اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فیلیپس ARM LPC23xx

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فیلیپس ARM LPC23xx

نوشته اصلی توسط M.ABDOLLAHI
    به نام خدا سلام علی آقا مگر داخل usermanual آی سی lpc2378 نگفته سرعت استاندارد spi حداکثر یک هشتم سرعت cpu که میشه 9 مگا هرتز پس شما چطور با سرعت بیشتری جواب گرفتید
    سلام

spi بله ولی این میکرو درایور سخت افزاری mmc/sd داره که موازی باهاش کار میکنه

راستی وبلاگم رو برگردوندم ... کسی دانلود داشت میتونه سر بزنه

www.electrorc.blogfa.com

قصد اذیت نداشتم برای بستنش ... الان هم سر کل کل باز کردم
    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

به نام خدا از جوابتون متشکرم حالا ببینم شما با اون قسمت که گفتید کار کردید کتابخانهای برنامه ای برای اون نوشتید که بتونید در اختیار ما قرار بدید در ضمن سرعت در این حالت تا چقدر افزایش پیدا میکند و سوال بعدی این که اگر ما سرعت spi را یک هشتم بالاتر ببریم به میکرو آسیبی میرسد.؟ باز هم از زحمات بیدیغ شما دوست خوب متشکرم...
      آیا کسى که وعده نیکو به او داده‏ایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهره‏مندش گردانیده‏ایم [ولى‏] او روز قیامت از [جمله‏] احضارشدگان [در آتش‏] است؟ (61)(سوره قصص)

دیدگاه

به نام خدا از جوابتون متشکرم حالا ببینم شما با اون قسمت که گفتید کار کردید کتابخانهای برنامه ای برای اون نوشتید که بتونید در اختیار ما قرار بدید در ضمن سرعت در این حالت تا چقدر افزایش پیدا میکند و سوال بعدی این که اگر ما سرعت spi را یک هشتم بالاتر ببریم به میکرو آسیبی میرسد.؟ باز هم از زحمات بیدیغ شما دوست خوب متشکرم...
        oo:
        من میگم spi نیست ... شما میگید بدوش نداره ... چیزی واسه دوشیدن نداره :mrgreen:

برای sd های مختلف من تست کردم روی 25mhz خوندن درست کارمیکنه ولی نوشتن :cry2: شرمنده

من سورس نمیدم چون مال خودم نیست مال دوستان از خدا بی خبر شرکت keil ... خدا لعنتشون کنه ...

ولی من تغییرش دادم که سرعتش بالا پایین بره یه کارهایی هم بکنه

همهیشه یه زمانی داشتم keil دانلود میکردم میدیدم یه فایل کوچولو 10 تا 20 مگی هم کنار برنامه میزاره واسه دانلود... میگفت خدایا این چیه ... چرا این از خدا بیخبرا اذیت میکنن ...

بعدا متوج شدم اون فایل برای مردم آزاری نیست ... فهمیدم واسه چیه ... رفتم دانلود کنم ... نبود :cry2:

میدونستن من نمیفهمم ... میذاشتن واسه دانلود ... الان دیگه ورداشتن ... باید پول بدی (همینا که ما ایرانیها واسه این چیزا نمیدیم) keil بخری بعد لینک دانلود میده

حالا اون چیه:

RL-ARM ...

این چه سوخته مرگیه برید توی سایت keil.com بخونید ولی توی اون یکی از کاراش fs-flash هست که یه پروژه هم داده که فقط کافیه build کنید و بریزید روی میکرو و پورت کام رو به سریال یک میکرو وصل کنید و با باوود ریت 19200 ببینید چی چی ساختن ... خدا لعنتشون کنه ... این چیزا رو میپزن ما ها رو از راه بدر کنن :mrgreen:

اوه ... راستی لینک دانلود این برنامه شیطانی:

http://rapidshare.com/files/379720578/041lr.zip

http://www.mcu123.com/news/Soft/ShowSoftDown_v.asp?UrlID=1&SoftID=526

اولی ورژنش مال دو سه ماه پیشه شاید بیشتر ولی دومی جدیدتره ... ولی سایتش چینی ... چینیها هم چون نیروی کارشون زیاده توی همین کار هم یه نیرو گذاشتن جای سرور صفرو یک ها رو رو پروتکل http روی خط تولید میکنه (خودتون حساب کنید با crc ها و داده ها و سربار انتقال ... خوب خیلی زمان میبره تازه اون بیچاره باید encryption هم انجام بده و جواب کلی بازدید کننده رو هم بده) اگه دو سه روز طول کشید و قطع شدو قش و ضعف کرد ببخشید
        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

به نام خدا سلام عزیزم چی رو بدوش اگر توجه کرده باشی من گفتم سوال بعدی اون که شما می گی که بله ولی من کلا یک سوال جدا پرسیدم آقا اصلا این قضیه mmc را ولش کن همین سرعت spi را اگر از یک هشتم بالا ببریم چه اتفاقی میفته میکرو میسوزه یا کار نمیکنه یا... در ضمن من یک سورس از سایت www.ourdev.cn که از اسمش مشخص و یک سایت چینی و البته شما حتما تا الن خیلی مثال از این سایت دانلود کردید ولی من یکی از مثالهاش برام خیلی جالب بود که با رابط ssp کارت mmc را راه اندازی کرده بود و پروژه در اصل یک mp3 player بود با آی سی lpc 2132 این هم لینکش http://rapidshare.com/files/411332777/lpc_mp3_keil.rar
          آیا کسى که وعده نیکو به او داده‏ایم و او به آن خواهد رسید، مانند کسى است که از کالاى زندگى دنیا بهره‏مندش گردانیده‏ایم [ولى‏] او روز قیامت از [جمله‏] احضارشدگان [در آتش‏] است؟ (61)(سوره قصص)

دیدگاه

به نام خدا سلام عزیزم چی رو بدوش اگر توجه کرده باشی من گفتم سوال بعدی اون که شما می گی که بله ولی من کلا یک سوال جدا پرسیدم آقا اصلا این قضیه mmc را ولش کن همین سرعت spi را اگر از یک هشتم بالا ببریم چه اتفاقی میفته میکرو میسوزه یا کار نمیکنه یا... در ضمن من یک سورس از سایت www.ourdev.cn که از اسمش مشخص و یک سایت چینی و البته شما حتما تا الن خیلی مثال از این سایت دانلود کردید ولی من یکی از مثالهاش برام خیلی جالب بود که با رابط ssp کارت mmc را راه اندازی کرده بود و پروژه در اصل یک mp3 player بود با آی سی lpc 2132 این هم لینکش http://rapidshare.com/files/411332777/lpc_mp3_keil.rar
            آها ... از اون لحاظ ...

نمی دونم بیشتر بده ببین چی میشه

بقول بچه های الکترونیکی خفن زیاد درس خونده مدارات cmos با اعمال ولتاژ سر گیتشون با یه تاخیر (t rising) فعال میشن حالا اگه سرعت خیلی بالاتر از مقدار ماکزیمم باشه ما سیگنال ورودی از دید گیت ترانزیستور رو با اعوجاج میبینیم ... ولتاژ بالا نمیره فقط دیگه لبه ها صاف نیست ... :mrgreen: ببر بالا ولی سوخت به من چه :mrgreen:

فکر کنم اتفاقی نیافته فوقش درست حسابی کار نکنه
            به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

به نام خدا سلام ممنون از توضیحاتتون به نظر من یک چیزی مثل اور کلاک میشه شاید یک روز جرات کردم امتحان کنم بایداز پایا LPC2368 رو که به قیمت 9800 تومان میده بخرم این یکی خسارتش کمتر در ضمن نگاه کن این مثالی که آخر گذاشتم امتحان کرذم کتایخانه هایش را با کمی تغییرات برای LPC2378 هم کامپایل میشه اگه بشه از این کتابخانه های خوب وکامل مثل کتابخانه SD,FAT32,VS1003 بخصوص در عمل استفاده برد خیلی خوب میشه من فعلا به سخت افزار دسترسی ندارم ببین شما میتونی عملا جواب بگیری...خداحافظ...

دیدگاه

به نام خدا سلام ممنون از توضیحاتتون به نظر من یک چیزی مثل اور کلاک میشه شاید یک روز جرات کردم امتحان کنم بایداز پایا LPC2368 رو که به قیمت 9800 تومان میده بخرم این یکی خسارتش کمتر در ضمن نگاه کن این مثالی که آخر گذاشتم امتحان کرذم کتایخانه هایش را با کمی تغییرات برای LPC2378 هم کامپایل میشه اگه بشه از این کتابخانه های خوب وکامل مثل کتابخانه SD,FAT32,VS1003 بخصوص در عمل استفاده برد خیلی خوب میشه من فعلا به سخت افزار دسترسی ندارم ببین شما میتونی عملا جواب بگیری...خداحافظ...
                سلام

آقا مطمئنی 9800 ... داره ... منم میخوام
                به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

LPC2368 رو که به قیمت 9800 تومان میده بخرم
                  من قبل از گرون شدن میکرو 13 قیمت داشتم! ولی مثل اینکه قیمت این آی سی سیر نزولی داشته :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید سلیمانزاده
                    اتمل فقط چند تا مثال برای IO و سریال داره من که نمی دونم باید از کجا مثالهایش را دانلود کنم. راستی شما که با KEIL کار میکنی این هدر فایلهای کار با اینترپت یا تایمر و ... را از کجا پیدا کردید؟ ممکنه برای sam7s هم داشته باشه. فکر کنم هدر فایل Keil رو توی IAR هم استفاده کرد.

اگه خدا بخواهد تصمیم دارم اول کار با کامپایلر IAR را خوب یاد بگیرم و با تمام قسمتهای میکرو کار کنم بعد در یک تاپیک شروع به آموزش می کنم. برای همین الان خیلی وقت نمیکنم که یک تاپیک باز کنم وشروع به آموزش کنم.

امیدوارم که شما هم موفق باشید واقعا کارتان خوب است. مطمئن باشید که بی نتیجه نخواهد بود.
                    والا .... این جمله ها سوالی بود یا امری یا خبری !!!

اول بگم لعنت بر اتمل با ای تولیداتش

جون من هر کی راست میگه بیاد و اینجا بکه documentation اتمل خوبه

یه تولیدی رو میفرسته توی بازار دو سال بعد اولین کامپیالرهاش میاد

سه چهار سال بعد یه عدهای بیکار میان توی چند تا سایت عربی و روسی و گینه ایایی یه چند تا پروژه در پیتی میدن

چند مدتی توی سایتش کسی نمیتونه دیتاشیت پیدا کنه

بعد که دیتا شیت میده توی سایت نمیتونی پیداش کنی ... میتونی از گوگل سرچ کنی لینکش رو پیدا کنی

بعد اینجا تازه شروع میشه

5000 تا دیتاشیت برای یه میکرو که 100 رجیستر داره

هر کدوم از دیتاشیت ها 500 صفحه ... من برای arm اتمل اون اوایل رفتم از جوان یه dvd دیتا شیت گرفتم که همش برای 10 مدل میکرو arm7 بود

حالا ... هر کدوم از اون 500 صفحه رو که میخونی اگه تجربه کار با اتمل رو نداشته باشی اولش به خودت شک میکنه ... نکنه من IQ پائینه ... نکنه من زبانم ضعیفه ... اصلا من بدرد الکترونیک میخورم؟

به هر حال دو تا یا سه تا از اون 5000 تا رو بخونی میبینی که بهتره ولش کنی

نگید اینطوری نیست ... که شاکی میشم

8051snd1 چی بود ؟؟؟ کسی میدونه ... 5 سال بازار رو سر کار گذاشت ... یه میکرو زده بود که تنهایی کامپیوتر بود ... ولی کامپایلر نداشت ... ولی یه instruction set برای کار با اسمبلیش نداشت ... اصلا معلوم نبود چه طور پروگرام میشه

از این سری خیلی دیگه داده ... از avr ها هم همینطور که سریهای usb بارزترینشونه ... چند وقت حتی avr studio نمیشناخت بعضی از نمونه ها رو

تجربه این کار رو من داشتم ولی فکر نمیکردم یه شرکت به این بزرگی اینطوری باشه: من بعضی وقتا حوصله نداشتم یه موضوع رو توی یه داکیونت توضیح بدم یه طور گنگ توضیح میدادم که خواننده خودش بترکه بیخیال شه

حالا کار اتمل هم مثله منه مثلا شروع میکنه spi یه چیزایی میگه شما نگی نگفت ولی توی کف باشی چی گفت؟

حالا ... کلا این همه نالیدم بگم ... اگه فکر میکنید اسم مطرح یعنی خوب ... اشتباه میکنید

نمیگم نرید سراغ اتمل ... ولی بقول شمالیها واسه من این گزینه نه گاز میزنه نه جفتک!!!
                    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

جون من هر کی راست میگه بیاد و اینجا بکه documentation اتمل خوبه
                      البته من در اون حدی نیستم که بخوام با استادی هچون شما کل کل کنم . اما دیتا شیت این میکرو کنترلر ها زیاد هم بد نیست و در اون توضیحات قابل قبولی وجود داره ، همچنین سایت های at91.com و avrfrerk
                      هم منابع خوبی برای کار با این میکرو کنترلر ها هستند . و این مورد کاملا طبیعی هست که منی که با اتمل کار کردم طف این شرکت و شمایی که با فیلپیس کار کردید طرف ال پی سی رو بگیرید ، اما از انصاف هم نباید بگزریم .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مهری
                        من قبل از گرون شدن میکرو 13 قیمت داشتم! ولی مثل اینکه قیمت این آی سی سیر نزولی داشته :eek:
                        من امروز رفتم پایا، 2368 رو دونه ای 9500 تومن می داد تعجب کردم از این ارزونی ...!!

دیدگاه

به نام خدا سلام این هم آدرس سایت پایا که قیمت ها را درج کرده
                          http://www.payaelectronicscomplex.com/

دیدگاه

سلام

اونو دیدم ... قیمت رو از همون جا گرفتم ولی اون اوایل قیمت از اونجا گرفتم میگفت ندارم ... واسه همین همیشه از جوان میگرفتم ... ولی بل الکترونیک هم داشت که یکم ارزون تر بود ولی جوان داره 2368 رو 15 تومان میفروشه این میده 9800 :mrgreen: از Avr ارزون تر

خداییش چرا اینقدر اصرار به استفاده از avr دارن مردم (این یه سوال احساسی بود نمیخوام با جواب دادنها، تاپیک بترکه)
                            به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام علی جان.
                              والا منم از موقعی که با آرم آشنا شدم (که یکی از عواملش خود شما بودید) سعی می کنم هرجایی که امکانش هست از ARM استفاده کنم. قیمتها که مناسب شدن ، امکانات که خیلی خوبه و فرکانس کار بالا رو هم در اختیار می گذاره. AVR توی این شرایط برای کارهای خیلی دم دستی هنوز خوبه.

دیدگاه

خدا رو شکر یکی اومد اینجا که رفته بود تو شکم اتمل

الان ابراز میکنه ... اتمل توی داکیومنتیشن فاجعست

نمیدونم چرا باید الکی هر کی هر چی گفت بگیم درست میگه

اصلا اتمل خوبه... دمش گرم

نمیدونم زمانی که هیتلر گروهبان دوم بود میکروکنترلر ها رو با مشقت پروگرام میکردن ... بعدها که فلش اختراع شد همه شرکتها یه روش برنامه ریزی ارزون قیمت گذاشتن که همه بتونن باهاش کار کنن

توی سال 2010 هستیم و 4 ماه دیگه میریم توی 2011 اتمل xmega رو میده که باید بری حداقل 80 تا 90 تومان پروگرامر بخری (نمیدونم الان چیزی داده یا نه ولی دیر شده ... خیلی وقته میکرو ها اومدن توی بازار)

انانسهای اتمل اینطوریه:

بالاخره فلان میکرو روانه بازار شد ... برید بخرید .. دو سه سال دیگه دیتاشیت میدیم (اونم خیلی)... چندسال بعد اون از گوگل آمار بگیرید کاپایلرش چیه

یه عده بیکار هم کمک کنن براش پروگرامر بسازن ... به ما هم نگن که ساختیم

به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X