اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال یک حافظه خارجی به میکرو avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال یک حافظه خارجی به میکرو avr

از چه طریقی می توان یک حافظه داده خارجی را به میکرو متصل کرد و چه نوعی از میکروهای avr را می توان برای آنها حافظه داده به کار برد و برای ذخیره کردن داده در حافظه خارجی به چه صورتی می توان عمل نمود

پاسخ : اتصال یک حافظه خارجی به میکرو avr

منظورت از حافظه خارجی چیه؟
    External EEPROM ها به وسیله ارتباط I2C راه اندازی میشند.
    MMC ها هم با SPI
    برای راه اندازی هر کدوم هم تاپیک های جامعی تو انجمن هست.
    سرچ کنی پیدا میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حـامـــــد
      منظورت از حافظه خارجی چیه؟
      External EEPROM ها به وسیله ارتباط I2C راه اندازی میشند.
      MMC ها هم با SPI
      برای راه اندازی هر کدوم هم تاپیک های جامعی تو انجمن هست.
      سرچ کنی پیدا میشه.
      سلام
      تشکر از راهنمایی شما
      در میکروکنترلرهای avr حافظه ای به نام SRAM وجود دارد که ظرفیت آن محدود می باشد مثلا در میکروکنترلر ATMEGA32 این حافظه 2KB می باشد حال برای ذخیره کردن داده ای با ظرفیت بیشتر نیاز به حافظه داده خارجی داریم که میخواستم ببینم به چه صورتی می توان آن را به میکرو متصل کرد

دیدگاه

ساده ترین راه استفاده از EEPROM های خارجیه. بااین حافظه ها نهایتا می تونی تا 1 مگا بایت رو راه اندازی کنی. برای راه اندازی اونها باید از روش I2C استفاده کنی. پس اول باید با این روش آشنا بشی. نمونه های مختلفی از راه اندازی ادوات الکترونیی با این روش تو انجمن موجوده. هم به زبان C و هم با Basic

دیدگاه

سلام
          امیدوارم همگی خوب باشید :rolleyes: :icon_razz:
          من یه سوال در مورد این eeprom ها دارم
          من یه تابلو روان با این حافظه های خارجی راه انداختم 5-6 روز هم خوب کار کرد
          ولی امروز نمی دونم چرا تابلو رو که روشن کردم اولش خوب بود ولی یه دفعه بعضی از نوشته ها ی توی eeprom از بین رفت و یه دیتا های دیگه جای اون رو گرفت
          نمی دونم علته تغییر دیتا مون چی بود چندین بار هم خاموش روشنش کردم درست نشد انگاری دیتا توی eeprom نوشته شده باشه دیگه همون ها رو نشون می داد
          یه سوال دیگه هم دارم
          من اگه بخوام eeprom ام رو قفل کنم که کسی نتونه به اطلاعاتش دسترسی پیدا کنه چی کار باید انجام بدم

ممنون می شم اگه جواب سوال های منو بدید
          گاهی دلم برای چوپان دروغگو خیلی می سوزد.بیچاره 2 بار بیشتر دروغ نگفت انگشت
          نماشد... ولی ما هنوز صادق ترینیم

دیدگاه

حافظه فلش میکرو چطوری میشه زیاد کرد؟ PIC ها رو میگم :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
              استفاده از حافظه های خارجی.
              البته میکروت باید قابلیت اتصال حافظه خارجی رو داشته باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                سلام:
                حافظه فلش نه تنها توی PIC ها بلکه توی هیچ کدوم از میکروها نمیشه زیاد کرد.تنها راه اینه که از اول IC با فلش زیاد انتخاب کنید.(همچنین اندازه BOOTLOADER رو تا حد امکان کم کنید.)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرگل
                  سلام
                  امیدوارم همگی خوب باشید :rolleyes: :icon_razz:
                  من یه سوال در مورد این eeprom ها دارم
                  من یه تابلو روان با این حافظه های خارجی راه انداختم 5-6 روز هم خوب کار کرد
                  ولی امروز نمی دونم چرا تابلو رو که روشن کردم اولش خوب بود ولی یه دفعه بعضی از نوشته ها ی توی eeprom از بین رفت و یه دیتا های دیگه جای اون رو گرفت
                  نمی دونم علته تغییر دیتا مون چی بود چندین بار هم خاموش روشنش کردم درست نشد انگاری دیتا توی eeprom نوشته شده باشه دیگه همون ها رو نشون می داد
                  یه سوال دیگه هم دارم
                  من اگه بخوام eeprom ام رو قفل کنم که کسی نتونه به اطلاعاتش دسترسی پیدا کنه چی کار باید انجام بدم

ممنون می شم اگه جواب سوال های منو بدید
                  سلام:
                  لاک بیتها (هر دو رو )پروگرام کنید. در این صورت قفل برنامه فقط با earse آیسی پاک میشه.

دیدگاه

سلام
                    دوست عزیز کتاب میکروکنتلر 8051 نوشته مزیدی رو یک نگاه بنداز انواع حافظه ها و طریقه ی راه اندازی اونها رو گفته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
                      سلام
                      دوست عزیز کتاب میکروکنتلر 8051 نوشته مزیدی رو یک نگاه بنداز انواع حافظه ها و طریقه ی راه اندازی اونها رو گفته
                      سلام:
                      متاسفانه حافظه هایی که توی کتاب مزیدی واسه 8051 معرفی شدن حداقل یکی از پورتهای میکرو رو اشغال میکنن.واسه اتصال RAM که دیگه 2 تا پورت اشغال میشه(دو تا واسه آدرس و باز یکی از همون دوتا واسه data) چون 8051 هیچکدوم از مدهای سریال spi,twi رو ساپورت نمیکنه.
                      اگه بشه از حافظه های سریال استفاده کرد حداکثر 3 تا از پینهای یه پورت اشغال میشه.

دیدگاه

سلام
                        خوب می تونی برای اتصال اونها از آی سی لچ استفاده کنی این مشکل قابل حل است.
                        من خودم با At86c55 برنامه مرغداری رو نوشتم با lcd گرفیکی که 16 سنسور دما رو sense میکنه. این مشکلی نیست که نشه حلش کرد.با avr که دیگه خیلی راحت تر است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
                          سلام
                          خوب می تونی برای اتصال اونها از آی سی لچ استفاده کنی این مشکل قابل حل است.
                          من خودم با At86c55 برنامه مرغداری رو نوشتم با lcd گرفیکی که 16 سنسور دما رو sense میکنه. این مشکلی نیست که نشه حلش کرد.با avr که دیگه خیلی راحت تر است.
                          چطوری با لچ؟
                          میشه بیشتر توضیح بدین؟
                          چندتا از پینهای میکرو استفاده میشه؟

دیدگاه

فکرشو که کردم با لچ ؛3تا لچ میخوایم.هرکدومشون 8 بیت data دارن که مال هرسه تاشون بیتهای نظیر به نظیر بهم وصل میشن.3تا پایه لچ هم داریم.نهایتاً 8 پین دیتا و 3 پین لچ مجموعاً 11 پین لازمه.خودش یعنی یه پورت و نیم.
                            شما روش دیگه ای مد نظرتونه؟ممنون میشم بیانش کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میثاق

سلام:
                              لاک بیتها (هر دو رو )پروگرام کنید. در این صورت قفل برنامه فقط با earse آیسی پاک میشه.
                              هر دو منظورتون هم ای پی رام و هم میکرو هست!
                              من پایه 7 ای پی رام که wp رایت پروتکت بود رو یک کردم سخت افزاری...ولی بازم بعضی از دیتا هام تغییر کرد...این دیگه خیلی برام عجیب بود؟؟؟

گاهی دلم برای چوپان دروغگو خیلی می سوزد.بیچاره 2 بار بیشتر دروغ نگفت انگشت
                              نماشد... ولی ما هنوز صادق ترینیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X