پاسخ : کم آوردن سرعت در پخش فایل AVI
سسسسسسسسسسسلللللللللللللللللللللللللللللللللاااااا اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااممممممم ممممممممممممممممممممم
همگی خوب هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خبر دارم در حد خودم
آقا دوستانی که از اول این تاپیکو دنبال کردن میدونن که اولش فیلم 10 ثانیه ای رو در 1 دقیقه پخش میکرد
یه دوره ای از تاپیک بکنیم
اول => اومدیم اور کلاک کردیم نشد :cry2:
دوم=> اومدیم Sram بزاریم نشد :cry2:
سوم=> خواستیم dual port استفاده کنیم نشد :cry2:
چهارم=> گفتیم یه MMC دیگه ببندیم نشد :cry2:
پنجم=> از SDRAM استفاده کردیم شد :applause:
ششم=>بازم مشکل سرعت داشتیم
هفتم=>با ال سی دی مشکل داشتیم :cry2:
هشتم=>LCD رو بردیم روی HW SPI این یکی هم شد :applause:
نهم=> با میکرو مشکا داشتیم و AVR-Dos اونم حل شد:applause:
[glow=blue,2,300]دهم=>اینجاست که جواب گرفتیم[/glow]
باور نمیکنید الان همون فایل AVI رو که مدتش 10 ثانیس و در مدت 1 دقیقه پخش میشد
الان در 14 ثانیه پخش میشه تقریبا مدار درست شد با کریستال 14 مگ اگه 18 بزارم این 14 ثانیم تبدیل
میشه به 10 ثانیه فقط میمونه کیفیت و فریم ها که فکر اونم کردم از میکروی 1281 استفاده میکنم
الان بافر 2048 تایی داره وقتی 1281 بزارم از بافر 4096 تایی استفاده میکنم و سرعت 2 برابر میشه :agree:
و تقریبا 10 فریم در ثانیه رو میتونیم پخش کنیم بدونه صدا اگه با صدا بخواهیم پخش کنیم 8 فریم میشه که کیفیتش
نسبتا خوبه. :wow:
خدا رو شکر
کجان اونایی که میگفتن نمیشه؟
خب دیگه خبر های بعدی و فیلم در پست بعدی و بعد از امتحانا (فکر کنم باید شهریور برم امتحان بدم :mrgreen
شوخی کردم وضم انقدرو خراب نیسن
در آخر جا داره از آقای ALI TAROOSHEH تشکر ویژه داشته باشم چون من تقریبا روزی 15دقیقه تا نیم ساعت تلفنی مزاحم ایشون
بودم
از اقای ABBAS MH هم تشکر میکنم که منو در پخش Avi خیلی کمک کردن.
خدا حافظ :bye
سسسسسسسسسسسلللللللللللللللللللللللللللللللللاااااا اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااممممممم ممممممممممممممممممممم
همگی خوب هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خبر دارم در حد خودم
آقا دوستانی که از اول این تاپیکو دنبال کردن میدونن که اولش فیلم 10 ثانیه ای رو در 1 دقیقه پخش میکرد
یه دوره ای از تاپیک بکنیم
اول => اومدیم اور کلاک کردیم نشد :cry2:
دوم=> اومدیم Sram بزاریم نشد :cry2:
سوم=> خواستیم dual port استفاده کنیم نشد :cry2:
چهارم=> گفتیم یه MMC دیگه ببندیم نشد :cry2:
پنجم=> از SDRAM استفاده کردیم شد :applause:
ششم=>بازم مشکل سرعت داشتیم
هفتم=>با ال سی دی مشکل داشتیم :cry2:
هشتم=>LCD رو بردیم روی HW SPI این یکی هم شد :applause:
نهم=> با میکرو مشکا داشتیم و AVR-Dos اونم حل شد:applause:
[glow=blue,2,300]دهم=>اینجاست که جواب گرفتیم[/glow]
باور نمیکنید الان همون فایل AVI رو که مدتش 10 ثانیس و در مدت 1 دقیقه پخش میشد
الان در 14 ثانیه پخش میشه تقریبا مدار درست شد با کریستال 14 مگ اگه 18 بزارم این 14 ثانیم تبدیل
میشه به 10 ثانیه فقط میمونه کیفیت و فریم ها که فکر اونم کردم از میکروی 1281 استفاده میکنم
الان بافر 2048 تایی داره وقتی 1281 بزارم از بافر 4096 تایی استفاده میکنم و سرعت 2 برابر میشه :agree:
و تقریبا 10 فریم در ثانیه رو میتونیم پخش کنیم بدونه صدا اگه با صدا بخواهیم پخش کنیم 8 فریم میشه که کیفیتش
نسبتا خوبه. :wow:
خدا رو شکر
کجان اونایی که میگفتن نمیشه؟
خب دیگه خبر های بعدی و فیلم در پست بعدی و بعد از امتحانا (فکر کنم باید شهریور برم امتحان بدم :mrgreen

شوخی کردم وضم انقدرو خراب نیسن
در آخر جا داره از آقای ALI TAROOSHEH تشکر ویژه داشته باشم چون من تقریبا روزی 15دقیقه تا نیم ساعت تلفنی مزاحم ایشون
بودم
از اقای ABBAS MH هم تشکر میکنم که منو در پخش Avi خیلی کمک کردن.
خدا حافظ :bye

oo: نه فکر کنم زن بود 

دیدگاه