اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور با ARM شروع به کار کنیم.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور با ARM شروع به کار کنیم.

سلام
    استارت اولش با من :nice:
    کتابخانه شماتیک و pcb میکروی sam7s :
    http://rezamansouri.persiangig.com/document/SAM_LIB.zip
    شماتیکش به سبک ایگل است .
    خودم کشیدم PCB کاملا مطمئنه ولی شماتیکش خلاصه است! (دوستان اگر تکمیلش کردن لطفا دوباره پ کنند )
    موفق باشید. :smile:
    If everything seems under control, you're just not going fast enough
    Mario Andretti

دیدگاه

با تشکر از دوست عزیزمان که این lib ها رو برامون گذاشتن

----------------------------------------------
      خوبه معلومه بچه ها خیلی علاقه مند و فعال هستند و اقعا خوشحال شدم.

برای اینکه سرعت کار بالا بره و کسانی که واقعا زحمت می کشن به هدفشون برسن و همچنین افرادی که فقط منتظرن تا بقیه زحمت بکشن و در آخر نتیجه رو دانلود کنن به هدفشون نرسن

من چند تا ایده دارم
      -----------------------------------------------

اگه دوستان علاقه مند باشن یه گروه تشکیل بدیم و برای هر کس یک وظیفه تعیین کنیم تا قسمتهای مختلف کار بتونه موازی پیش بره و هم اینکه از استعداد هر کس در
      زمینه ای که علاقه داره به نحو عالی استفاده بشه

شرح عملکرد در طول پروژه و قوانین:
      1- پروژه به چند مرحله تقسیم می شود
      2- در پایان هر مرحله کسانی که وظایفشان را تکمیل کرده اند بسته اطلاعاتی اون مرحله را که نتیجه زمحمت خود و افراد دیگه است، دریافت می کنن.
      3- کسی که وظایفش را به درستی انجام ندهد از گروه اخراج شده و از آن به بعد بقیه بسته های اطلاعاتی را دریافت نمی کند.
      4- در هر مرحله هر فردی که آمادگی برای همکاری دارد می تواند به گروه وارد شود مگر اینکه پروژه از 70 درصد عبور کرده باشد.
      5-هر مرحله پروژه به قسمتهای مختلفی تقسیم می شود و هر فرد در قسمتی که مورد علاقه اش است شروع به فعالیت می کند.

امیدوارم با این کار گروهی بتونیم ARM7 را یاد بگیریم و بعد از آن پروژه های پیشرفته تری را مانند آموزش ARM9 - DSP و .... را باهم انجام بدیم. شاید بتونیم در آینده یه گروهی تحقیقاتی قوی تشکیل بدیم
      افرادی با تخصصهایی که برای کار لازم داریم:
      1-طراح شماتیک
      2- طراخ PCB
      3- مترجم برای ترجمه متون (متون انگلیسی به صورتی بین افراد توزیع می شود که وقت زیادی از افراد نگیرد)
      4- محقق برای جمع آوری اطلاعات از اینترنت و کتب
      5-برنامه نویس زبان C (تمام زبانهای برنامه نویسی برای ARM به زبان C می باشند)

هر کدام از دوستان عزیزی که علاقه به همکاری با ما را دارند
      1- نام و نام خانوادگی
      2- میزان تحصیلات
      3- زمینه علاقه مندی
      4- نام ایمیلشان (برای دریافت بسته اطلاعات)

برای ما قرار دهند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahids
        برای اینکه سرعت کار بالا بره و کسانی که واقعا زحمت می کشن به هدفشون برسن و همچنین افرادی که فقط منتظرن تا بقیه زحمت بکشن و در آخر نتیجه رو دانلود کنن به هدفشون نرسن
        سلام
        کسانی که واقعا زحمت می کشن به هدفشون میرسند
        حالا اشکالش چیه که سایرین هم بهره ببرند؟؟؟؟؟ :biggrin:
        ARM آنقدر پیچیدگی داره که با دانلود مثال و کد و شماتیک که همه جا وجود داره و بدون زحمت نشه بهره لازم را برد.

به هر حال من از کار گروهی استقبال میکنم . :applause:

موفق باشید.
        Mario Andretti

دیدگاه

این کار چند تا مزیت داره
          1- تریج کار گروهی بین دانشجویان و محققان (این یکی از مشکلات ما ایرانیان است که خیلی تن به کارهای گروهی نمیدهیم و هرکس می خواهد تمام کار را خودش به شخصه انجام دهد که خیلی بده)
          2- تمام افرادی که می خواهند ARM را یاد بگیرند در این کار گروهی شرکت کنند و به قولی کنار گود نایستند.
          3- این کار باعث میشه که پروژه یک انسجام داشته باشه و حتی باعث میشه که قسمتهای مختلف کار بتونه به صورت موازی پیش بره در نتیجه فعالیت سرعت و هدفمندی لازم رو داشته باشه
          4- تشکیل یک گروه زبده که ممکن است در آینده فعالیتهای خوبی انجام دهند
          5- شناخته شدن استعداد ها و افراد متخصص در رشته ها و زمینه های گوناگون
          6- تحقق این ضرب المثل قدیمی "نابرده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد"
          .
          .
          .

حالا از دوستان دعوت می کنم که در صورتی که تمایل داشتند همکاری خود را با ذکر نام خود اعلام کنن ( موارد قبلا در بالا ذکر شد)

دیدگاه

اقا من دارم pcb رومی زنم
            اما خیلی مشکل داره
            مثلا این 1.8 vرو از کجا بیارم
            ؟
            j2 و j3 تکلیفش معلوم نیس
            لطفـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــا یه شماتیک توپ بزارین
            راستی من دارم مدار رو با قطعات معمولی مرزنم و همش رو pcb زده میشه ها.حتی میکرو و سیم کشی :biggrin:
            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام من هم برنامه نویسی بلدم هم protell پس خواهشمندم من رو در نظر داشته باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omega_adiban
                اقا من دارم pcb رومی زنم
                اما خیلی مشکل داره
                مثلا این 1.8 vرو از کجا بیارم
                ؟
                j2 و j3 تکلیفش معلوم نیس
                لطفـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــا یه شماتیک توپ بزارین
                راستی من دارم مدار رو با قطعات معمولی مرزنم و همش رو pcb زده میشه ها.حتی میکرو و سیم کشی :biggrin:
                سلام
                روی خود میکرو رگولاتور 1.8 داره ، شما فقط خروجی آن را به ورودیهای 1.8 وصل کنید. :smile:
                موفق باشید.
                Mario Andretti

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
                  من هم خیلی علاقمندم ARM کارکنم من نرم افزار و CD کامپایلررا خریدم در زمینه برنامه نویسی می تونم همکاری کنم یک پروژه تعریف کنید و یه نفر را هم به عنوان مسئول پروژه معرفی کنید بسم الله شروع کنیم
                  نام:حسینعلی
                  نام خانوادگی قلی نژاد
                  تخصص:برنامه نویسی
                  gli

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omega_adiban
                    سلام
                    در این سایت چینی شماتیک و پروتل PCB برای sam7s موجوده. :smile:

این عکسش :

شماتیک : http://www.hanyuer.net/embed/self/sam7/AT91SAM7S64EKboard.pdf
                    PCB پروتل: http://www.hanyuer.net/embed/self/sam7/sam7.rar

شماتیک اصلی خود اتمل : http://www.hanyuer.net/embed/file/sam7s_32_64_verA2.PDF

اینم خود سایت : http://www.hanyuer.net/embed/arm.htm
                    اینم از زحمات گوگل :biggrin: : http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=zh-CN&u=http://www.hanyuer.net/embed/arm.htm&sa=X&oi=translate&resnum=1&amp ;ct=result

نظرتون چیه؟
                    Mario Andretti

دیدگاه

سلام .
                      به نظر شما با ترجمه دیتا شیت میشه کاری کرد ؟
                      اگر میشه بگید تا شروع کنیم .
                      یه سری نسبتا کامل و جدید بگید من سعی می کنم ترجمه کنم و خلاصه نکات مهم و کاربردی را براتون بزارم ؟

دیدگاه

چینیها یه ضرب المثل دارن که میگه کسی که می خواد کوه رو بکنه باید اول سنگ ریزه هاش رو جمع کنه حالا بچه ها هم از سنگ ریزه هاش می خوان شروع کنن اشکالی داره

دیدگاه

خوندن دیتا شیت خوبه ولی راه کوتاه تر سرچ تو اینترنته
                          و خوب البته هم افزایی تو ECA هم که جای خودشو داره
                          کلی مطلب تو اینترنت در باره ARM وجود داره
                          بگردید شماتیک آماده پیدا کنین
                          خودتون مودیفایش کنین
                          پروگرمر هم که ویگلر و........ هستش
                          اول شماتیک بعدش خوندن data sheet و.............

دیدگاه

به نظر من شماتیکش رو باید خودمون تهیه کنیم که می تونه شامل بلو کهای مختلفی باشه که کاملا قابل فهم هستند
                            1- میکرو
                            2- وردی برای کلید
                            3- نمایشگر که می تونه lcd و یا چند سون سگمت باشه
                            4- یک یا چند ورودی adc
                            5- ...
                            همه قسنتها رو جدا جدا شماتیک می کنیم و pcb اون رو یکجا و یکرو می کشیم بعدش نرم افزارش رو یواش یواش و بلوک به بلوک شروع کرده و جلو می ریم
                            نظر شما چیست ؟

دیدگاه

با تشکر از همه دوستان عزیز که علاقه مندی خودشون را برای این کار گروهی اعلام کردن

یک تشکر مخصوص هم برای آقای رضا منصوری برای اون شماتیک و PCB عالی که در صفحه قبل قرار دادن

---------------------------------------------------------

خیلی عالیه اگه همگی با این انرژی کار کنیم و یک برنامه ریزی و دسته بندی خوب برای کارهامون انجام بدیم من تخمین می زنم
                              تا یکی دو ماه دیگه هر کس یک بورد آزمایشی خوب برای خودش میتونه داشته باشه و هم اینکه میتونیم باهم یکسری مقاله ها رو ترجمه کنیم و
                              کامپایلرش رو هم یاد بگیریم . در عین حال این رو هم بگم که اگه تعداد اعضای گروه بیشتر بشن احتمالا زحمتی که هر کس میکشه و وقتی که میزاره خیلی کم
                              میشه.(شاید در حد ترجمه چند صفحه یا ویرایش PCB کشیده شده).

پس این کار گروهی علاوه بر اینکه باعث میشه به هدفمون برسیم میتونه یه خاطره خوش از یک کار گروهی باشه.

-------------------------------------------------------
                              افرادی با تخصصهایی که برای کار لازم داریم:
                              1-طراح شماتیک
                              2- طراخ PCB
                              3- مترجم برای ترجمه متون (متون انگلیسی به صورتی بین افراد توزیع می شود که وقت زیادی از افراد نگیرد)
                              4- محقق برای جمع آوری اطلاعات از اینترنت و کتب
                              5-برنامه نویس زبان C (تمام زبانهای برنامه نویسی برای ARM به زبان C می باشند)

افرادی که تابه حال اعلام آمادگی کرده اند
                              1- جناب آقای حسینعلی قلی نژاد (زمینه همکاری برنامه نویسی به زبان C)
                              2-جناب آقای داریوش عباسی (زمینه همکاری طراحی PCB و برنامه نویسی به زبان C)
                              3-جناب آقای رضا منصوری ( احتمالا در زمینه تحقیقات و جمع آوری اطلاعات)
                              بعضی از دوستان هم با ما همکاری می کنند ولی اطلاعات خود را هنوز قرار نداده اند
                              باز هم میگم

افرادی که علاقه مند به همکاری هستند
                              1- نام و نام خانوادگی
                              2-زمینه علاقه مندی
                              3-نام ایمیلشان

دیدگاه

با تشکر از دوستان عزیز به نظر من کار را به مراحل مختلف تقسیم کنیم تا کار کم کم شروع شود

-------------------------------------
                                مراحل کار

1) ترجمه قسمتهای مهم دیتا شیت (قسمتهایی که برای طراحی بردمان حیاتی است مثلا پورتها ، کریستال ، رفرنس ADC و ...)
                                2) نظر سنجی برای اینکه چه قسمتهایی برای بوردمان مورد نیاز است
                                3) بررسی شماتیک کشیده شده و رفع اشکال نهایی قبل از رسم PCB
                                4) رسم PCB و بررسی آن

--------- بعد از ساخت PCB --------------
                                5) جستجوی مقالات آموزشی برای کامپایلر
                                6) گزینش مقالات مفید که ارزش ترجمه کردن را دارند
                                7) ترجمه مقالات
                                8) مطالعه مقالات و کارکردن با کامپایلر و میکرو

-------------------------------------------------

برای شروع دوستان به نظرشان قسمتی از دیتا شیت که برای طراحی و کار با میکرو حیاتی است را نام ببرد تا آنها را انتخاب کنیم و در مرحله بعد شروع به ترجمه آنها به صورت گروهی کنیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X