سلام.
گفتم که بی خیال این سنسور بشید. حالا که بی خیال نشدید بازم گفتم که مقدار مقاومت رو بخونید و اونو کالیبره کنید. طرز کالیبراسیون این سنسور رو جناب اقای همت زاده خیابانی عزیز (اونقدر ایشون رو اذیت کردیم رفت!) تو یکی از تاپیکها گذاشتن.
شما فعلا مقدار مقاومت رو با میکرو بخونید تا بعد....
یک سر سنسور را 5 ولت بدید و یر دیگر را به ADC میکرو بدید . با میکرو مقدار ولتاژ را در رطوبت های مختلف بخوانید و بصورت Look up table از اون استفاده کنید .
من دوتا سوال کردم ولی شما یکیشو جواب دادید. الان مشکل دقیقا کجاست ؟
یک سر سنسور را 5 ولت بدید و یر دیگر را به ADC میکرو بدید . با میکرو مقدار ولتاژ را در رطوبت های مختلف بخوانید و بصورت Look up table از اون استفاده کنید .
من دوتا سوال کردم ولی شما یکیشو جواب دادید. الان مشکل دقیقا کجاست ؟
من 6 تا از این سنسور ها را در رطوبت یکسان قرار دادم مقاومت ها یکسان نیست!
دقتشون تا چه اندازه ایه؟
تراشه نگفتید مقاومتهاش چقدر با هم تفاوت داره؟ شاید چندان قابل توجه نباشه.
البته این راهی که بریم جدولی رو برای مقدار های به دست اومده و مقدار واقعی رطوبت رو به درصد درست کنیم راهی بسیار مناسب است. چرا که از 0 تا 100 خیلی نیست. اما نیاز به دو سنسور داریم. اگه کسی سنسور کالیبره شده رو داره، لطف کنه مقادیر به دست اومده رو برامون بزاره.
واقعا نیاز داریم. همچنان منتظریم.
سلام سنسور 1101 به صورت خازنی است بعنی مقدار رطوبت تغییر کند مقدار خازن تغییر می کند شما میتوانید توسط یک مدار 555 در حالت منواستابل استفاده کنید چون مقدار خازن تغییر کند پالس خروجی 555 تغییر می کند.
فقط و فقط سنسور sht75
به هیچ سنسور دیگه فکر نکن.
سرعت ، دقت ، قیمت ، بالا
من باهاش کار کردم و ازش راضیم.
قیمتشم 1 سال پیش 27000 بود الان دیگه نمیدونم.
اینم دیتاشیت
http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/91103/ETC/SHT75.html
موفق باشی
گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآهای پرپر است!-از آن زمان که آیینهآگردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآهاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآنشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآخبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآتان*رنگ جهنم است تمام بهشتآتان
"گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"
فقط و فقط سنسور sht75
به هیچ سنسور دیگه فکر نکن.
سرعت ، دقت ، قیمت ، بالا
من باهاش کار کردم و ازش راضیم.
قیمتشم 1 سال پیش 27000 بود الان دیگه نمیدونم.
اینم دیتاشیت
http://www.alldatasheet.com/datasheet-pdf/pdf/91103/ETC/SHT75.html
موفق باشی
سلام
شما با C برنامشو نوشتین؟
آخه با کتابخونه I2c نمیشه این کار روکرد میخوام بدونم شما کلاک را خودتون ساختید؟
اگه یه نمونه کد بزارین ممنون میشم
من با بیسیک نوشتم.
اون زمان تازه داشتم با avr و زبون بیسیک کار میکردم.
برنامه c رو میتونید از سایت خود سازندش گیر بیارید.متآسفانه یه 9 ماهی هست که سراغ برنامه نویسی نرفتم و همون اندک چیزی که بلد بودم یادم رفته. :biggrin:
البته به امید خدا مشکلات داره حل میشه.
میخوام دوباره برم سر پروژه قبلیم که توش از این سنسور استفاده کرده بودم.
من از سنسور به نحو عالی جواب گرفتم.واون یه خورده دیگه که از برنامه مونده بود مال قسمتهای دیگه پروژه بود.
اگه کسی خیلی الافه این سنسوره میتونه دو کار بکنه. :NO:
یا بره دیتا شیتش رو با دقت بخونه و مرحله به مرحله پیش بره که انشالله موفق میشه یا صبر کنه تا من برم سراغ برنامه های قبلیم و همش رو آنالیز کنم ببینم چی به چیه.
که اونم فکر کنم یه 2 هفته ای طول بکشه.
البته از google هم غافل نشید شاید برنامه بیسیکش رو بتونید پیدا کنید.
در پناه حق باشید.
گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآهای پرپر است!-از آن زمان که آیینهآگردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآهاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآنشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآخبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآتان*رنگ جهنم است تمام بهشتآتان
"گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"
دیدگاه