اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
درایور CH341A
Collapse
X
-
درایورش
لینکابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
- تشکرها 1
-
برخی از این بردهای پروگرامر برپایه مبدل ch341 با درایورهای جدید بکار نمیافتن اما ممکنه با درایور چند سال پیش (نسخه های قبلی شاید 10سال پیش) بکار بیافتن به دلیل سیاستهای تولید کننده. درایورهای جدید توی برنامه پروگرامر شناخته نمیشن توی ویندوز به عنوانی شبیه CH341A USB Bus Converter میان؛نوشته اصلی توسط mostafa6369 نمایش پست هابا سلام بنده یک ماژول مبدل USB ب هسریال از همین سایت خریداری کرده ام.ادرس این ماژول در زیر آورده ام
اما با وصل کردن ماژول به لپ تاب به صورت خودکار درایور ان نصب نمیشود . با توجه به عدم دسترسی به سایت های خارجی نتونستم درایور انرا پیدا و نصب کنم. ایا کسی درایور این ماژول داره برام بذاره ..ممنونمجدیدترین ویرایش توسط unicode; ۲۲:۵۵ ۱۴۰۵/۰۱/۰۹.
دیدگاه
-
با تشکر از شما.فایل زیپ را دانلود کردم اما زمانیکه فایل Setup اون را اجرا میکنمنوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست هادرایورش
لینک
کد درایور CH341WDM.INF مشخص نموده نصب که میکنم .باز نه چراغ LED روی خود درایور روشن میشه و نه توی درایورهای نصب شده خود ویندور اونرا با علامت خطای زرد رنگ مشخص کرده است.به نظرت چیکار باید کرد
دیدگاه
-
خوب الان من چطوری این درایور را راه اندازی کنمنوشته اصلی توسط unicode نمایش پست ها
برخی از این بردهای پروگرامر برپایه مبدل ch341 با درایورهای جدید بکار نمیافتن اما ممکنه با درایور چند سال پیش (نسخه های قبلی شاید 10سال پیش) بکار بیافتن به دلیل سیاستهای تولید کننده. درایورهای جدید توی برنامه پروگرامر شناخته نمیشن توی ویندوز به عنوانی شبیه CH341A USB Bus Converter میان؛
دیدگاه
-
با توجه به ارزش مشخص شده اون در سایت، اول از همه با پشتیبانی فنی فروشگاه تماس بگیرید یا تیکت بزنید یا از سرورهایی که پایین توضیحات محصول معرفی کرده و راهنمای اون و همچنین کامنتهای دیگر کاربران خریدار اقدام به حل مشکل کنید.. اگر اون راه ها بسته است همانطور که گفتم من پس از آزمون و خطاهای بسیار و خواندن بلغورهای سازنده چینی و اعصاب خردی از خرید رفته توی پاچه با تست یک درایور قدیمیتر مربوط به حدود تاریخ 2009 تونستم توی وین10 راهش بندازم. 2.2.2009نوشته اصلی توسط mostafa6369 نمایش پست ها
خوب الان من چطوری این درایور را راه اندازی کنم
الان دیگه ازینا ندارم.
با تشکر
- تشکرها 1
دیدگاه
-
ویندوز شما نسخه چنده ؟نوشته اصلی توسط mostafa6369 نمایش پست ها
با تشکر از شما.فایل زیپ را دانلود کردم اما زمانیکه فایل Setup اون را اجرا میکنم
کد درایور CH341WDM.INF مشخص نموده نصب که میکنم .باز نه چراغ LED روی خود درایور روشن میشه و نه توی درایورهای نصب شده خود ویندور اونرا با علامت خطای زرد رنگ مشخص کرده است.به نظرت چیکار باید کرد
به ۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی ویندوز و درایور هم دقت کنید.ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
دیدگاه
-
درود،نوشته اصلی توسط mostafa6369 نمایش پست هابا سلام بنده یک ماژول مبدل USB ب هسریال از همین سایت خریداری کرده ام.ادرس این ماژول در زیر آورده ام
اما با وصل کردن ماژول به لپ تاب به صورت خودکار درایور ان نصب نمیشود . با توجه به عدم دسترسی به سایت های خارجی نتونستم درایور انرا پیدا و نصب کنم. ایا کسی درایور این ماژول داره برام بذاره ..ممنونم
این لینک سر بزنید :
با سلام و وقت بخیر من برای راهاندازی چیپ CH340 USB‑to‑Serial روی Windows 8 (64‑bit) با مشکل نصب درایور مواجه شدهام. در Device Manager دستگاه به صورت USB Serial Port نمایش داده میشود و به USB‑SERIAL CH340 تبدیل نمیشود و در نتیجه COM Port مناسب ایجاد نمیگردد. اگر تجربه موفق نصب این درایور روی Windows 8 را دارید یا نسخه
- تشکرها 1
دیدگاه
-
ویندوز 10 و 64 بیتینوشته اصلی توسط majidmalvandi نمایش پست ها
ویندوز شما نسخه چنده ؟
به ۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی ویندوز و درایور هم دقت کنید.
دیدگاه
-
-
چرا اتفاقا ، خودم روی چندین سیستم با ویندوز 7 و 10 نوع 64 بیت این درایور رو بدون مشکل نصب کردم و تا الان کار میکنه...نوشته اصلی توسط mostafa6369 نمایش پست ها
اونم نشد چون فکر میکنم واسه ویندوز 64 بیتی نیستش
درست یادم باشه روی یه سیستم با ویندوز 11 هم نصب کرده بودم.
درباره ویندوز خودم که عینا اینجا مینویسم :
Edition : Windows 10 Enterprise LTSC
Version : 21H2
OS Build : 19044.1288
System Type : 64-bit operating system, x64-based processor
البته این هم بگم که ویندوز اورجینال هست ( منظور اینکه ورژن کرکی یا دستکاری شده نیست )
و اکتیو هم نکردم !
همین الان دوباره تست کردم ، درایور هم از طریق SETUP.EXE نصب شد و هم از طریق Device Manager
حدس خودم درباره مشکل شما و دیگران اینه که با دسترسی Administrator درایور رو نصب نمیکنید ، یا اینکه آنتی ویروس نمیذاره درایور نصب بشه...
دیدگاه
-
درایورهای قبلی مرتبط رو پاک کنید ویندوزو ریست کنید دوباره درایور جدید نصب کنید. برای دیدن درایورهای مخفی درDevice Manager گزینه show hidden devices رو از منوی view بزنید بعد از لیست گزینه های مرتبط رو پیدا کنید و uninstall device رو بزنید. رو ویندوز غیر اوریجینال هم کار میکنه. نسخه 2014 روی بردی که من داشتم کار نمیکرد 2009 کار میکرد باید همشونو بگردید پیدا کنید و تست کنید بعد هم برنامه پروگرامر رو باز کنید و ببینید میشناسه یا خیر.
ویندوز خودش ایراد میگیره به درایورهای ناسازگار یا معماری 32 یا 64 بیتی.جدیدترین ویرایش توسط unicode; ۰۱:۳۲ ۱۴۰۵/۰۱/۱۲.
- تشکرها 1
دیدگاه

دیدگاه