پاسخ : کدام میکرو برای من مناسب تره؟؟
من نخوندم!!!
من کتاب محمد مشاقی طبری رو خوندم
+ کتاب میکروکنترلر علی کاهه رو یه نگا انداختم بعدش بیخیالش شدم
چون با بسکام کار کرده بود... یک پیشنهاد:
هرگز در محتوای فارسی بیش از حد خودت را معطل نکن! نمی گم استفاده نکن... استفاده بکن! من هم خیلی استفاده کردم و خیلی هم کمکم کرد!!! اما برای پیشرفت راهی جز مطالعه محتوای زبان اصلی وجود ندارد!
سوال بعد:
اصلا ربطی ندارد که شما از چی شروع کنی و سطح دانش و اطلاعاتت چه قدره... منظورم اینه که قانون نیست حتما پیش زمینه ARM ، م AVR باشه....
درباره پروگرام کردن SMD ها:
دیگه نمی شه اینارو با زیف سوکت پروگرام بکنی (می شه ها!!! کار نشد نداره!!!
(با برد تبدیل) ) شما با استفاده از ISP که همون In System Programming هستش و با استفاده از 5 سیم با پروتکل SPI می یای و اون یارو رو توی برد خودش یا برد بورد پروگرام می کنی. به همین سادگی
نوشته اصلی توسط MMVK
نمایش پست ها
من کتاب محمد مشاقی طبری رو خوندم
+ کتاب میکروکنترلر علی کاهه رو یه نگا انداختم بعدش بیخیالش شدم
چون با بسکام کار کرده بود... یک پیشنهاد:هرگز در محتوای فارسی بیش از حد خودت را معطل نکن! نمی گم استفاده نکن... استفاده بکن! من هم خیلی استفاده کردم و خیلی هم کمکم کرد!!! اما برای پیشرفت راهی جز مطالعه محتوای زبان اصلی وجود ندارد!
سوال بعد:
اصلا ربطی ندارد که شما از چی شروع کنی و سطح دانش و اطلاعاتت چه قدره... منظورم اینه که قانون نیست حتما پیش زمینه ARM ، م AVR باشه....
درباره پروگرام کردن SMD ها:
دیگه نمی شه اینارو با زیف سوکت پروگرام بکنی (می شه ها!!! کار نشد نداره!!!
(با برد تبدیل) ) شما با استفاده از ISP که همون In System Programming هستش و با استفاده از 5 سیم با پروتکل SPI می یای و اون یارو رو توی برد خودش یا برد بورد پروگرام می کنی. به همین سادگی

دیدگاه