اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب زبان برنامه نویسی و شروع کار با ARM

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انتخاب زبان برنامه نویسی و شروع کار با ARM

راستی توی PMM2 صفحه 9 آخرین خط، نوشته که حجم کد خروجی Keil بهینه تر از بقیه هست و در این موضوع win ARM رتبه دوم و ads رتبه سوم رو داره، راسته؟ پس IAR رتبه چندم رو داره؟ :eek:
    ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

سلام
      من چون برای میکروهای AVR با کامپایلر WinAVR کار میکنم ، برای میکروهای ARM هم رفتم سراغ WinARM . خدا پدر و مادر آقای مارتین توماس را بیامرزه که کلی با WinARM پروژه انجام داده و گذاشته تو سایتش.راستش یکی دو هفته ای خیلی اذیت شدم تا بالاخره تونستم با ARM در محیط WinARM کار کنم و ازش خیلی راضیم.به هیچ عنوان هم به کامپایلر دیگری فکر نمیکنم.فقط هم با میکروهای فیلیپس کار میکنم.

دیدگاه

سلام
        من کامپایلر iar رو میپسندم چون برای تمام میکرو ها کامپایلر دارم
        شروع کار باهاش یه کم درد سر داره اما بعد از راه اندازی سرعت پیشرفتتون سریع میشه
        دوست عزیزم مهندس پاژخ سال 86 بدون هیچ رفرنسی شروع به کار با arm کرد
        بعد از 1 ماه مطالعه تونست یه چشمک زن ساده رو راه بندازه 1 ماه بعد پروژه پایانیش که اسکوپ دیجیتال اکیترنال بود رو راه انداخت
        تو بگو ای سنگ صبور تو صبوری یا دل من
        تو بگو ای جام بلور تو شکستی یا دل من

دیدگاه

سلام
          زبان اسمبلی چطوره ؟من avr رو با سی کار کردم.برای arm با اسمبلی کامپایلر چی هست ؟
          کتاب هم داریم آیا ؟
          چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

میتونید از SAM-BA استفاده کنید که به قول بچه ها یه کابوس جدیه! برای هر برنامه که بخواهید پروگرام کنید حدود 2-3 دقیقه وقتتون رو میگریه (شایدم کمتر)

ولی میتونید از پروگرامر JLINK یا Wilger داخل فروشگاه استفاده کنید (ویلگر رو خودتون هم میتونید بسازید مثل STK300 هست)...

سلام
            لطفا لینکی از شماتیک پروگرامر Wilger بذارید .
            ممنون

دیدگاه

برنامه ساعت بر روی lcd

سلام دوستان من میخواستم برنامه ای بنویسم که ساعت رو به صورت HH:MM:SS در lcd با یک ثانیه تاخیر نشون بده همچنین با استفاده از سه میکروسوئیچ متصل به وقفه های 0، 1 و 2 که نشانگر جهت های بالا، پائین و جابه جایی، هستند، امکان تغییر مقادیر دقیقه و ساعت نشان داده شده را ایجاد کنه کسی میتونه راهنماییم کنه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X