پاسخ : درخواست راهنمایی درمورد نوشتن برنامه ای برای ARM که به اینترنت وصل بشه!
دوستان هرکی اطلاعات بیشتری داره لطفا جواب بده.
با سپاس
در حال حاضر دارم روی یک پروژه کار میکنم با یک سناریوی مشخص شده. مهمترین قسمتش هم درمورد اتصال میکرو آرم به اینترنت به صورت وایرلس هست. توضیحات کامل و سناریو در پست زیر وجود داره. هرکس میتونه کمکی کنه لطفا کوتاهی نکنه. حداقلش اینه که ثواب داره. هرکس هم میتونه این سناریو رو کامل پیاده سازی کنه لطفا شرایط و قیمت پیشنهادیشو برام با پیغام خصوصی بفرسته تا با هم صحبتی داشته باشیم. بخصوص اگه اون شخص اهواز باشه تا راحت تر بتونیم حضوری صحبت کنیم.
با سپاس
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=92235.0
نوشته اصلی توسط Farshad.m
دوستان هرکی اطلاعات بیشتری داره لطفا جواب بده.
با سپاس
برد آموزشی، هدر بُرد، میکروکنترلر، سخت افزار، چیزی تهیه کردی؟! برنامه تست براش نوشتی؟ تونستی LED خاموش روشن کنی باهاش؟! سخت افزار شبکه رو به کامپیوتر اتصال دادی؟ نتیجه چی شد؟! برنامه تست EasyWeb رو روش اجرا کردی؟!
اگه این کارا رو کردی بگو که ادامه بدیم. اگه نه، لطفاً تا وقتی که انجامش ندادی طلب کمک نکن.. :bye
نوشته اصلی توسط محمد رستمی
برد آموزشی، هدر بُرد، میکروکنترلر، سخت افزار، چیزی تهیه کردی؟! برنامه تست براش نوشتی؟ تونستی LED خاموش روشن کنی باهاش؟! سخت افزار شبکه رو به کامپیوتر اتصال دادی؟ نتیجه چی شد؟! برنامه تست EasyWeb رو روش اجرا کردی؟!
اگه این کارا رو کردی بگو که ادامه بدیم. اگه نه، لطفاً تا وقتی که انجامش ندادی طلب کمک نکن.. :bye
آخه از این به بعد میخوام بصورت عملی شروع کنم :rolleyes:
بنابراین و با توجه به همه ی این گفتگو ها ، الان من "دقیقا" چه چیزی رو باید تهیه کنم؟
لطفا لیست چیزهایی که باید خریداری کنم رو بفرمایید.
با توجه به گفته های دوستان میدونم که هدربورد lpc1768 رو لازم دارم. ولی اگه لطف کنید لیست کامل رو بفرمایید ممنون میشم.
درضمن یک کتاب خوب هم معرفی کنید که به زبان ساده مقدمات رو توضیح داده باشه (منظورم کتاب کاغذیه نه pdf )
با سپاس از شما بابت راهنمایی هاتون.
یا حق
در حال حاضر دارم روی یک پروژه کار میکنم با یک سناریوی مشخص شده. مهمترین قسمتش هم درمورد اتصال میکرو آرم به اینترنت به صورت وایرلس هست. توضیحات کامل و سناریو در پست زیر وجود داره. هرکس میتونه کمکی کنه لطفا کوتاهی نکنه. حداقلش اینه که ثواب داره. هرکس هم میتونه این سناریو رو کامل پیاده سازی کنه لطفا شرایط و قیمت پیشنهادیشو برام با پیغام خصوصی بفرسته تا با هم صحبتی داشته باشیم. بخصوص اگه اون شخص اهواز باشه تا راحت تر بتونیم حضوری صحبت کنیم.
با سپاس
پس چرا کسی جواب نمیده؟! حالا که قرار شده عملی کارو شروع کنم پس لطفا کمک کنید دوستان.
من یه هدربورد lpc1768 تو سایت همسایه دیدم میخواستم اونو سفارش بدم ولی فروشگاهشون موجودی نداره.
حالا از بین محصولات فروشگاه eca نمیدونم کدوم بدرد من میخوره.
لطفا راهنماییم کنید. میخوام هدربرد رو سفارش بدم و شروع کنم. پس لطفا جواب بدید دوستان.
کار کردن با کدوم آسونتره و زود تر میتونم یاد بگیرم؟
( همونطور که گفتم هدفم کار کردن با اترنت و usb هست)
با سپاس
عزیز دل برادر، من در مورد خرید نمی تونم راهنمایی کنم. چون با این بردها کار نکردم. برای همین هم نظر ندادم.
1768 میگه که 64KB حافظه SRAM داره، ولی شما نمی تونی از همه ش یه جا استفاده کنی. عوضش میکروهای STM32 کل SRAMشون یه تیکه ست. عوضش فرکانسشون از 1768 یکم کمتره.
هدر برد نخر. چون که سخت افزار بستنش دردسر زیاد داره. اگه آدم سخت افزاری ای هستی، از صفر بشین برد بزن خودت که یه چیزی هم یاد بگیری. اگه نیستی، بیخیالش شو و وقت تلف نکن و از بردهای آموزشی استفاده کن.
اون dotNET رو نفهمیدم چی شد. نرم افزارم زیاد قوی نیست. محدودیت سخت افزاریش ممکنه یکم در انتخاب برد آموزشی اذیتت کنه. اگه محدودیت SRAM نبود، بدون شک می گفتم 1768 بخر. چون همه چیزای نرم افزارش همینجا تو فروم پیدا میشه. ولی با این وضع، خودت یه چیزی انتخاب کن دیگه. بین میکروکنترلرهای مختلف هم تردید نکن. Cortex-M3 ها همشون مثل همن.
عزیز دل برادر، من در مورد خرید نمی تونم راهنمایی کنم. چون با این بردها کار نکردم. برای همین هم نظر ندادم.
مرسی عزیز.
پس لطفا هرکی کار کرده نظر بده :smile:
1768 میگه که 64KB حافظه SRAM داره، ولی شما نمی تونی از همه ش یه جا استفاده کنی. عوضش میکروهای STM32 کل SRAMشون یه تیکه ست. عوضش فرکانسشون از 1768 یکم کمتره.
پس با این حساب بهتره با stm شروع کنم چون 512KB حافظه ی فلش و 64KB حافظه ی SRAM برای برنامه نویسی netmf از فرکانس مهمتره. کلا سرعت خیلی زیاد مهم نیست!
مهم راحتی کار با usb و اترنت هست و داشتن حجم مناسب برای flash و SRAM برای netmf .
در این مورد اگه کسی نظری داره بگه. ؟؟؟
هدر برد نخر. چون که سخت افزار بستنش دردسر زیاد داره. اگه آدم سخت افزاری ای هستی، از صفر بشین برد بزن خودت که یه چیزی هم یاد بگیری. اگه نیستی، بیخیالش شو و وقت تلف نکن و از بردهای آموزشی استفاده کن.
حرف شما متین ، ولی ترجیح میدم هدربورد بگیرم و خودم بسته به نیازم کاملش کنم.
مگه غیر از اینه که سازنده ی برد آموزشی بجای اتصال پایه های میکرو به کانکتور ها با سیم روی بردبورد، همه ی اونا رو روی بورد pcb لحیم کرده کنار هم؟! منظورم اینه که آیا کار نرم افزاری هم انجام دادن روش یا فقط قطعاتو کنار هم لحیم کردن؟! خب مثلا اترنت و usb رو درهرصورت خودمون باید راه اندازی کنیم. غیر از اینه؟! اگه اشتباه میگم شما لطفا اصلاح بفرمایید.
اون dotNET رو نفهمیدم چی شد. نرم افزارم زیاد قوی نیست.
dot net micro framework = .netmf
یعنی مایکروسافت بستری محیا کرده که بدون نیاز به سیستم عامل خاصی ما میتونیم "اول" این netmfآ رو برای میکرو پورت کنیم و بعد برنامه های تحت netmf روی میکرو بریزیم!!!
بعبارتی یعنی برنامه نویسی میکرو با زبان های dot net مثل #C و VB.netآ !!!
محدودیت سخت افزاریش ممکنه یکم در انتخاب برد آموزشی اذیتت کنه. اگه محدودیت SRAM نبود، بدون شک می گفتم 1768 بخر. چون همه چیزای نرم افزارش همینجا تو فروم پیدا میشه. ولی با این وضع، خودت یه چیزی انتخاب کن دیگه.
خب همین دیگه! من نمیدونم کدوم یکی از این بورد ها برای کار با usb و اترنت و netmf از همه مناسبتره!
هر کی درمورد این مواردی که گفتم نظری داره که میتونه به من کمک کنه لطفا بگه و کوتاهی نکنه.
با سپاس از شما
با سپاس
بابا دم همتون گرم ؛ یعنی هیچکس نیست که بتونه به سوالاتی که تو پست قبل پرسیدم (پست 21) جواب بده؟!
سوال خاصی هم نیست والا ، یه سری ابهاماته که امیدوارم دوستان راهنمایی کنن (البته هرکس که حال و حوصله ی کمک کردن نداره لطفا این پست ها رو نادیده بگیره!)
با سپاس
با سپاس
سلام.
ببخشید مزاحم شدم قصد کمک ندارم یعنی در این حد بلد نیستم .پست های این تاپیک رو خوندم ی سوالی برام پیش اومد اون هم اینه که برای خوندن یه فایل متنی بوسیله میکرو نیازی به سیستم عامل نیست ؟ این کار رو چه جوری انجام میدن ؟ بازم معذرت میخوام
من این سوال شما رو به شکلهای مختلف خیلی جاها دیدم.تو همه تاپیکها هم بچه ها راهنمایی کردن که باید چکار کنید.نمیدونم شما دنبال چی هستید.یک برنامه اماده یا یک نظری باب میل شما.
بازم همینه که شما باید یک برد اموزشی بگیرید و روی usb و ایترنتش کار کنید تا به هدفتون برسید.
شما اگه تو این یک ماه که به طرح سوال طی کردید یکم در مورد این دو پروتوکل تحقیق میکردید خودتون به بهترین جواب میرسیدید.این میکروهای جدید بیشتر این دو پروتوکل رو دارن ولی بعلت پیچیدکی کمتر کسی بهاش کار کرده.شما هم به علت اینکه با میکرو کار نکردید خیلی پژوزه تون زمان بر میشه.بهتر هست این پروژه رو با شرح کامل کارکرد بدید دست یک متخصص تا براتون درست کنه.چون اینجور که شما پیش میرید به جایی نمیرسید.
بردهای اموزشی کامل هم usb دارند و هم پرت شبکه و احتیاجی به سفارشه چیزی ندارید .فقط یک جی لینک برای پروگرام باید داشته باشید.با خرید هر برد اموزشی مثالهای از شبکه و usb هم به شما میدن تا بتونید روشون کار کنید.ولی برای اینکه این همه هزینه نکنید که اخرش بفهمید خیلی پیچیده هست و نمیتونید راه اندازی کنید بهتر است نصف اون هزینه بدید یکی براتون بنویسه کنه بعد اگه علاقه داشتید روی هون برنامه کار کنید و ارتقا بدید
نوشته اصلی توسط Farshad.m
بابا دم همتون گرم ؛ یعنی هیچکس نیست که بتونه به سوالاتی که تو پست قبل پرسیدم (پست 21) جواب بده؟!
سوال خاصی هم نیست والا ، یه سری ابهاماته که امیدوارم دوستان راهنمایی کنن (البته هرکس که حال و حوصله ی کمک کردن نداره لطفا این پست ها رو نادیده بگیره!)
با سپاس
باسلام
دوست عزیز من کامل مطالب شما رو خوندم :read:
واقعیت این هست که پروژه شما پروژه ساده ای نیست :nerd:
بنده روی این پروژه با کمی تفاوت کار کردم برای طراحی سیستم اتوماسیون فولاد مانیتورینگ
و قیمت که مطرح شده اصلا اصولی نست :eek:
قیمت نمیدم بماند. :NO:
بعد هم شما کار با میکرو ساده رو انجام ندادید که کار اولیه هست :NO:
شما همین امروز شروع کنی مردونه بچسبی پاش خوش بینانه خوش بینانه 2 سال دیگه متوجه میشی
ابزار مناسب برای کارت چی هست(امیدوارم بنده رو به بی اخلاقی متهم نکنی)
ولی واقعیت با یا علی یاعلی نمیشه برادر من باید زمان بذاری براش بخونی و بخونی وکلاس آموزش آرم هم نه
به نظر من با AVR آشنا بشو بعد.حالا کو تا آرم
کسی هم سورس کد یک هم چین کاری رو به شما نمیده. اینکه یکی بنویسه بد شما بری ادیت کنی اصلا امکان نداره.
این جزو دارایی های مهندسان الکترونیک هست دلیلی نداره یک همچین کاری بکنن؟ oo:
این پروژه شما به sim900 -linux-arm-embeded system-Ethernet-database-VC or C
و کلی چیز دیگه چسبید
والا من از دل و جرعت شما در تعجب هستم :eek:
جان من حالا نگی بد اخلاق هستم و از این حرفا :wow: ببین دارم می رقصم
دیدگاه