در این قسمت به حل مشکلات تطبیق منطق XMEGA با سایر قطعات میپردازیم 
اول من شروع میکنم
به نظر من برای حل این مشکل چند راه در پیشرو داریم:
1-طراحی مداری کوچک و به صرفه برای تبدیل منطق به صورتی که اتوماتیک دو طرفه و قابل اجرا روی هر پایه I/O باشد من طراحی مدار بلد نیستم لطفا اگر میشه طراحی کنید من برای برد XMEGA خودم نیاز دارم
2-اینکه از حداقل سطوح ولتاژها برای TTLو... ورساندن ولتاژ پایه I/O به آن سطح اگر امکان پذیر باشد اگر تونستم توی کتاب ها دنبالش میگردم از نظر من CMOS بهترین گزینه است زیرا حداقل ولتاژکاری 3 ولت است
3-استفاده از قطعات جایگزین و تکنولوژی هایی که به منطق این میکرو بخورند من دنبال این قضیه میروم با توجه به اینکه میکرو کنترلر های جدید مثل ARM و AVR32 از همین منطق استفاده میکنند پس باید تکنولوژی به سمت ولتاژ و مصرف کمتر رفته باشد
4-کلا XMEGA را ترک کنیم! :من تسلیم نمیشومooo:
oo: :eek: :eek:
5-.....

اول من شروع میکنم
به نظر من برای حل این مشکل چند راه در پیشرو داریم:
1-طراحی مداری کوچک و به صرفه برای تبدیل منطق به صورتی که اتوماتیک دو طرفه و قابل اجرا روی هر پایه I/O باشد من طراحی مدار بلد نیستم لطفا اگر میشه طراحی کنید من برای برد XMEGA خودم نیاز دارم
2-اینکه از حداقل سطوح ولتاژها برای TTLو... ورساندن ولتاژ پایه I/O به آن سطح اگر امکان پذیر باشد اگر تونستم توی کتاب ها دنبالش میگردم از نظر من CMOS بهترین گزینه است زیرا حداقل ولتاژکاری 3 ولت است
3-استفاده از قطعات جایگزین و تکنولوژی هایی که به منطق این میکرو بخورند من دنبال این قضیه میروم با توجه به اینکه میکرو کنترلر های جدید مثل ARM و AVR32 از همین منطق استفاده میکنند پس باید تکنولوژی به سمت ولتاژ و مصرف کمتر رفته باشد
4-کلا XMEGA را ترک کنیم! :من تسلیم نمیشومooo:
oo: :eek: :eek:5-.....

یا اینکه به TTL ولتاژ 3 ولت بدیم معلوم نباشه که توسط TTL قابل تشخیص هست یا نه؟؟؟از من گفتن بود اگر حرفم اشتباهه عذر خواهی میکنم فقط اگر میشه دلیلشم ذکر کنید چون من وارد دبیرستان نشدم چه برسه به اینکه رشته الکترونیک خونده باشم :rolleyes:

تو کتاب دیجیتال سطح منطقی TTL رو صفر تا .8 رو صفر میگفتیم و .8 تا 2 رو ناحیه ی بینایی یا مشخص نشده و 2 به بالا رو یک میگفتند 

دیدگاه