اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخانهآ‌ای برای چیپ AD7780-AD7730

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخانهآ‌ای برای چیپ AD7730

سلام دایی جان
    وقتی توی CONFIGURATION REGISTER بیشتر از یک کانال رو فعال کنی آی سی سیستم Channel Sequencer رو فعال می کنه. این دست خودمونه که کدوم کانالها فعال باشه.
    اما اگه فقط یه کانال رو enable کنی، سیستم Channel Sequencer از کار می افته.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام دایی اگر فعال کردیم تو کانال رو بعد خواستیم دیتا رجیستر رو بخونیم می خواستم بدونم یکی در میون به ما موقع خوندن مقدار دو کانال رو میده چون من تو این مشکل دارم
      فهبنی صبرت علی عذابک فکیف اصبرعلی فراقک
      گیرم که برعذاب توصبر کنم ،چگونه بر جدایی ات شکیبایی ورزم

دیدگاه

توی AD7195 هشت کانال داریم که از A تا H نامگذاری می کنیم.
        کانال A میشه Ain1-Ain2
        کانال B میشه Ain3-Ain4
        کانال C میشه سنسور دما
        کانال D میشه Ain2 -Ain2
        کانال E میشه Ain1-AinCOM
        کانال F میشه Ain2-AinCOM
        کانال G میشه Ain3-AinCOM
        کانال H میشه Ain4-AinCOM

حالا من کانال B و F و H رو Enable می کنم و Continuous conversion mode رو انتخاب می کنم.
        AD7195 اول کانال Bآ‌ رو به من میده بعد کانال F رو مید و بعد H . دوباره از اول کانال B رو و...

دیدگاه

سلام.

من AD7780 رو به طور کامل با ATMEGA32 جواب گرفتم ولی وقتی با همون تنظیمات SPI تو میکرو ATMEGA 128 یا 64 پیکر بندی میکنم بعد از تشخیص وجود اطلاعات در باس SPI (توسط پایه DOUT/RDY) هیچ کلاکی به سمت AD7780 فرستاده نمی شه تا اطلاعات رو روی باس بزاره،به نظرتون مشکل کجا میتونه باشه؟؟؟

متشکر.

ز دست دادن فرصت غصه می آورد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هادی عبدی
            سلام دایی امروز دو تا ای سی رو گرفتم ولی عجب پکیج خفنی داره من این چند روز کار دارم باید براش یه مبدل طراحی کنم که هفته دیگه برم تو کارش دایی از پیکیجش خیلی ترسیدم مخصوصا برای لحیم کردنش
            دمت دایی
            نگران نباش. بهتره مستقیم لحیمش کنی روی برد. هر مسیر اضافی باعث افزایش نویز میشه.

دیدگاه

دایی سلام حالا از بحث سخت افزاری بیایم بیرون بهترین روشی برای وزن کردن کار های سرعت بالا مثل کیسه پرکن چه روش نرم افزاری رو پیشنهاد میکنی که عالی جواب بده معدل گیری یا یا روش های حبابی روشهای بزرگترین عدد و کوچکترین عدد رو پیدا کردن بعدا میانگین این دو تا .............. چه روشی بهتره تا به نتیجه دلخواه برسیم

دیدگاه

سلام دایی
                روش معدل گیری کافیه. مخصوصا توی آی سی خفنی مثل AD7195
                حتی با AD7730 اگه مدار خوبی بسازیم و توی جعبه فلزی بزاریم بدون معدل گیری هم کارهای سریع مثل بچینگ و بسته بندی قابل انجامه. دیگه AD7195 که جای خود داره. پس ابدا نباید نگران باشی.
                ابتدا باید بیشترین سرعت نمونه برداری که برای کارهات نیازه رو پیدا کنی و آی سی رو روی اون ست کنی. بعد به پارامتر بنام filter میزاری تا مشتری به دلخواه خودش کم و زیاد کنه. توی یه حلقه به تعداد filter از AD7195 می خونی و متوسط اونو حساب می کنی. تمام

دیدگاه

سلام دایی به نظرت ad7192
                  چطوریه دایی پیکج بهتری داری نسبت به 95 به نظرم اون بهتر میشه روی برد کار باهاش کرد به نظرت اون چطوریه من این پکیج رو خیلی باهاش راحتترم من باهاش بیشتر میتونم کار کنم البته یک مقدار با 95 فرق داره ولی کدش همونی که برای اون بنویسی من دوست دارم بدون نظر ت رو

دیدگاه

دمت دایی جان :applause:
                    اتفاقا اگه در آینده نمی خوای با AC excitation دقت بالاتر بگیری می تونی از AD7190 یا AD7192 استفاده کنی که پکیج های ساده تری دارند و خیلی هم اروزنتر هستند. تازه می تونیم باهم سفارش بدیم چون منم یه کار مشابه دارم که سرعت بالا نیاز دارم و مطمئنم مشتریم با دیدن پکیج AD7195 ترش می کنه. :biggrin:
                    AD7190 چندتا اختلاف کوچیک با AD7192آ‌ داره. اول اینکه دقت AD7190 نیم بیت بیشتره. دوم AD7190 با 5 ولت کار می کنه.
                    باقی تفاوت ها رو باید خودت پیدا کنی و بین ایندو یکی رو انتخاب کنیم.
                    هرکدوم که انتخاب شد بعنوان ADC لودسل برای دوستان انجمن معرفی می کنیم تا اگه کسی خواست باهم وارد کنیم. تا چند سال هم خیالمون از بابت لودسل راحت باشه.

دیدگاه

احمد جان از اطلاعات فوق العادتون ممنون
                      این لودسل ما نمی دونم چرا اینجوری شده...
                      این لودسل نو هست و وقتی با مولتی متر می بینم دو سرشو 2.5 میلی ولت می بینم و هیچ تغییری با وارد کردن نیرو نمی بینم(مولتی مترم رو mv هستش)
                      لودسل خوبی هم هست . zemic معروفه
                      قبل از با خیلی لودسل های مختلف کار کردم ولی به این مشکل بر نخوردم.نظری دارید؟

دیدگاه

سلام دایی جان
                        اول می تونی با در آوردن پایه های Sig+ و Sig- چک کنی مدارت درست کار می کنه یا نه. یعنی دو خروجی لودسل رو از مدار جدا کن تا ورودی ها در اثر نویز و دست زدن تغییر کنن. اینجوری از درست بودن کار مدار مطمئن میشی دایی جان.
                        در ضمن ولتاژ دو خروجی لودسل باید نسبت به زمین 2.5 ولت باشه نه اینکه نسبت به هم بگیری تا بشه 2.5 میلی ولت.
                        اینکار برای تست قطع شدن سیم کشی داخلی لودسله.
                        در نهایت ولتمترهای معمولی نمی تونن تغییرات اندک نیرو رو نشون بدن. باید بار زیادی به لودسل وارد کنی تا بتونی با ولتمتر معمولی سنس کنی.

دیدگاه

AD7190 وارد بازار ایران شد

دایی های گلم
                          AD7190 وارد بازار ایران شد
                          این آی سی در حال حاضر بهترین آی سی واسط لودسل و میکرو است.
                          سرعت و دقت بالای اندازه گیری باعث شده این آی سی بهترین گزینه برای اندازه گیری و حتی کنترل حلقه بسته نیرو بشه.
                          برای تهیه این آی سی:
                          http://www.lionelectronic.ir/index.php?product_id=2141

دیدگاه

ابدا دایی جان
                            AD7780 می تونه 10 نمونه در ثانیه بگیره و برای بسیاری از موارد ایده آله.
                            اما AD7190 می تونه همون دقتو با 2400 نمونه در ثانیه داشته باشه.
                            بنابراین برای کاربردهای خاص که به سرعت بالا نیاز داریم می تونیم از AD7190 استفاده کنیم.
                            خود من هنوز 80 درصد بردهامو با AD7780 می بندم و فقط 20 درصدشون با AD7190 خواهند بود.
                            تا امروز از AD7730 برای سرعت بالا استفاده می کردم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنده خدا
                              سلام
                              خسته نباشید
                              چه انالوگ سوییچی میشه گذاشت که 11 بیت رزولوشن رو حداقل برای 8 تا یا 12 تا ورودی داشته باشیم
                              سلام دایی جان
                              من از همین 74HC4051 رزولوشن بیشتر از 12 بیت هم گرفتم. برای بیشتر از 8 کانال می تونی دو تا از این آی سی استفاده کنی.
                              البته خانواده ADG و جدیدتر شرکت آنالوگ دیوایس هم هست که خیلی کم نویزترند اما هم گرون هستند هم مدلای جدیدش توی وطن نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMB
                                سلام احمد آقا.
                                1-من یه مبدل آنالوگ به دیجیتال 12 بیت با خروجی سریال که بتونه 0 تا 5+ ولت رو تبدیل کنه میخواستم که تو ایرانم باشه،همچین چیزی سراغ دارین؟(سرعت 100 نمونه در ثانیه کافیه)
                                AD7893-5 رو پیدا کردم ولی فکر نکنم تو ایران پیدا بشه!!!
                                متشکر.
                                سلام دایی جان
                                من AD7190 رو پیشنهاد می کنم که به تازگی اومده و من بشدت ازش راضیم. باید در مدUnipolar گینش رو روی 1 و فیلترش رو روی 48 تنظیم کنی تا 100 نمونه در ثانیه با ورودی 0 تا 5 بشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X