اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فیلیپس ARM LPC23xx

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فیلیپس ARM LPC23xx

من هم تلاش برای راه اندازیش کردم ، ولی نشد که هیچی ، الان دیگه جیتگ میکرو رو شناسایی نمیشکنه :angry:

دیدگاه

( :angry: و نمیشکنه) سلام معلومه زیادی تلاش کردی باید مواظب خودم باشم :biggrin: شوخی کردم
      جناب مهری در مورد تغییرات تو برنامه چیزی دستگیرتون شد؟

دیدگاه

متاسفانه دفعه ی اول که برنامه رو پروگرام کردم ، دفعه ی دوم دیگه کار نکرد!!!

باید با استفاده از بوت لودر سریال باهاش کار کنم که بردم فعلا امکان این کار رو نداره....ولی در تلاشم که برشگردونم به حالت قبل :agree:

دیدگاه

من پروگرمر سریال رو دارم و با اون برنامه رو تو میکرو ریختم و هنوز نتونستم کاریش کنم گفتم بلکه بکمک شما دوستان یه فکری به حال بوت لودرUSB LPCکنیم :question:
          موفق باشید :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alitaroosheh
            سلام

امروز میخوام دو تا مطلب رو بزارم اینجا که ادامه اون آموزشهاست که چند وقتیه دیگه دنبال نمیکنم...

اولیش اون بورد آموزشیه که زده بودم:

http://electrorc.blogfa.com/post-39.aspx

به پای من نزارید که چرا کار نمیکنه ... من فقط اینو زدم و گذاشتم اینجا ... mmc و دو تا uart و usb و int پروگرامر flashmagic و h-jtag روش تست شده و ethernet و usbhost مونده و OTG

از من نپرسید چرا روشن نمیشه ... چرا اینطوریه ... چرا اونطوریه
            همه چیز رو چک کنید
            در ضمن دوشتانی که محبت دارن و از کارای ملت کپی میزنن (تجاری) ... کپی تجاری این بورد حرام است ... حکم شرعی بود ... مجرم باید حد زده شود :mrgreen: ولی خواستید برای خودتون بزنید برید حالشو ببرید

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
            ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

مورد دوم که کار ادامه داریه هم مربوط به برنامه نویسیه این میکروکنترلرهای دوست داشتنیه:

این موضوع و بالایی توی انجمن تحقیقاتی مطرح شد و با استقبال گرمی مواجه شد که داشت آتیش سوزی میشد ... واسه همین آوردمش توی فضای باز که انجمن به آتیش کشیده نشه

این دقیقا متنیه که توی اون انجمن نوشتم:

چند وقتی بود میخواستم برای سری فیلیپس لایبری بزنم که بشه بی درد سر برنامه زد

تازه دارم شروع میکنم

این لینک برنامه فعلی:

http://etcelec.persiangig.com/ARM/lib/source.rar

پسورد: w_w_w_._E_l_e_c_t_r_o_R_C_._b_l_o_g_f_a_._c_o_m

توش دقت کنید یه فایل هدر هست به نام framework.h که همه تنظیمات رو اونجا انجام میدید و بعد با توابع مختلف برنامه رو پیش میبرید

چند تا نکته: مقادیر این فایل فقط برای مقدار دهی به برنامه ایه که من نوشتم نه تنظیم میکرو ... مثلا msel و ... رو شما توی استارت پ تنظیم میکنید و بعد مقدار تنظیم شده رو توی framework هم وارد میکنید

تا الان برای int و eint و gpio و uart کد نوشتم ... تا حد امکان هم جمع و جور نوشتم که سرعت کم نشه

جا دست کاری و بالا پایین کردن داره و یکم میشه بهینه تر کرد

1. خواهش میکنم این کدها رو تست کنید و باگ داشت به من بگید
            2. اگه میتونید بهش کد اضافه کنید. منظورم از این کار اینه که شما هم واقعا بیاید توی کار...
            برای شروع اگه یکی dac رو بهش اضافه کنه میتونم بگم که پایه مورد دوم هستید
            ولی پایه مورد اول جون من باشید ... چون سورس کد درست و درمون باید تست بشه
            (DAC ساده ترین قسمت این میکرو هست و اصلا کاری نداره)

اگه تونستید در مورد تست کد بهینه تری بنویسید ... بسم ا... ... بگید درست کنم

قربون دستتون لطفا حرفه ایهای c بیان جلو تا کد بهینه جلو بره ... بقیه فقط از کد استفاده کنن و باگ ها رو اطلاع بدن

در ضمن برای اینکه موضوع جلو بره لطفا از ارسال پستهای بی مورد و وهم و خیالی جدا خودداری کنید

موفق باشید
            ببخشید کسی این موضوع رو ندیده؟

من چی گفتم ... شما دارید در مورد چی صحبت میکنید؟

چندین بار گفتم تاپیک رو شلوغ نکنید ببینیم چه خبره ... این موضوع ها رو میتونید توی تاپیک دیگه ای مطرح کنید

یا نمیدونم میخواین من موضوع رو منتقل کنم به یه جای دیگه ... ولی خواهشا این تاپیک رو شلوغ نکنید
            به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

آقا اجازه بخشید تقصیر آقای مهری بود :twisted: :twisted:

دیدگاه

سلام خدمت آقای تروشه و اساتید دیگر

چند تا سوال درباره lpc 2378 دارم
                1 در این سری از میکروها متغییر بیتی قبول نمیکنه و در صورتی هم که در برنامه متغییر بیتی
                زیادی نیاز باشد تعریف ماکرو درست به نظر نمیرسه
                2 اگه نیاز به یک eeprom داشته باشیم باید چیکار کنیم مثلا فقط مقدار یک متغییر رو تو خودش نگه داره نه بیشتر
                3 دستور ورودی برای یک شرط if رو با چه حالتهایی میشه پیاده کرد(پین میکرو) اگه ممکنه یکی دو نمونه اولیه بذارین
                با تشکر از شما

دیدگاه

سلام به پدر بزرگ LPC ها در ایران، آقایه تروشه و کلیه اساتید بترکون

آقا من یه برد نصفه نیمه زدم و LCD و DAC و کانتر و سریال و خروجی و ... راه افتاد هلو
                  حالا در نظر بگیرین گفتم یهوبرم یه برد کامل بزنم یه دستگاه باهاش ببندم راه بندازم. حالا هر کار میکنم ورودی هاشو بخونم درست جواب نمیده. PDF رو هم هر چی میخونم میبینم اشکالی نداره!

من برای خوندن طبق مطلب آقای تروشه(GPIO) از FIOxPIN استفاده میکنم و تو پورتهای 1 و 2 و 3 و 4 هم تست کردم :read: اما جواب نداد؟؟؟
                  در ضمن: رجیسترهای PINSEL رو برای IO (مقدار پیشفرض است)تنظیم کردم، FIODIR رو مقدار دهی صفر(ورودی) کردم، FIOMASK رو هم برابر صفر قرار دادم تا فعال باشه و در نهایت از FIOPIN برای خوندن مقدار روی پورت استفاده میکنم.
                  برنامه ننوشتم چون هزار جور تغییرش دادم. برای تست با LCD هم مقدار ورودی رو نمایش میدادم و هم بر روی خروجی ها؟؟؟ و نتیجه نگرفتم! :cry2:

بچه ها برنامه ای دارین که ساده از ورودی جواب گرفته باشین؟ تا دل قصه داری :sad: رو شاد کنین :wow:

دیدگاه

راستی یادم رفت بگم. مقدار ورودی رو فقط 1 (سطح بالا) میخونه؟؟؟
                    تشکر هم میکنم که کمکم میکنین پیشاپیش :applause: ایوووووووووووووووووول

دیدگاه

سلام آقایونی که الکی تبلیغ LPC رو میکنید من با نوشته های شما اغفال شدم
                      و یه LPC2378 خرید و الان حدودا 2 ماهه نتونستم USB رو اینترفیس کنم
                      لطف کنید و جواب گو باشید تا خداوند شما را مورد عفو قرار دهد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tad
                        سلام آقایونی که الکی تبلیغ LPC رو میکنید من با نوشته های شما اغفال شدم
                        و یه LPC2378 خرید و الان حدودا 2 ماهه نتونستم USB رو اینترفیس کنم
                        لطف کنید و جواب گو باشید تا خداوند شما را مورد عفو قرار دهد
                        سلام

ببخشید فیلیپس یادش نبود usb رو درست کنه بزاره روی این سری از میکروها ...

2 ماه

از کد باندل ها cdc و memory card reader و audio و hid رو ریختم بدون هیچ مشکلی کا میکنه

مدار رو چک کنید ... برنامه رو درست انتخاب کنید

در مورد فیلیپس هم درست صحبت کنید ... این قضیه ناموسیه :mrgreen:
                        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

میدونستم دلسوز تر از تو کسی نیست علی جان :applause:
                          استاد ! من این باندلها رو دیدم ولی نتونستم اصلاحش کنم
                          :angry: مشکل اینجاست برادر من عزیزم نوکرتم بابا چیزتم .......oo:
                          بمن بگو تو برنامه چیو اصلاح کنم در ضمن من یکی از بردهای کویر الکترونیک رو خریدم (آقای زارعی)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahan110
                            سلام خدمت آقای تروشه و اساتید دیگر

چند تا سوال درباره lpc 2378 دارم
                            1 در این سری از میکروها متغییر بیتی قبول نمیکنه و در صورتی هم که در برنامه متغییر بیتی
                            زیادی نیاز باشد تعریف ماکرو درست به نظر نمیرسه
                            2 اگه نیاز به یک eeprom داشته باشیم باید چیکار کنیم مثلا فقط مقدار یک متغییر رو تو خودش نگه داره نه بیشتر
                            3 دستور ورودی برای یک شرط if رو با چه حالتهایی میشه پیاده کرد(پین میکرو) اگه ممکنه یکی دو نمونه اولیه بذارین
                            با تشکر از شما
                            1. سلام، کلا در معماری ARM دسترسی بیتی وجود نداره.
                            2. میکروکنترلرهای مبتنی بر ARM7 (فیلیپس و غیره) هیچ کدوم من ندیدم EEPROM داشته باشند و باید از EEPROM خارجی استفاده کنید.
                            3. بیشتر توضیح بدید.
                            There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

برای اینجور مواقع یا از serial eeprom استفاده کنین یا برای سری هایی مثل 2378 از رم قسمت RTC که باتری بک پ دارن.
                              غیر از اون با وجود IAP میشه از خود فلش میکرو هم استفاده کرد. (البته برای تعداد دفعات محدود)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_agha
                                غیر از اون با وجود IAP میشه از خود فلش میکرو هم استفاده کرد. (البته برای تعداد دفعات محدود)
                                سلام
                                جناب reza_agha شما از توابع IAP استفاده کردید؟
                                از دوستان کسی هست که از این توابع IAP استفاده کرده باشه؟ ... کلا استفاده از حافظه فلش؟
                                من چند وقت پیش می خواستم این کارو کنم، نتونستم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X