داداش دمت گرم.حل شد.
یه سوال دیگه شبیه سازم چیزی نمایش نمیده.چرا؟ دمت گرم اینم حل کن برام
اگه منظورت از شبیه ساز اون قسمتی هست که مثلا یه خروجی رو به صورت فلاشر صفر و یک میکنی و میخای نمودار خروجی که یک پالس هست رو ببینی باید بگم منم تست کردم و فقط یه خط راست میده :sad: چندبار هم زدم ولی بازم نشده
میتونی عوضش بری رجیستر ها رو بیاری و از اونجا هر بیت از رجیستر رو چک کنی که یک هیت (تیک خورده) یا صفر هست (تیک نخورده)
برای مشاهده رجیستر ها وقتی وارد مد دیباگ میشی یه منو به نام Peripherals هست که باید واحد مربوطه مثلا parallel input output رو انتخاب کنی
زندگی یعنی امید و حرکت
کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود. برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!
بردادی شرکت خوبن
SAM7X256 خیلی خوبه ولی از اون بهتر LPC1768 هست هم هدر بردشون فروشگاه داره هم برد آموزشی رو
من خودم فعلا دارم روی SAM7X256 کار میکنم ولی خیلی وقته قصد دارم برم سراغ LPC1768 و متاسفانه وقت نشده که نشده
زندگی یعنی امید و حرکت
کارهایتان را آغاز کنید، توانایی انجام دادنش را بدست خواهید آورد سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند در پیام خصوصی جواب داده نمی شود. برای تشکر از دکمه تشکر کنار هر پست استفاده کنید، پست هایی که فقط حاوی تشکر هستند پاک می شوند.
به دلیل کار بر روی پایاننامه و دفاع، مدتی نیستم!
دیدگاه