اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور با ARM شروع به کار کنیم.

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور با ARM شروع به کار کنیم.

سلام به همگی من تا حدودی با سری LPC2378 کار کردم و حتی پروگرامر ان را هم ساختم ولی جواب نداد وعلتش را هم یکی دوستان اشاره کردند .حالا که دیدم یه گروه خوب تشکیل شده من هم دوباره شروع کردم و امیدوارم که بتونیم این بورد و نرم افزار مربوطه را به کمک همه دوستان یاد بگیریم .
    یک سری مقالات و مطالب دارم که در روز آینده داخل تاپیک میزارم

دست به دست هم دهیم به مهر میهن خویش را کنیم آباد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.babazadeh

جوان نداره ایران نداره آرا نداره تهران نداره چهره نداره مجید کو نداره
      متاسفانه تایید میشه :cry2:
      If everything seems under control, you're just not going fast enough
      Mario Andretti

دیدگاه

نوشته اصلی توسط omega_adiban
        بجه ها به نظر من یه تاپیک بزنیم و این دوستان ســـــــــــــــــــــی باز که با نرم افزار سی کار کردن فعلا با محیط اشنامون کنن(اقا بابک و اقای منصور و مخصوصا اقای شرفی در نرینااااا)
        خواهشن سی رو به ما یاد بدین و با محیط اشنامون کنین مثل شبی سازی و به و جود اوردن متغیر ها وراه اندازی تایمر و اینتراپت و..........دیکه خودتون استادین
        سلام
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=tpmod;dl=item30
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?action=tpmod;dl=item126
        اینا برای شروع عالی هستند.
        با تشکر از آقای محمد نحوی و آقای رضا سپاس یار .
        موفق باشید.
        If everything seems under control, you're just not going fast enough
        Mario Andretti

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vahids
          اول از همه دوستان پر انرژی و فعال ممنونم که اینقدر خوب همکاری می کنند.

من تصمیم گرفتم کمی به اطلاعات بدست آمده توسط اعضای گروه انسجام بدهم و نتایج این همکاری را به صورت مرتب جمع آوری کنم تا افراد جدیدی که تمایل به همکاری دارند از میزان پیشرفت ما با خبر و از نتایج کارهایمان بهره مند شوند.

البته بعضی از اطلاعات که زحمت بیشتری برده مانند شماتیک و PCB فقط از طریق ایمیل برای اعضا فرستاده می شود.

علاوه بر این برای اینکه فضای کار گروه مقداری مرتب شود تصمیم گرفتم که یک تاپیک جدید با نام " چطور با ARM شروع به کار کنیم 2 " ایجاد کنم. برای همین از اعضای گروه خواهشمندم از این به بعد در آن قسمت همکاری کنید.

با تشکر از همه Vahids

ببخشید که پا برهنه میپرم وسط .
          این گروه که میگین چه افرادی رو شامل میشه ؟
          من اگه اگه بخوام اعلام آمادگی همکاری با گروهتون کنم چه باید کرد ؟
          That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

اول از همه دوستان پر انرژی و فعال ممنونم که اینقدر خوب همکاری می کنند.

من تصمیم گرفتم کمی به اطلاعات بدست آمده توسط اعضای گروه انسجام بدهم و نتایج این همکاری را به صورت مرتب جمع آوری کنم تا افراد جدیدی که تمایل به همکاری دارند از میزان پیشرفت ما با خبر و از نتایج کارهایمان بهره مند شوند.

البته بعضی از اطلاعات که زحمت بیشتری برده مانند شماتیک و PCB فقط از طریق ایمیل برای اعضا فرستاده می شود.

علاوه بر این برای اینکه فضای کار گروه مقداری مرتب شود تصمیم گرفتم که یک تاپیک جدید با نام " چطور با ARM شروع به کار کنیم 2 " ایجاد کنم. برای همین از اعضای گروه خواهشمندم از این به بعد در آن قسمت همکاری کنید.

با تشکر از همه Vahids

دیدگاه

سلام بچه ها حالا که قراره این تاپیک هم ادامه دار بشه
              حتما حتما این رو ببینید

http://iaufasa-sc.com/doc3271_final.pdf

بعضی از ای ار ام ها حتی ac97دارن(کارت صدا)
              و بعضی کنترلر lcd

وچیزای جالبه دیگه :wow: :nice:
              علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

[move]دوستان برای اعلام امادگی در کار گروهی لطفا به اقای vahids پیغام خصوصی بدن[/move]
                علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

از همه دوستان متشکرم پروژه گروهی مان خیلی خوب در حال پیشرفت است و طبق برنامه ریزی در حال انجام است فقط بعضی قسمتها اندکی طول کشیده که انها هم انجام خواهند شد.

من در حال حاضر در حال نوشتن یه مقاله در باره پروگرمر sam-ba و نحوه کار کردن با آن هستم به محض اینکه اماده شد برای دوستان می فرستم بقیه اعضا هم عده ای در حال نوشتن مقاله برای یادگیری زبان C هستند و عده ای دیگر هم در حال تحقیق در زمینه کامپایلر هستند. خیلی عالی است اگر پروژه به همین ترتیب پیش برود. پیش بینی می کنم خیلی سریع این پروژه را انجام خواهیم داد و سراغ پروژه های خیلی بهتر و پیشرفته تر می رویم.

از همه دوستان متشکرم

دیدگاه

کشیدن PCB بورد و ساخت بورد کمی به تاخیر افتاده ولی تا چند وقت دیگه حتما آماده میشه

دیدگاه

سلام
                      این لینک را یک نگاه بندازید چند تا پروژه با ARM است:
                      http://www.siwawi.arubi.uni-kl.de/avr_projects/arm_projects/index.html

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان عزیز

با توجه به اینکه برای یادگیری کامپایلر IAR باید زبان برنامه نویسی C را یاد بگیریم. من از آقای عرفان احمدی در خواست کردم که یک مقاله برای یادگیری مفاهیم اولیه و دستورات پرکاربرد تهیه کنن. ایشان هم یک مقاله خیلی خوب تهیه کردن که برای شروع خیلی خوب است. به نظر من برای شروع این مقاله می تواند خول باشد. اگر در آینده کسی دچار مشکل می تواند با افرادی که با زبان C آشنا هستن مشورت کنن.

این لینک دانلود: http://www.4shared.com/file/78774883/175434fe/Introduction_to_C.html

باز هم از آقای عرفان احمدی به خاطر زحمتشان تشکر می کنیم

برای افراد گروه چند خبر خوب بدهم که
                        1- آقای بابک اهری هم قبول کردند که یک مقاله در مورد نحوه شروع به کار با iAR بنویسن
                        2- من هم تا مدتی دیگر یه مقاله درباره نحوه کار با پروگرمر SAM-BA و همچنین لینک دانلود برنامه آن برایتان قرار خواهم داد

دیدگاه

سلام
                          براتون 1 فایل upکردم
                          امیدوارم به دردتون بخوره
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=23632.msg111884#msg111884

دیدگاه

خیلی از دوست عزیزمون آقای بابک اهری متشکرم

امیدوارم این آموزشها ادامه داشته باشه.
                            من مقاله را خواندم خیلی خوب بود ولی در مورد بعضی قسمتها در مثالها کمی مشکل داشتم. اگر خدا یاری کند بعد از اینکه بورد را ساختیم. روی یادگیری کامپایلر بیشتر دقیق می شویم.

در حال تعدای از اعضای گروه در حال طراحی می باشند. من طرح اولیه آن را به اعضا داده ام تا همه با هم برای چینش قطعات تصمیم گیری کنیم.

برای شروع افراد تصمیم گرفتند که یک بورد دو تکه ساخته شود که یک قسمت مربوط به میکرو -کریستال و PLL است و قسمت دیگر قسمت MAIN و مربوط به تغذیه - USB و ... است.

حالا افراد گروه نظراتشان را در مورد چینش قطعات بگن .

مورد دیگه اگه دوستان مایل باشن یک اسم برای گروه مان انتخاب کنیم تا مقاله ها رو با اون امضا کنیم.
                            هر کس اسمی در ذهنش داره بگه و توضیح اینکه چرا این اسم رو انتخاب کرده بگه تا بهترینش انتخاب بشه

دیدگاه

با اجازه ی اساتید من شروع کنم .

1- بهتر نیست یک سری از دیوایس ها که معمولا تو هر پروژه ای لازم میشه رو روی برد اصلی گذاشته بشه ؟
                              مثل 232 - push button - led و.... -آخه فکر میکنم دردسر باشه که برای هر کاری لازم بشه led یا switch با کانکتور وصل کنیم .
                              2- بهتر نیست که سوکت MMC هم روی برد اصلی در نظر گرفته بشه . چون اگه برد اصلی دور بشه مشکل پیش میاد معمولا

نظر اساتید چیست ؟
                              ... چند تا مسئله ی دیگه هم هست که باشه برای بعد
                              That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

من هم بدم نمیاد که این چیزا رو روی برد داشته باشیم اما فکر کنم که یکم با اونا برد بزرگ بشه و چون برد دو رویه میشه هزینه اش میره بالا.

نظر من اینه که همه پایه های پورت رو بکشیم بیرون و ببریم یک طرف برد و به یه هدر مادگی( ترجیحا نظامی) 32 تایی وصل کنیم و یه هدر مادگی دیگرهم برای پاور بذاریم.
                                به این ترتیب هر بورد دیگه ای که خواستیم می تونیم بسازیم و با پین هدرها به بورد اصلی وصل کنیم.

نظر شما در مورد این کار چیه.

راستی کسی اسمی به ذهنش نیومد؟ من مقاله طرز کار با SAM-BA رو نوشتم یه اسم انتخاب کنیم تا من با اون مقاله رو امضا کنم و بفرستم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X