اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کم آوردن سرعت در پخش Avi

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کم آوردن سرعت در پخش فایل AVI

سلام
    عید شما هم مبارک

من دارم lib مینویسم ولی یه مشکل بزرگ دارم

تا بحال تست نکرده بودم که داده ها رو توی بانکهای 2و... بریزم. توی صفر مینویسه ولی بانک عوض میشه هیچی نمینویسه

دیگه قاطی کردم :angry: oo: :cry2: :mrgreen: :redface: :icon_razz: :twisted: :job: :NO: :cry: oo: :angry: :angry: :cry2:
    همه مطالب رو از 100 دیتا شیت چک کردم ولی نشده

میدونم کسی تحویل نمیگیره ولی میشه دیتا شیت رو بخونید ببینید precharge موضوعش چیه؟؟؟ باید کی precharge بدیم کی ندیم؟
    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام
      من متوجه نشدم
      مشکل کجاست :question:
      مثل اینکه منم قاطی کردم :cry2: :wow: :applause: :angry: oo: :nerd: :nice: :cry: :smile: :surprised: :question: :arrow: :biggrin: :sad: :mrgreen: :redface: :rolleyes: :icon_razz: :eek: :twisted: :evil: :agree: :job: :bye :NO:
      الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سسسسسسسسسسسسسسسسسسسللللللللللللللللللللللللللللااا اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااممممممممم ممممممممممممممم
        :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :applause: :applause: :applause:

تحویل نمیگیرید چرا

بابا ما هم آدمیم یه گوشه چشمی یه نظری یه چیزی. شما لب تر کنید... از تو به یک اشاره از ما به سر دویدن :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

کشتید ما رو انقدر تاپیک رو نگاه کردید ولی هیچی نگفتید

لینک زیر رو دانلود کنید البته کل مطلب رو بخونید:
        http://alitaroosheh.parsaspace.com/eca/demo.rar

فایل بالا lib برای SDram در بیسکامه. یه فایل config داره که توش مثله config avr dos میتونید پورت و ... رو تنظیم کنید یه مثال هم هست که استفاده ازش رو با برنامه یاد دادم.

سه تا تابع داره
        sd_init
        sd_read
        sd_write

که با اولی کار نداریم توی config یه بار اجرا میشه دیگه حله
        دومی و سومی دو تا ورودی دارن اولی محل در sdram و دومی طولی که میخواید بنویسید

توی config یه آرایه تعریف کردم به نام sd_buffer که 1024 بایتیه و متغییر دومی کهبه توابع بالا میدید (طول) از این متغییر میخونه یا مینویسه واسه همین این ورودی رو بیشتر از 1024 ندید(هر چند الان این وضعیت زیاد در زبان برنامه نویسی حرفه این نیست ولی دارم براش... :mrgreen

سرعت نوشتن با کریستال 16 مگاهرتز حدود 420کیلو بایت در ثانیه و در نوشتن هم همین حدود، یکم کمتره (دیگه بیشتر از این فعلا فکرم قد نمیده ولی روش کار میکنم سریعتر بشه)

در مورد Delay line هم من از دو تا بافر 74hc244 استفاده کردم. چون قطعات درپیتی هستن باید تست کنید ولی کلاک بالا میره باید تعداد گیتها کم بشن

:mrgreen: :mrgreen:شب بخیر :mrgreen: :mrgreen:
        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام سال نو رو به همه ی اهالی اکا تبریک میگم ایشالله که ساله پر خیرو برکتی باشه.
          علی آقا خییییلی چاکریم رفیق. من که تا حالا خیلی زحمتت دادم البته تلفنی و از راه دور.
          فقط می تونم بگم از صمیم قلب خیلی چاکرتم بمولا
          من همیشه این تاپیکو میخونم و از دستاوردهای قشنگت در پروژه ها بهره میگیرم.اجرت به امام حسین :applause:
          خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
          حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

سلام

با من ... تلفنی ... oo: شما!!!؟؟؟ oo:

خواهش میکنم بالاخره یکی ما رو دید :mrgreen:

یه چیزی این ورژن هنوز کامل نیست. یکم ایراد داره و فعلا دمو هست تا بعد.ولی تکمیل میکنم میذارم راستی کسی نمدونه توی سایت بیسکام چطور میشه application note داد

راستی این ورژن فعلا مموری 16مگابایت رو درست راه میندازه(اونایی که روی رم های 256مگابایت هست)
            باقی یکم کار دارن

یه راهنما و مثال کامل و چند تا دیتاشیت ای سی های مختلف رو یهو میدم لذت ببرید
            به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام بر
              پرفسور محترم پدر ژپتوی گران قدر و استاد مهربان جناب آقای مهندس علی تروشه
              خب من بازم تبریک میگم اما دو منظوره یکی برای این که بالاخره بعد از 6-5 صفحه به این نتیجه رسیدیم و توانستیم
              این SDRAm رو راه بندازیم و تبریک بعدی برای سال نو البته یک بار کلی عرض کردم اما این بار فقط و فقط برای شخص
              علی آقا میگم که سال نوتون مبارک ان شا ا... که سال پر برکت و ...... داشته باشید.
              خب میرسیم سر اصل مطلب آقا اگه دقت میکردید می دیدید که در چند صفحه پیش کلی از دوستان میگفتن نمیشه
              اینا برای کامپیوتر راه اندازیش امکان پذیر نیست و .... ولی دیدن که شد
              از اسم تاپیک معلومه که باید این کار برای AVi باشه پس میریم سر بحث AVI :
              ما برای هر پیکسل در AVI داریم یک متغیر Byte و باید برای هر صفحه (هر فریم) 16384 تا متغییر بایت ذخیره کنیم
              این فقط برای تصویره حالا ما در مورد صدا چند حالت داریم که:
              1- صدا بعد از تصویر میاد یعنی همه ی فریم ها که تموم شد باید بعدش صدا پخش بشه (این طوری کارمون خیلی سخت میشه پس :NO
              2- بعد هر n فریم بیاد صدای اونو پخش کنه که این بهتره
              حالا نظر دوستان چیه تا حالا که احتمال خیلی زیاد برای تصویر مشکلی نداشتیم (با استفاده از SDRAM ) البته هنوز تست نشده
              حالا در کل دوستان میان نگاه میکنن حد اقل یه پست خالی بزنن بابا گریم درامد :cry2:
              البته برای نمایش هم طی جلساتی که با ........ داشتم :mrgreen: قرار شد از دستورات ASM استفاده بشه این زبان
              واقعا قدرت بالایی داره من به عینه اینو درک کردم.
              کسی آموزشی چیزی برای اسمبلی داره؟
              من کتاب پرتوی فر رو خوندم هیچی نفهمیدم (آخه خیلی خنگم) میخواستم یکی از دوستان راجع به Rn و ....... (R1,R2 و...) یه توضیحاتی بده ممنون میشم جو گیر شدم میخواهم برم اسمبلی یاد بگیرم :c :smile
              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام
                خبر آمد خبری در راه است :mrgreen:
                ورژن بعدی این لایبری در راهه با توضیحات و رفع تعداد زیادی از باگها

در مورد اسمبلی هم بگم که کتاب بدرد بخور گشتم ... نیست ... نگرد ... نیست :mrgreen:

بهترین مرجع application note های سایت Atmel و help برنامه Avr studio

البته اگه تا بحال دیدی از اسمبلی ندارید بد نیست قبلش با یه میکرو ساده تر مثل 8051 شروع کنید

در مورد بحث اصلی که اصلا یادمون رفته بود واسه چی لایبری زدیم oo: :eek: oo: oo: oo: oo: oo:

احساس من به من میگه که باید لایبری کامل بشه تا بخاطر لایبری نریمیهکاری رو بکنیم که ضایع شیم
                الان لایبری درست کار نمیکنه و برای کار حرفه ای که بچه های برنامه نویسی بهش اعتقاد دارن(هر چیزی یک object و هر object یه سری خصوصیت داره و هر کلاسی با یه سری تابع یا بقول .net کارا متد باید با این object یا شئی کار کنه) ولی فعلا یکی از مهمترین خصوصیات این شئی ما بیریخت قرار گرفته و نمیشه مانور داد

مثلا اگه بخواید یه رشته 10 بایتی رو بریزیدروی این ram باید اول با تابع memcopy اونو کپی کنید توی sd_buffer که بافر این لایبریه بعد تابعرو صدا کنید ولی اگه بشه پوینتر اون متغییر رشته رو فرستاد دیگه حل بود(یه کپی کردن جلو بودیم) تازه بقول همین دوستان برنامه نویس دیگه میشه مالتی ترد کارکرد

این ارایه الان بقولی share و همه اونو یه جور میبینن ولی باید بشه dynamic که هر تابعی اونو اونجور که میخواد ببینه

ناراحت نباشید ... میشه ... حتما هم میشه ... فعلا یه هفته هم باهاش کار نکردم

راستی سر اون موازی کاری صدا و تصویر هم یادتون نره فکر کنید(دو ram موازی یکی صدا یکی تصویر)
                اصلا میخواید اینو به لایبری اضافه کنم که دو تا Ram ساپورت کنه موازی هم :mrgreen: :mrgreen:
                نفس کش ... کیه میگه نمیشه :mrgreen: :mrgreen:
                به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام
                  آره خیلی هم خوبه که 2 تا رم موازی داشته باشیم یکی رو توش صدا ذخیره میکنیم و اون یکی رو فیلم بدون صدا !
                  خیلی هم عالیه :rolleyes:
                  خب مثل این که این تاپیک 2 نفره شده هیچ کس دیگه نمیآید اگر میاد به خودش زحمت نمیده حتی یه پاسخ خالی بزنه :twisted:
                  ما این مطالب رو اینجا میزاریم شاید کسی خواست استفاده کنه
                  خب آقا پس شما گشتی نبود میگی نگردم نیست :redface:
                  بگذریم من دارم یه کارایی میکنم :mrgreen:
                  حالا تا ببینیم چی میشه.
                  راستی راجع به نمایش توسط ASM چیزی پیدا کردید؟
                  الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
                    سلام
                    آره خیلی هم خوبه که 2 تا رم موازی داشته باشیم یکی رو توش صدا ذخیره میکنیم و اون یکی رو فیلم بدون صدا !
                    خیلی هم عالیه :rolleyes:
                    خب مثل این که این تاپیک 2 نفره شده هیچ کس دیگه نمیآید اگر میاد به خودش زحمت نمیده حتی یه پاسخ خالی بزنه :twisted:
                    ما این مطالب رو اینجا میزاریم شاید کسی خواست استفاده کنه
                    خب آقا پس شما گشتی نبود میگی نگردم نیست :redface:
                    بگذریم من دارم یه کارایی میکنم :mrgreen:
                    حالا تا ببینیم چی میشه.
                    راستی راجع به نمایش توسط ASM چیزی پیدا کردید؟
                    من از اولش دارم این تاپیک رو تعقیب مبکنم چیزی بلد نیستم که بخوام کمک کنم :cry2:
                    ولی دارم یاد میگیرم
                    مشکل من اینه که اسمبلی نمیفهمم
                    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omega_adiban

من از اولش دارم این تاپیک رو تعقیب مبکنم چیزی بلد نیستم که بخوام کمک کنم :cry2:
                      ولی دارم یاد میگیرم
                      مشکل من اینه که اسمبلی نمیفهمم
                      سلام

ممنون که یکم دلگرمی دادید چون داشتیم نا امید میشدیم
                      تاپیک شده بود دو نفره

بازم ممنون
                      به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

چون یکم آزار دارم برید اینجا:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=26645.0

خداییش نرید از دست دادید
                        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام
                          آقا من تا الان 2 تا LCD منهدم کردم بعد فهمیدم که سوکتش مشکل داره حالا امروز رفتم سوکت رو زدم رو فیبر و دوباره تست میکنم
                          اگه جواب بده که :wow:
                          اگه هم که نده یه کاری میکنیم (همراه با مهندس تروشه(ژپتو)) که جواب بده مگه نه :redface:
                          الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
                            سلام
                            آقا من تا الان 2 تا LCD منهدم کردم بعد فهمیدم که سوکتش مشکل داره حالا امروز رفتم سوکت رو زدم رو فیبر و دوباره تست میکنم
                            اگه جواب بده که :wow:
                            اگه هم که نده یه کاری میکنیم (همراه با مهندس تروشه(ژپتو)) که جواب بده مگه نه :redface:
                            مگه دست خودشه جواب نده. پوز می خوابونیم شدیدا اسیدی
                            به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

دوستان ادامه بدید خیلی چیز یاد گرفتم از شما

دیدگاه

والا ما متنظر آقای FAM هستیم
                                دارن lcd رو به خورد sdram میدن :mrgreen:
                                به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...