سلام. به نظر من موقعی که داره چشمک میزنه خروجی میکرو رو با اسکوپ نگاه کن ببین پالس هات دقیق هستن.
اکه دقیق هستن مشکل میتونه از قسمت ترایاک و خروجی باشه و اگر دقیق نباشن به احتمال زیاد از زیرو کراس یا قسمت اینتراپت میکروئه.
الان 5 تا pcb زدم همه هم روشن هستند . یا همه باهم شروع به نوسان میکنن یا همه با هم بدون نوسان کار میکنن. یعنی تمام PCB ها همزمان با هم نوسان میزنن و باز همه با هم درست میشن
الان 5 تا pcb زدم همه هم روشن هستند . یا همه باهم شروع به نوسان میکنن یا همه با هم بدون نوسان کار میکنن. یعنی تمام PCB ها همزمان با هم نوسان میزنن و باز همه با هم درست میشن
پس مشکل از میکرو و PCB نیست، قسمت ترایاک مشکلی داره.
مدار اسنابر رو تغییر دادین ببینین چه اتفاقی میفته؟ اصلا میخواین اسنابر رو موقتا خارج کنین از مدار.
برق قسمت دیجیتال (میکرو ) رو چطور گرفتید؟
ترانس؟
منبع سوئیچینگ؟
تغذیه خازنی؟
درایور 3*1 ال ای دی!!!!
و ...؟
خودم شک دارم از گزینه 3 یا 4 استفاده کرده باشید
دوست عزیز اگه یه شماتیک کامل از مدارتون بزارید اساتید بهتر میتونن نظر بدن!
با سلام
قبلا هم توسط یکی از دوستان مطرح شد مشکل در برق ورودی شماست که ایمپالسهای سوزنی روی آن سوار است باید با اسکوپ برق ورودی را ببینید
فریت بید تو قسمت تغذیه یادتون نره !! اونم با میکرو
به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
نمونه هاشو زیاد دیدم متاسفانه
بنده شکم روی نویز و یا برنامه هستش. قبلا هم عرض کردم ممکنه از نویز باشه
فعلا شک دارم برای تغذیه از روش خازنی و یا ... استفاده شده باشه که ...
سلام دوستان . رفتم 10 کیلومتر دورتر امتحان کردم بدون مشکل کار کرد فک کنم از برق منطقه بود
البته باز برگشتم محل اول یه فیلتر emi که از پاور کامپیوتر باز کردم و گذاشتم 2 یا 3 ساعت کار کرد و مشکلی نداشت
سلام دوست عزیز
دیمر ولتاژ رو تغیر نمیده ، بلکه موج رو برش میده.
اگه با اسکوپ نیگاه کنید کاملا متوجه قضیه میشید.
برای کنترل دور موتور باید از اینورترآماده استفاده کنید که هم فرکانس و هم ولتاژ رو تغییر میده.
اگر قصد ساخت اینورتر داشته باشید یک نمونه عملی هم در این انجمن هست..... که البته تجربه و وقته بسیاری رو میطلبه.
به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
دیدگاه