C , &H0B , &H0A
                                 &H08 , &H07 , &H06 , &H05 , &H04 , &H04 , &H03 , &H02 , &H02 , &H01 , &H01 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00
                                 &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H00 , &H01 , &H01 , &H02 , &H02 , &H03 , &H04 , &H05 , &H06 , &H07 , &H08 , &H09
                                 &H0A , &H0C , &H0D , &H0E , &H10 , &H11 , &H13 , &H15 , &H17 , &H18 , &H1A , &H1C , &H1E , &H20 , &H23 , &H25
                                 &H27 , &H29 , &H2C , &H2E , &H30 , &H33 , &H36 , &H38 , &H3B , &H3D , &H40 , &H43 , &H46 , &H49 , &H4B , &H4E
                                 &H51 , &H54 , &H57 , &H5A , &H5D , &H60 , &H63 , &H66 , &H6A , &H6D , &H70 , &H73 , &H76 , &H79 , &H7C , &H7F
                                توضیح :
                                رزولوشن 8 بیت است و یک موج سینوسی به 256 پله تبدیل می شود
                                البته چون در میکرو کنترلر نمی توان ولتاژ منفی دریافت کرد سطح صفر ولتاژ سینوسی در حقیقت دو و نیم ولت است که در خروجی گرفته می شود.
                                این مقادیر اگه در pwm هشت بیتی قرار بگیرد و خروجی توسط فیلتر پاین گذر فیلتر شود همین شکل موج حاصل میشود ؟
                                [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X