اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دیباگر حرفه ای J-Link برای کار با ARM

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دیباگر حرفه ای J-Link برای کار با ARM

سلام

با این اوصاف ورژن keil شما خیلی جدیده و j-flash شما خیلی قدیمی ... واسه همین توی keil میخواد پدیت کنه ولی توی اون یکی نیازی نمیبینه

این موضوع آزار دهنده ای هستش که این مدلی کار کنه ... پیغام بده ... اروور بده ... :angry:

نمیدونم

چی بگم ، ورژن توی فایلهایی که من گذاشتم قابلیت پدیت داره ...
    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

ایا این jlink ver8 با keil MDK-ARM ver4.21 کار میکند؟

شنیدم گاهی error هایی می دهد ولی کار هم میکند درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zaalzaalak
        ایا این jlink ver8 با keil MDK-ARM ver4.21 کار میکند؟

شنیدم گاهی error هایی می دهد ولی کار هم میکند درسته؟
        oo: oo: آقا خیلی به روز هستید همین امروز من Email شرکت keil رو دریافت کردم برای پدیت ورژن 4.21

کی استفاده شده که میگن با j-link یه زره مشکل داره

واقعا پول نمیدیم واسه این چیزا ... کاملا پدیت هستیما :mrgreen:

به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

منظورم این بود که با ورژن 4.12 مشکلاتی کوچک دارد و گاهی خطا می دهد درسته؟
          (البته این را یکی از دوستان می گفت که jlink از این سایت خریده بود و من نمی دانم که jlink شما با jlink فروشگاه سایت یکی است یا نه؟

یکسان است؟ یا فرق دارد؟

در ضمن - لطفا فایل شماتیک را به صورت PDF اپلود کنید چون من پروتوس ندارم.

دیدگاه

سلام
            4.12 رو من یه مدتی و بعدش هم 4.13 و 4.20 با هاشون کار کردم ... هیچ مشکلی نداشتن ... نه Error و خطا نه آزار و اذیت

بازم میگم همونطور که آقای سپاسیار توضیح دادن ... این پروگرامر برای اینکه بتونه درست کار کنه باید بافرهای خودشو داشته باشه تا توی سرعتهای بالا اعوجاج سیگنال نداشته باشه

بافرهای دیگه اگه مشکلی توی کارکرد اون ایجاد نکنه حتما اعوجاج سیگنال رو داره که اینطوری مجبور میشید سرعت رو کم کنید و باز هم ممکنه موقع کار error بده و این چیزا

بافر میخواد سیبیل کلفت :mrgreen:

توی بعضی مدارها اونقدر بافر استفاده شده جایگزین اصلیها سیگنال ضعیفی ایجاد میکنن که حتی از پس پول پ های روی مدار میکروکنترلر هم برنمیاد... بعضی مواقع یه پیغامی شبیه به این موضوع که : پروگرامر ریست رو صفر کرد ولی ریست صفر نشده .... میده ... اینجاست که خطا بعد از خطا و وارنینگ بعد وارنیگ ایجاد میشه

شاید اگه مدار شما روی میکروکنترلر پول پ کوچیک داره با زیاد کردن اون بشه تا یه حدی پیش رفت ولی همیشه و همه جا جواب نمیده (مدارهای پیشنهادی فیلیس معمولا 10k هستن که پروگرامر با بافر تقلبی عمرا بتونه وضعیت پایه ها رو عوض کنه)

موفق باشید
            به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

اقای تروشه :

شماتیک به صورت پروتل و pdf را اپلود کن

PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ ZZZZZZZ

دیدگاه

سلام

آقا pdf این مدار رو هم گذاشتم توی وبلاگم ولی دو سه روزه نمیتونم با سایت کار کنم ... نمیدونم چرا؟

یه عکس هم برای تنظیمات فیلیپس گذاشتم که میشه به این روش به ماکزیمم سرعت توی دیباگ رسید

به وبلاگم سر بزنید
                به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

ایا jlink8 شما با windows7 32bit کار می کند؟

ulink2 چینی من که کار نمی کند!

دیدگاه

سلام,
                    جناب تروشه به وبلاگتون سر نمیزنید؟ سوالاتی در مورد این پروگرمر ازتون پرسیدم.

دیدگاه

سلام

در مورد بورد که گفتم آلفا مدار زد ... دو رو متالیزه ... با چاپ سبز و مارکاژ (مارکاژ فقط روی بورد)

نگید چقدر مایه داره ولی برای 4 تا بورد شد 68000 تومان که برای خودم یکی میخواستم الباقی رو برای کسی واسه همین میارزید

قطعات هم توی تهران پاساژ عباسیان و توکل و امجد پر smd فروش هست

من بیشتر از ارشاک و یه مغازه روبروی جوان الکترونیک توی پاساژ عباسیان هست (مغازه کوچیک زیر پله) که داداشش هم طبقه دوم همون پاساژ کلی فروشه ولی IC و کانکتورهای عجیب غریب هم داره

توی توکل هم انتهای پاساژ طبقه اول فروشگاه بهنام

اینا smd فروشن ... ولی هر کدوم یه کلاس کاری داره ... مثلا ارشاک مقاومت زیر 50 تا نمیده ولی اونای دیگه 20 هم میدن

قطعات رو هم خودم لحیم کردم ... با یه هویه 40 وات goot

برای لحیم قطعات smd باید یکم تمرین داشته باشید ... ولی اصلا کاری نداره ... یه ذره دقت کنید مدار از مدارهای معمولی تمیزتر در میاد

برای راحتی کار من خودم یه ذره لحیم روی بورد میمالم نوک هویه رو هم بعد تمیز کردن یه ذره لحیم میزنم تا روی خودش لحیم داشته باشه و اونو مماس با بورد روی پایه ها میکشم ... اینطوری تمام پایه ها یکم لحیم تازه روشون میاد بعد با دقت قطعه رو روی مدار قرار میدم و اگه OK بود در حالی که یه دستم بورد و قطعه رو رو هم نگه داشته با اون دست یکی یا دوتا از پایه ها رو با هویه میچسبونم سر جاش تا fix بشه
                      اینجوری هم قطعه دیگه تکون نمیخوره هم میتونید اگه بد جا گرفته باشه دوتا پایه رو باز کنید ولی بیشتر بشه دیگه سخته

بعد از این مرحله فقط با هویه ای که هی مرتب سرش تمیز میکنید فقط کافیه بزنید به یکی از پایه ها خودش میچسبه به بورد

آخرش که نکته مهمه اینه که با یه ماده شوینده قوی الکلی یا ترکیبات نفتی باید بورد رو بشورید... معمولا با پروپانول میشورن و با پمپ باد، باد میگیرن روش که کثیفیها بره ولی ما چون نداریم از کنتاکت شور خشک استفاده میکنیم و بعدش هم حسابی با تاید یا ریکا اونو میشورم تا چیزی روش نمونه ... وقتی شستید روشو با سشوار باد گرم بگیرید کلا آب بخار میشه و مدار آماده کاره

در ضمن لحیم کاری خازن و مقاومت هم که دیگه با پنس کاری نداره

یادتون نره پنس سر باریک ترجیحا سر کج و روغن لحیم خوب و نوک هویه تمیز و تازه و احیانا سیم لحیم نازک یا بقولی smd اساس کاره

ممکنه حرفه ای ها بگن چرا مایع فلکس استفاده نمیکنی ............. والا اینقدر در موردش خوب گفتن که جرات استفاده ازش رو از ما گرفتن ... در ضمن بعضی نمونه هاش بورد رو کثیف میکنه

در مورد اون دوستمون که از ویندوز Seven پرسیدن والا .... نمیدونم .... دوستان کیس میدونه بگه کار میکنه یا نه؟

این ویندوزهای جدید شده مکافات بچه های الکترونیک هیچ درایوری رو نمیشناسن

توی سایتش نوشته ساپورت میکنه ولی نمیدوم clone شدش فرقی داره یا نه اینم لینکش:
                      http://www.segger.com/cms/jlink.html
                      به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

با سلام

من PCB رو برای چاپ 2 رو و متالیزه با مارکاژ بفرستم ، درسته ؟
                        لیست قطعات رو از کجا تهیه کنم و آیا بافر ها در بازار پیدا می شود ؟

با سپاس
                        http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
                          با سلام

من PCB رو برای چاپ 2 رو و متالیزه با مارکاژ بفرستم ، درسته ؟
                          لیست قطعات رو از کجا تهیه کنم و آیا بافر ها در بازار پیدا می شود ؟

با سپاس
                          oo: oo: شماتیک دادم ... BOM دادم ... آدرس فروشنده رو دادم oo: oo: oo: بازم میپرسید اذیت میکنی؟ آره؟ :mrgreen:
                          به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام.
                            من pcb ارائه شده توسط اقای تروشه رو برای ساخت دادم بیرون ولی قبل از اون گفتم فایل باینری مورد نظر رو روی jlink ارائه شده توسط فروشگاه یه تستی بزنم و نتیجه این شد:

1-فایل مورد نظر رو روی jlink فروشگاه پروگرم کرد و اخرین ورژن jflash رو از سایت segger دانلود کردم و مثل باقلوا اپدیت شد(با تشکر از مهندس تروشه)

2-اون بافر مورد نظر رو برای جیلینک فروشگاه کویر الکترونیک وارد کرده البته فکر نکنم اصلیه باشه ولی کار راه اندازه(البته نویز گیر هم دارن).
                            دکتر شریعتی:

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت.

دیدگاه

سلام

خواهش میکنم

راستی در مورد بافرهای کویر بگم اون اسمی که نوشتن اشتباهه alvc داریم ولی نوشته alv ولی در کل اینم اصلیه نیست

ولی کار راه میندازه

قیمتش هم نسبت به فروشگاه پیشتاز که 4000 تومان میده بهتره

میگم هر نوع بافری که 3.3 ولت رو ساپورت بکنه روی مدارهای ما کار میکنه مگه اینکه مدار ما با 5 ولت کار کنه یا کمتر از 2.7 ولت که این بافرها کار نمیکنن ولی 16t245 چرا... مثل هلو کار میکنه

ولی من تابحال مدار با این ولتاژ برای ARM ندیددم

موفق باشید
                              به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

http://www.persiangig.com/pages/down...204jun2011.rar
                                ببینم این کار میکنه نه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X