اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بردی برای ENC28j60

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بردی برای ENC28j60

نوشته اصلی توسط molavy2003
    سلام
    من یک مشکل عجیب غریب دارم
    رفتم پاساژ عباسیان (چهره)گفتم magjack بده.
    یک کانکتوری داده که هیچ نام و نشونی نداره.یعنی هیچی روش نوشته نشده.
    دوازده تا پایه داره که چهارتای ال ای دی هاش معلومه ولی اون هشت پین دیگه رو هیچی معلوم نیست.
    چطور پایه ها رو پیدا کنم.
    پیشاپیش ممنون
    سلام
    من دو تا datasheet دارم که فک می کنم به دردتون بخوره، ایمیل بدید بفرستم واستون.
    اللهم صل علی محمد و آل محمد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط molavy2003
      سلام
      من یک مشکل عجیب غریب دارم
      رفتم پاساژ عباسیان (چهره)گفتم magjack بده.
      یک کانکتوری داده که هیچ نام و نشونی نداره.یعنی هیچی روش نوشته نشده.
      دوازده تا پایه داره که چهارتای ال ای دی هاش معلومه ولی اون هشت پین دیگه رو هیچی معلوم نیست.
      چطور پایه ها رو پیدا کنم.
      پیشاپیش ممنون
      rj00002 را بگیر و خیال خودت را راحت کن

دیدگاه

سلام
        من مشکلی که دارم اینه وقتی مدار رو به شبکه وصل می کنم پشت سره هم کانکت و دیسکانت می شه مشکل از چیه؟
        :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
        ادیسون: برای موفقیت 1 درصد نبوغ و 99 درصد پشتکار کافی است.

دیدگاه

بردی برای ENC28j60

با عرض سلام و ارادت خدمت مهندسین عزیز ، در حال جستجو در مورد بردی برای ENC28j60 بودم که همین پروژه را به زبان بسکام در اینترنت عزیز یافتم . تقدیم به همه دوستان ....
          اگر کسی در مورد برنامه نویسی سوکت اطلاعاتی داشت برام بفرسته ممنون می شوم . لازم به ذکر است که اطلاعات بنده در حد بسیار ابتدایی است و میشه گفت بی سواد هستم !! :rolleyes:

لطفاً تشکر فراموش نشه

یا علی
          http://madarsazan.persiangig.com/doc...j60_Board2.rar
          در آدمی عشقی و دردی هست که اگر صد هزار عالم ملک او شود آرام نگیرد. این خلق به تفضیل در هر پیشه ای تحصیل نجوم و طب و غیر ذالک می کنند و هیچ آرام نمی گیرند زیرا مقصود به دست نیامده است. آخر معشوق را دل آرام می گویند یعنی که دل به وی آرام گیرد پس به غیر، چون آرام و قرار گیرد؟ این جمله خوشی ها و مقصود ها چون نردبانی است و چون پایه های نردبان جای اقامت و باش نیست، از بهر گذشتن است. خنک او را که زود تر بیدار و واقف گردد تا راه دراز برو کوته شود و درین پایه های نردبان عمر خود را را ضایع نکند.

دیدگاه

سلام
            من برد رو با atmega 32آ‌ ساختم. ولی مشکل اینه که هر از چندی ENC28j60 هنگ میآ‌کنه. احتمالا اشکال تو کدشه. کسی تا حالا همچنین مشکلی داشته و آیا حل شده ؟

دیدگاه

با سلام و تشکر از آقای رستمی بابت آموزش های کاملی که دارن . من یک سوالی رو از ایشون بصورت PM پرسیدم . با صلاحدید ایشون گفتم بذارم اینجا دوستان هم استفاده کنن :

سوال :

نوشته اصلی توسط محمد م

1- توی آموزشی که دادین در رابطه با ارتباط آی سی ENC28j60 با AVR می خواستم بدونم اون صفحه وبی که درست کردین(که با زدن آی پی در سیستم میاد بالا) رو روی این آی سی بار گذاری کردین ؟ (اگه آره چطوری؟)

2- میشه مجموعه ای از این آی سی ها رو که هر کدوم بایک میکرو همراه هستن تحت چند کلاینت به یک سرور مانند PC ارتباط داد ؟ یعنی فقط با یک کابل کراس؟ و دیتا فرستاد به هر کدوم از کلاینت ها و از اونا هم به سرور ؟
              پاسخ :

نوشته اصلی توسط حمید رستمی
              ۱. صفحه وب در اصل یکسری متن هستن که در قالب پروتکل HTTP جابجا میشن، این متون در داخل آیآ‌سی هست و به کلاینت(ها) فرستاده میشه.

۲. بله میشه. هر کدوم با یک کابل به هاب/روتر/سوییچ متصل میشن و IP مختص به خود دارن.

اضافه شده در تاریخ :
              صفحه وب در اصل یکسری متن هستن که در قالب پروتکل HTTP جابجا میشن، این متون در داخل آیآ‌سی هست و به کلاینت(ها) فرستاده میشه.
              منظور از آی سی خود ENC28j60 هست یا mega8 ؟

الان من یک قسمت رو متوجه نشدم اونم اینکه با فرض اینکه یک PC داریم که هاست هست و چندتا میکرو که کلاینت هستن و دارای ENC28j60 هستن . حالا اینکه " متون داخل آی سی هست و به کلاینت (ها) فرستاده میشه " یعنی چی؟

ببخشید اگه سوالم یکم ابتدایی هست .
              تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
              دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
              مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
              حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
                منظور از آی سی خود ENC28j60 هست یا mega8 ؟

الان من یک قسمت رو متوجه نشدم اونم اینکه با فرض اینکه یک PC داریم که هاست هست و چندتا میکرو که کلاینت هستن و دارای ENC28j60 هستن . حالا اینکه " متون داخل آی سی هست و به کلاینت (ها) فرستاده میشه " یعنی چی؟

ببخشید اگه سوالم یکم ابتدایی هست .
                بله، متون صفحات HTML داخل میکروکنترلر هستن.
                من تا شما نتونید به سادگی پروتکل HTTP پی ببرید نمیتونم اینو بهتون توضیح بدم. در موردش مطالعه کنید، بعدش همه چی دستتون میاد.
                http://en.wikipedia.org/wiki/Hypertext_Transfer_Protocol

(بخش Example session در لینک بالا جالبه)
                چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

بله، متون صفحات HTML داخل میکروکنترلر هستن.
                  من تا شما نتونید به سادگی پروتکل HTTP پی ببرید نمیتونم اینو بهتون توضیح بدم. در موردش مطالعه کنید، بعدش همه چی دستتون میاد.
                  http://en.wikipedia.org/wiki/Hypertext_Transfer_Protocol

(بخش Example session در لینک بالا جالبه)
                  ممنون متوجه شدم

ببینید درست می گم :

الان اینجا میکرو به عنوان هاست عمل می کنه و کامپیوتر به عنوان کلاینت . ابتدا کامپیوتر از سرور که همون میکرو هست درخواست می کنه و میکرو در پاسخ اون صفحه HTML رو براش می فرسته .
                  حالا اگه داخل مرورگر رو یکی از لینک هاش کلیک بشه یک درخواست بصورت HTML به سرور یا همون میکر فرستاده میشه و میکرو دوباره به اون به نحوی پاسخ میده و یک فایل HTML دوباره به کلاینت میفرسته . ا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
                    ممنون متوجه شدم

ببینید درست می گم :

الان اینجا میکرو به عنوان هاست عمل می کنه و کامپیوتر به عنوان کلاینت . ابتدا کامپیوتر از سرور که همون میکرو هست درخواست می کنه و میکرو در پاسخ اون صفحه HTML رو براش می فرسته .
                    حالا اگه داخل مرورگر رو یکی از لینک هاش کلیک بشه یک درخواست بصورت HTML به سرور یا همون میکر فرستاده میشه و میکرو دوباره به اون به نحوی پاسخ میده و یک فایل HTML دوباره به کلاینت میفرسته . ا
                    خودشه، در حالتی که گفتید میکرو در نقش سرور هست و کامپیوتر کلاینت.
                    چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

من این بورد فروشگاه رو دارم و به خوبی کار میکنه . میخواستم ببینم میشه اونو به مودم ADSL وصل کنم و با یه کامپیوتر دیگه که به اینترنت وصله به بورد متصل شم و صفحه HTML اونو ببینم ؟
                      پست های قبلی رو خوندم ولی در این مورد توضیحات کافی نبود !
                      برای این کار باید چی کار کرد ؟؟؟
                      در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست
                      اگر قبول تو افتد، فدای چشم سیاهت

http://upload7.ir/images/83524254953910725183.gif

دیدگاه

برای کنترل وسابل از طریق کل اینترنت هم ایدهآ‌هایی هست که بدون نیاز به IP Valid و Static به بردتون فرمان بدید.
                        مثلا اینکه دستورات از طریق کانال IRC به برد داده بشه. که در مورد این بیشتر توضیح میدم بعدا
                        ممنون میشم اگه در این رابطه هم صحبت کنید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مسعود - الف
                          من این بورد فروشگاه رو دارم و به خوبی کار میکنه . میخواستم ببینم میشه اونو به مودم ADSL وصل کنم و با یه کامپیوتر دیگه که به اینترنت وصله به بورد متصل شم و صفحه HTML اونو ببینم ؟
                          پست های قبلی رو خوندم ولی در این مورد توضیحات کافی نبود !
                          برای این کار باید چی کار کرد ؟؟؟
                          بله، براحتی امکان پذیره. فقط باید مودم ADSL از NAT یا Port Forwarding پشتیبانی کنه (Network Address Translation) که هر مودم جدیدی که دیدم این قابلیت رو داره.
                          http://en.wikipedia.org/wiki/Port_forwarding

مثلا اگر IP سرور شما 192.168.1.10 روی پورت ۸۰ باشه، باید در روتر، مثلا پورت خارجی (External) شماره ۸۰۸۰ رو به پورت ۸۰ سرورتون که 192.168.1.10 هست map کنید.
                          با اینکار، هر درخواستی که به پورت ۸۰۸۰ مودم ADSL میاد، میفرسته به پورت ۸۰ سرور شما. به همین سادگی (:

حالا اون کامپیوتر راه دور، باید با IP مودم ADSL و پورت شماره ۸۰۸۰ به سرور میکروکنترلری شما وصل بشه. مثلا همچین آدرسی شبیه به:
                          http://83.170.105.241:8080

تازه میتونید یک اکانت DynamicDNS هم در مودم تعریف کنید تا بتونید بجای آدرس IP مودم ADSL که معمولا در هر اتصال یک چیز تصادفی هست، همیشه از یک domain استفاده کنید که به آخرین IP مودم شما لینک هست. مثلا من برای خودم از این آدرس استفاده کردم:
                          http://hamid.dyndns-home.com

هر وقت hamid.dyndns-home.com رو پینگ کنید، IP لحظهآ‌ای مودم ADSL من رو میتونید در بیارید (:
                          چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

بله، براحتی امکان پذیره. فقط باید مودم ADSL از NAT یا Port Forwarding پشتیبانی کنه (Network Address Translation) که هر مودم جدیدی که دیدم این قابلیت رو داره.
                            http://en.wikipedia.org/wiki/Port_forwarding

مثلا اگر IP سرور شما 192.168.1.10 روی پورت ۸۰ باشه، باید در روتر، مثلا پورت خارجی (External) شماره ۸۰۸۰ رو به پورت ۸۰ سرورتون که 192.168.1.10 هست map کنید.
                            با اینکار، هر درخواستی که به پورت ۸۰۸۰ مودم ADSL میاد، میفرسته به پورت ۸۰ سرور شما. به همین سادگی (:

حالا اون کامپیوتر راه دور، باید با IP مودم ADSL و پورت شماره ۸۰۸۰ به سرور میکروکنترلری شما وصل بشه. مثلا همچین آدرسی شبیه به:
                            http://83.170.105.241:8080

تازه میتونید یک اکانت DynamicDNS هم در مودم تعریف کنید تا بتونید بجای آدرس IP مودم ADSL که معمولا در هر اتصال یک چیز تصادفی هست، همیشه از یک domain استفاده کنید که به آخرین IP مودم شما لینک هست. مثلا من برای خودم از این آدرس استفاده کردم:
                            http://hamid.dyndns-home.com

هر وقت hamid.dyndns-home.com رو پینگ کنید، IP لحظهآ‌ای مودم ADSL من رو میتونید در بیارید (:
                            خیلی خیلی ممنونم دوست عزیز ! :nice:
                            اما توضیحاتتون یکم برا من بیسواد سنگین بود !
                            مثلا در مورد این جمله بیشتر توضیح میدین !!! :redface:
                            در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست
                            اگر قبول تو افتد، فدای چشم سیاهت

http://upload7.ir/images/83524254953910725183.gif

دیدگاه

سلام
                              چه تغییراتی باید داخل یرنامه بدم تا ATMEL Studio برنامرو کامپایل کنه.من بورد خود سایتو گرفتم برنامه جناب رستمی و برنامه موجود داخل CD همراه برد رو وقتی کامپایل می کنم تعداد زیادی ارور میده ( بیشتر به متغیر ها گیر میده.) ، وقتی رفعشون میکنم برنامه کار نمیکنه.
                              ممنون

دیدگاه

سلام آقای رستمی

دو تا سوال از عکس لینک زیر داشتم :

1 - الان توی عکس زیر اگه روی لینک Switch on کلیک بشه چه چیزی به سمت سرور فرستاده میشه ؟ همون آدرس لینک فرستاده میشه ؟

2 - سمت سرور باید آدرس درخواستی رو چک کنیم یا تابعی درون کتابخونش (منظورم کتابخونه داخل تاپیک uIP هست) برای این کار هست ؟

با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X