اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال NOKIA CMOS Camera به ARM یا AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اتصال NOKIA CMOS Camera به ARM یا AVR

دوستان سلام.

میشه دوست عزیز بفرمایید این دوربین N70 رو که خریدید 4 هزار تومان ...
    ازروی گوشیه اوراقی باز شده
    اصلا نو هست یا دسته دوم
    قیمت نوی اون حدودا چنده؟
    و اصلا چه جوری اونو خریدید 4 هزار تومان (چون من 1 joystick ساده رو زیر 1500 نتونستم گیر بیارم و 1 LCD3310 ساده که هیچی نداره 3 تومن پولشه) تازه خودتون دارید می گید سوکتش 2 تومن!! اون وقت با این اوصاف دوربین N70 فقط 4 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!

چون من اصولا از شنیدن قیمت های نجومی بعضی از مغازه دارها متنفرم!!!
    و تازه طوری تو رو نگاه میکنن!! انگار یا از پشت کوه اومدی یا اصلا نمی دونی گوشی یعنی چی!!!
    درواقع طوری قیافه حق به جانب می گیرند که فکر نکنی دارند می کنن تو پاچت!!!
    در واقع می خوام بدونم قیمت نو دست دوم اون حدودا چنده؟
    سلام

من دوربین جلو رو خریدم 4 تومن!نو هم بود!

سوکتشم دست دوم خریدم 2 تومن!

جوی استیک رو هم گرون بهت دادند :mrgreen: من خریدم 1000 تومن!!

موفق باشید

دیدگاه

خب تا اینجا مشکل سخت افزار حل شد. تو نرم افزار باید چیکار کرد؟ توابع آماده براش موجوده یا نه؟
      دلا یاران سه قسمند ار بدانی
      زبانی اند و نانی اند و جانی
      به نانی نان بده از در برانش
      محبت کن به یاران زبانی
      و لیکن یار جانی را به دست آر
      به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

در مورد نرم افزار من خودم به شخصه کار خاصی به جز خوندن اون پی دی اف ای که قبلا گذاشتم (www.js.cx/~justin/documents/TCM8230MD_Interface.pdf) نکردم و میخوام اول AT91SAM9260 رو راه بندازم بعدش از اینترفیس دوربینش ISI استفاده کنم و انشا الله یه سری هم به پردازش تصویر بزنیم . من یه مطالعه کلی رو دیتاشیتش داشتم و توصیه میکنم دیتاشیت AT91SAM9260 بخش مربوط به این اینترفیس رو یه نگاهی بکنید چون از خود دیتاشیت دوربین بهتره و رجیسترهای دوربینو یه توضیح داده و با خود دیتاشیت دوربین می تونن یه مکمل خوبی باشند . موفق باشید و ما رو هم از دستاورداتون بی نصیب نذارید . انشالله به نتیجه میرسیم .
        فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

اتفاقا من هم به زودی طراحی AT91SAM9260 رو تموم میکنم. پروگرمرش JTAG معمولیه دیگه ؟
          محبت کن به یاران زبانی

دیدگاه

من تازه می خوام شروع کنم . برای پروگرمر یا در اصل امولاتور به http://farzadsw.persianblog.ir/post/10 مراجعه کن .
            فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

در مورد پروگرمر ممنونم. من درباره Nand Flash سئوال دارم. آیا وجودش در برد ARM9 برای دوربین حیاتیه یا بی ربط هست ؟ کارش چیه؟ بذارمش یا بیخیال بشم ؟ ربطش به نصب لینوکس چیه؟
              محبت کن به یاران زبانی

دیدگاه

اگه میکرو حافظه flash نداشته باشه ویا حافظه اش کم باشه ، nand flash میگذارن .

دیدگاه

من یه پی سی بی برای دوربین زدم که دوتا رگولاتور 1.5 و 2.8 ولت هم روشه . البته پایه های خروجی برای برد تیم لینوکس هست که تو همین سایت مشغول به کار بودند و یه برد هم زدند .

http://alirezat.webs.com/N70%20CMOS%20Camera.rar

دیدگاه

سلام AlirezaT عزیز.
                    اولا ممنون به خاطره pcb دوربین یا image sensor که گذاشتی. این دوربین چطوری لحیم میشه روش؟؟؟ اون عکسی که گذاشتی فقط خود دوربین آیا سوکتی داری ازش که پایه هاشو بخوای لحیم کنی؟؟؟ اکه داری میشه یه عکس از سوکت بذاری؟؟؟؟
                    اما یه سوال: این برد که سمت راست برد At9260 ؟؟؟؟ خودت طراحی و pcb شو کشیدی؟؟؟ لحیمم کردی؟؟؟ جواب داده؟؟

با سپاس.

دیدگاه

سلام
                      اگه راستشو بخواید من اِنقدر درگیر برد اصلی شدم و اِنقدر منو سر کار گذاشته که هنوز وقت نکردم برد دوربین رو مونتاژ کنم . ولی درباره لحیم کردن باید بگم که سوکتِ روی خود گوشی پایهاش زیر سوکت بود . فکر کنم با قلع های خمیری و هویه های مخصوص (هوای داغ) اونو لحیم کرده اند . ولی مشکلی نیست ، این دوربین از کنار هم پایه داره که میشه مثل یه چیپ SMD اونو لحیم کرد . ( توی سایتی که معرفی کرده ام اینجوری لحیم کرده بودند ) .
                      حالا میخوام ببینم میتونم اونو به AVR وصل کنم یا نه ولی هدف اصلیم ARM هست . :agree:

دیدگاه

سلام
                        میشه اسم رگولاتور ها رو بگی و بگی از کجا میشه خرید؟
                        تونستید دوربین رو راه بیاندازید؟
                        الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

رگولاتور : 1117S
                          در حال حاضر فقط دوربینو روی برد لحیم کردم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط el-hobby
                            قیمت این دوربین چنده؟ محل خریدتون کجاست؟
                            من از 1 گوشی اوراقی خریدم.خود سنسور دوربین CMOS 6 هزار تومن خریدم .سوکتش هم هزار تومن.البته با یکی از دوستام که تو این کاره صحبت کردم گفت همش رو هم 2 تومنه :sad:.راستی من ساکن شیراز هستم.

دیدگاه

یعنی وصل کردن دوربین به آرم اینقدر سخته؟!!!

من این همه دارم زور میزنم آرم یاد بگیرم که بهش دوربین وصل کنم و پردازش تصویر ....
                              ولی الان تاپیک هایی که در این مورد بود رو خوندم انگار کسی تاحالا نتونسته دوربین راه بندازه!! :cry2:

دوستانی که در این زمینه کار کردن چند درصد امید دارن که درست بشه؟
                              اکثر بحث ها رو ARM9 بود. یعنی با ARM7 اصلا نمیشه ؟؟
                              پس این CMUcam که رو ARM7 بستته شده چی؟! نمیشه از اون ایده گرفت؟ می دونین از چه دوربینی استفاده کرده؟ کسی در این مورد تحقیق کرده؟ اگه نه بریم دنبالش ببینیم چیه...
                              https://www.linkedin.com/in/mohammadhosseini69

http://zakhar.blog.ir

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : اتصال NOKIA CMOS Camera به ARM یا AVR

نوشته اصلی توسط محمد حسینی
                                یعنی وصل کردن دوربین به آرم اینقدر سخته؟!!!

من این همه دارم زور میزنم آرم یاد بگیرم که بهش دوربین وصل کنم و پردازش تصویر ....
                                ولی الان تاپیک هایی که در این مورد بود رو خوندم انگار کسی تاحالا نتونسته دوربین راه بندازه!! :cry2:

دوستانی که در این زمینه کار کردن چند درصد امید دارن که درست بشه؟
                                اکثر بحث ها رو ARM9 بود. یعنی با ARM7 اصلا نمیشه ؟؟
                                پس این CMUcam که رو ARM7 بستته شده چی؟! نمیشه از اون ایده گرفت؟ می دونین از چه دوربینی استفاده کرده؟ کسی در این مورد تحقیق کرده؟ اگه نه بریم دنبالش ببینیم چیه...
                                دوربین به میکروکنترلر وصل میشه(100 %) ، فرقی هم نداره چه میکرویی باشه ، حتی avr .
                                فقط مساله اصلی قدرت پردازش هست که بسته به کاربرد باید میکرو کنترلر رو انتخاب کرد.
                                این تاپیک رو ببینید :
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=42055.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X