اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میکروچیپ شرکت اتمل را خرید!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : میکروچیپ شرکت اتمل را خرید!!

نوشته اصلی توسط RezaMahzoonie
    به نظر من خیلی خوبه چون یکم از این آشفتگی و تنوع محصولات کمتر میشه و راحت تر میشه انتخاب کرد
    حس رقابت و تعصب همیشه باید در بین خریداران باشه . مطمئن باشید اگه میکروچیپ شرکت اتمل رو بخره بازم AVR و XMEGA تولید میشه - با همون معماری AVR و XMEGA و نام ATMEL

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod
      حس رقابت و تعصب همیشه باید در بین خریداران باشه . مطمئن باشید اگه میکروچیپ شرکت اتمل رو بخره بازم AVR و XMEGA تولید میشه - با همون معماری AVR و XMEGA و نام ATMEL
      به نظرم حس رقابت باید بین تولید کنندها باشه نه خریداران
      AYRIC

دیدگاه

من به این اتفاق خوشبینم ، امیدوارم میکروهای قدرتمندتری روانه بازار بشن....
        ----------------------------------------------------------------
        بحث جمع کردن AVR که به نظر من احتمالش خیلی ضعیفه ولی وقتی میشه با تمرکز نیروها روی یک نوع میکرو ، میکروهای بهتری ارائه کرد ، با چه هدفی دو گروه موازی هم روی دو نوع میکرو کار کنن؟ احتمالا دلایل اقتصادی داره! به شخصه فکر میکنم حتی اگر شرکت میکروچیپ بتونه تمام قابلیت های مفید را در میکرو هاش به کار ببره بازم شاید چنین کاری نکنه ، چون ترجیح میده مدل های مختلفی ارائه کنه که هرکدوم قابلیت های خاصی دارن و مخاطب خاص خودشون را هم دارند.......

دیدگاه

پیشنهاد خرید ATmel حدوداً هفت سال پیش هم از طرف Microchip و On Semi به این شرکت شده بود اما عملی نشد. مسئله بیشتر از اینکه به تقابل AVR و PIC مربوط باشه بحث ARM vs MIPS هست. داستان Microchip هم مثل نوکیاست که بخاطر پافشاری بیش از حد روی سیمبیان و تسلیم نشدن در مقابل Andoid مجبور شد از گردونه رقابت گوشی های هوشمند خارج بشه. سهم بازار (Market Share) میکروکنترلرهای مبتنی بر ARM سال به سال داره بیشتر میشه و MIPS توان رقابت با ARM رو نداره و Microchip هم بازنده این رقابت نابرابره. این خرید میتونه یک شبه Microchip رو صاحب طیف وسیعی از قطعات مبتنی بر ARM کنه. از میکروکنترلرهای زیر یک دلار با هسته Cortex-M0 تا قطعات Cortex-A5 با فرکانس 600 مگاهرتز!
          در مورد قطعات 8 بیتی ATmel مثل AVR و XMEGA به نظر من Microchip تولید اونها رو متوقف نخواهد کرد اما طوری برنامه ریزی میکنه که طی چهار - پنج سال به تدریج در محصولات Microchip هضم بشن به طوری که سرمایه گذاری زیادی برای تحقیق و توسعه قطعات جدید نخواهد کرد و بیشتر قطعات موجود رو پشتیبانی خواهد کرد.
          به نظر میاد ترکیب طراحان قدرتمند ATmel و Business manهای قهار Microchip به نفع هر دوی اونها خواهد بود و باعث تصاحب سهم بیشتری از بازار میکروکنترلرهای مبتنی بر ARM توسط اونها خواهد شد.
          There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار
            پیشنهاد خرید ATmel حدوداً هفت سال پیش هم از طرف Microchip و On Semi به این شرکت شده بود اما عملی نشد. مسئله بیشتر از اینکه به تقابل AVR و PIC مربوط باشه بحث ARM vs MIPS هست. داستان Microchip هم مثل نوکیاست که بخاطر پافشاری بیش از حد روی سیمبیان و تسلیم نشدن در مقابل Andoid مجبور شد از گردونه رقابت گوشی های هوشمند خارج بشه. سهم بازار (Market Share) میکروکنترلرهای مبتنی بر ARM سال به سال داره بیشتر میشه و MIPS توان رقابت با ARM رو نداره و Microchip هم بازنده این رقابت نابرابره. این خرید میتونه یک شبه Microchip رو صاحب طیف وسیعی از قطعات مبتنی بر ARM کنه. از میکروکنترلرهای زیر یک دلار با هسته Cortex-M0 تا قطعات Cortex-A5 با فرکانس 600 مگاهرتز!
            در مورد قطعات 8 بیتی ATmel مثل AVR و XMEGA به نظر من Microchip تولید اونها رو متوقف نخواهد کرد اما طوری برنامه ریزی میکنه که طی چهار - پنج سال به تدریج در محصولات Microchip هضم بشن به طوری که سرمایه گذاری زیادی برای تحقیق و توسعه قطعات جدید نخواهد کرد و بیشتر قطعات موجود رو پشتیبانی خواهد کرد.
            به نظر میاد ترکیب طراحان قدرتمند ATmel و Business manهای قهار Microchip به نفع هر دوی اونها خواهد بود و باعث تصاحب سهم بیشتری از بازار میکروکنترلرهای مبتنی بر ARM توسط اونها خواهد شد.
            نوشته اصلی توسط voyager2020
            این خبر تقریبا خیلی وقت بود که سر زبانها بود
            احتمال بالا میکرو چیپ میخواد به بازار ARM ورود کنه

دیدگاه

با سلام به دوستان
              ما ایرانیها همش کل کل میکنیم که چه میکرویی بهتره و ...
              اگر دقت کنین به تنوع تولید محصولات هم در اتمل و هم در میکروچیپ متوجه میشید که انتخاب کنترلر رو نیاز ما مشخص میکنه ، اگر کسی کار با میکروکنترلرها رو بدونه و نحوه پیاده سازی پروژشو با هر زبانی و در هر محیطی بدونه چطور اجرا کنه حالا هر کنترلری که میخواد دم دست باشه اون نفر میتونه کارشو انجام بده و اصلا مهم نیست که یه میکرو تولیدش متوقف بشه یا نه
              من هم با محصولات اتمل کار کردم و هم میکروچیپ وبیشتر میکروچیپ ولی تفاوت خاصی در میکروکنترلرهای رده میانی میکروچیپ با اتمگا ندیدم اما قابل توجه دوستانی که آرم آرم میکنن بگم که خانواده PIC32MZ که آخرین محصول میکروچیپ هست تا فرکانس 200 مگاهرتز کار میکنه و در این فرکانس سرعتی معادل 330 مگاهرتز داره حالا بقیه امکاناتش بماند و تنها خانوادهای از کنترلرها هست که توی این سرعت با حافظه فلش ماکزیمم 2 مگه و پکیجش tqfp هست نه bga
              اما باز هم تاکید میکنم که ما باید در انتخاب کنترلر برای پروژه هامون دقت کنیم که مثلا برای جابجا کردن 1 تن بار که یه وانت ساده اونو جابجا میکنه نیایم از سواری بنز استفاده کنیم
              موفق باشید :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Davoud.i3e
                با سلام به دوستان
                ما ایرانیها همش کل کل میکنیم که چه میکرویی بهتره و ...
                اگر دقت کنین به تنوع تولید محصولات هم در اتمل و هم در میکروچیپ متوجه میشید که انتخاب کنترلر رو نیاز ما مشخص میکنه ، اگر کسی کار با میکروکنترلرها رو بدونه و نحوه پیاده سازی پروژشو با هر زبانی و در هر محیطی بدونه چطور اجرا کنه حالا هر کنترلری که میخواد دم دست باشه اون نفر میتونه کارشو انجام بده و اصلا مهم نیست که یه میکرو تولیدش متوقف بشه یا نه
                من هم با محصولات اتمل کار کردم و هم میکروچیپ وبیشتر میکروچیپ ولی تفاوت خاصی در میکروکنترلرهای رده میانی میکروچیپ با اتمگا ندیدم اما قابل توجه دوستانی که آرم آرم میکنن بگم که خانواده PIC32MZ که آخرین محصول میکروچیپ هست تا فرکانس 200 مگاهرتز کار میکنه و در این فرکانس سرعتی معادل 330 مگاهرتز داره حالا بقیه امکاناتش بماند و تنها خانوادهای از کنترلرها هست که توی این سرعت با حافظه فلش ماکزیمم 2 مگه و پکیجش tqfp هست نه bga
                اما باز هم تاکید میکنم که ما باید در انتخاب کنترلر برای پروژه هامون دقت کنیم که مثلا برای جابجا کردن 1 تن بار که یه وانت ساده اونو جابجا میکنه نیایم از سواری بنز استفاده کنیم
                موفق باشید :nice:
                PIC32MZ2048EFM064 و PIC32MZ2048EFM100و از تایلند برام آوردن 86 تومن دونه ای :cry2:در مورد کلاک هم 200 مگ کلاک میگیره خدای کار کردن بهاش یه عالمی داره دقیقا همون چیزیه که از میکروچیپ انتظار داشتم بسته بندیش حرف نداشت عکساشو میزارم ایشالا
                جهان پیر است و بی بنیاد ازاین فرهاد کش فریاد
                که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط elfian
                  PIC32MZ2048EFM064 و PIC32MZ2048EFM100و از تایلند برام آوردن 86 تومن دونه ای :cry2:در مورد کلاک هم 200 مگ کلاک میگیره ...
                  من با pic32mx کار کردم چند وقت قبل هم stm32f7 گرفتم بزودی براش برد میزنم با همین قیمتی که شما pic32 رو گرفتید
                  بی غرض ورزی به غیر از حافظه ی فلش و رم که میکروچیپ بالاتره در باقی امکانات و سرعت stm32f7 خیلی بالاتره -پکیجش هم qfp 176 پین هست که معلومه امکانات بیشتری رو همزمان میشه استفاده کرد!

دیدگاه

من با pic32mx کار کردم چند وقت قبل هم stm32f7 گرفتم بزودی براش برد میزنم با همین قیمتی که شما pic32 رو گرفتید
                    بی غرض ورزی به غیر از حافظه ی فلش و رم که میکروچیپ بالاتره در باقی امکانات و سرعت stm32f7 خیلی بالاتره -پکیجش هم qfp 176 پین هست که معلومه امکانات بیشتری رو همزمان میشه استفاده کرد!
                    با غرض و بی غرض آدم باید 68000 تا آرم و PIC32و..... کار کنه و بلد باشه و خودشو محدود به زبون یا برند خاصی نکنه
                    جهان پیر است و بی بنیاد ازاین فرهاد کش فریاد
                    که کرد افسون و نیرنگش ملول از جان شیرینم

دیدگاه

سلام خدمت دوستان
                      متاسفانه این خبر خیلی برای ما که در کشور جهان سوم کار می کنیم ملموس نیست و معلوم نیست دقیقا برای خانواده های avr چه اتفاقی میافته. یکی از دلایلی که ما در کشورمون باید از این اتفاق از جمله خودم ناراحت باشیم اینه که اگر محصولات atmel تولیدشون متوقف بشه ما برای شیفت دادن پروژه ها و محصولاتمون باید وقت و اعصاب زیادی هزینه کنیم که دلیلش خیلی جالب هست ما در ایران تمام پروژه ها و کارهارو معمولا مجبوریم تک نفره انجام بدیم!
                      اما شرکت های بزرگ و کشورهای پیشرفته برای تغییر تکنولوژی محصولاتشون تیم مهندسی دارن و این تیم می تونن به سرعت مثلا با avr خداحافظی و با یک میکروکنترلر جدید مثل pic کار کنن. البته دوستان بنده منظورم پروژه های سنگین هست وگرنه برای پروزه های ساده شیفت دادن خیلی کار سخت و زمانبری نیست.
                      در هر صورت من خودم از الان عزا گرفتم که پروژه های صنعتی که با هزار مکافات مسلط شدم اگر مجبور شم شیفت بدم چقدر زمان و اعصاب ازم تلف میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saleh_hp
                        سلام خدمت دوستان
                        متاسفانه این خبر خیلی برای ما که در کشور جهان سوم کار می کنیم ملس نیست و معلوم نیست دقیقا برای خانواده های avr چه اتفاقی میافته. یکی از دلایلی که ما در کشورمون باید از این اتفاق از جمله خودم ناراحت باشیم اینه که اگر محصولات atmel تولیدشون متوقف بشه ما برای شیفت دادن پروژه ها و محصولاتمون باید وقت و اعصاب زیادی هزینه کنیم که دلیلش خیلی جالب هست ما در ایران تمام پروژه ها و کارهارو معمولا مجبوریم تک نفره انجام بدیم!
                        اما شرکت های بزرگ و کشورهای پیشرفته برای تغییر تکنولوژی محصولاتشون تیم مهندسی دارن و این تیم می تونن به سرعت مثلا با avr خداحافظی و با یک میکروکنترلر جدید مثل pic کار کنن. البته دوستان بنده منظورم پروژه های سنگین هست وگرنه برای پروزه های ساده شیفت دادن خیلی کار سخت و زمانبری نیست.
                        در هر صورت من خودم از الان عزا گرفتم که پروژه های صنعتی که با هزار مکافات مسلط شدم اگر مجبور شم شیفت بدم چقدر زمان و اعصاب ازم تلف میکنه.
                        تمامی عناوین اتمل تا 15سال حفظ خواهد شد و پس از آن تمامی لایسنس ها از طریق مزایده فروخته خواهد شد یعن محصولات از طریق تولید کننده های دیگر عرضه خواهد،شد

قسمتی از ایمیل اتمل به نمایندگی های آسیا و اروپا

قسمت تط

دیدگاه

باسلام
                          با نظر شما موافق هستم
                          و بنظرم اینده طراح های حرفه ای به سمت stm32f7خواهد رفت
                          و برند صنعتی stخواهد بود.
                          با امکاناتی که برای سری 7 این میکرو کنترلر پیش بینی شده
                          10 سال هم ساپرت و وارانتی محصول جدیدش رو در سایتش اعلام کرده.

بعد هم از اونجایی که برنامه نویسی به سمت cmsis رفته دیگه خیلی برند ها مهم نیستند
                          و اصول طراحی با میکرو کنترلر مهم هست.
                          من همزمان هم با محصولات atmel.st.samsung
                          کار میکنم برام فرقی ندارند. مهم نتیجه کاره :applause:
                          یک خوبی داشته باشه حذف Avr از تو بازاره که شرکت ها ول کنش نبودند.
                          انگار زمان تو ایران متوقف شده. :eek:
                          اگر این شرکت از بین نمیرفت تا 2 قرن دیگه Avr کار میکردند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط S.R.F
                            باسلام
                            با نظر شما موافق هستم
                            و بنظرم اینده طراح های حرفه ای به سمت stm32f7خواهد رفت
                            و برند صنعتی stخواهد بود.
                            با امکاناتی که برای سری 7 این میکرو کنترلر پیش بینی شده
                            10 سال هم ساپرت و وارانتی محصول جدیدش رو در سایتش اعلام کرده.

بعد هم از اونجایی که برنامه نویسی به سمت cmsis رفته دیگه خیلی برند ها مهم نیستند
                            و اصول طراحی با میکرو کنترلر مهم هست.
                            من همزمان هم با محصولات atmel.st.samsung
                            کار میکنم برام فرقی ندارند. مهم نتیجه کاره :applause:
                            یک خوبی داشته باشه حذف Avr از تو بازاره که شرکت ها ول کنش نبودند.
                            انگار زمان تو ایران متوقف شده. :eek:
                            اگر این شرکت از بین نمیرفت تا 2 قرن دیگه Avr کار میکردند.
                            جذا شدن از AVR به این آسونی هم نیست چون کارکردن باهاش بسیار آسونه در برابر ARM
                            مگه اینکه در هزینه ارزونتر بیافته تا توجیه برای استفاده داشته باشه. که هنوز این نشده)
                            البته این یکی میتونه در جایگاه جایگزین برای AVR باشه (دو هزار تومن) ولی ARM نیست.

http://eshop.eca.ir/arm/3203-stm8s003f3p6.html

چیز دیگه اینکه MIPS ای وی آر تقریبا با کلاک برابر هستش ولی میکرو های دیگه کمترن
                            واسه نمونه همین میکروی STM8S برابر
                            20MIPS@24MHz
                            هستش. واسه همینه که جدا شدن از AVR سخته.
                            که بیشتر مصرفش فکر کنم همون مگا ۸ و تینی و میکروهای ارزونتر باشه. وگرنه ARM بصرفه تره (و البته بازم STM32 از بقیه ارزونتره :biggrin
                            If the wind will not serve, take to the oars

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
                              من فقط 1 ساعت به این خبر خندیدم !!!
                              خداییش حجم معاملات بین المللی اونقدر عجیب هست که در عقل ما نمیگنجه !
                              آرزوی یک نمایندگی اتمل در ایران اونقدر بزرگ هست که ما قطعا شرکت چند ملیتی اتمل رو درک نمیکنیم چه برسه به خریده شدن اون نوسط یه شرکت به مراتب بزرگتر دیگه !!!!!
                              بعد ما تو ایران درگیر این هستیم که کدوم فروشگاه فلان ماژول 5000 تومنی رو 100 تومن ارزونتر یا گرونتر میده پس وارد کننده بزرگی هست : )))
                              من کلا امید به زندگیم نصف شد : ))

عجب کنایه جالبی به بعضیا زدین.

چند واحد ادبیات پاس کردین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340 نمایش پست ها
                                اغو مگر dialog semiconductor اتمل رو نخریده بود؟
                                بیشتر از 130 میلیون خسارت دادند و با microchip توافق کردند.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اگه یه نگاهی به فهرست رتبه بندی تولیدکننده های میکروکنترلر بر اساس فروش در جهان بندازین می بینین که atmel و microchip رقبای بزرگی دارن و هیچوقت در صدر جدول نبودند. میکروهای 8 بیتی این دو تولیدکننده بیشتر بین hoppyist ها طرفدار داره و کمتر در صنعت و تجهیزات پزشکی و نظامی مورد استفاده قرار می گیره. ( به استثنای ایران!!!) مثلا renesa که زیرمجموعه هیتاچی هست الان سالهاست که یسشتر از هر تولیدکننده دیگه ای بابت فروش میکرو سود کرده.

درباره ARM هم خب با اینکه اتمل سهم زیادی از بازار نداشت ولی الان microchip صاحب تکنولوژیش شده و براش قدم بزرگیه.
                                اما درباره اینکه بیان میکروهاشونو ترکیب کنن قضیه به این سادگی نیست. مدت زیادی باید صرف تحقیق و توسعه باشه و خطوط تولید جدید راه اندازی بشه که معلوم نیست چقدر صرفه اقتصادی داشته باشه.
                                به هر حال تعطیل کردن خط تولید هر کدوم از قطعات هر یک از تولیدکننده ها کار زیان دهی خواهد بود.
                                اما مهمترین پیشرفت اتمل در زمینه IoT بوده که بازارش خیلی داغه و احتمالا microchip از این به بعد روی این قسمت مانور بیشتری می ده.
                                جدیدترین ویرایش توسط habibnia; ۱۱:۵۷ ۱۳۹۵/۰۳/۲۰.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X