اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کم آوردن سرعت در پخش Avi

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کم آوردن سرعت در پخش فایل AVI

سسسسسسسسسسسلللللللللللللللللللللللللللللللللاااااا اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااممممممم ممممممممممممممممممممم
    همگی خوب هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    خبر دارم در حد خودم
    آقا دوستانی که از اول این تاپیکو دنبال کردن میدونن که اولش فیلم 10 ثانیه ای رو در 1 دقیقه پخش میکرد
    یه دوره ای از تاپیک بکنیم
    اول => اومدیم اور کلاک کردیم نشد :cry2:
    دوم=> اومدیم Sram بزاریم نشد :cry2:
    سوم=> خواستیم dual port استفاده کنیم نشد :cry2:
    چهارم=> گفتیم یه MMC دیگه ببندیم نشد :cry2:
    پنجم=> از SDRAM استفاده کردیم شد :applause:
    ششم=>بازم مشکل سرعت داشتیم
    هفتم=>با ال سی دی مشکل داشتیم :cry2:
    هشتم=>LCD رو بردیم روی HW SPI این یکی هم شد :applause:
    نهم=> با میکرو مشکا داشتیم و AVR-Dos اونم حل شد:applause:
    [glow=blue,2,300]دهم=>اینجاست که جواب گرفتیم[/glow]
    باور نمیکنید الان همون فایل AVI رو که مدتش 10 ثانیس و در مدت 1 دقیقه پخش میشد
    الان در 14 ثانیه پخش میشه تقریبا مدار درست شد با کریستال 14 مگ اگه 18 بزارم این 14 ثانیم تبدیل
    میشه به 10 ثانیه فقط میمونه کیفیت و فریم ها که فکر اونم کردم از میکروی 1281 استفاده میکنم
    الان بافر 2048 تایی داره وقتی 1281 بزارم از بافر 4096 تایی استفاده میکنم و سرعت 2 برابر میشه :agree:
    و تقریبا 10 فریم در ثانیه رو میتونیم پخش کنیم بدونه صدا اگه با صدا بخواهیم پخش کنیم 8 فریم میشه که کیفیتش
    نسبتا خوبه. :wow:
    خدا رو شکر
    کجان اونایی که میگفتن نمیشه؟
    خب دیگه خبر های بعدی و فیلم در پست بعدی و بعد از امتحانا (فکر کنم باید شهریور برم امتحان بدم :mrgreen
    شوخی کردم وضم انقدرو خراب نیسن
    در آخر جا داره از آقای ALI TAROOSHEH تشکر ویژه داشته باشم چون من تقریبا روزی 15دقیقه تا نیم ساعت تلفنی مزاحم ایشون
    بودم
    از اقای ABBAS MH هم تشکر میکنم که منو در پخش Avi خیلی کمک کردن.
    خدا حافظ :bye
    الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

آقا فکر میکنید کسی این تاپیک رو میخونه

ای بابا ... دلت خوشه ها ...

الان میگن اینا که دو نفری نشستن میبرن میدوزن می پزن ... به ما چه ولش کن ... مگه یکی تازه عضو شده باشه بیاد اینجا اونم متوجه نمیشه چی شد بالاخره ... زلیخا مرد بود oo: نه فکر کنم زن بود oo:

به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

tabrik migam be shoma

دیدگاه

سلام
          ممنون
          علی آقا بالاخره یکی پیدا شد بعدشم هرکی اعتراض داره که چرا این تاپیک من و شما میدوزیم و.....
          میتونه بیاد وسط ببینیم چند مرده حلاجه ما که هرچی خودمونو توی چند صفحه پیش کشتیم و در و
          دیوار زدیم تاپیک جدید زدیم کسی اظهار نظر نکرد دیگه به ربطی نداره :evil:
          هرکسی ناراحته بگه تا حلش کنیم
          الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام

آقا بالاخره یکی پیدا شد یه چیزی گفت :mrgreen: ممنون :mrgreen:

آقای FAM جوش آورده ... بخاطر over clock کردنه ... :mrgreen: گفتم باید آروم ولتاژ رو بالا ببرید :mrgreen:
            شما بدل نگیر

به هر حال دوستان بیان یه نظری بدن چیزی بگن ما هم خوشحال میشیم

به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

با سلام آقا ناراحت نشید
              بخاطر امتحاناست
              کسی هست که کاملا به زبان های برنامه نویسی ویندوز مسلط باشه؟ میخواهم یه مبدل (Convertor) اگه
              املاش غلط نباشه درست کنم تقریبا میخواهم یه Ulead دیگه درست کنم
              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

با سلام
                من جدی گفتما کسی نیست که به ++C یا C مسلط باشه؟
                حالا Basic شد چه بهتر :wow:
                الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام علی جون دمت گرم خیلی مردی
                  تو آخرش شهید میشی(بقول بروبچز محل) ولی واقعا بخاطر کمکت به خودم و همه دستت طلا
                  خداوند جهاد را برای سرافرازی اسلام واجب کرد.
                  حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

سلام

علی جون منظورت من بود ... من خیلی وقته شهید شدم :mrgreen:

آقا یه چیز دیگه

حوصله 300 صفحه متن انگلیسی دارید ... :mrgreen:

من موندم این انگلیسی ها چقدر تنبلن ... همه متنها به انگلیسیه ولی پولو هوا نمیکنن ... اگه من زبان مادریم انگلیسی بود یا متن ها فارسی بود (دومی بهتره)

خداییش به آتیش میکشیدم :mrgreen:

ولش کن ... یه چیزی .... اینو دانلود کنید فکر کنم AVR بتونه یه سری مدلهای swf رو که خیلی پیچیده نیستن پخش کنه :mrgreen:

www.adobe.com/devnet/swf/pdf/swf_file_format_spec_v10.pdf

(برای عکسهاش فقط باید jpg رو دیکد کرد)
                    آقای FAM تا حالا که به اینجا رسیدیم ... بیا و اینم راه بندازیم ... شاید تونستیم یه پروژه بدیم بیرون به نام: AVR و هر چیز بخش شدنی در کامپیوتر در pcf8833 :mrgreen: خوبه نه؟؟؟
                    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

علی جون منظورم خودخودتی
                      یه سوال از آقایان و مهندسان خبره در امر نمایش هر چیز پخش شدنی :
                      من می خام توی یه پروژه تصاویر کامپوزیت خروجی یه دوربین رو با فرمت AVI یا MPEG یا ... بر روی هارد یا SD یا CFC یا ... ضبط کنم .توضیح: نوع فرمت تصویر و نوع حافظه دلخواه می باشد.
                      خدارو شکر مشکل سرعت ندارم.!!!
                      1-سخت افزار؟
                      2-نرم افزار؟
                      منتظر شنیدن نظرات خوبتان هستیم. :nerd: :eek: :job:
                      حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

سلام
                        علی آقا خیلی گلی منم سنم کمه و میترسم یه وقت بی احترامی بشه ولی واقعا منم شما دوست دارم و
                        به این موضوع ایمان دارم که کاری نیست و پروژه ای که با خواست شما و کمک خدا انجام نشده باشه
                        من پایم هر فایلی گیر میاد پخشش کنیم فقط بیام من این امتحانای لعنتی رو بدم دیگه تمومه ولی یه مشکل
                        الانم Avi دیگه حله فقط صداش مونده که فکر کنم باید از یه حافظه ی دیگه مثل dual port بزاریم چون نمیدونم
                        باید بای صدا چی کار کنیم اگه صدای اینم حل شه خودمون هر فایلی رو خواستیم دیکد میکنیم پخش میکنیم
                        حالا دوستان برای صدا چه نظراتی دارن حتما باید از یه میکروی دیگه که استفاده کرد ولی آیا حافظه هم نیازه؟
                        با تشکر
                        راستی آقا من همه جوره پایه ی هرکاری هستم از شما دستور از ما حرکت از خدا برکت :mrgreen:
                        الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

امیرحسام جان و علی عزیز خسته نباشید عرض میکنم و امیدوارم همیشه این پشتکارتون رو داشته باشید و همه کارهاتون رو مثل اینکار تا رسیدن به موفقیت دنبال کنید.
                          از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
                          هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
                          اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
                          اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
                          شاد و موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ایمان
                            علی جون منظورم خودخودتی
                            یه سوال از آقایان و مهندسان خبره در امر نمایش هر چیز پخش شدنی :
                            من می خام توی یه پروژه تصاویر کامپوزیت خروجی یه دوربین رو با فرمت AVI یا MPEG یا ... بر روی هارد یا SD یا CFC یا ... ضبط کنم .توضیح: نوع فرمت تصویر و نوع حافظه دلخواه می باشد.
                            خدارو شکر مشکل سرعت ندارم.!!!
                            1-سخت افزار؟
                            2-نرم افزار؟
                            منتظر شنیدن نظرات خوبتان هستیم. :nerd: :eek: :job:
                            آقا چیز دیگه نمیخواید ... رو در بایستی نداشته باشیا

avi که دیدید چه مکافاتی داشت ... 20 صفحه تاپیک توی 6 ماه

تازه بدون صدا ... راستی شما چطور میگید مشکل سرعت ندارم ... نکنه دستی بر آتش دارید :mrgreen: DSP سری DM یا Digital media یا ARM9 یا ARM11

اگه مشکل سرعت نداری پس حتما مشکل پول هم نداری بورو یه dsk واسه dsp های تگزاس بگیر سری دیجیتال مدیا بورو حلشو ببر با jtag و کلی سورس و سلوشن و ورودی A/V و سینک سپریتور و ... حدود 1.5 میلیون یا بیشتر ... عالیه برای پردازش تصویر
                            به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام علی آقا
                              با FPGA XC3S1500 قراره این کارو بکنن. از من خواستن کمکشون کنم. حالا برای انجام این کار شما پیشنهادی ندارید؟ :angry:
                              حضرت فاطمه (س)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ایمان
                                سلام علی آقا
                                با FPGA XC3S1500 قراره این کارو بکنن. از من خواستن کمکشون کنم. حالا برای انجام این کار شما پیشنهادی ندارید؟ :angry:
                                والا در زمینه FPGA اونم spartan xilinx اصلا زمینه ای ندارم ... شرمنده

ولی یه سوال در مورد FPGA داشتم ... من حرفه ای نیستم توی این موضوع ولی یه فیلیپ فلاپ درست کردم توش یه ماکروسل رفت

اگه بخوایم یه آرایه 17424 بایتی رجیستر توش طراحی کنیم باید 139392 ماکروسل داشته باشه oo: یکم زیاد نیست خوب اینطوری که چیزی برای کار نمیمونه

(البته این یه مثال بود ولی چه جوریه همیشه این کارا توی FPGA اینقدر حیف و میل داره)
                                به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X