یکی اینکه برنامه h-jtag اپدیت شده برید دوباره دانلود کنید www.hjtag.com
دو اینکه keil هم پدیت شده دوباره دانلود کنید ورزن mdk3.5 هستش با همون کرک و کیجن قبلی کار میکنه
اما یه تغییراتی توی همه این چیزایی که گفتم رخ داده که توی یه pdf نوشتم برید دانلود کنید
درمورد کار خودمون هم ADC رو راه اندازی کردم ... البته دوستان قبلا برام مثال فرستاده بودم ولی با رعایت کپی رایت بنده اصلا ازش استفاده نکردم ولی نمیدونم چرا خیری ازش نشد (چند پست قبل تر گفتم بزار ولی نذاشت)
سلام
والا ما که در حال تست زمین کردن adc میکرو رو سوزوندیم :cry2:
البته برنامه کار میکرد و برای ic دومی جرئت نکردم
راستی شما روی چی اعداد رو می دیدید؟
من keyboard و graphic lcd رو راه انداختم اگه میشه link نرم افزاری که swf ها رو ساختید بدید تا اموزش رو بزارم
نه اشتباه نکردم همون adc اما قبلش باهاش بدرفتاری کردم یه مدت با فرکانس خیلی بالا تر از 4.5mhz روشن بود با هویه پایه adc رو وقتی ic روشن بود لحیم میکردم و باقی پایه ها ازاد بودن و برای vcc دادن یه دستم 12v بود یه دستم رویه ic :mrgreen:
همه اینا جمع شد وموقع زمین کردن با بدنه usb چنان جریانی کشید که ic بدبخت شد مثل اتو
توی اونا من فایل پروتئوس هم گذاشتم ولی مدارش از روی mcb2300 شرکت keil زده شده ولی ناقص
راستی به دلیل نا معلومی قسمت mmc رو نتونستم راه بندازم اگه میخواید مدار بزنید یه نگاه اجمالی دیگه بهش بندازید
اما عکسها (300%)
روی بورد
زیر بورد
تمام روها رنگی
اینم تبدیل رنگی:
این تبدیل سیاه سفید
راستی آقای منصوری اگه تونستید سریعتر این DM9161 رو مشخص کنید من دارم بورد جدید میزنم با تمام امکانات ... خیلی وحشتناکه ولی داره پیش میره تا بحال CAN و RS232 رو با تغذیه زدم مونده بخش LAN و USB که تموم بشه و یکم خرت و پرت مثل ADC و کارت صدا و ... شده ترکیبی از olimex و mcb2300
من روی USB فوکوس کردم و چند حالتشو راه انداختم ولی خیلی پیچیدست ... و هر طور فکر میکنم نمیشه توضیح داد در ادامه همون آموزشها چون من هم از همون مثالها و لایبری ها استفاده کردم و درایوری هم ننوشتم
کارت صدا یا کیفیتی عالی راه افتاده و CDC که درست کار میکنه
یه سوال:
چرا رو LPC2378 چند تا پین یه کارو انجام میدن ؟ برای مثال P1[20]/PWM1[2]/S و P2[1]/PWM1[2]/RXD1/PIPESTAT0 ویا P4[29]/MAT2[1]/RXD3 و P0[1]/TD1/RXD3/SCL1 و یه تعداد دیگه؟
ببینید بیشتر توضیح میدم
تو توضیحات پایه های میکرو واسه P0.0 نوشته" O TXD3 — Transmitter output for UART3" و دقیقا واسه P0.25 هم نوشته "O TXD3 — Transmitter output for UART3." و واسه P4.28 هم نوشته "O TXD3 — Transmitter output for UART3." البته این پایه ها هر کدوم چند تا کار دیگه هم انجام میدن ولی برای مثال چرا تو دیتا شیت این 3 تا پایه می تونن یه کارو انجام بدن و واسه هر 3 تا این عبارتو نوشته؟
ببینید بیشتر توضیح میدم
تو توضیحات پایه های میکرو واسه P0.0 نوشته" O TXD3 — Transmitter output for UART3" و دقیقا واسه P0.25 هم نوشته "O TXD3 — Transmitter output for UART3." و واسه P4.28 هم نوشته "O TXD3 — Transmitter output for UART3." البته این پایه ها هر کدوم چند تا کار دیگه هم انجام میدن ولی برای مثال چرا تو دیتا شیت این 3 تا پایه می تونن یه کارو انجام بدن و واسه هر 3 تا این عبارتو نوشته؟
سلام
برای اینکه شما بتونید از حداکثر امکانات در یک زمان استفاده کنید باید تعداد پایه های زیادی تعبیه شود که عملا غیر ممکن است. بنابراین در اکثر میکرو ها یک پایه بیش از یک عملکرد دارد. هنر فیلیپس اینجاست که علاوه بر این قابلیت، مثلا برای یک کانال UART می توان 4 جفت پایه را انتخاب کرد و این قابلیت دست طراح را خیلی باز می گذارد.
موق باشید.
If everything seems under control, you're just not going fast enough Mario Andretti
دیدگاه