سلام
دوست عزیز این سنسور رطوبت به صورتی مقاومتی است یعنی اگر رطوبت تغییر کند مقدار مقاومت تغییر می کند.
شما باید تغییرات مقاومت را به ولتاژ تبدیل کنید بعد توسط A2d میکرو آن را دریافت کنید.
شما با این سنسور کار کردی؟
جدول مقاومتی این سنسور را از کجا می توانم تهیه کنم؟
آره من با این سنسور کار کردم می تونی از جهان کیت سنسورش را بخری دیتا شیت اون را هم داره.
قیمت این سنسور 1000 تومان است.
آدرس:تهران خیابان جمهوری پاساژ بغل امجد.
دوست عزیز سلام شما اگه میخوای یه سنسور رطوبت با استاندارد های روز دنیا داشته باشی بهتره از سنسور رطوبت sxt11 یا SHT71 محصول کمپانی SENSIRION استفاده کنی یک سنسور کاملا دیجیتال و بدون خطا با خروجی سریال 12 بیتی برای رطوبت و 14 بیتی برای دما دقت دما در حد دهم درصد و دقت رطوبت در حد یکی دو رصد که در مقایسه با سنسورهای مشابه فوق العاده است
سه کس را شنیدم که غیبت رواست وز این درگذشتی چهارم خطاست
یکی پادشاهی ملامت پسند کز او بر دل خلق بینی گزند
حلال است از او نقل کردن خبر مگر خلق باشند از او بر حذر
دوم پرده بر بی حیائی متن که خود میآدرد پرده بر خویشتن
ز حوضش مدار ای برادر نگاه که او میآدرافتد به گردن به چاه
سوم کژ ترازوی ناراست خوی ز فعل بدش هرچه دانی بگوی
دوست عزیز سلام شما اگه میخوای یه سنسور رطوبت با استاندارد های روز دنیا داشته باشی بهتره از سنسور رطوبت sxt11 یا SHT71 محصول کمپانی SENSIRION استفاده کنی یک سنسور کاملا دیجیتال و بدون خطا با خروجی سریال 12 بیتی برای رطوبت و 14 بیتی برای دما دقت دما در حد دهم درصد و دقت رطوبت در حد یکی دو رصد که در مقایسه با سنسورهای مشابه فوق العاده است
دوست عزیز بستگی داره برای چه کاری بخوید؟؟
به نظر من برای پروژه دانشجویی همون سنسور خوبه . ولی اگر برای کار صنعتی می خواهید این سنسور جواب کار شما را نمی دهد.
شما سنسور روطوبت را باید بسته به جایی که می خواهید استفاده کنید انتخاب کنید مثلا برای مرغداری ها نمی تونید از سنسور های معمولی بدون کاور استفاده کنید چون در مرغداری ها گاز متان وجود دارد وهمین باعث خرابی سنسور بعد از چند روز می شود.
آره من با این سنسور کار کردم می تونی از جهان کیت سنسورش را بخری دیتا شیت اون را هم داره.
قیمت این سنسور 1000 تومان است.
آدرس:تهران خیابان جمهوری پاساژ بغل امجد.
موفق باشی
شما می توانید مدار و دیتا شیت آنرا اینجا پلود کنید
سلام
اقای حیاتی شما با سنسور 1101 که خروجی فرکانس میده برا رطوبت کار کردید ؟قیمتش 10000 تومن است نطرتون درمورد این سنسور چیه برا مرغداری و یا یه جایی مثل اون؟
سلام
اقای حیاتی شما با سنسور 1101 که خروجی فرکانس میده برا رطوبت کار کردید ؟قیمتش 10000 تومن است نطرتون درمورد این سنسور چیه برا مرغداری و یا یه جایی مثل اون؟
دوست عزیز من با این سنسور کار نکردم ولی برات پرس جو می کنم ببینم می تونم اطلاعاتی بدست بیارم که بدرت بخوره.
سلام.
دوست عزیز این سنسور یک سنسور رطوبت از نوع مقاومتی است که با تغییر مقدار رطوبت خیلی سریع واکنش نشان داده و مقدار مقاومت ان تغییر می کند.
پیشنهاد من این است که از این سنسور استفاده نکنید. چون تغییرات مقاومت اصلا جالب نبوده و مهمتر اینکه مقدار مقاومت این سنسور از تقریبا 200 اهم در 10 درصد رطوبت تا 10 مگا اهم و بالاتر در رطوبت های بالای 75 درصد تغییر می کند.حتی به 20 مگا اهم و بالاتر هم میرسه.
مداری و دیتاشیت خاصی هم نداره. شما باید به طریقی مقدار مقاومت رو بفهمید.
این میتونه بوسیله یک پل یا ایجاد یک منبع جریان( و قرار دادن این سنسور در مسیر مقاومت بار این منبع ) و خوندن ولتاژ دو سر این سنسور باشه.
مسئله مهمتر این است که این سنسور کالیبره شده نیست و فقط تغییرات رطوبت را نشان می دهد. و نمیتونه بگه که مقدار رطوبت نسبی چقدر است. یهنی نیاز به کالیبره شدن در برابر نقطه مرجعی دارد که عملیات کالیبراسیون این سنسور خودش یه پروژه محسوب میشه و به ادوات خاصی مثل یک رطوبت سنج نیاز داره !
پس هیچ سنسور رطوبت کالیبره نشده ای مفت نمی ارزه.
موفق باشید.
دیدگاه