اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

نوشته اصلی توسط sami222
    دوستان اینم عکسی از چند تا تخم مرغی که توی دستگاه جوجه کشی گذاشته بودم 6 تا تونسته بودن زنده بیان بیرون
    شما قبلا یه دستگاه ساخته بودی که رطوبت مشکل داشت و جوجه ها به دنیا نیومدند

1-همون دستگاهی هست که عکسش توی اینجا گزاشتی(همون که با کارتون هست)؟
    2-بعد از اون اولیه چند تا دستگاه ساختی؟
    3-این جوجه ها که بیرون اومدند، عکس دستگاهش رو برامون میزاری؟
    4-چند تا تخم گزاشتی که 6 تا بیرون اومد؟
    5-کلا چند دوره جوجه کشی کردی و هر دوره راندمان چقدر بوده(تعداد تخم مرغ و تعداد جوجه چقدر بوده)؟
    سوالا زیاد شد ولی لطفا همو رو جواب بده
    با تشکر
    دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدا

شما قبلا یه دستگاه ساخته بودی که رطوبت مشکل داشت و جوجه ها به دنیا نیومدند
      آره 21 روز منتظر بودم ولی بیرون نیومدن!!! بی تجربگی بود دیگه! :redface:
      -1همون دستگاهی هست که عکسش توی اینجا گزاشتی(همون که با کارتون هست)؟
      بله این جوجه ها از توی همون کارتن در اومدن
      2-بعد از اون اولیه چند تا دستگاه ساختی؟
      کلا سه تا اولی که جوجه ها از روز 10 تا 15 مرده بودن ، دومی همین کارتن بود که جوجه رو توی صفحه قبلی دیدین
      سومی هم که اصلاح شده اولیه و گنجایش 520 تا تخم مرغ رو داره ولی کامل نشده چون اون چیزی که مدنظرمه هزینش یکم زیاد میشه :angry:
      3-این جوجه ها که بیرون اومدند، عکس دستگاهش رو برامون میزاری؟
      دستگاهش هون کارتن چیتوز بود! به قول آقای اسدی "به همین سادگی" ولی من که پدرم در اومد! oo:
      4-چند تا تخم گزاشتی که 6 تا بیرون اومد؟
      15 تا تخم مرغ که 6 تاش نطفه نداشت میمونه 9 تا که از 9 تا 7 تاش بیرون امدن ولی دم آخر یکی از جوجه ها که تخمش از بقیه بزرگتر بود وهنوز کامل نشده بود مرد و موند 6 تا جوجه سالم! :cry2:
      5-کلا چند دوره جوجه کشی کردی و هر دوره راندمان چقدر بوده(تعداد تخم مرغ و تعداد جوجه چقدر بوده)؟
      دوره اول راندمان صفر درصد :angry: ، دوره دوم تقریبا چیزی حدود 65 درصد
      در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
      گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

واقعا تشکر میکنم
        و سوالات اینکه دستگاه اخر تو چه مرحله ای هستی؟ اخه از 15 رو 520 رفتن هم ریسک هست و هم عالی هست
        سنسورها رو چه تغییراتی می خوای بدی؟
        باتری بک پ هم میزاری؟
        ---------------------------------------------------
        دلیل این سوالات اینه که من هنوز دوره اول جوجه کشیم به پایان نرسیده یکی یکی مشکلات خودشون رو نشون میدند
        مثلا چند بار برق رفته و نمی دونم جوجه ها زنده موندند یا نه
        یه بار چرخ موتور گیر کرده بود
        مهمترین مشکلی هم که دارم اینه که پی سی بی نزدم و گزاشتم تا بعد از دوره عیب ها رو برطرف کنم(هر چند پی سی بی هم زیاد بلد نیستم)
        دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alizard
          من منظورم این نیست که بخواهیم رجیستر ها رو دستکاری کنیم تا رزولوشن رو کم کنیم(که من هم بلد نیستم این کار رو) در حالت عادی روی 12 بیت تنظیم هست
          بلکه منظورم این هست که اختلاف دمایی 0.625 یا 0.125 خیلی کمه و تو عمل اگه بخواهیم تمام این بیت ها رو روی lcd نشون بدیم این عدد ها مرتب بالا و پایین میشه و جالب نیست بنابراین با گزاشتن دستوری مثل:
          کد:
          Config Single = Scientific , Digits = 1
          ارقام اضافی رو روند کنیم و نهایتا تا یک رقم نشون بدیم
          منظور من از پرش(هر دو جا که به کار بردم) همین بالا و پایین شدن اعداد اعشاری بود که جالب نیست

در مورد موتور هم اگه کلید نزارید با چی می خواید رو 45 درجه توقف کنید اگه منظورتون با تایمر هست که زیاد جالب نیست چون توی دوره جوجه کشی وزن تخم مرغ ها عوض میشه+اسطحکاک مکانیکی+اگه وسط چرخش برق بره+... با عث میشه که به مرور زاویه ها عوض بشه
          سلام دوست عزیز، خیلی ممنون
          اگر در هر ثانیه دو سه بار سنسور رو بخونید و روی ال سی دی نمایش بدید بله ممکنه که عدد ها تغییرات داشته باشن ، ولی همه میدونیم دما پروسه ی بسیار کندی هست، اگر هر پنج ثانیه یک بار هم سنسور دما خونده بشه و خروجی ها کنترل بشه اصلا مشکلی ایجاد نمیشه، پس با زیاد کردن آهنگ خوندن سنسور به پرش کم میشه، این یک موضوع ، یکی هم اینکه اگه ما داشتیم در مورد LM35 بحث میکردیم من هم میگفتم خیلی پرش داره ، در دو قرائت متوالی از این سنسور مقدار دما ممکنه 1 درجه هم متفاوت باشه، حتی دو قرائتی که در کمتر از یک ثانیه انجام میشه، اما DS18b20 تکرار پذیری بسیار خوبی داره
          در مورد موتور اگر شعاع دایره ای که به شفت موتور متصل میشه مناسب باشه با یه تاخیر مناسب میشه موتور و زاویه رو چرخوند، موتور باید اونقدر قوی باشه که چند گرم اضافه شدن وزن تخم ها براش مشکلی ایجاد نکنه، اما اگه وسط چرخش برق بره حق با شماست، اما احتمالش کمه

Good Luck

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدا

نوشته اصلی توسط mzs69
            سلام آقاسامی من مدار یزد کیتو باراهنمایی خوب شما ساختم ولی از دقت کافی بر خوردار نیست وتصمیم گرفتم مداری که شما زحمت کشیدید گذاشتید رو بسازم ولی دو تا چیزو توی مدار (چرخان تخم ها)متوجه نشدم اون دوتا یکیشsw-spdt-momودیگریش Q2(همون سه راهی ماننده)هست که متوجه نمیشم چیه.اگه میشه یه راهنمایی کن. بازم ممنون
            سلام این hs1101 پنج درصد تلرانس داره و نوسانش زیاده ولی برای رفع نیاز بد نیست
            توی مدار چرخاننده مدار به این صورت هست که موتور شروع میکنه به چرخش و تازمانی که کلید یک فشرده نشه (بصورت مکانیکی) موتور میچرخه و بعد یه ساعت موتور در جهت عکس شروع میکنه به چرخش و تا زمانی که کلید دو فشرده نشه موتور متوقف نمیشه. شما باید این دوتا کلید رو درجایی قرار بدین که وقتی موتور شانه هارو به مقداری که خودتون مدنظرتونه رسوند بصورت مکانیکی یه فشاری هم به کلید بیاره تا موتور متوقف بشه
            در مورد کیو2 هم باید بگم برای تحریک دوتا رله استفاده شده من این مدارو با سه تا رله استفاده کردم ولی شما میتونید از مداری که در همین تایپیک هم بود و چپ گرد راست گرد با دوتا رله جایگذینش کنید چون من قبلا برام هم نبود موتور با دوتا رله کار کنه یا سه تارله شما میتونی اون قسما رو با مدار دوتا رله ای جایگذین کنید موفق باشید

دیدگاه

دوباره سلام .
              جواب سوال ما چی شد در مورد سنسور اکسیژن وسنسور آمونیاک که تو دتگاه جوجه کشی شتر مرغ مورد نیاز هستش اگه کی تجربه ای حتی خارج از این مبحث در مورد سنسسورهای گفته شده داره لطفا کمک کنه
              MEHRENIA1366@GMAIL.COM
              مغز انسان خیلی پیچیده است و بخاطر همین همیشه دنبال راه حلهای پیچیده میگرده با کمی تامل میشه راه حلهای ساده تری رو پیدا کرد.همیشه پیچدگی وحجم بالا نشانه داشتن علم زیاد نیست.

دیدگاه

سلام
                دوستان من میخام از رطوبت سنج HS (خازنی) استفاده کنم .ولی مدار رو میخام از رطوبت سنج حدودا 15-20 متر فاصله بدم .خاستم ببنم این HS جواب میده و خطا نمیگیره ؟؟ کسی تست نکرده که ببینه تا 15-20 متری رو جواب میده یا نه ؟؟

در ضمن دوستان برچه مبنای گفتند که 5% خطا داره .؟؟ منکه تو دیتاشیت چیزی ندیدم .
                یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
                  سلام
                  دوستان من میخام از رطوبت سنج HS (خازنی) استفاده کنم .ولی مدار رو میخام از رطوبت سنج حدودا 15-20 متر فاصله بدم .خاستم ببنم این HS جواب میده و خطا نمیگیره ؟؟ کسی تست نکرده که ببینه تا 15-20 متری رو جواب میده یا نه ؟؟
                  سلام دکتر جون
                  همون طور که معلومه این سنسوری که اینجا برای رطوبت سنج استفاده میشه یک خازنه که با تغییر رطوبت مقدارش تغییر میکنه که میکرو برای اینکه تغییرات درحد پیکو رو تشخیص بده اومدیم با یک عدد 555 یک نوشان ساز ساختیم و دادیم به میکرو که برحسب فرکانس خروجی555 بیاد از روی دیتاشیت سنسور رطوبت رو تعین کنه این از این حالا شماکه میگی فاصله ات زیاده میتونی قسمت مدار 555 رو روی یک برد کوچیک مونتاژ کنی و با فاصله بدیش به میکرو حالا نمیدونم که چقدر میشه این فاصله رو زیاد کرد! :nerd:

دیدگاه

مهندس من میخواستم ببینم تو این سایت یه موتور گیربکس9هزار تومنی هستی میشه با avrراهش انداخت یه سوال دگه رطوبت سنج انالوگ 16900 تومنه شما ادرس سایتی میشناسین ارزونتر باشه

فقط ممنون میشم زود کمکم کنین میخوام دگه بسازم باید بسازم
                    ممنون
                    خوب چون تغذیش تک فازه میشه با رله جهت چرخش رو تعیین کرد مثل همون مداری که اول گذاشتم اون pcb برای 12 ولت بود یه تغییر بده بکنش 220 ولت همین! دقت کن که بعضی از موتورها مثل مال جوجه گردان تک فازه ولی خودش خودکار هر چند لحظه یا یک بار یا با قطع و وصل برق جهتش عوض میشه که زیاد مناسب نیست! رطوبت سنج ها رو میتونید توی بازار بگردید پیدا کنید ولی اگه جنسش خوب باشه گرون نیست چون بدترین نوعش بالای هفت هشت تومنه پس چند تومنی ارزششو نداره چون منم سری اول رطوبت سنج حتی انالوگم نداشتم نتونستم جواب بگیرم پس اگه دستتون بازه یه نوع 150 تومنیشو بگیرید که دقتش دهمه اگرم نه همین سنسور معمولی رو بگیرید احتمالا بتونید بالای 80 درصد جواب بگیرید موفق باشید

دیدگاه

دیدگاه

سلام
                        چندجا یحث شده بود در مورد 555 که گفتند باید از نوع cmos باشه نه معمولی . دوستان گفتند که باید7555 باشه .خاستم ببینم شما که گرفتید دقیقا اسم ای سی چی هس و تو بازار به چه اسمی می شناسنش؟؟

دیدگاه

سلام
                          چندجا یحث شده بود در مورد 555 که گفتند باید از نوع cmos باشه نه معمولی . دوستان گفتند که باید7555 باشه .خاستم ببینم شما که گرفتید دقیقا اسم ای سی چی هس و تو بازار به چه اسمی می شناسنش؟؟
                          بجرlm555 چیز دیگه ای نداشتم و اونم جواب میده بهترین راه اینه که اون مقاومت های غیر معمول رو درست کنید چون رقم اهمش ناجوره و کلا همین دیگه! زیاد حساس نباش جواب میده

دیدگاه

سلام
                            دوستان من میخام رطوبت سنج HS1101 رو بذارم داخل یه غلاف که مستقیم با رطوبت در تماس نباشه که رطوبت باعث نشه به مرور زمان فرسودش کنه .میخام بذامش داخل یه غلاف با قطر مثلا 15 میل یه چیزی تواین مایه .

http://upload.tehran98.com/img1/urhtpa6dr7g55o0q2rj.jpg

حالا سوال اصلیم اینه .جواب میده یا نه ؟؟ اصلا سنسور میتونه رطوبت رو سنس کنه یا نه ؟؟

دیدگاه

حالا سوال اصلیم اینه .جواب میده یا نه ؟؟ اصلا سنسور میتونه رطوبت رو سنس کنه یا نه ؟؟
                              خوب رطوبت بیشتر بصورت ملوکول های آب تو هواست که باید مستقیم رو سنسور بشینه که در این مورد که خازنی هست و اگه غلاف سوراخ نباشه بنظم نمیشه

دیدگاه

چرا اینقدر به خودتون سخت میگیرید.نیازی به رطوبت سنج نیست که. یه سنسور دما بذارید که دمارو تا40درجه نگهداره. یه لامپو و یهظرف روی لامپ برا ابش.من خودم همینجوری از 8تخم 3تاشو دراوردم و سالم هستن.
                                تو ظرف ابتونم یه دستمال بذارید تا رطوبت بره بالا.همین

بعد زیاد درگیر نرم افزار و سنسور رطوبت و دما هم نشید.برید سراغ ساختن گردش تخما.من مسئله ای که داشتم همین چرخش تخما ود. اخرشم بادست چرخوندم
                                یاعلی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X