اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فیلیپس ARM LPC23xx

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فیلیپس ARM LPC23xx

نوشته اصلی توسط وحید سلیمانزاده
    اتمل فقط چند تا مثال برای IO و سریال داره من که نمی دونم باید از کجا مثالهایش را دانلود کنم. راستی شما که با KEIL کار میکنی این هدر فایلهای کار با اینترپت یا تایمر و ... را از کجا پیدا کردید؟ ممکنه برای sam7s هم داشته باشه. فکر کنم هدر فایل Keil رو توی IAR هم استفاده کرد.

اگه خدا بخواهد تصمیم دارم اول کار با کامپایلر IAR را خوب یاد بگیرم و با تمام قسمتهای میکرو کار کنم بعد در یک تاپیک شروع به آموزش می کنم. برای همین الان خیلی وقت نمیکنم که یک تاپیک باز کنم وشروع به آموزش کنم.

امیدوارم که شما هم موفق باشید واقعا کارتان خوب است. مطمئن باشید که بی نتیجه نخواهد بود.
    سلام
    والا توی چند مسیر هدر ها قرار دارن
    یکی توی مسیر نصب فولدر Arm فولدر rv31 دیگری هم توی فولدر INC که کلی فولدر هست برای میکروهای مختلف
    یه سری مثال واسه اتمل هم هست.(سلام به دنیای معروف و چشک زن و یه سری خرت و پرت دیگه یه مثال واسه 9260 هم دیدم)

راستی دو تا سوال:
    1. ماکزیمم سرعت gpio ها توی nxp حدود 36مگاهرتزه توی اتمل چقدره؟
    2. کسی میدونه چطور میشه کارکتر حساس scanf رو از روی white-space عوض کرد گذاشت روی کارکتر دلخواه؟

اینتراپتها هم راه افتاد... منتظر باشید...
    کتابخونه استاندارد واسه uart رو هم راه انداختم واسه اونم منتظر باشید...
    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام
      برنامه stdio.h واسه پورت سریال رو نوشتم با توضیحات گذاشتم برید دانلود کنید:

http://electrorc.blogfa.com/post-31.aspx

اینتراپتها هم راه افتادن ولی گفتم هنوز توی حال و هوای uart هستیم باشیم توش تا به یه جایی برسه

مطلب بعدی اینتراپتها... to be continue
      :mrgreen:
      به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام

همونطور که وعده کردیم اینم اینتراپتها، منابع اون و استفاده از وقفه خارجی واسه دست گرمی: :mrgreen:

خداییش این یکی رو دیگه ترکوندم مجبور شدم واسه یه قسمتی خودمونو در معرض خطر قرار بدیم.... اینم لینکش
        http://www.keil.com/forum/docs/thread14609.asp#msg73046

واسه اینکه یه چیز راه بیافته ترفند جالبی بود :mrgreen:نه :mrgreen:
        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام

خوب مرحله بعدی تایمر/کانتر و کپچر

دانلود کنید

یکم پیچیدست(البته کار با تایمر زیاد نه ولی همه کارایی ها باهم پیچیده میشن) خواهش میکنم اگه دارید مطالعش میکنید تا تهشو بخونید اونم با دقت چون خداییش نتونستم روونتر از این توضیح بدم
          نظر یادتون نره :mrgreen:

موفق باشید
          به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام
            اگه سرعت کم شده شرمنده چون خواستم برم روی حافظه های mmc و sd ولی دیدم بدون DMA لطفی نداره
            واسه همین دارم روی GPDMA کار میکنم منتظر باشید
            یکم طولانی میشه.... ولی...
            به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

با سالام مخصوص خدمت علی اقا
              در تایید حرف شما می تونم به دوستان بگم میکرو فقط فیلیپس کامپایلر فقط keil
              من با هر دوتا اشنایی دارم(atmel philips) این اتمل توالی تغذیه داره اگه خازن و بورد درست حسابی نداشته باشه کار نمیکنه متاسفانه dsp تگزاس هم همینجوره به هرحال ای سی دو تغذیه ای همینه
              فیلیپس رو میتونید بزارید روی بردبورد :biggrin:
              تنها نرم افزاری که ویزارد داره keil هست توی چند تا کتاب هم دیدم بالا ترین رتبه رو داره

یه سوال خدمتتون داشتم stdio.h چیکار میکنه؟

من دارم رویه adc کار میکنم اگه اجازه بدید post بزارم :job:

دیدگاه

سلام
                ممنون مثله اینکه یه philips کار پیدا شد

هر چی خواستید بذارید(یه آموزش با یه سورس کد باشه که دیگه شک و شبه ای توش پیش نیاد)

در مورد stdio.h از رو اسمش مشخصه کتابخونه استاندارد ورودی/خروجی
                توش میتونید هر کاری که داده رو منتقل یا log میکنه رو باهاش بنویسید

توی چند پست قبل تر برای uart رو نوشتم
                دو تا تابع برای ارسال و دریافت داره توش میتونی هرچیزی بنویسی
                به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام

آقا صبر کنید دارم GPDMA رو آماده میکنم
                  امروز یا فردا

راستی ترکوندیم شرکت gigapardaz که بورد آموزش فیلیپس میزد و توی کتاب کاوه فارغی هم ازش چیزهایی دیده میشد الان توی رنک گوگل عقب زد

الان این تاپیک اولین پاسخ گوگل برای آموزش فیلیپس :mrgreen:
                  اینم نتیجش:
                  http://www.google.com/search?hl=en&q=lpc23xx+%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B 2%D8%B4&btnG=Search
                  به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام علی آقا..خسته نباشی...شرمنده که دیر وارد بحث میشم...من هم با فیلیپس کار کردم هم با اتمل....بیشتر فیلیپس رو ترجیح میدم...یه برد هم با lpc2378 زدم....فقط من با iar کار میکنم... این چیز هایی رو که راه انداختی برای iar نداری....من تازه از آموزشی اومدم...یکم بیام تو خط تا آخرش هستم....

دیدگاه

آقا محسن میشه یه کم نظرتون رو راجع به iar بگید . تا اونجایی که ما ازش می ونم تا اسمش میاد تنمون می لرزه . میشه کلی بگید چجوری هست .
                      با تشکر

دیدگاه

سلاااااااااااااااااااااااااااااام

بجای خود گردان... از جلو از راست ... خبر ...دار... :mrgreen:

آقا... آموزشی بخیر(من سه سال پیش رفتم برج 4 ادامشو میرم... نیروی زمینی ارتش :mrgreen

خوب به جمع دوستان هم خوش آمدید راستی کجا بودید باقی خدمت کجا میرید :mrgreen: :mrgreen:

بالاخره فیلیپسیها توی سایت 3نفر شدن :mrgreen: از این گروه zillion یا milion بود infinit بود finit بود :mrgreen: :mrgreen: خیلی کمتریم ولی بازم یه عالمه ایم :mrgreen:

در مورد IAR بقول دوستمون لرزه به تن ما که سهله ارشمیدس در قبر میلرزه... بیلگیتس هر روز لعنت میفرسته که بخدا من کامپایلرای c م اینطوری وحشتناک نبودن(الان مدافعان IAR که کم هم نیستن میان جلو) آخه این هیولا چیه همه اونو میخوان oo:

آقا اصلا یه بحث دیگه میکنیم ولش کن IAR رو بقول سعدی: سگ به دریای هفت گانه بشوی که چو تر شد پلیدتر باشد خر عیسی گرش به مکه برند چون بیاید هنوز خر باشد

تا بحال این آموزشها نباید توی هیچ کامپایلری فرق کنه چون با رجیسترها کار کردم از لایبری های keil هم استفاده نکردم(جز stdio.h)
                        نمیشه بیخیال IAR بشید :cry2: :cry2:keil مگه چشه :cry2: :cry2:تمام سورسها توی سایت arm و سایت philips به keil نوشته شدن

در مورد gpdma هم قول دادم :cry2:ولی همش تقصیر این جوان تازه کار آقای FAM بود داشتم شروع میکردم که ما رو درگیر یه ماجرا جنگی پلیسی کردن اینم لینکش: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=25008.150;topicseen
                        واسه همین عقب افتاد
                        راستی دوستان حرفه ای خودم که باهم میشیم 3 تا تابحال در مورد gpdma مطلبی خوندید. اگه خوندید یا کار کردید میدونید چطور میشه قر و قاطی داده رو انتقال داد.

اینها مدهای scatter/gather دارن یعنی پیوسته یا مجموعه ای و یا نا پیوسته
                        توی مد ناپیوسته یه رجیستر به نام lli دارن که آدرس محل بعدی رو توش میگه ولی نفهمیدم چطوری :cry2:
                        البته تا بحال سورسی ازش ندیدم و اصلا تا بحال کاربردی به ذهنم نرسیده (ولی حتما چیزی بوده که ساختنش)

یه موضوع دیگه: یه سری مقایسه بین arm7 دیدم که همهجوره فیلیپس پوز میخواباند شدیداً اسیداً :mrgreen: شما هم بگردید پیدا کنید من فقط دیدمشون ولی جمع میکنم میذارم تا یه حال اساسی بگیریم... نفس کش...
                        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام،
                          اینقدر از IAR نترسید، ++C اش ارزش یه کم زحمت بیشتر رو داره! البته به قول آقای منصوری محیط Keil فرهنگی تره :smile:
                          LPCهم چیز خوبیه فقط چند تا اشکال داره که اونم میشه به خوبیهاش بخشید :biggrin:
                          There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
                            از دوستان خواهش میکنم بحث در مورد iar keil یا atmel nxp رو تو این پست مطرح نکنند تا مثل پست مربوط به atmel صفحه21 نشه ....
                            خواهش می کنم دوستان یا سوال بپرسند یا اموزش بدن یا جواب سوال :nice:
                            اقای تروشه من برنامه adc رو ایمیل کردم میخواستم اول شما ببینید بعد بگذارم توی سایت چون من هنوز توی C مبتدی هستم :nerd:
                            مثال مال خود nxp هست ولی خیلی شاخو برگشو زدم :biggrin: توی دیباگ کردن که بد نبود
                            من یه چیزو نفهمیدم مثال های توی سایتnxp واسه keil هست همون ها مثالهای iar هم هست وقتی kail کامپایل میکنه error نمیده یعنی تنظیمات pll cckl و غیره رو میشه بدون ویزارد مثل iar توی keil نوشت؟
                            راستی من برنامه رو روی میکرو تست نکردم چون lcd رو راه ننداختم الان دارم روی lcd کاراکتری و گرافیکی کار میکنم از دوستان تقاضای کمک عاجز دارم
                            راستی یه سوال دیگه پروژه هارو وقتی کامپایل میکنم error نمیده ولی وقتی جدا میکنم مثلا DWORD یا BYTE رو نمیشناسه و باید long int یا int استفاده کنم حکایتش چیه؟
                            با عذر خواهی مجدد از دوستان

دیدگاه

سلام
                              دوستان کسی میدونه چرا سرعت GPIO اینقدر کمه؟
                              هم با اتمل 50 مگا هرتزی و هم با فیلیپس 70 مگاهرتزی تست کردم و سرعت بالاتر از 2.5 مگ بدست نیاوردم. :sad:
                              (پالس مربعی ساده)
                              البته اگر تابع را در رم تعریف کنیم سرعت 25% افزایش می یابد ولی بازم کمه.
                              من به فرکانس داخلی میکرو مطمئن هستم چون در ارتباط spi فرکانس sck را بدون تقسیم کننده استفاده کردم و دقیقا فرکانس pll را دریافت کردم.

در مورد keil با همه دوستان موافقم ولی الان دارم با IAR روی SAM7S و LPC2378 کار میکنم (شما اسمشو بذارید خودآزاری :biggrin.
                              ولی از شوخی گذشته وقتی کرک Powerpac را پیدا کردم و امتحان کردم واقعا یک دنیا keil را با IAR عوض نمیکنم. خدا یکم (حدود 4 میلیون تومن) پول بده برم یک لایسنس کامل ازش بخرم. :mrgreen:
                              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=25241

اینم بگم که دوستی میگفت RTL خود Keil سورس باز است (فکر کنم جناب سپاس یار). پس در IAR قابل اجرا است. من خودم امتحان نکردم.

موفق باشید.
                              If everything seems under control, you're just not going fast enough
                              Mario Andretti

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا منصوری
                                سلام
                                دوستان کسی میدونه چرا سرعت GPIO اینقدر کمه؟
                                هم با اتمل 50 مگا هرتزی و هم با فیلیپس 70 مگاهرتزی تست کردم و سرعت بالاتر از 2.5 مگ بدست نیاوردم. :sad:
                                (پالس مربعی ساده)
                                در مورد فیلیپس پورتهای 0 و 1 دو حالت عادی و سریع دارن که باید scs رو تنظیم کنی تا سرعت بالا بیاد
                                اینطوری با سرعت 36مگاهرتز میشه کار کرد بقیه پورتها هم FAST هستن نیاز به کار نیست البته این پورت FAST از سری 23 به بعد اومدن و مدلهای قبلی 5 یا 6 مگاهرتز سریعتر نمیشد

در مورد بحث اتمل و فیلیپس و keil یا IAR هم دیگه بحث نکنید ممون میشم(این تاپیک فیلیپس تحت keil هستش)
                                به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X