اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فهمیدن فیوز بیت های میکروی در حال کپی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فهمیدن فیوز بیت های میکروی در حال کپی

سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی.
    اگه بخوایم بفهمیم که روی یک میکرو ، چه فیوز بیت هایی فعاله ، چی کار باید بکنیم؟؟
    یه برد ماشین لباسشویی دارم که میکروش به فنا رفته و من از یه برد همون مدلی دیگه که میکروش سالمه ، برنامه ش رو میخوام کپی کنم و میخوام بریزم روی یه میکروی دیگه تا برد رو تعمیر کنم. اما از کجا بفهمم که چه فیوز بیت هایی روی میکروی اصلی برد تنظیم شده؟؟
    جدیدترین ویرایش توسط cjmj; ۱۹:۰۳ ۱۳۹۵/۰۵/۲۳.

پاسخ : فهمیدن فیوز بیت های میکروی در حال کپی

سلام
    اگه شما تونستی فایل برنامه رو بخونی پس فیوزبیت رو هم میتونی بخونی و قفل نیست!
    تو تمام نرم افزارهای پروگرام یک قسمت به عنوان read fusebit وجود داره
    شما اونو که بزنی تمام فیوزبیتها رو به ما نشون میده
    مثلا تو پروگرامر هاتل از قسمت fuse بعد read from chip رو بزنید فیوزبیت رو میخونه
    تو کدویژن از قسمت read گزینه fuse bit رو بزنید فیوزبیتها رو میخونه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M3R-E نمایش پست ها
      سلام
      اگه شما تونستی فایل برنامه رو بخونی پس فیوزبیت رو هم میتونی بخونی و قفل نیست!
      تو تمام نرم افزارهای پروگرام یک قسمت به عنوان read fusebit وجود داره
      شما اونو که بزنی تمام فیوزبیتها رو به ما نشون میده
      مثلا تو پروگرامر هاتل از قسمت fuse بعد read from chip رو بزنید فیوزبیت رو میخونه
      تو کدویژن از قسمت read گزینه fuse bit رو بزنید فیوزبیتها رو میخونه
      ممنونم دوست عزیز از بابت راهنماییتون

برنامه ی پروگرامری که من دارم اینجوریه

پروگرامر من هم از نوع ISP هست

با این پروگرامر نمی دونم چه جوری باید از چیپ اطلاعات رو بخونم حتی روی یک میکروی خام ، یه فایل HEX که خودم نوشته بودم رو ریختم ، و بعد گزینه ی read flash رو زدم ولی فایل هگزی که بهم تحویل میده 13 بایت بیشتر نیست در صورتی که من یه فایل 2 کیلو بایتی رو پروگرام کردم.
      یکی از بچه ها پروگرامر TNM 2000 داره و با اون ، خوندن فایل HEX توی میکرو به راحتی انجام میشه ولی گزینه ای برای خوندن فیوز بیت نداره.
      جدیدترین ویرایش توسط cjmj; ۱۸:۴۲ ۱۳۹۵/۰۵/۲۱.

دیدگاه

سلام
        احتمال اینکه میکرو قفل شده باشه زیاده...مگه میشه یه شرکت یه محصولی بسازه ولی واسه حفاظت از محصولش کاری نکنه!
        در هر صورت با پروگرمر های ISP هم میشه حافظه رو خوند ولی به شرطی که قفل نشده باشه!
        تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi.Faani نمایش پست ها
          سلام
          احتمال اینکه میکرو قفل شده باشه زیاده...مگه میشه یه شرکت یه محصولی بسازه ولی واسه حفاظت از محصولش کاری نکنه!
          در هر صورت با پروگرمر های ISP هم میشه حافظه رو خوند ولی به شرطی که قفل نشده باشه!
          نه اصلا کار به قفل بودن میکرو ندارم. الان یه میکرو که خودم پروگرامش کردم رو با این برنامه نمیتونم بخونم. گزینه برای خوند میکرو داره ولی معلوم نیست جه جوری باید ازش استفاده کرد. مشکل من اینه که این پروگرامری هم که دارم کد ویژن هم ساپورتش نمیکنه ولی کامپایلر آردوینو ساپورت میکنه.
          جدیدترین ویرایش توسط cjmj; ۰۱:۵۹ ۱۳۹۵/۰۵/۲۳.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط cjmj نمایش پست ها
            ممنونم دوست عزیز از بابت راهنماییتون

برنامه ی پروگرامری که من دارم اینجوریه

پروگرامر من هم از نوع ISP هست

با این پروگرامر نمی دونم چه جوری باید از چیپ اطلاعات رو بخونم حتی روی یک میکروی خام ، یه فایل HEX که خودم نوشته بودم رو ریختم ، و بعد گزینه ی read flash رو زدم ولی فایل هگزی که بهم تحویل میده 13 بایت بیشتر نیست در صورتی که من یه فایل 2 کیلو بایتی رو پروگرام کردم.
            یکی از بچه ها پروگرامر TNM 2000 داره و با اون ، خوندن فایل HEX توی میکرو به راحتی انجام میشه ولی گزینه ای برای خوندن فیوز بیت نداره.
            با سلام و درود
            سمت راست گزینه ی Auto یه دکمه هست که 3 تا نقطه روش نوشته. روی آن گزینه کلیک نمایید و سپس با استفاده از گزینه های Read می توانید مقادیر FuseBit را بخوانید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فکر نمایش پست ها
              با سلام و درود
              سمت راست گزینه ی Auto یه دکمه هست که 3 تا نقطه روش نوشته. روی آن گزینه کلیک نمایید و سپس با استفاده از گزینه های Read می توانید مقادیر FuseBit را بخوانید.
              ممنون دوست عزیز از راهنماییتون. فیوز بیت هارو خوندم و همچنین لاک بیت ها رو که دو تا از لاک بیت ها فعال هستن
              نامردا میکرو رو قفل کردن
              میدونم که با این امکاناتی که اینجا داریم نمیشه قفلش رو شکست ولی میخوام بدونم اصلا راهی وجود داره که بشه این لاک بیت ها رو دور زد و هک کرد؟؟؟؟؟

جدیدترین ویرایش توسط cjmj; ۰۳:۲۸ ۱۳۹۵/۰۵/۲۶.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X