اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

نوشته اصلی توسط full-job
    خوب تقریبا از مدار جواب گرفتید

شما اول باید برنامه ذخیره پسورد رو تو میکرو پروگرم کنی و حتما موقع پروگرم کردن از قسمت فیوز بیت ها eesave رو فعال کنی که با هر بار پروگرم کردن پسورد از تو حافظه بلند مدت (eeprom) :icon_razz: پاک نشه . بعد که برنامه رو پروگرم کردی و فیوز ها رو هم پروگرم کردی
    برنامه ذخیره پسورد تو صفحات اول هست بگرد پیداش می کنی هگزشو البته اگه مگا هشت باشه میکروت و حتما طبق برنامه فرکانست 1 باشه

یک بار همینجوری میکرو رو روشن کن تا پسورد ذخیره بشه

حالا برنامه اصلی رو پروگرم کن و از برنامه لذت ببر اگه به مشکل دیگه برخوردی بازم بپرس در خدمتیم :nice:
    با تشکر از شما مدارم درست شد فقط یه مشکل دارم
    ابتدا پسورد می دم و وارد می شم و 6 تا خروجیم هم روشن و خاموش می کنم ولی زمانی که موبایلمو قطع می کنم بعد از چند ثانیه رله خط را قطع می کنه و همین طور 6 ال ای دی خروجیم هم قطع می شه. هر کاری می کنم ال ای دی های خروجیم با قطع رله خاموش می شن در حالی می خوام در همون حالت بعد از قطع رله باقی بمونن
    من نمی دونم اشکال از مدارمه یا برنامه
    آیا دوستان چنین مشکلی داشتن چطوری رفعش کنم؟
    :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

سلام دوستان-من رو این پروژه دارم کارمیکنم اما خیلی اذیتم کرده ازدوستان کسی میتونه راهنماییم کنه؟
      1)توی برنامه تعداد زنگ رو5انتخاب کردم اما گاهی اوقات توی زنگ6 یا7 رله عمل میکنه.بعضی وقت هام از 7زنگ هم رد میشه وجواب نمیده؟
      2)وقتی جواب میده 1*یعنی وصل شدن رله1و1#یعنی قطع شدن رله1-5تارله دارم امارله شماره 1و2جواب نمیده این رله ها به پورت های pc.3وpc4صل هستن؟
      دوستان کمک کنید درست شه این پروژه گیرش این 2تاس دیگه دیوونم کرده :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط morteza7090
        1)توی برنامه تعداد زنگ رو5انتخاب کردم اما گاهی اوقات توی زنگ6 یا7 رله عمل میکنه.بعضی وقت هام از 7زنگ هم رد
        سلام
        شما با خط تلفن استفاده میکنید؟؟این بخاطر مدار تشخیص زنگ هست .مدار قسمت تشخیص زنگ رو چی گذاشتید؟؟منظورم دقیقا همون ترانزیستور و مقاومت وخازن رو گذاشتید؟؟

2)وقتی جواب میده 1*یعنی وصل شدن رله1و1#یعنی قطع شدن رله1-5تارله دارم امارله شماره 1و2جواب نمیده این رله ها به پورت های pc.3وpc4صل هستن؟
        رله های 1 و 2 به پورت C.5 , C.4 متصل هست .

دوست عزیز شما اشتباه متوجه شدی !!

ستاره برای تغیر پسورد هست

اینو با دقت بخونید

سپس با یک گوشی دیگر به دستگاه زنگ میزنیم
        پس از 4 زنگ دستگاه گوشی را برداشته و با دو بوق از شما درخواست پسورد میکند
        در صورت صحیح وارد کردن پسورد عملکرد دستگاه در دست شماست و در غیر این صورت با بوقی شبیه بوق اشغال مواجه میشوید و تماس قطع خواهد شد
        کلید 1 تا 6 جهت قطع و وصل رله ها و کلید * جهت تغیر پسورد هستند
        برای تغییر پسورد هم باید دوبار پسورد را وارد نمایید(پسورد 4 رقمی)
        در هرکدام از مراحل کار اگر دستگاه دستوری دریافت نکند پس از چند ثانیه تماس قطع خواهد شد
        یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

من از مدار شما استفاده نکردم. برای تشخیص زنگ من از اپتوکوپلر استفاده کردم و خروجی اپتوکوپلر رو به عنوان وقفه دادم به میکرو.
          توی برنامه نویسیش مشخص کردم که روشن شدن با*وخاموش شدن با #.
          حالا5تا خروجی دارم3 تاشو جواب میده ام اون دوتایی که بهPC.3وPC.4وصل هستنو جواب نمیده؟واز5تا زنگ که مشخص کردم گاهی رد میشه و زنگ7جواب میده گاهی ام اصلا جواب نمیده
          دیونم کرده توروخدا راهنماییم کنید :angry:

دیدگاه

من از مدار شما استفاده نکردم. برای تشخیص زنگ من از اپتوکوپلر استفاده کردم و خروجی اپتوکوپلر رو به عنوان وقفه دادم به میکرو.
            توی برنامه نویسیش مشخص کردم که روشن شدن با*وخاموش شدن با #.
            حالا5تا خروجی دارم3 تاشو جواب میده ام اون دوتایی که بهPC.3وPC.4وصل هستنو جواب نمیده؟واز5تا زنگ که مشخص کردم گاهی رد میشه و زنگ7جواب میده گاهی ام اصلا جواب نمیده
            دیونم کرده توروخدا راهنماییم کنید :angry:
            منم برای مدار خودم از اپتو و تایمر استفاده کردم .
            برنامه و شماتیکتو قرار بده تا ببینم چیکار کردی

دیدگاه

قسمت زنگ واشغال سازشو رسم کردم.در ضمن از اپتو ترانزیستور استفاده کردم
              فایل های پیوست شده

دیدگاه

چی شد آقا :angry: :angry:
                کارم گیره بخدا

دیدگاه

چی شد آقا :angry: :angry:
                  کارم گیره بخدا
                  سلام
                  با اینکه مدارت کامل نبود و نتونستم بصورت کلی نظر بدم .

ولی برای قسمت اپتو یه led گذاشتی .led رو بردار و جای led رو اتصال کوتاه کن بعد یه مقاومت 10 کیلو وصل هست به led که برداشتی .در این حالت مقاومت pullup میشه .شماتیک رو نگاه کن

http://uplod.ir/24vr65snisxd/1111.rar.htm

دیدگاه

قسمت دوم مدارم شبیه مدار شماست یعنی طریقه وصل mt8870شبیه مدار شماس.خروجی های mt8870به پورت های q4=pd.7وq3=pc.0وq2=pc1وq1=pc.2و پایه stdبه وقفه شماره2میکرو رفته
                    خروجی های میکرو به پایه pc.3وpc.4وpc.5وpc.6وpc.7وصل هستش ولی الان 3تای اول جواب نمیدن بعضی وقتام فقط 2تای اول جواب نمیدن
                    لطف کنید راهنماییم کنید

دیدگاه

قسمت دوم مدارم شبیه مدار شماست یعنی طریقه وصل mt8870شبیه مدار شماس.خروجی های mt8870به پورت های q4=pd.7وq3=pc.0وq2=pc1وq1=pc.2و پایه stdبه وقفه شماره2میکرو رفته
                      خروجی های میکرو به پایه pc.3وpc.4وpc.5وpc.6وpc.7وصل هستش ولی الان 3تای اول جواب نمیدن بعضی وقتام فقط 2تای اول جواب نمیدن
                      لطف کنید راهنماییم کنید
                      شما قسمت تشخیص زنگ رو درست کردی؟؟led رو برداشتی اتصال کوتاه کنی؟؟

دیدگاه

بله اونجاش درست شد مرسی.الان دارم روش کار میکنم 5تا زنگ بر میداره اما LED ها رو روشن نمیکنه؟

دیدگاه

بله اونجاش درست شد مرسی.الان دارم روش کار میکنم 5تا زنگ بر میداره اما LED ها رو روشن نمیکنه؟
                          سلام
                          خوب پس مونده قسمت رله ها

LED ها چی هست که روشن نمیشه ؟؟شماتیک کامل مدارتو برام PM کن . ضمنا برای چی شماتیک رو دست زدی و از اپتو استفاده کردی؟؟

دیدگاه

من تازه اومدم داخل این انجمن اصلا مدار شمارو ندیدم توقسمت سرچش دیدم شمام از این پروژه استفاده کردین گفتم سوالامو بپرسم.یه سری دستکاری کردم الان روشن میکنه همه رو اما خاموش کردنش بعضی وقتها عمل نمیکنه
                            شماتیکشو کامل میفرستم

دیدگاه

با سلام دوستان عزیز
                              لطفا یکی به من جواب بده
                              1- اولین پست رو که خوندم مدار و برنامه و همه چی رو دانلود کردم و از روی اون میخوام پروژه رو اول روی برد برد ببندم, یعنی دقیقا از اون پست اول در صفحه 1 هرچی قطعه و .. هست مثل اون درست میکنم و پروگرام میکنم, یعنی مشکلی پیش نمیاد و درست کار خواهد کرد؟
                              2- موضوع بعدی اینکه این مدار تشخیص زنگ رو بهش اضافه نکنم چی میشه؟همین مداری که تو این صفحه 21 بحث میکنید روش.
                              3- وقتی دکمه 1 رو میزنی و مثلا رله 1 وصل بشه, بعد از قطع گوشی, رله وصل میمونه؟
                              با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronic_eng
                                با سلام دوستان عزیز
                                لطفا یکی به من جواب بده
                                1- اولین پست رو که خوندم مدار و برنامه و همه چی رو دانلود کردم و از روی اون میخوام پروژه رو اول روی برد برد ببندم, یعنی دقیقا از اون پست اول در صفحه 1 هرچی قطعه و .. هست مثل اون درست میکنم و پروگرام میکنم, یعنی مشکلی پیش نمیاد و درست کار خواهد کرد؟
                                2- موضوع بعدی اینکه این مدار تشخیص زنگ رو بهش اضافه نکنم چی میشه؟همین مداری که تو این صفحه 21 بحث میکنید روش.
                                3- وقتی دکمه 1 رو میزنی و مثلا رله 1 وصل بشه, بعد از قطع گوشی, رله وصل میمونه؟
                                با تشکر
                                مدار صفحه اولو ببندی جواب میده این موضوع هایی که میبینی من نوشتم توی صفحه21 مربوط به چیز دیگس
                                شما همون صفحه اولو دنبال کن جواب دمیگیری مشکلی ام نداره
                                اکثر سوال های مربوط به این مدارو پرسیدن دوستان از صفحه یک دنبال کنی جواب هارو به سوالات جواب داده میشه مدارش مشکل نداره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X