اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میکروچیپ شرکت اتمل را خرید!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : میکروچیپ شرکت اتمل را خرید!!

سلام
    آقا ما تازه واردیم و هنوز AVR و PIC کار نکردم .

الان که بخوام کار کنم هر دو تاشون رو کار کنم خوبه؟

یعنی با هم یاد بگیرم
    Nobody knew her name
    But she turned up just the same
    There was a knock on the door
    A thump on the floor
    And the party turned insane
    As she called out her na-a-a-ame

And then she walked in looking like dynamite
    She said, "Now come along boogaloo through the night"
    And by the way she's moving, well Dyna might
    Might she not, with all she's got
    She's got the whole town lighting up dynamite
    Nobody quite knowing what to do wrong or right
    But they all know Dyna is dynamite
    And they're right

دیدگاه

نوشته اصلی توسط msadr471 نمایش پست ها
      سلام
      آقا ما تازه واردیم و هنوز AVR و PIC کار نکردم .

الان که بخوام کار کنم هر دو تاشون رو کار کنم خوبه؟

یعنی با هم یاد بگیرم
      با سلام و درود
      اینکه با چه میکروکنترلری کار کنید بستگی به امکانات مورد نیاز و اهداف شما دارد ولی از آنجایی که فرمودید تازه وارد هستید، بنده آردوینو را پیشنهاد می کنم.
      منابع آموزشی:

هدف از اشتراک گذاری آن در اینترنت تنها در اختیار قرار دادن دانش بسیار محدود خود برای دیگر افراد دوستدار علم بوده است. واضح است که این پژوهش دارای نواقص زیادی است ولی برای جبران بخشی از این نواقص 3 عدد فیلم هم همران این پژوهش منتشر شده است. فهرست مقدمه - ث فصل 1 طرح مسئله - 2 1-1 عنوان - 2 1-2 اهداف - 2 1-2-1 اهداف کلی - 2 1

جدیدترین ویرایش توسط فکر; ۲۲:۴۱ ۱۳۹۵/۰۳/۲۷.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط habibnia نمایش پست ها
        بیشتر از 130 میلیون خسارت دادند و با microchip توافق کردند.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

اگه یه نگاهی به فهرست رتبه بندی تولیدکننده های میکروکنترلر بر اساس فروش در جهان بندازین می بینین که atmel و microchip رقبای بزرگی دارن و هیچوقت در صدر جدول نبودند. .
        هیچ وقت در صدر نبودند ولی میکروچیپ یکی از پر فروشها بوده

دیدگاه

چه بهتر که خریدش.
          دیروز که اتمل بود چین و یغلوی اباد هم میکرو های اتمل رو میزدن فردا که بخاد امتیاز برندش از طریق مزایده واگذار بشه دیگه افغانستان هم میاد چیپ میزنه.

همه برید سمت ارم خودتونو راحت کنید

دیدگاه

سلام آقا خیلی بهتر ما که خیالمون راحت تر شد راستش آشنایی من با میکرو کنترلر از یک مدار تو کتابهای سری 300 شروع شد که تازه فهمیدم چیزی به اسم میکرو کنترلر هم وجود داره و اون مدار رو ساختیم و تولید انبوه هم کردیم، بعدش با AVR آشنا شدم و همون مدار رو با امکانات بیشتر و خیلی سریع درست کردم ولی خدا رو شکر این نویز خیلی خیلی سریع خودش رو نشون داد، درسته که با طراحی خوب میشه این اشکال رو پوشش داد و pic هم ممکنه در شرایطی نویز بگیره ولی آخه سری که درد نمیکنه دستمال نمی بندن چرا کار سخت انجام بدیم آخه، اون محصول ما الان سالهاست داره استفاده میشه و حتی یک مورد خرابی یا اشکال هم نداشتیم مهم هم خروجی نهاییه، حالا هی بیان آردوینو بسازن و شیلد بدن بیرون و کیت درست کنن و جنگولک بازیهای دیگه، بابا آخه خانه از پایه ویرانه تازه کی گفته کار با pic مشکل تره، اینقدر خوب و لذت بخشه که اصلا تو AVR یک پنجمش هم نیست، کامپایلر و پشتیبانی و نمونه مثال هم الی ماشاءا... دوستان AVR کار، خوشحال باشین که از این به بعد دیگه زحمتهاتون هدر نمیره و مدارتون همه جا مثل مرد کار میکنه البته برای طراحی صنعتی تر باز سری ST از همه مناسب تره، کم کم منابع هم بیشتر میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hmdfar نمایش پست ها
              ...
              درسته که با طراحی خوب میشه این اشکال رو پوشش داد و pic هم ممکنه در شرایطی نویز بگیره ولی آخه سری که درد نمیکنه دستمال نمی بندن چرا کار سخت انجام بدیم آخه، اون محصول ما الان سالهاست داره استفاده میشه و حتی یک مورد خرابی یا اشکال هم نداشتیم مهم هم خروجی نهاییه...
              دلایل که زیاد داره.
              گاهی وقتا قیمت ها باعث میشه آدم با آشغال ترین محصولات کار کنه. مثلا میکروهای سری STC (دقت کنید STC منظورمه نه STM این دو فرق میکن! اولی مال چینی هاست و کاری به محصولات ST ندارد.). واقعا قیمت مناسبی دارن.
              دلیل دیگه اینکه مثلا توی دانشگاه به شما AVR یاد میدن و شما بعد از دانشگاه نمی خوای وقت تلف کنی و کار کنی و پول در بیاری. به همین دلیل شما با AVR محصولاتت رو می سازی.(به همین دلیل ATMEL رو آموزش هم خوب کار میکرد و فکر میکنم خوب هم نتیجه گرفت).
              دلایل دیگه هم هست که به دلیل ضیق وقت می ذارم بعدا.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hmdfar نمایش پست ها
                سلام آقا خیلی بهتر ما که خیالمون راحت تر شد راستش آشنایی من با میکرو کنترلر از یک مدار تو کتابهای سری 300 شروع شد که تازه فهمیدم چیزی به اسم میکرو کنترلر هم وجود داره و اون مدار رو ساختیم و تولید انبوه هم کردیم، بعدش با AVR آشنا شدم و همون مدار رو با امکانات بیشتر و خیلی سریع درست کردم ولی خدا رو شکر این نویز خیلی خیلی سریع خودش رو نشون داد، درسته که با طراحی خوب میشه این اشکال رو پوشش داد و pic هم ممکنه در شرایطی نویز بگیره ولی آخه سری که درد نمیکنه دستمال نمی بندن چرا کار سخت انجام بدیم آخه، اون محصول ما الان سالهاست داره استفاده میشه و حتی یک مورد خرابی یا اشکال هم نداشتیم مهم هم خروجی نهاییه، حالا هی بیان آردوینو بسازن و شیلد بدن بیرون و کیت درست کنن و جنگولک بازیهای دیگه، بابا آخه خانه از پایه ویرانه تازه کی گفته کار با pic مشکل تره، اینقدر خوب و لذت بخشه که اصلا تو AVR یک پنجمش هم نیست، کامپایلر و پشتیبانی و نمونه مثال هم الی ماشاءا... دوستان AVR کار، خوشحال باشین که از این به بعد دیگه زحمتهاتون هدر نمیره و مدارتون همه جا مثل مرد کار میکنه البته برای طراحی صنعتی تر باز سری ST از همه مناسب تره، کم کم منابع هم بیشتر میشه
                با سلام و درود
                مطلب زیر نقل قولی از کانال KnowledgePlus.ir می باشد:

KnowledgePlus.ir, [۰۹.۰۷.۱۶ ۱۱:۰۴]
                نقل یک تجربه عملی:

با رعایت شرایطی که در آموزش های مختلف به آنها اشاره شده (رجوع شود به مقاله مقابله با نویز در AVR که در سایت موجود است)، تاکنون حدود 5000 میکروکنترلر AVR در مدارها و کنترلرهای مختلف و در انواع محیطهای صنعتی پر نویز بکار گرفته شده که هیچ مشکلی به لحاظ نویزپذیری و هنگ کردن و موارد مشابه آن مشاهده نشده و برخی از این مدارها بیش از 12 سال است که بصورت مداوم مشغول به کار هستند.

@KnowledgePlus

دیدگاه

از AVR زیاد استفاده میشه و شده. واقعا میکروی بدی هم نیست. اما بحث قیمت و امکانات و سرنوشت آیندش که دست میکروچیپ هستش و...
                  ببینیم چی میشه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X