اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال NOKIA CMOS Camera به ARM یا AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اتصال NOKIA CMOS Camera به ARM یا AVR

نوشته اصلی توسط AlirezaT
    رگولاتور : 1117S
    در حال حاضر فقط دوربینو روی برد لحیم کردم .
    من 1 سوال داشتم و اونم اینه که اگر به دیتا شیت N70 مراجعه کنید مشکل اختلاف بین منطق میکرو (omap) و دوربین رو با level shifter حل کرده شما برای این موضو چه فکری دارید؟؟

دیدگاه

سلام اقای powersat16
      منم ساکن شیرازم.دوربین رو از کجا خریدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h_namazian66
        سلام اقای powersat16
        چهارراه زند- پاساژ بزرگ صوتی و تصویری شیراز-طبقه ی بالا -تنها قطعه فروشی !

اسم مغازش رو یادم نیست ولی از پله برقی که برید بالا یک مغازه بیشتر نیست که قطعه میفروشه...

موفق باشید :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط h_namazian66
          سلام اقای powersat16
          سلام.من از مشیر فاطمی سر معدل به سمت ستاد رو به رو پاساژ قایم خریدم.1 مغازه موبایلی هست که از رو یک گوشی واسه من در اورد.اگر نو میخوای مشیر فاطمی داخل معدل که بری شرکت NPC .از هرکی اونجا بپرسی هم راهنمایت میکنن.ولی اینو هم بگم که قیمت دست دومش مطمینا ارزونتره .ومن چون میخواستم آزمایشی روش کار کنم دست دوم خریدم.اگر کارتون نشد بگید تا 1 آدرس دیگه بهتون بدم.

دیدگاه

کسی که جواب ما رو نداد :angry: :angry: .خصوصا اقا alirezaT ولی من تا حدودی تونستم مشکل رو حل کنم. :wow: :wow:

دیدگاه

اون Level Shifter برای اینه که VIO پروسسور 1.8 هستش ولی IOVDD برای دوربین 2.8 هستش ولی برای AT91SAM9260 توی دیتاشیتش اینو نوشته :
              VDDIOP1 pins: Power the Peripherals I/O lines involving the Image Sensor Interface; voltage
              ranges from 1.65V and 3.6V, 1.8V, 2.5V, 3V or 3.3V nominal
              .
              پس تو مثلا میتونی پین VDDIOP1 رو به 2.8 وصل کنی . توی میکرو های دیگه باید بررسی کنی که چجوریاس .
              فرق ما با جهان غرب در اینه که اونا هیچی نمیدونن! و تحقیق میکنند ولی ما همه چیزو می دونیم! و تحقیق برای ما معنی نداره!!!!!!!!!!!! .(از یه آدم اینکاره)

دیدگاه

آقا ممنون از راهنما یی تون .

دیدگاه

چند تا سوال!!!!
                  اینکه دوربین یه پایه داره به نام extclk که کلاک دوربین هستش (پایه 2)
                  چطوری یه کلاک بیشتر از 12 مگا هرتز بهش بدیم تا کار کنه؟؟؟؟؟؟
                  تو دیتاشت نوشته کمترین مقدار 11.9 مگا هرتز باشه!
                  برای آنکه کاری امکان پذیر گردد دیدگان دیگری لازم است، دیدگانی نو

دیدگاه

دوستان تو این سایت نحوه ارتباطشو توضیح داده
                    سازنده سنسور های دوربین هاس
                    http://www.ovt.com/

دیدگاه

نمیشه این رو با sccb راه انداخت؟
                      همون پروتکلی که ov7670 و بقیه ی دوربین های omnivision باهاش کار می کنن.
                      به نظرم بشه ، چون همه ی پایه های لازم رو داره .

دیدگاه

سلام من یه چیزی پیدا کردم فکر کنم خیلی چیزه شمام ببینین چیز هست یا نه
                        AN #160 - Camera project with M162
                        Fedor Sumkin , Russia , 2007

Here is little project, which in the next once proves the superiority a controller AVR on rest processor.
                        When enabling device, is initialized screen, is flooded by black colour and is removed video real-time with cameras.

The Iron:

The Camera ADCM1700 rs from telephone Siemens S65 (their there several types it is necessary to take with inscription HERA 0408) Controller ATMEGA162 - 16PU. Possible drive before 24 megahertz (the body of the quartz fastened on mass, so more works).

The Display from Siemens S65 with controller LPH8836 (other display with the other controller to put no sense in view of their different commands to initialization) MEGA clock the camera by conclusion OC1A frequency 8 megahertz. Also with cameras come the signals to synchronizing hsync and vsync, which are hooked on interruptions of the controller.

The Display hungs on bus SPI, which is dispersed before limit, and basically influences upon the whole capacity device.

Feeding of device 3 volt.

Feeding of highlight display 12 volt.

Schematic:

Detail:

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز
                          برای اتصال دوربین های خیلی ریز مانند دوربین های پزشکی و یا دروبین های با خروجی VGA مقاله یا پیشنهادات مفیدی دارید .لطفا در این تاپیک مطرح نمایید
                          ممنون

دیدگاه

سلام دوستان
                            کسی بالاخره این کار رو تونست به سرانجام برسونه؟
                            اگر کسی رسیده! :job: بی زحمت یه جمع بندی کلی از کار هایی که انجام داده رو بزاره!البته دوستان من شدیدا تازه کار و نابلدم oo: :nerd:لطفا تا جایی که امکانش هست ساده بیان کنید ممنون میشم :
                            :nice: :nice:

دیدگاه

:wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                              بگذریم
                              این چیه ؟ مثل اوناس؟
                              http://roboeq.ir/products/detail/%D8%AF%D9%88%D8%B1%D8%A8%DB%8C%D9%86%20TCM8230MD%2 0%20I2C/
                              [glow=red,2,300]برنامه های آموزشی تست شده برای NXP LPC1768 با توابع CMSIS[/glow]
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76623.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AlirezaT
                                سلام
                                پس از اندکی تلاش و داغون کردن گوشی . سر انجام موفق شدم دیتاشیت دوربین جلوی ان70 رو پیداکنم و دوربین رو هم از تو گوشی در بیارم :wow: :wow: :wow: :wow:
                                از اینکه دوربین جلوی ان70 قدیمیمو در آوردم زیاد پشیمون نیستم چون واقعا یه عضو بلا استفاده تو گوشی بود . ولی هرچی سعی کردم سوکتشو نتونستم در بیارم . لازم هم نبود ولی این وسط سوکته به ... رفت!!! :angry: :angry: :angry: :angry:
                                بگذریم . چنتا عکس آماده کردم که با هم میبینیم :

اینم دیتاشیتش :
                                http://www.datasheetcatalog.com/datasheets_pdf/T/C/M/8/TCM8230MD.shtml

حالا فقط میمونه نحوه ارتباطش که باید دیتاشیتشو استاد کنیم . کسی اگه حرفی حدیثی چیزی داره بزنه تا ما هم فیض ببریم . :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd: :nerd:
                                سلام
                                چی شد داداش به جایی هم رسیدی؟ oo: oo:
                                اگه تونستی ازش تصویر بگیری به ما هم خبرش رو بده!البته به زبون ساده که ما مبتدی ها هم ازش سر در بیاریم :eek: :eek:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X