اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

با سلام به اقای دکتر عزیز

hh10d= ماژول رطوبت که گویا با hs1101 درست شده و کالیبره شده و با i2c باهاش ارتباط برقرار میشه و دقیق تقریبا

DHT11= مثل sht11 میمونه هم دما هم رطوبت که دماش دقیق نیست و ترمیستوریه
    dht22
    hih400= میگن 45 هزار تومنه 3درصد خطا و خروجی ولتاژی و کار کردن باهاش تقریبا راحته و یه فرمول داره برای کالیبذه شدن با دما

بازم هست من همین قدر میدونم تا دوستان با چماق نرسیدن من بزنم به چاک :rolleyes:

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدارات (دماسنج - رطوبت سنج - تایمر چرخاندن)

سلام
      من از سنسورDS1820 و برنامه ای که قرار دادید استفاده کردم ولی دما رو اشتباه و همیشه زیر 4 درجه نشون میده .سنسور رو عوض کردم ولی مشکل همچنان باقیست .ممنون میشم در این زمینه راهنمایی بفرمائید ./
      یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدا

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
        سلام
        من از سنسورDS1820 و برنامه ای که قرار دادید استفاده کردم ولی دما رو اشتباه و همیشه زیر 4 درجه نشون میده .سنسور رو عوض کردم ولی مشکل همچنان باقیست .ممنون میشم در این زمینه راهنمایی بفرمائید ./
        سلام دکتر جان
        شبیه ساز پروتیوس رو که دیدی درست کار میکنه به احتمال خیلی قوی سخت افزارت اشکال داره برسی کن!
        مقاومت بین پایه دوسه حتما 10 کیلو باشه و تغذیه ای که برای DS که میشه پایه 3 میذاری از یه رگولاتور 5 ولتی بگیر و حتما خازن 104 و یه خازن بزرگتر مثل 220 میکرو و یا کمی بزرگتر برای نویز پیری بذار و اگه میخوای فاصله بین سنسور و میکرو زیاد باشه بیشتر از یک مترو تست نکردم که بدونم میشه یان نه ولی شما نزدیک میکرو بذار تا فعلا جواب بگیری! موفق باشید :biggrin:
        در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
        گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

سلام
          سلام
          میتونید از سنسور LM35 استفاده کنید راه اندازی بسیار ساده ای دارد با اختلاف ولتاژ 10 میلی ولت به ازای هر درجه سانتی گراد که ایجاد میکنه میتونید با ADC بخونیدش دقتش هم بد نیست واسه این کار کفایت میکنه. :job:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی با کلیه مدا

نوشته اصلی توسط sami222
            سلام دکتر جان
            شبیه ساز پروتیوس رو که دیدی درست کار میکنه به احتمال خیلی قوی سخت افزارت اشکال داره برسی کن!
            مقاومت بین پایه دوسه حتما 10 کیلو باشه و تغذیه ای که برای DS که میشه پایه 3 میذاری از یه رگولاتور 5 ولتی بگیر و حتما خازن 104 و یه خازن بزرگتر مثل 220 میکرو و یا کمی بزرگتر برای نویز پیری بذار و اگه میخوای فاصله بین سنسور و میکرو زیاد باشه بیشتر از یک مترو تست نکردم که بدونم میشه یان نه ولی شما نزدیک میکرو بذار تا فعلا جواب بگیری! موفق باشید :biggrin:
            سلام
            اخه سخت افزاری که نداره یه میکرو با lcd و سنسور شرایط نویز هم مشکلی نداره ولی خودمم موندم که چرا اینجوری هست .شما مطمئن هستید که تغییراتی تو برنامه تون ندادید و درست هست ؟؟

در ضمن نمیخاد کریستال خارجی یا داخلی تنظیم کرد؟؟

دیدگاه

اخه سخت افزاری که نداره یه میکرو با lcd و سنسور شرایط نویز هم مشکلی نداره ولی خودمم موندم که چرا اینجوری هست .شما مطمئن هستید که تغییراتی تو برنامه تون ندادید و درست هست ؟؟
              در ضمن نمیخاد کریستال خارجی یا داخلی تنظیم کرد؟؟
              دکی جون کدوم تغییر!!!
              مگه پروتیوس رو ندیدی؟ همه چیزش درسته و بقول خودتم که چیزی نداره!!! برنامشم که چزی نیست چه تغییری؟ کریستالم نمیخواد همون یک مگ هست راستی پایه ده میکرو رو به مثبت پنج و زمین بزن ببین با خطای نبود سنسور و صفر درجه رو نشون میده؟ میتونی تو پیوتیوسم ببینی که چی میشه! خبرشو بهم بده موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                دکی جون کدوم تغییر!!!
                مگه پروتیوس رو ندیدی؟ همه چیزش درسته و بقول خودتم که چیزی نداره!!! برنامشم که چزی نیست چه تغییری؟ کریستالم نمیخواد همون یک مگ هست راستی پایه ده میکرو رو به مثبت پنج و زمین بزن ببین با خطای نبود سنسور و صفر درجه رو نشون میده؟ میتونی تو پیوتیوسم ببینی که چی میشه! خبرشو بهم بده موفق باشید
                سلام
                .من بجای مقاومت 10 کیلو یه پتانسیومتر 10 کیلو گذاشتم که وقتی مقدارشو کم میکنم .بجای دما 0 نشون میده و وقتی زیادش میکنم نبود سنسور رو خطا میده ./
                اتفاقا برای خودمم شده یه معظلی .

راستی سنسور DS1820 با DS180B20 فرقی داره ؟؟

چون سنسور من روش نوشته DS1820??

دیدگاه

من شنیدم فرق داره شما از سنسور شما از سنسوزds18b20استفاده کن
                  a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

سنسور 1820 با 18B20 با همدیگه فرق دارند هم از لحاظ برنامه و رزولوشون .بالاخره راه اندازیش کردم .از همکاری دوستان هم سپاسگذارم

دیدگاه

خوشحالیم دکتر جون، دماسنج خیلی خوبیه امیدوارم شماهم ازش رضایت پیدا کنید.

دیدگاه

این مطلب رو جهت اطلاع دوستانی عرض میکنم که در اینده می خواهند با خانواده "ماکسیم دالاس " کار کنند باید بگم که سنسور DS1820 با DS18B20 فرق میکنه وفرقشون هم در " رزولوشون" این دو سنسور هست

رزولوشن DS18B20 :

0.0625 هست

رزولوشن DS1820

5. هست

فرقشون فقط در همین هست که باید بجای بیت 1/16 از 1/2 استفاده کنید .من تا فاصله 15 متری هم جواب گرفتم بدون هیچ مشکلی ./
                        موفق و موید باشید.

دیدگاه

باسلام
                          اول از همه ممنون بابت آموزش...
                          یکم ک تحقیق کردم دیدم دستگاه های آماده خیلی تاکید روی جنس بدنه داشتن...که اگه مرغوب نباشه باعت تکثیر قارچ و باکتری میشه(که البته با وجود رطوبت+گرما دور از انتظار نیس)و کاهش بازده میشه...
                          میخواستم بدونم دوستان برای یک دستگاه نیمه صنعتی چه پیشنهادی دارند که اولا در دراز مدت به صرفه باشه ثانیا از لحاظ عایق و بهداشت قابل قبول باشه....
                          سپاس

دیدگاه

دوست عزیز این دیگه میمونه به سلیقه و امکانات شما که چی استفاده کنی
                            در دستگاه های تقریبا صنعتی از دو ورقه گالوانیزه که بینشون پشم شیشه هست استفاده میشه. برای کارهای معمولی میشه از ورق های کف پوش pvc یا مشابه ویا ورق کارتن پلاست زخیم استفاده کرد که خودم استفاده کردم . درکل شما باید کاری بکنید که دستگاه عایق بشه و تلفات گرمایی نداشته باشید و با وجود رطوبت هم خراب نشه! موفق باشید

دیدگاه

سلام
                              دوستانی که توی تهران هستند،رطوبت سنج آنالوگ (و البته ارزون) از کجا میتونم گیر بیارم؟؟؟
                              امجد و عباسیان که پرسیدم انگار رطوبت سنج تا حالا به گوششون هم نخورده بود.

دیدگاه

دوستان کسی نظری نداره؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X