اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کم آوردن سرعت در پخش Avi

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کم آوردن سرعت در پخش فایل AVI

با منی؟؟؟

والا خبر عجیب:

با آقای غنی مذاکراتی داشتیم فرمودند حدودا هر رفرش تصویر 50ms

اگه درست باشه میشه 20 فریم در ثانیه oo:

من هم یه لیست از غذا های مورد علاقمو دادم بررسی کنن: گفتم با یه آرایه 130 بایتی 130 خط رو توی lcd بکش با تایمر زمان تلف شده رو به من بگو :mrgreen:

خیلی پر بازی درآوردم :mrgreen:ولی به من چیزی نگفت :mrgreen: گفتم الان فحش میده :mrgreen:

فعلا چون هر 5 روز یه بار جواب میده باید منتظر آقای غنی باشیم

بابا آقای غنی قربون دستت زودتر جواب بده مردم لنگ AVI هستن همه AVI لازمن
    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام
      آقا پس اگه خبری شد ما رو بی اطلاع نذار
      الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

آقا از این آقای غنی خبری نشد من خودم آستین بالا زدم LCD رو ترکوندم :mrgreen:

برای اولین بار در ایران یا شاید خاورمیانه با یه AVR در فرکانس 24 مگاهرتز کار شد :mrgreen:

ولی یه خبر بد :cry2:

با این فرکانس اعجاب انگیز مثل واتو واتو ... متاسفانه به خبر گذاری تایمر 1 تعداد رفرش در فرکانس 24 مگاهرتز یکم بیشتر از 10 بار در ثانیست

این شد خروجی تایمر 1:
        10.170318941201996094597526578433 در ثانیه به ازای 2359808 کلاک در هر رفرش

این عدد 2359808 برای هر رفرش توی هر حالتی سریعترین وضعیته ... و اگه SDRAM بیاد و MMC احتمالا چیزی از تصویر باقی نمیمونه

اینجا یه فیلم میزارم که یه فریم عکس یه فریم صفحه سفید پخش میشه در واقه سرعت تصویری که میبینید نصفه

http://www.youtube.com/watch?v=j4g0ivzS7GE

توی یوتوب گذاشتم همه ببینن چه بدبختی کشیدیم
        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

:cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
          الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

آقا نا امید نشید

شما از اول تاپیک رو یه بار بخونید

اول پخش میشد با سرعت کم

بعد قرار شد روی میکرو SRAM بذاریم
            نشد خواستیم dual port بذاریم نشد

خواستیم براش یه MMC دیگه بذاریم نشد

رفتیم سراغ SDRAM ... این یکی شد ... تازه به گفته شما سرعت حدودا دو برابر شد یعنی حدود 6 فریم بر ثانیه یا کمتر

مشکل با LCD داشتیم بردیمش رو SPI سخت افزاری ... این یکی هم :mrgreen: شد

خواستیم LCD رو عوض کنیم ولی هنوز مادر نزاییده LCD با این سرعت :mrgreen:

این LCD رو من با SPI سخت افزاری با کمک آقای غنی از سایت کویر راه انداختم البته ایشون با سی ما با بیسیک ... چقدر هم با هم همخونی داشتن :mrgreen:

بعد از همه خفن تر 50% میکرو رو من overclock کردم

یه جا میخوندم میشه یه CPU intel P4 2ghz رو تا 4.5ghz اور کلاک کرد شاید هم بیشتر اگه درست بلد باشی (اونجا میگفت کم کم ولتاژ CPU رو توی ستاپ بالا ببرید خیلی نرم) نمیدونم من از اینکارا نکردم ولی میخوام AVR رو با ARM کل بندازم :mrgreen: (400 مگاهرتز خوبه)

با ولتاژ 110 ولت فکر کنم میشه :mrgreen:

فقط چون سیستم قابل حمله یه مشکل داریم اونم اینه که برق کاربر رو نگیره :mrgreen: البته میشه پشت وسیله نوشت elictrical shock, keep away :mrgreen:
            (مثل تلویزیون CRT هم یه قسمت high voltage میسازیم)
            خوبه

حالا ... من اگه بتونم و این کامپیوتر ذغالیم کار کنه برای LCD با spi سخت افزاری لایبری مینویسم ... البته میخواستم امروز بنویسم ولی کامپیوترم امروز ترکید تا الان داشتم برنامه و ویندوز میریختم الان هم دارم VS2008 میریزم که دو سه روزی زمان میبره

نا امید نشید

تا اینجا کلی تجربه کردیم و این رو هم باید در نظر گرفت این پروژه ارزش صنعتی و بازار نداره و فقط یه کار پیچیده و منحصر بفردیه پس هر وقت تموم شد یا اصلا نشد هیچ مهم نیست ... مهم اینه که high voltage ساختیم :mrgreen: ... میکرو overclock کردیم ... تمام لایبری های شرکت بیسکام رو بهم ریختیم تا یه چیزی در بیاد ولی نشد ... چند تا لایبری زدیم ... sdram رو به خورد AVR دادیم ... و از همه مهمتر : فهمیدیم اگه این LCD بدرد میخورد دیتاشیتش رو نمیدادن ما ها استفاده کنیم

من موندم الان دیگه این گوشی هایی که از pcf8833 استفاده میکردن هیچ کدوم تولید نمیشه دست دومش هم خیلی کمیابه ولی تا دلت بخواد LCD هست

(فکر کنم تولید کردن دیدن دستشون باد کرده دیتاشیت رو release کردن تا یه پول حسابی بخورن ما الکترونیکی ها هم در ولع LCD رنگی ... هر دانشجویی الکترونیک 4 تا از این LCD رو تو خونه داره)
            به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام
              و خسته نباشید به شما
              بابا ای ولا کارتون درسته.
              یه توصیه برادرانه به شما و بقیه:
              هیچ وقت به سایت www.youtube.com نرید.
              آخه یه چیزایی انجا بصورت تصویری می بینی که از تعحب دهن آدم وا میمونه و آخر نتیجه می گیری مثلا میکرو های ما ساخت داخلی هستن و یا اونا کجا و ما کجا.......
              شاهد زنده»
              http://www.youtube.com/watch?v=F37x9ji49Gw
              اینو که دیدم به قدرت ال سی دی گرافیکی پی بردم.////
              ولی اینو همیشه یادمون باشه خواستن توانسن است. و ما ایرانی هستیم (تعصب وطنی نه ها از یه لحاظ دیگه...)
              یا علی

دیدگاه

سلام

گاهی اوقات لطف دوستان متوجه حال ما میشه و یه تشکری میکنن اینجاست که ما متوجه میشیم دوستان در خفا این تاپیک رو دنبال میکنن

بابا از جومونگ نگاه کردن که بهتره :mrgreen:

یه نظریه به ذهن مبارک خطور نمود :mrgreen: گفتیم عرض کنیم :nerd:

میخوام از دوستان هر کی اینجا رو میبینه و مثل من چند تا بورد روی میز کامپیوترش هست این کار رو انجام بدید:

من برنامه lcd رو با spi سخت افزاری گذاشتم لینک پایین

بهش avr-dos رو اضافه کنید و فقط cs ها رو مجزا بذارید

در ضمن حتما و حتما و حتما اول و اول و اول avr-dos و راه اندازی اولیه انجام بشه و بعد تازه lcd برای init و ... راه بیافته

بعد یه عکس هست که توی فایل مشخصه من گذاشتم روی lcd پخش کنه اونو پخش کنید بعد یه فایل باز کنید و یه کارایی بکنید مثل نوشتن یا خوندن و فایل رو ببندید

منظور من از این کار اینه که ببینم مموری با کارهای lcd از نظر سیگنالی و سخت افزاری تداخلی نداره

لینک:
                http://alitaroosheh.parsaspace.com/AVR/spi-clcd.rar

در ضمن تا میتونید فرکانس رو ببرید بالا
                تا اونجایی که من متوجه شدم میکرو چیزیش نمیشه اگه فرکانس بره بالا (تا یه حدی) ولی نمیدونم lcd چش میشه خداروشکر mmc هم که توی آسمونا هستن ما بگرد ماکزیمم سرعتش نمیرسیم

اگه میتونید اینکار رو انجام بدید تا من ببینم چی کار میتونم بکنم (اگه بوردها رو بهم نمیزدم خودم اینکار رو میکردم)

واسه این لینک یوتوب هم ممنون والا اینقدر اینجا چیزای عجیب غریب دیدیم چند وقته همینطوری دهنمون باز مونده توش گنجشک لونه کرده :mrgreen:
                به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

با سلام خدمت همگی
                  علی آقا خیلی گلی به خدا اندازه ی تموم ستاره ها دوست دارم
                  الان اومده بودم بگم ختم تاپیک تا نوامبر ولی وقتی اینا رو دیدم کلی خوشحال شدم من فردا امتحان دارم
                  امتحانو دادم اینو تست میکنم بازم ممنون
                  الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام
                    آقا MMC کار میکنه باقلوا اما LCD نه یه دفعه زدم کار کرد ولی الان دیگه کار نمیکنه (بدون کانفیگ MMC کار میکنه)
                    الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام
                      آقا جفتش کارمیکنه هلو فقط زمان کار با MMC باید SPCR=92 زمان کار LCD باید SPCR=0
                      OK
                      حالا قدم بعدی چیه؟ :wow:
                      الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

:mrgreen:کم کم داریم به مراتبی از عرفان میرسیم

فکر کنم تا چند روز دیگه روی هوا راه بریم

خوب بحث بعدی:
                        معلومه دیگه حالا باید SDRAM رو هم بیاریم وسط

از mmc به sdrasm از sdram به lcd

امیدوارم بشه

میتونید تستش کنید

اگه این تست جواب بده من براش لایبری میزنم تا lcd رو با spi سخت افزاری راه بندازیم البته اگه بشه امکانات قبلی هم باهاش باشه
                        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

طبق دستور فرمانده تروشه :mrgreen: که اضافه مردن SDRAM رو خواستار بودند
                          این امر نیز با موفقیت به پایان رسید (البته من اومدم اول اون عکس که روی رام بوده ریختم رو SDRAM و بعد
                          با خوندن از SDRAM ریختم رو ال سی دی (سرعت خیلی کمتر شد :cry2 تقریبا 0.80 ثانیه برای Refresh)
                          الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

با سلام
                            آقا تقریبا سرعت به 3 فریم در ثانیه رسید :applause:
                            ان شا ا.. بیشترم میشه با بافرای بیشتر :wow:
                            من الان میخواستم AVI رو تست کنم ولی نمیشه چون باید محور Y ها رو Mirror کنیم چون فال رو که
                            میخونیم از y=128 , X=1 شروع میشه فکر کنم باید Mirror بشه اینو بلد نیستم خب پس نتونستم
                            AVI رو با SPI سخت افزاری بخورونم اما ان شا ا.. میشه فعلا شرمندم 2 تا امتحان بی خود و سخت
                            دارم تا اونجا که بتونم انجام میدهم اما نشد دیگه :redface:
                            الانم دیگه لازم نیست روی صندلی بشینم برای کار کردن با کامپیوتر چون 50 سانتی از روی زمین فاصله گرفتم :mrgreen:
                            الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام

همیشه درس مانع پیشرفت بود :mrgreen:

نخونی میگن بیسواد بخونی میگن بورو بابا خوب که چی مدرک به چه درد میخوره
                              به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام
                                واقعا حرف آقای تروشه درسته
                                آقا من فکر کنم این ATMEGA128L دیگه پاچیده چون تا 120 درصد اور کلاکش کردم 18 مگاهرتش میکروی L
                                جل الخالق :eek:
                                اما الان دیگه نمیتونه روی مموری فایل بنویسه یا بخونه :eek:
                                البته با برنامه ی قبلی امتحان نکردم
                                میخواهم برم یه 1281 بگیرم با کریستال 14745600 بهترین گزینس با بافر زیاد
                                فقط امتحانا رو بدم (تقریبا مشکل سرعتم رفع شد)
                                این فیلمم حتما ببینید
                                http://persiandrive.net/301617
                                الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X