اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

نه از جای دیگه هم نیست چون اینو که اضافه میکنم
    cls
    locate 1,a
    lcd"*"
    مشکل پیش میاد

یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
      اقا چشم انتظاری خیلی بده :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :angry: :angry: :angry:
      آقا سرتو نزن به دیوار!
      بیا این تیکه رو تست کن
      Passok:
      While Telm = 1
      Wend
      Sound Beep , 200 , 150
      Waitms 100
      Sound Beep , 200 , 130

For B = 1 To 250
      Show = Pinc
      Locate 1 , 1
      Lcd "RE 1 2 3 4 5 6"
      Locate 2 , 1
      Lcd "PO " ; Show.0 ; " " ; Show.1 ; " " ; Show.2 ; " " ; Show.3 ; " " ; Show.4 ; " " ; Show.5 ;

If Telm = 1 Then
      B = 1
      A = Pinb
      Else
      A = 0
      End If
      While Telm = 1
      Wend
      Select Case A
      فقط اول یک متغیر به نام show از نوع byte تعریف کن.
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

نوشته اصلی توسط علیدلی
        تو یه کتاب خوندم نوشته بود::((برا کارهای اسان باید خیلی زرنگ بود))
        حالا شده مصداق کار ما :eek:
        قسمت پسورد که خطا میداد و تماس رو قطع میکرد بخاطر این بود که ما اینجوری مینوشتیم"*" در صورتی که ما از INCR A استفاده کرده بودیم باید برای ستاره فاصله میذاشتم اینجوری "* ".الان قسمت پسورد حل شد

فقط قسمت لحظه ای کردن بعضی از رله ها مونده!!!

2::یه سوال ؟؟؟اگر من بخام صدای محیط رو بشنوم (جایی که دستگاه کنترل هست)باید یه مدار میکرفون درست کنم و توسط رله بدم به میکرفون گوشی که هر وقت خاستم رله رو فعال کنم و صدای محیط رو بشنونم درسته ؟؟؟

3::و سوال اخر اینکه کدوم قسمت برنامه هست که میگه اگر هیچ پیامی دریافت نکردی گوشی رو قطع کن ؟؟
        1-راستش من ربطش رو نفهمیدم یکم بیشتر توضیح میدی؟
        2-بله درسته
        3-کار حلقه های for همینه که اگر پیامی نیومد حلقه تمام میشه و تماس قطع میشه ولی اگر پیام اومد حلقه از سر گرفته میشه.
        پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

3-کار حلقه های for همینه که اگر پیامی نیومد حلقه تمام میشه و تماس قطع میشه ولی اگر پیام اومد حلقه از سر گرفته میشه.
          [/quote]
          یعنی یه فاصله نگذاشتن کاره مارو لنگ کرده بود و باعث مختطل شدن کل مدار شده بود (منظور سادگی بعضی مسائل هست))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی

یعنی یه فاصله نگذاشتن کاره مارو لنگ کرده بود و باعث مختطل شدن کل مدار شده بود (منظور سادگی بعضی مسائل هست))

خوب من اومدم یه متن نوشتم (کنترل با موبایل)اینو گذاشتم تو حلقه (زیر MAIN).خوب وقتی که مدارو روشن میکنم این متنو نشون میده تا زمانیکه گوشی زنگ بخوره و مراحل رو طی میکنه تا فعال کردن رله .خوب من رله ای رو فعال میکنم و LCD اونو نشون میده که کدوم رله روشن هست.تا اینجا OK :NO: :NO:
            خوب طبق دستور چون پیامی دریافت نمیکنه بعد از مدتی گوشی قطع میشه و برنامه میپره تو MAIN و متن(کنترل با موبایل)رو نشون میده در صورتیکه نباید بره متن (کنترل) رو نشون بده ،،باید وضعیت رله ها رو نشون بده که خاموش هست یا نه .

2::حالا 2 تا مشکل اینجا هست!!!

1::اگر ما بخایم متن کنترل رو نشون بده،،، تا پیامی دریافت نکرد میپره تو قسمت MAIN و وضیعت رله ها رو نشون نمیده

2::اگر بخایم وضعیت رله ها رو نشون بده این برا همیشه به این حالت باقی میمونه تا اینکه باز گوشی زنگ بزنه و از وضعیت رله ها خارج بشه

حالا ما اینکارو انجام بدیم
            1:::مدار که روشن هست متن کنترل رو نشون بده
            2:: وقتی هم رله ها رو فعال کردیم و ضعیت رله رو نشون بده و مثلا هر 5 ثانیه ،، متن (کنترل با موبایل)رو نشون بده

اگر متوجه نشدید بگیدید تا بیشتر باز کنم
            ضمن اینکه اگر شما نظر بهتری دارید بفرمائید

ضمنا قسمت لحظه ای رله ها یادتون نره
            دوست عزیز میگم ربط این رو نمیفهمم که مثلا اون فاصله چیکار میکنه؟
            این هم درست نیست که شما هی بگی اینجای برنامش رو اینجوری کن و منم برات تغییر بدم.اگه هدف شما یادگیریه خوب اینجوری تا ده سال دیگه هم چیزی یاد نمیگیری.شما خودت شروع کن هرجا مشکلی داشتی من کمک میکنم.

حالا اگر دوست داری راهنمایی کنم تا خودت برنامه رو بنویسی؟

دیدگاه

سلام آقای کاخکی ، میخوام رو یه مدار آی دی کالر با آی سی sm8223 کار کنم ، میشه راهنمایی کنید هدفم اینه که شماره تماس گیرنده روی ال سی دی نشون بده . با توجه به این که بعضی جاها خوندم این آی سی پایدار نیست آیا این مطلب درسته ؟ ممنون از راهنماییهاتون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی110
                سلام آقای کاخکی ، میخوام رو یه مدار آی دی کالر با آی سی sm8223 کار کنم ، میشه راهنمایی کنید هدفم اینه که شماره تماس گیرنده روی ال سی دی نشون بده . با توجه به این که بعضی جاها خوندم این آی سی پایدار نیست آیا این مطلب درسته ؟ ممنون از راهنماییهاتون.
                سلام دوست عزیز
                شما سوالتون رو از اقای کاخکی پرسیدید ولی من به نوبه خودم جواب میدم چون به این راحتیا نمیتونی پیداش کنی
                این ای سی اتفاقا کارش همینه .و چندنوع ای سی کالر ای دی وجود داره که این تو رنج خودش بهترین.اینکه بعضیها میگن پایدار نیست ،، یا جنس ای سی نامرغوب هست یا ایراد از کار خودشون هست .به عنوان مثال یکی از بچه ها میگفت ای سی ds1307 مورد داره و ساعتو دقیق نشون نمیده و پرش داره .این دال بر این نیست که Ds رو زیر سوال ببری.در صورتی که با اضافه کردن یه خازن مشکل طرف حل شد.اینو گفتم تا بدونی اگر برا بچه ها مشکلی پیش اومده بخاطر ای سی نبوده یه مشکلی دیگه داشته
                در کتاب 11 پروژه با AVR یه پروژه هست به نام کالر ای دی.اتفاقا تو همین مدار از این ای سی استفاده کرده و عکس مدار ساخته شده هم گذاشته

دیدگاه

دوستان عزیز جهت سهولت و راحتی شما جهت بهتر خواندن مطالب و نخواندن تاپیکهای تکراری ،،بعضی از مطالب(پرسش و پاسخ ) تکراری ویرایش و حذف شده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی

Set Portb.4

Else
                    If H = 23 And M = 58 And S = 50 Then

Reset Portb.4
                    [/left]

mohammad:
                    Incr S
                    If S > 59 Then
                    S = 0 : Incr M
                    End If
                    If M > 59 Then
                    M = 0 : Incr H
                    End If
                    If H > 23 Then
                    H = 1
                    End If
                    Return

جناب مهندس اگه اشتباه نکنم اون قسمت برنامه که شرط کردید که اگر h بزرگتر از 23 شد مقدار h را برابر با یک قرار بده باید تغییر کنه و مقدار برابر با صفر بشه چون اگه اشتباه نکنم در این صورت ساعت بین 12 شب تا 1 صبح رو از دست میدید و ساعت شما 23 ساعته میشه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیدلی
                      سلام
                      اقای کاخکی من برای فعال کردن یک پین در یک زمان ،از تایمر میکرو استفاده کردم و برنامشو نوشتم .برنامه رو که بصورت جداگانه شبیه سازی میکنم تو پرتئوس هیچ موردی نداره ولی وقتی داخل حلقه اصلی میذارم و پروگرام میکنم .هیچ
                      اتفاقی نمیافته و اصلا پینی رو روفعال نمیکنه .برنامه رو قرار میدم یه نگاه بنداز ببینید ایراد از کجاشه.متشکرم

Config Timer2 = Timer , Async = Off , Prescale = 128
                      Enable Interrupts
                      Enable Timer2
                      On Timer2 mohammad
                      : Dim S As Byte , M As Byte , H As Byte , T As Byte
                      H = 23 : M = 58 : S = 0

Start Timer2

If H = 23 And M = 58 And S = 30 Then

Set Portb.4

Else
                      If H = 23 And M = 58 And S = 50 Then

Reset Portb.4

mohammad:
                      Incr S
                      If S > 59 Then
                      S = 0 : Incr M
                      End If
                      If M > 59 Then
                      M = 0 : Incr H
                      End If
                      If H > 23 Then
                      H = 1
                      End If
                      Return
                      برنامه که ظاهرا موردی نداره فقط اون قضیه که دوستمون هم گفتند رسته.
                      شما اول با تغییر وضعیت یک پین مطمعن شو تایمر درست به کار میفته بعد برو سروقت بقیه قسمتها

دیدگاه

سلام
                        پاسخ سوال شما در این پست باید پرسیده بشه و به جای ارجاع پستها به بخش های مختلف ، برای جلوگیری از زیاد شدن حجم سایت و پراکندگی مطلب سعی کنین سوالات رو در هما بخش و با تنها با یک پست به پاسخ برسین و در صورتی که می دونین افرادی می تونن کمکتون کنن نشانی صفحه را براشون پیغام کنین
                        پاسخ:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=63515.15
                        هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

سلام
                          اقای کاخکی شما از پورت b برای خروجی mt استفاده کردید.و به همین دلیل ظاهرا 4 تا از پایه ها اشغال شده .ولی باطنن،تمام پورتB اشغال شده .چون شما برا پسورد هم این پورت رو معرفی کردید.
                          Pas(a) = Pinb

Pasword(a) = Pinb

.وقتی من پایه های lcd رو در برنامه به نام چند تا از پورت b معرفی میکنم .و چند تا ازپایه ها رو در عمل به این پورت میزنم.
                          باعث میشه پسورد قبول نکنه و بوق اشغال بزنه .ولی وقتی قسمت معرفیlcd رو پاک میکنم .مشکلی نداره .

چون شما کل پورت B رو ورودی تعریف کردید. حالا من سوالم اینه ،که من میخام فقط 4 تا پینی که برای MT هست تو برنامه تعریف بشه و مورد استفاده قرار بگیره نه کل پورت B.چون میخام چند تا پایه های LCD رو به این پورت B بزنم .بنظرتون چیکار کنم ?.

دیدگاه

سلام
                            اقای کاخکی من lcd رو در برنامه معرفی کردم. و اونو روی برد پیاده کردم .وقتی بهش زنگ میزنم و پسورد رو بهش میدم .تن اشتباه بودن پسورد رو میزنه و تماس رو قطع میکنه .
                            وقتی هم که برنامه معرفی lcd رو پاک میکنم .مشکلی نداره خوب کار میکنه .

من این پایه ها رو معرفی کردم.فقط پورت c که برا رله ها بود رو کم کردم و تو برنامه تغییرات دادم و پایه LCD رو وصل کردم

Config Lcdpin = Pin , Rs = Pinc.3 , E = Pinc.4 , Db4 = Pind.1 , Db5 = Pind.4 , Db6 = Pind.5 , Db7 = Pind.6

Config Portd.0 = Output
                            Config Portd.7 = Output
                            Config Portb.0 = Input
                            Config Portb.1 = Input
                            Config Portb.2 = Input
                            Config Portb.3 = Input
                            Config Portb.4 = Output
                            Config Portb.5 = Output
                            Config Portc.0 = Output
                            Config Portc.1 = Output
                            Config Portc.2 = Output

فقط وقتی LCD رو اضافه میکنم ،تماسو قطع میکنه

دیدگاه

اقای کاخکی کجایید؟ :cry: :cry: :cry: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
                                اقای کاخکی کجایید؟ :cry: :cry: :cry: :cry2: :cry2: :cry2:
                                سر درس و بحث!
                                اینجوری بنویس
                                q=0
                                q.0 =pinb.0
                                q.1=pinb.3
                                q.2=pinb.2
                                q.3=pinb.3
                                pas(a)=q

قبلش هم q رو از نوع بایت تعریف کن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X