اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال دوربین به میکرو ARM9

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال دوربین به میکرو ARM9

سلام

من میخواهم یک دوربین سی موس رو به یک میکرو ARM9 وصل کنم و از طریق آن یک توپ قرمز رنگ را تشخیص بدم و دو تا موتوری رو که دوربین روی آن قرار گرفته رو حرکت بدم تا توپ قرمز رو تعقیب کنند.
    حالا میخواهم که به خاطر سرعت بالای ARM9 از اون به همراه uclinux استفاده کنم.

اگر ممکنه یک نوع میکرو از این سری را که در بازار موجود باشه رو به من معرفی کنید.
    و اینکه آیا این میکرو از لحاظ سرعت پردازش قابل استفاده برای کار مورد نظر هست یا نیست؟؟؟
    و اینکه آیا میشه ucLinux رو به اون port کرد و چه جوری؟ آیا الان کرنلی از ucLinux هست که من بدون تغییر اون رو بتونم به میکرو پورت کنم؟و اگه نداره چه جوری میشه تغییرات لازم رو برای هماهنگی بین میکرو و ucLinux انجام داد؟؟؟؟

خیلی ممنون میشم به من کمک کنید..

ایشالا بتونیم با کمک به هم و با توجه به مطالبی که بنده یاد می گیرم و دوباره در همین جا مطرح میکنم بتونیم چیزای بیشتری یاد بگیریم... :smile:

پاسخ : اتصال دوربین به میکرو ARM9

سلام دوست عزیز
    من مدتی روی 1 همچین چیزی دارم تحقیق میکنم
    اگه اطلاعات دقیق تری راجع به دوربین بدید بیشتر میتونم کمک بکنم
    در باره خروجی دوربین که آیا مثلا USB است یا ....؟

درباره linux هم باید بگم که بهترین نقطه برای شروع همون مستندات linux است
    برای linux روی من حساب کنید.
    کتاب orelly به اسم OReilly_Understanding_The_Linux_Kernel هم کتاب خوبی است.

دیدگاه

سلام ممنونم از جوابتون

من هنوز در مورد اینکه چه دوربینی رو بخرم تصمیم نگرفتم. تا اونجایی که میدونم یک سری دوربینهایی که تو بازار دیدم
      خروجی AV داشتن. شما موردی رو سراغ دارین که بشه تو بازار پیداش کرد و کار باهاش آسون باشه؟؟؟ لطفا معرفی کنید. میتونید دیتا شیت هم بذارید. ممنون

تا اونجایی که بنده مطالعه کردم 3 روش میتونه این کار انجام بشه!!!
      1-اتصال دوربین وایرلس به کامپیوتر و پردازش اطلاعات از طریق یه برنامه و صادر کردن فرمان مناسب به موتورها جهت تعقیب توپ. ولی من میخوام که این قضیه تو فواصل خیلی بالا کار کنه پس این مورد با توجه به اطلاعات بنده منتفی میشه!!!!!(فاصله در حد 50 کیلومتر ) آیا کسی ماژولی سراغ داره که سیگنال ویدئو را تا این مسافت بفرسته؟؟؟؟؟

2-استفاده از Altera Cyclone FPGA with 6000 LEs به همراه یک آرم Atmel AT91RM9200
      ولی نمیدونم این مورد FPGA تو ایران یافت میشه یا نمیشه؟؟؟شاید هم خیلی گرون باشه!!! چون این FPGA مختص به پردازش تصویر هستش!!
      اینم سایتش . همه چی رو گذاشته. ولی مشکل پیدا کردن قطعاتشه!!!

http://www.embedds.com/category/arm9-projects/
      http://www.ime.usp.br/~fr/sbc/

3-استفاده تنها از یک میکروپروسسور ARM9 به همراه ucLinux که بشه یک mpeg encoder نوشت. از طرفی نمی دونم این ARM9 میتونه برای پردازش تصویر مثلا 320*240 با سرعت 24 فریم در ثانیه مناسبه؟؟؟

فکر کنم آخری مناسبتر باشه. نظر دوستان چیه؟ لطفا مشارکت کنید.

دیدگاه

راستی لینکی از این کتاب رو که فرمودین می تونین تو سایت بذارین؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد شمس
          راستی لینکی از این کتاب رو که فرمودین می تونین تو سایت بذارین؟؟
          http://www.google.com/url?sa=t&source=web&ct=res&cd=1&ur l=http%3A%2F%2Fwiki.nectec.or.th%2Fngiwiki%2Fbin%2 Fviewfile%2FMain%2FKritsana_Deliverable%3Frev%3D1% 3Bfilename%3DOReilly_Understanding_The_Linux_Kerne l.pdf&ei=5UWlSc7oHpmMsQOl_JGsAg&usg=AFQjCN F_aeY4MuNBudecJm-vtA7DI0lF-g&sig2=oqF69WVhQFhbNuvfkzx5cQ

دیدگاه

با سلام
            من حدود 10 ماه هست به صورت فول تایم روی میکرو AT91SAM9263 کار کردم .هم ویندوز و هم لینوکس کرنل ANgestrom . کار ساده ایی نیست راه اندازیش ولی نشدنی هم نیست . یک استاد قرار بود به من مباحث رو به صورت کامل در 40 جلسه بگه و لی حدود 4 میلیون تومان می گرفت بعدا با کار کردن خودم تونستم خیلی چیزا رو روشن کنم . شما هم می تونی ایشالله فقط به صورت دقیق به من بگو چی کار می خوای بکنه می تونم راهنماییت کنم . توی ایران هم AT91SAM9260 موجود هست در جوان . را ستی فرکانس کاری مورد نیاز و سرعت پردازش رو هم بگو .
            یا علی

دیدگاه

دوستان تبریک میگم خیلی عالیه داره سطح کارها بالا میره. :applause:

ما (گروه Zillion) داریم با ARM7 کار میکنیم شاید به نظر ساده باشه ولی اگه خدا بخواد به زودی سعی میکنیم به خودمان را به سایر افراد برسانیم.
              ----------------------------------------------------------

دوستان ARM9 اینقدر توان دارد که به صورت real time عملیات پردازش تصویر را انجام دهد؟ در ضمن شما که با ARM9 کار کردین آیا بردتان 7 لایه است یا اینکه میگن باید برد7 لایه باشه یه حرفه که فقط میخوان بقیه را دلسرد کنن؟ راستی شما با سیستم عامل کار میکنید یا اینکه با IAR یا KEIL کار می کنید؟

دیدگاه

با تشکر از جواب دوستان عزیز
                والا من که خودم خیلی با آرم کار نکردم و به خاطر سرعت بالای پردازشی اون میخوام ازش در پردازش تصویر استفاده کنم.
                دوست عزیز amirbor

بالاتر عرض کردم که من میخوام یک دوربین رو به ARM9 وصل کنم و این دوربین روی دو تا موتور طوری سوار شده که میتونه توی فضا چپ و راست و بالا پایین بره و بدین ترتیب یک توپ رو تعقیب کنه .

و میخوام که از ucLinux استفاده کنم.حالا باید چی کار کنم .باید اول خود لینوکس رو نصب کنم و بعدش ucLinux رو نصب کنم و از اون استفاده کنم؟؟؟ یا اینکه تو ویندوز هم میشه از ucLinux استفاده کرد؟؟؟لطفا راهنمایی کنید..

دیدگاه

در ضمن آیا نمیشه که برد اون دو رو طراحی بشه؟؟ تو ایران که بیشتر از دو رو نمی زنن!!!!

یک سری سوالهای دیگه!!!

بعد از اینکه ucLinux رو راش انداختم به امید خدا. حالا مثل اینکه خود این مدل آرم رابط تصویری داره درسته؟ واینکه میشه از اون استفاده کرد و باید از چه دوربینی استفاده کنم ؟ حالا باید این تصویر ورودی رو به گونه ای بخونمش. میشه در این موردها کمی توضیح بدین.آیا باید یک MPEG ENCODER درست کنم؟؟

یک مساله دیگه اینکه ممکنه شما منابعی رو که ازش استفاده کردین و بدون نیاز به استاد خودتونو به این حد رسوندین معرفی کنید و یه لینکی از اونا به ما بدین؟؟

خیلی ممنون از لطفتون

دیدگاه

سلام
                    این سایتی که آدرسشو در بالا گذاشتم همانطور که می بینید یک ARM9 با FPGA رو روی یک برد دو رو طراحی کرده!!!! در صورتیکه دوستان میگن باید برد 7لایه باشه.

و اینکه تا اونجایی که بنده فهمیدم ucLinux روی ARM9 نصب نمیشه چون این پروسسور مدیریت حافظه داره و ucLinux از MMU پشتیبانی نمیکنه!!!

کسی از دوستان هست که جواب بده لطفا.

:smile:

دیدگاه

سلام

کسی نیست به این همه سوالی که من پرسیدم جواب بده؟ یه خوردشم جواب بده لطف کرده!!

ممنون

دیدگاه

سلام حاجی.
                        من نمی فهمم چرا قضیه رو پیچیده می کنی و یه مقدار در موردش تحقیق نمی کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                        برای این کاری که تو می خواهی انجام بدی یه دوربین مخصوص وجود داره که برای کارهای روباتیک ساخته شده .
                        cmucamera
                        این دوربین به غیر از این که با 30 فریم کار میکنه . خودش دارای یه میکرو کنتلر هستش که میتونه هم یه ابجکت رو خودش پیدا کنه و فرامین لازم برای دنبال کردن جسم را به چند سرو موتور ارسال کنه یعنی اصلا تو هیچ کاری جز خرید اون نداری.
                        درضمن حتی می تونی با یه میکرو مثل AVR - PIC اونو کنترل کنی و....
                        یه کتاب هم تو ایران به صورت فارسی هست که متالب خیلی کمی رو توی یه قسمتش در مورد این دوربین گفته .
                        (پروژه های روباتیک با استفاده از PIC ) فکر میکنم اسم کتاب این بود.
                        یه زمانی تو نمایشگاه کتاب دیدمش.
                        امیدوارم مشکل حل شه با این دوربین . تو ایران هم هست ولی هر چیز خوبی میدونیم که ارزان نیست.

دیدگاه

دوست عزیز خیلی مورد خوبیه (این دوربینی که گفتی) ولی به نظر من این یه جور پاک کردن صورت مسئله است.

ما برای اینکه بتوانیم کارهای بزرگتری را انجام بدهیم باید این نوع کارها را انجام بدهیم. البته نمی دانم هدف دوستمون که این سوال را مطرح کردن چه چیزی است. آیا هدفشون فقط درایو موتور و کنترلش با دوربینه یا اینکه می خواهند یه چیزهایی هم یاد بگیرن. ولی من خودم خیلی به این موضوع علاقه مند شدم و قصد دارم از این قبیل کارها انجام دهم. فقط شاید کمی زحمت داشته باشه ولی به نظرم ارزشش رو داره.

دیدگاه

سلام
                            از اون دوربینی که شما گفتین خبر داشتم ولی نمی خوام خیلی ساده اونو بذارم تو پروژه و استفاده کنم .

هدف من از این کار فقط یادگیری هستش.

با توجه به تحقیقایی که کردم فکر کنم FPGA راه حل خوبی باشه. حالا دوستان هم نظرشونو بگن که خیلی خوبه.

ممنون

دیدگاه

سلام
                              من صحبتهای شما را خواندم
                              از نظر من هر کدام از این مواردی که شما مطرح کردی 1 پروژه تقریبا سنگین است.
                              در ضمن فقط با کمی جستوجو در web با استفاده از مثلا google میتونید جواب خیلی از سوالات را پیدا کنید .
                              البته وقتی جوابها را پیدا کردید با ما هم مطرح کنید. :agree:
                              برای پروژه شما از 6 ماه تا 1 سال تخمین میزنم.
                              ولی به هر حال رو من حساب کنید. :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X