اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کم آوردن سرعت در پخش Avi

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کم آوردن سرعت در پخش فایل AVI

نوشته اصلی توسط FAM
    سلام
    اسیلاتور 18432 گیر آوردم میگه 5 تومن می ارزه؟
    چه خبره 5000 تومان. مگه مغازه طرف رو میخای معامله کنی :mrgreen: (از جوان الکترونیک پرسیدید؟)
    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام
      نه جوان نداشت حالا بنظرتون چی کنم؟
      راستی مدار SDRAM رو هم یه بار دیگه با مگا16 بستم نشد البته چنتا احتمال میدهم
      اگر اونا رو درست کردم و جواب نداد :cry2: پایه هاشو میگم شما زحمت برنامه نوشتن شو میکشید؟ :icon_razz:
      الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام
        قیمت اسیلاتور 18.86... رو پرسیدم 1000 تومان الکترونیک جوان (فرکانسش درسته؟)
        در مورد SDRAM هم آقای Hinner Martin از سایت همون پروژهvga از چکاسلواکی به من اینرو جواب داد:

ali taroosheh wrote:
        سوال:

I am Electronic student and I work with AVR. I need to use SDRAM with part number: s80016lk7tw(16MByte) and HYB39S128160CT(16MByte) and I search about how to use it with AVR into the internet but I can't found anything except your web site. I can't understand about how to use it; what's meaning delay line? I found DS1110 but I don't know is it useful or no.

جواب:

Delay line is a few gates that delay signal a few nanoseconds. Just use couple of 74HC00 / 74HC02 / .. or similar.

سوال:

and can I don't use delay line and make clock source with an IOpin that rise after generated all signals (software clock source) or no and SDRAM need clock even we don't use it.

جواب:

SDRAM is quite tricky, I recommend you to use FPGA for driving it instead of low-speed MCU. There is a lot of SDRAM designs you could use with FPGA.

با توجه به مطالب بالا به این نتیجه میرسیم که یه گیت بعنوان بافر در مدار قرار بگیره که کلاک رو با شیفت زمانی چند نانو ثانیه از x1 بده به کلاک sdram اما چون دارید از کلاک 18.8 استفاده میکنید داریم:
        5.3191489361702127659574468085106e-8 ثانیه هر کلاک پس تاخیر مورد نظر باید کمتر از این عدد باشه یعنی کمتر از 53 نانوثانیه. من کاتالوگ 74hc00 رو خوندم نوشته تاخیر انتشار: 7ns برای هر گیت و هر IC چهار گیت داره که 4*7=28ns که فکر کنم بد نیست.
        و هدف این خط تاخیر فقط برای اینه که کلاک بعد از فعال شدن سیگنال clock enable بیاد نه هم زمان(اینطوری بتونه سرعت بیشتری رو بدست بیاره چون اگه همزمان اعمال بشن باید تا لبه بالا رونده بعدی منتظر موند)
        دوستان نظر بدید
        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام
          ممنون
          چه جالب به من ازش پرسیدم 18.432 دارید گفت نه اگه میدونستم ازش همون موقعی که تهران بودم میگرفتم
          حالا زنگ میزنم اگه داشت میگم بفرسته
          بازهم بابت همه چیز ممنون
          علی آقا خیلی گلی دستت درد نکنه ان شا ا.. از خدا هر چی میخواهی بهتون بده که اینقدر برای این قضیه زحمت
          میکشید.
          واقعا ممنون
          اگه تست کردید جواب داد ما رو بی خبر نزارید
          با تشکر
          اینم یه نگاهی بندازید البته انگلیسیم ضعیفه
          http://www.mcselec.com/index2.php?op...;p=33278#33278
          FAM در راستای جهانی شدن
          الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
            سلام
            ممنون
            چه جالب به من ازش پرسیدم 18.432 دارید گفت نه اگه میدونستم ازش همون موقعی که تهران بودم میگرفتم
            حالا زنگ میزنم اگه داشت میگم بفرسته
            فرکانس اسیلاتوری که داشت 18.86 و خورده ای بود نه 18.432
            به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام
              باشه بازم خوبه.
              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

ممکنه خورده شو بگید؟
                الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
                  ممکنه خورده شو بگید؟
                  :mrgreen:یادم نیست دیدم 18 مگاهرتزه فرار کردم :mrgreen: دیگه ندیدم چی بود
                  به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام
                    آقا تونستم روی sdram بنویسم ولی یه مشکلی هست. عکس زیر رو نگاه کنید:

من کلی : فرستادم ولی همش : ذخیره نشده یا رایت نشده یا بد داره میخونه بهر حال دارم کار میکنم
                    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

دوستان فاتحش خونده شد

الان کار میکنه در حد لالیگا :nice: :wow: :nice: :mrgreen:
                      چون عکس بالایی دیگه بدرد نمیخورد پاکش کردم اینو گذاشتم:

به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

با سلام
                        اگر یکی از دوستان لطف کنه و اطلاعاتی در مورد ساختار یک فایل AVI رو بده ممنون می شم
                        می خوام یک فایل ذخیره شده در یک مموری MMC و یا در یک حافظه جانبی رو بخونم و داده های سه رنگ اصلی از هر پیکسل رو یکی یکی بخونم.

دیدگاه

سلام
                          علی جون خیلی گلی هرچی بگم بازم کمه باید بهت فوق تخصص پرفسورای الکترونیک بدن wow:
                          جب تعریف کن ببنیم چی کردی فرکانسو چی کار کردی اگه مقدوره یه توضیح کلی بده تا ان شا ال.. تا سال جدید
                          بتونیم AVI رو هم در حد جام حذفی راه بندازیم
                          بازم ممنون
                          الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام
                            خواهش میکنم
                            در مورد این پروژه جا داره از آقای مارتین تشکر کنیم که یه کلمه گفتن و قفل ها بیشتر شد اما یهو همش شکست

توی خونه من 7400 و از این چیزا نداشتم واسه همین 74hc244 که 6 بافره رو گذاشتم (البته از 4 تا استفاده کردم تاخیر انتشار هر گیت 7 نانو ثانیه)

کریستال هم 14.7456 گذاشتم که نه میکرو بسوزه نه کباب

اما دیتا شیت sdram شرکت infneon که من معرفی کردم خیلی کمک کرد اما اگه اون دیتا شیت درپیتی که شرکت spectek (مدل مال شما) نبود نمیتونستم این کار رو بکنم

برنامه توی سایت microvga هم کار نمیکرد حالا نمیدونم چرا ولی کار نکرد

ترکیب این سه تا دیتا شیت و فایل ها و مشکلی که اول نوشتم(بعضی داده ها رو مینوشت بعضی رو نه که عکسشو پاک کردم) به این نتیجه رسیدم که برنامه microvga یه ایرادی داره(register mode رو بد ست کرده بود) اصلا کدی برای read نداشت (یعنی داشت ولی خود میکرو نمیخوندش اون ic بالایی که Dac بود میخوندش)

و از همه مهمتر اگه داده ها رو بعد چند ثانیه دوباره میخوندم عوض میشدن یعنی اینکه مموری توی مد auto refresh نرفته

روی توضیحات دو تا دیتا شیت کد نوشتم و لحظه ای مطمئن بودم برنامه درسته میکرو پروگرام نمیشد. با سه تا پروگرامر usb و stk300 نشد تا اینکه به این نتیجه رسیدم ویندوز ترکیده oo:
                            ویندوز هم به سلامتی دوستان دوباره ریختیم :eek: :angry: :cry2: :NO: :redface: :mrgreen: :mrgreen:
                            گاهی اوقات میکرها چنان بازی در میارن که کلی تجربه قبلش زیر سوال میره
                            تا امروز صبح بعد از کلی کشتی گرفتن میکر پروگرام شد و برنامه کار کرد

اگه برنامه رو بخواید میتونم بذارم ولی فعلا اسمبلیه دنبال اینم که بیارمش توی بیسکام(به زبان اسمبلی)

اصلا ولش کن میذارم مردم فکر بد نکنن:
                            http://electrorc.blogfa.com/post-29.aspx

راستی این عکس که گذاشتم پایینیه یه متن بود من فرستادم بعد < رو فرستادم میکرو از روی رم خونده توی بالایی نوشته شده

به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام
                              ممنون خیلی زحمت کشیدید من امشب جو گیر شدم میخواهم تست کنم
                              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام
                                یه سری محاسبه براتون میذارم. خیلی دقیق نیست ولی از روی کلاک و سیکل دستورات بدست آوردم که با حساب حلقه و شرطی هایی که میاد وسط کمتر از این سرعت بدست میاد:

نوشتن هر بایت 21 سیکل بدون شرط و فراخوانی که با کلاک 18.432 داریم 877714 بایت در ثانیه
                                خوندن هر بایت متغییره (با این برنامه) ولی حدود 10 کلاکه که میشه 1843200 بایت برثانیه

البته هر دو سرعت تا مقدار چشم گیر دیگه ای قابل افزایش هستن اگه بجای بایت بایت 4 بایت 4 بایت بخونیم یا بنویسیم یا 8 تا 8 تا
                                به ازای هر بایت اضافه یک کلاک اضافه میخواد که مثلا میشه 28 کلاک برای نوشتن 8 بایت اینجا دیگه بهتره از سرعت چیزی نگیم چون دیگه برمیگرده به محاسبات و کارهایی مثل انتقال داده قبل از فراخوانی توابع چون اینجا تقریبا توی نوشتن سرعت 1 چهارم کلاک و خوندن 1/2 کلاک میکرو هستش ولی محاسبات و انتقال به lcd سرعت رو کم میکنه

فکر کنم با این کار یک گلوگاه به نام MMC برداشته شد :wow: :wow: :mrgreen: :applause: :applause: :mrgreen: :mrgreen: :job: :job: :job:
                                به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X