اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال دوربین به میکرو ARM9

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اتصال دوربین به میکرو ARM9

درباره تعداد لایه های برد pcb لازم برای 9260 هم باید بگم که با 2 لایه هم میشه برد خوبی درآورد البته کمی بزرگ خواهد شد.

دیدگاه

اگه بشه دو رویه در آورد که خیلی عالیه. این یعنی که ما هنوز هم میتونیم خودمون بردمون رو بسازیم جالبه میشه یه شماتیک هم برای این پیدا کرد. اتمل یه شماتیک راهنما گذاشته که ما بتونیم برای شروع از اون استفاده کنیم؟ یا اینکه باید این یکی رو متوصل به قدرت وحی بشیم؟ در هر صورت کاری نیست که نتونیم انجامش بدیم. فقط من یکم توی همین ARM7 گیر کردم اگه بتونم تا بعد عید یه جورایی کامل یاد بگیرمش میرم سراغ ARM9. راستی برای ARM9 هم میشه از همین IARآ‌ استفاده کرد یا اینکه کامپایلر دیگه ای داره؟

دیدگاه

سلام
        در مورد اینکه میشه با Arm9 یه دوربین درایو کرد یا نه احتمال 99% بشه ولی فکر کنم هنوز خیلی زوده این بحثها بشه فکر میکنم داریم از بالا میایم پایین :mrgreen: یا لقمه رو سر و ته داریم میخوریم :mrgreen:

ولی یه مدت دنبال دوربین بودم یه چیزایی دیدم که شاید بدردتون بخوره
        سایت زیر یکی از قویترین شرکتهای تولید کننده سنسورهای تصویره
        http://www.ovt.com/product/productline.asp

من با فروشنده سنگاپور این سایت صحبت کردم (چون نزدیک ترین فروشنده به ایران بود)
        باشون مقدور نبود به ایران چیزی بفرستن ولی ازش خیلی اطلاعات البته به زور گرفتم :mrgreen:
        ازش پرسیدم توی ایران شرکتهای وارد کننده قطعات موبایل زیاد هست آیا برند خاصی از چیپ های شما استفاده کرده؟ :mrgreen:
        گفت سونی اریکسون(سایبر شات) اما نگفت کدوم مدل چه چیپ ستی رو استفاده کرده.
        دیتا شیتهای لینک بالا رو بگیرید شاید توی علا الدین یه همچین چیزی رو ببینید
        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

خیلی جالبه روش خوبیه (منظورم استفاده از قطعات سایر دستگاهها است) من خودم چندین بار از این کارها کردم. یکیش چند سال پیش بود اون موقع که هنوز FT232 باب نشده بود. من از اون کابلهای موبایل که مبدل USBآ‌به سریال است استفاده کردم و خیلی خوب هم کار کرد.

البته این کاری که شما گفتین یکم سخته ولی احتمالا میشه با اونها کار کرد.

در مورد مدل گوشی هم فکر کنم تمام مدلهای 2 مگا پیکسلی یا سه مگا پیکسلی یا ... از یک لنز استفاده میکنن چون غیر از این با توجه به سیاست های تولیدی شرکتهای تولید کننده خیلی صرف نمیکنه. فقط یکم ریسک داره ولی غیر ممکن نیست.

دیدگاه

موضوع خوبی رو به بحث گذاشتین ناامید نشو برنامه مورد نظرت رو بزودی با انعطاف پذیری زیادی می تونی بنویسی چون من هم در حال حاضر دارم روی پروژه مشابه ای کار می کنم و منابع اطلاعاتی و اینترنتی خوبی در اختیار دارم می تونی رو من هم حساب کنی البته من در مورد arm کار نمی کنم میکرو های جدیدی در این مورد عرضه شده که بزودی بدستم خواهد رسید. :nice:

دیدگاه

سلام
              میشه بیشتر در موردش توضیح بدین؟؟ مثل اینکه این ARM9 هم بدرد این کار نمی خوره!!! باید از یک سری DSP مخصوص این کار استفاده کرد.
              بنده درحال حاضر دارم روی Image Processing کار میکنم. از دوستان کسی کتاب خوبی در این زمینه سراغ داره که به همراه الگوریتم باشه؟؟

دیدگاه

سلام
                در مورد پردازش تصویر میخواید چه کار کنید؟
                Arm9 میتونه تا یه حدی کار رو انجام بده ولی مسلما dsp های تگزاس سری digital media برای این کاره(من یه مثال توی سایت ti.com دیدم که خروجیه dvdrom رو به این پروسسور وصل کرده بود از اونور به تلویزیون مسلما arm این کار رو نمیتونه بکنه یا خیلی سخت میشه انجامش داد)

چون اولا این سری digital media هم ورودی ویدئو کامپوزیت دارن هم توش سینک سپریتور داره هم مولدش و هزار خرت وپرت دیگه علاوه براین که این ها dsp هستن یعنی ساخته شدن برای کار با آرایه ها ساخته شدن برای کار با ضرب و تقسیمات و جمع زیاد تا بتونن real time یه کاری رو انجام بدن.
                هرچند Arm9 هم عاجز از این پردازش تا حدی نیست(چون سرعتش زیاده و معماری arm معماریه optimize شدست)
                البته اینم بگم که تگزاس هم arm داره و arm تگزاس هم سری digital media داره

در کل بحث سرعت رو قبول کنیم بحث کار با آرایه ها و اعمال ریاضی برتریه dsp رو نشون میده (تا اونجایی که من میدونم یه سری از اینا با pipeline عجیب غریبی 8 عمل در یک کلاک رو انجام میدن که با سرعت 1ghz درمیاد 8میلیارد دستور در ثانیه oo: oo
                یکی از اسبهای texas رو از لینک زیر ببینید:
                http://focus.ti.com/docs/prod/folders/print/tms320dm648.html
                سرعت حدود 1ghz

اگه هم بخواید کار بکنید فقط یه کتاب توی بازار هست به نام digital signal processing که نویسندشو نمیدونم.
                اما اگه خیلی وضعتون توپه بهترین راه اینه که یه برد dsk رو بخرید حدود 1 یا 2 میلیون تومان(به ایران الکترونیک سفارش بدید میاره) همه سلوشن ها و توضیحات وجود داره و فکر میکنم بهترین راهه کار با dsp همین بردهای آزمایشیه چون خودم 100000 تومان خرج کردم رفتم کلاس dsp سریه 6000 ولی هیچی یاد نگرفتم :cry: :cry2: (اون پول حرومشون بشه :mrgreen فقط یاد گرفتم کانولوشن که توی همه جای درسها بود توی dsp چه کار بردی داره و چرا نمیشه با یه میکرو کنترلر عادی سیگنال پردازش کرد و matlab یعنی چی
                به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام
                  والا هدف بلند مدت من این هست که بتونم هر مدلی رو که از سمت کاربر تایید بشه توسط دوربین که روی دو موتور قرار گرفته شده تعقییب کنم. اما در حال حاضر Object Recognition

اونم برای یک مدل مشخص با یک رنگ خاص. کتابی رو هم که شما فرمودین رو دارم ولی خب گفتم که اون خیلی تئوری بررسی کرده یک Ebook میخوام که توش الگوریتم هم داشته باشه!!

در مورد اون سلوشن هم که گفتین میشه خیلی بیشتر توضیح بدید که یعنی چی؟؟

خیلی ممنون میشم.

دیدگاه

سلام
                    در مورد کتاب
                    اینو به زبان c پیدا کردم نخوندمش شاید بدرد بخوره
                    http://rapidshare.com/files/9411726/0131045482_pdf_.rar.html
                    http://uploading.com/files/3970JHW9/0471327271.zip.html
                    http://rs348.rapidshare.com/files/187785316/DSP_-_Guide_to_Digital_Signal_Processing.pdf.Pdf

در مورد کتاب توی بازار یه کتاب پردازش تصویر با مطلب دیدم.شاید بدرد بخوره هرچند مطلب توابع زیادی داره ولی شاید متد هایی رو توش گفته باشه کهکلی بدرد بخوره

سلوشن هم شما یه بورد ازمایشی مدل dsp مورد نظر رو بخرید تمام امکانات اون dsp رو میتونید روی همون بورد با مثالهایی که داده راه اندازی کنید. من یه dks رو دیدم برای سری digital media روش ورودی A/V دو تا بود یه مدلش هم pci بود وصل میشد به اسلات pci کامپیوتر و code composer باهاش کار میکرد.
                    روش jtag همون مدل هست که اگه بخواید جداگونه اونو بخرید 1900 دلار قیمتش بود oo: ولی این بورد با همه امکانات سریعترین و به صرفه ترین راه استفاده از dsp و فکر میکنم تنها را یاد گرقتن همین باشه.

البته روی dsc مدل 2000 زوم کرده بودم اینها هم بد نیستن. الان مدلهای جدیدتری اومدن که float point هم بهشون اضافه شده. توی ایران میدونم tms320f2812 و tms320f2811 هست حدودا 18000 تومان. بعضی مدلهاشون qfp هستن که میشه خودتون لحیمش کنید. سرعت هم 155 مگاهرتز
                    خیلی امکانات خوبی داره ولی سرعت peripheral هاش کمه. مثلا GPIO هاش سرعتی بیشتر از 20مگاهرتز نداره ولی خوراکشون پردازش سیگناله و خوبیش این بود که کارخونه روش bootloader ریخته که اگه Rom رو پاک نکنید با rs232 پروگرام میشه(مخصوص ضعیف ضعفایی مثل من :mrgreen

راستی این سری adc های پرسرعتی دارن (10 میلیون سمپل در ثانیه که این Adc تنها قیمتش 20 یا 30 هزار تومانه)

شاید دوستان بگن این dsc ها که سرعتش از arm9 کمتره: من نمیدونم Arm9 این کارا رو میکنه یا نه ولی این dsp یا dsc ها مثلا میتونن یه آدرس از Rom رو بخونن یه آدرس از Ram رو بخونن توی یه ادرس از rom بنویسن توی یه آدرس از ram بنویسن همش در یک کلاک oo:

میتونید به dma بگید یه ارایه دوبعدی به ابعاد فلان و فلان توی فلان جای ram یا rom هست برام یک در میون منتقل کن توی فلان ارایه یا دوتا رد کن یکی بخون بریز توی فلان ارایه. این کارا یعنی dsp البته شاید armp9 بتونه جمع و ضرب رو توی یک سیکل انجام بده چون dsp ها باید در کمترین زمان ممکن ضرب و جمع رو انجام بدن.

مثلا یه فیلتر fir یا finite impulse response که سری کانولوشنش از i=0 تا i=100 باشه باید 100 جمع و 100 ضرب رو برای پردازش یکی از نمونه ها انجام بده حالا اگه مثلا با 8051 بخوایم این کار رو بکنیم هر ضرب 48 کلاک و هر جمع هم 48 کلاک کاری هم نداریم که پردازنده 8051 یه 8بیته بخواد این عملیات رو انجام بده بعد نتیجه رو ذخیره کنه توی یه جای دیگه اگر هم فرض بگیریم سیگنال مورد بحث ما 1000 هرتزه وبر اساس اصل نایکوئیست نمونه برداری 2000 نمونه در ثانیه باشه این 8051 بدبخت باید همه اعمال بالا رو 2000 بار در ثانیه انجام بده(فکر کنم یه fan و یه رادیاتور میخواد و مقداری مواد نیرو زا :mrgreen

اما این dsp ها سری 6000 سه ضرب و سه جمع و دو شرط رو در یک کلاک انجام میدن oo:
                    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alitaroosheh
                      سلام
                      در مورد کتاب
                      اینو به زبان c پیدا کردم نخوندمش شاید بدرد بخوره
                      http://rapidshare.com/files/9411726/0131045482_pdf_.rar.html
                      http://uploading.com/files/3970JHW9/0471327271.zip.html
                      http://rs348.rapidshare.com/files/187785316/DSP_-_Guide_to_Digital_Signal_Processing.pdf.Pdf

در مورد کتاب توی بازار یه کتاب پردازش تصویر با مطلب دیدم.شاید بدرد بخوره هرچند مطلب توابع زیادی داره ولی شاید متد هایی رو توش گفته باشه کهکلی بدرد بخوره

سلوشن هم شما یه بورد ازمایشی مدل dsp مورد نظر رو بخرید تمام امکانات اون dsp رو میتونید روی همون بورد با مثالهایی که داده راه اندازی کنید. من یه dks رو دیدم برای سری digital media روش ورودی A/V دو تا بود یه مدلش هم pci بود وصل میشد به اسلات pci کامپیوتر و code composer باهاش کار میکرد.
                      روش jtag همون مدل هست که اگه بخواید جداگونه اونو بخرید 1900 دلار قیمتش بود oo: ولی این بورد با همه امکانات سریعترین و به صرفه ترین راه استفاده از dsp و فکر میکنم تنها را یاد گرقتن همین باشه.

البته روی dsc مدل 2000 زوم کرده بودم اینها هم بد نیستن. الان مدلهای جدیدتری اومدن که float point هم بهشون اضافه شده. توی ایران میدونم tms320f2812 و tms320f2811 هست حدودا 18000 تومان. بعضی مدلهاشون qfp هستن که میشه خودتون لحیمش کنید. سرعت هم 155 مگاهرتز
                      خیلی امکانات خوبی داره ولی سرعت peripheral هاش کمه. مثلا GPIO هاش سرعتی بیشتر از 20مگاهرتز نداره ولی خوراکشون پردازش سیگناله و خوبیش این بود که کارخونه روش bootloader ریخته که اگه Rom رو پاک نکنید با rs232 پروگرام میشه(مخصوص ضعیف ضعفایی مثل من :mrgreen

راستی این سری adc های پرسرعتی دارن (10 میلیون سمپل در ثانیه که این Adc تنها قیمتش 20 یا 30 هزار تومانه)

شاید دوستان بگن این dsc ها که سرعتش از arm9 کمتره: من نمیدونم Arm9 این کارا رو میکنه یا نه ولی این dsp یا dsc ها مثلا میتونن یه آدرس از Rom رو بخونن یه آدرس از Ram رو بخونن توی یه ادرس از rom بنویسن توی یه آدرس از ram بنویسن همش در یک کلاک oo:

میتونید به dma بگید یه ارایه دوبعدی به ابعاد فلان و فلان توی فلان جای ram یا rom هست برام یک در میون منتقل کن توی فلان ارایه یا دوتا رد کن یکی بخون بریز توی فلان ارایه. این کارا یعنی dsp البته شاید armp9 بتونه جمع و ضرب رو توی یک سیکل انجام بده چون dsp ها باید در کمترین زمان ممکن ضرب و جمع رو انجام بدن.

مثلا یه فیلتر fir یا finite impulse response که سری کانولوشنش از i=0 تا i=100 باشه باید 100 جمع و 100 ضرب رو برای پردازش یکی از نمونه ها انجام بده حالا اگه مثلا با 8051 بخوایم این کار رو بکنیم هر ضرب 48 کلاک و هر جمع هم 48 کلاک کاری هم نداریم که پردازنده 8051 یه 8بیته بخواد این عملیات رو انجام بده بعد نتیجه رو ذخیره کنه توی یه جای دیگه اگر هم فرض بگیریم سیگنال مورد بحث ما 1000 هرتزه وبر اساس اصل نایکوئیست نمونه برداری 2000 نمونه در ثانیه باشه این 8051 بدبخت باید همه اعمال بالا رو 2000 بار در ثانیه انجام بده(فکر کنم یه fan و یه رادیاتور میخواد و مقداری مواد نیرو زا :mrgreen

اما این dsp ها سری 6000 سه ضرب و سه جمع و دو شرط رو در یک کلاک انجام میدن oo:
                      علی جان از اطلاعات توپ و بترکونت ممونو ولی داری نا امیدمون میکنیااا
                      با این حساب باید بریم گل بیاریم بگیریم دم arm و بریم سراغ dsp دیگه.من دیدم رو avr دوربین گزاشتن تازه میکرو n73 هم Arm7 هست پس این کار شدنیه(فقط یکی مثل من بیچاره که فقط bascom کار کردم از این برنامه های عجیب و غرییب iar هیچ چی نمی فهمم)
                      تازه تا جایی که میدونم lib ها رو خودمون باید جور کنیم(البته واسه شما که بچه بازیه)تو رو خدا منم arm میخوام یکی طریقه برنامه نویسی و اموزش بده.ثواب داره به خدا
                      علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام
                        بابا بیخیال

من یکی از دوستام تو کار تصویر بود ازش پرسیدم با 3dmax میترکونید دیگه گفت همیشه نه
                        گفتم چرا گفت maya جدیدتره یه جورایی یوزر فرند تره من بیشتر باهاش حال میکنم oo:

خوب درسته dsp کولاکه ولی Arm جدیده ... خیلی توی سرو صداست ... براش کلی سلوشن هست کلی سیستم عامل نوشتن

تازه روی dsp های تگزاس از وقتی که arm میزنه ویندوز Ce دادن قبلش نبود
                        خوب سیستم عامل اونم ویندوز یه برکته برای میکرو یا پروسسور

ولی بقول استاد dsp ما: هر کار کنی نمیشه موشک کروز رو با چیزی بجز Dsp های ممیز شناور تگزاس درست کرد oo:

حالا موضوع شما چیه میخواید موشک بسازید oo: یا یه توپ رو توی زمین فوتبال تشخیص بدید

Arm اگه خیلی خثیث باشید میشه با 300000 تومان یه کاریش کرد ولی با 2 یا 3 یا 4 میلیون هم نمیشه Dsp های سری 6000 رو بهش سلام گفت :cry2:
                        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

بابا زده که ما یه دوربین ساده میخوایم موشک رو ولشلش
                          فعلا دوربین اقا موشکه رو با arm ردیف کنیم تا طرح تعقیب و گریزش خدا کریمه

فقط تو رو خدا یه جور برنامه رو بگین که ما هم بفهمیم
                          علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hi tech
                            سلام
                            من برد ARM7 شرکت نوآوران رو خریدم.
                            خیلی عالیه !!!
                            همه چیز توش هست. سورس کد، شماتیک و ...

http://www.ne-ir.com/122649/sec_1/p_71.aspx?lang=Fa

کسانی که می خواهند با ARM9 کار کنند، یه سری به سایت نوآوران بزنند.
                            جدیدا نوآوران یه برد ARM9 زده !
                            همه چیز هم داره !!!!!! oo: oo:
                            شبکه، دوربین، MMC ، صفحه LCD تاچ اسکرین و .................

http://www.ne-ir.com/Education/page10.aspx?lang=Fa

:wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                            بدون شرح :NO:
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=profile;u=53616;sa=showPosts
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=profile;u=60027;sa=showPosts

دیدگاه

عزیز دلم اشکالی داره !!!؟

تا کی می خوایم برای کار با یک تکنولوژی ساعت ها وقتمون رو هدر بدیم !!!!

حالا که یک شرکت ایرانی این کارا رو کرده، ما به جای اینکه دنبال این باشیم که وقت خودمو رو بزاریم برای کار با اصل خود مطلب ساعت ها وقت خودمونو صرف ساخت این تجهیزات می کنیم.

یه نفر یه پروگرامر می سازه و ساعت ها با همون ور میره که جواب بگیره !

حالا اگه همین وقتو می ذاشت که خود برنامه نویسی رو یاد بگیره، به طور حتم کلی پیشرفت می کرد.

تازه این به این شرطه که بعد از جواب نگرفتن از پروگرامر از کل و اصل یادگیری منصرف نشه !

من تا به حالا تمامی بردهای مورد نیاز خودمو از اون طرف می خریدم، اما وقتی دیدم یه شرکت ایرانی داره این کار رو میکنه کلی خوشحال شدم و برای برد ARM7 از همین شرکت خریدم.

البته هر کسی یه جور فکر میکنه !
                              پیش از آن که فرصت ها را از شما بگیرند، از آنها استفاده کنید !

دوستان زیاد وقت نداریم، خیییییلی تلاش کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hi tech
                                سلام
                                من برد ARM7 شرکت نوآوران رو خریدم.
                                خیلی عالیه !!!
                                همه چیز توش هست. سورس کد، شماتیک و ...

http://www.ne-ir.com/122649/sec_1/p_71.aspx?lang=Fa

کسانی که می خواهند با ARM9 کار کنند، یه سری به سایت نوآوران بزنند.
                                جدیدا نوآوران یه برد ARM9 زده !
                                همه چیز هم داره !!!!!! oo: oo:
                                شبکه، دوربین، MMC ، صفحه LCD تاچ اسکرین و .................

http://www.ne-ir.com/Education/page10.aspx?lang=Fa

:wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                                این آقای Mohandes2000 راست میگه شما حافظ منافع نوآوران هستید

من اومدم روی دیدن پاسخهای جدید به تاپیکهای شما کلیک کردم همه جا این مطلب بود

چیزی شده ... ما در جریان نیستیم

میتونم بپرسم این بورد آموزشی که نوآوران زده از چه jtag ی استفاده شده توش

این بوردها توی keil و olimex و spurkfun ریخته با مدار و توضیح و کلی برنامه برای بخشهای مختلف
                                به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X